Arama sonuçlarınız

1. mr.dnby

Mutemet Arşivi aile bildirim formu

Nakil geldiğine göre özlük dosyasında beyannamesi, engellilik indirimi ile ilgili raporu olabilir. Özlük dosyasını inceleyin derim ben.
  2. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS iban

Deneme amaçlı kendi fotoğrafımı yüklemiştim. İleri de bordroların üstünde fotoğraf konabilir bence iyi de olur
  3. mr.dnby

Mutemet Arşivi Ünvan değişikliği

Fatih Hocam KBS'den tam hesaplama yapmaz mı terfiden verirse? Normalde bilgisayar işletmeni ile bilgisayar teknikeri arasındaki maaş farkının 26 güne denk gelen kısmını alacak. Terfiden girince bilgisayar teknikerinin 26 günlük maaşını vermez mi?
  4. mr.dnby

Hayırlı olsun bu arada. Elden hesaplama yapmak dışında bir seçenek yok gibi :)
  5. mr.dnby

Mutemet Arşivi İhraç edilen memur eş yardımı hk.

Verilmemesi yönünde herhangi bir yasal düzenleme yok. Şartları taşıyorsa verilir.
  6. mr.dnby

Ocak ayı çalıştığı için KBS tekrar hesaplatma yapmıyor aynı kişi için.
  7. mr.dnby

Mutemet Arşivi Somaliye mutemet aranıyor

Üstat, yurt dışına gidenlerin Türkiye maaşlarında %40 kesinti olmuyor mu?
  8. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

Bordro icmallerini de hatalı veriyor
  9. mr.dnby

Mutemet Arşivi HYS'de Yıl Sonu Avans Kapama(resimli anlatım)

Benim de aklıma geldi bu soru da 2017 HYS'den yaptım hepsini
  10. mr.dnby

Mutemet Arşivi Halil Tuğrul SÜMER

hayırlı olsun üstatım bizleri bırakmayın ama :D
  11. mr.dnby

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

-ben hesapladım aldığım zam yüzde üç olmuyor?... -bu ay maaşımdan şu kadar kesmişsiniz. Rapor almışsınız ondan. - 14 günlükler ne zaman yatar, niye yatmadı?
  12. mr.dnby

Mutemet Arşivi Mutemet

Böyle bir unvan çıksa bu işi yapmayanlara dağıtılır asıl işi yine başkaları yapar.
  13. mr.dnby

Mutemet Arşivi Geçmişe dönük terfiler gelir vergisi oranı

Gelir vergisinde gelirin elde edilme tarihi ve takvim yılı önemlidir. İçinde bulunduğumuz dönemin oranını uygulamak bana göre doğru olandır.
  14. mr.dnby

Mutemet Arşivi Kesenek'e Yetmeyen Kısıt Maaş

1 günlük maaş hesaplamasında kesenekleri tam veriyor KBS, çalıştırdık maaşını. Maaş ödemesi de eksi çıkıyor. Kişi istifa edecekmiş, nereye gideceğini bilmiyoruz. Hiç maaş yapmasak SGK 1 gün çalıştığını bildirgeden göreceği için keseneklerini isteyecek muhtemelen.
  15. mr.dnby

Bu şekilde KBS kesenek hesaplaması yapıyor.
  16. mr.dnby

Ayın 16'sı itibariyle bir personel istifa edecek, "olur"u  da çıkmış. Kesenekleri 5434'e göre kesiliyor. KBS'den "görevden ayrılanlar için kısıt maaş" koduyla 1 günlük maaş hesapladığımızda haliyle kesenekleri tam hesaplayacağı için maaş kesenekleri karşılamıyor eksi tutar veriyor. Biz bu tutarı...
  17. mr.dnby

Mutemet Arşivi En düşük memur maaşı sorunsalı?

O açıkladıklarıyla en düşük memur maaşı arasında 500 tlden fazla fark vardır. Bir kısmın bilinçli olarak, bir kısmın da bilmeden bunları servis etmesi, böyle bir algı oluşmasına neden oluyor ne yazık ki.
  18. mr.dnby

Mutemet Arşivi 2017 maaş aylık katsayı yayınlandı

Enflasyon sepetinde alakalı alakasız birçok şey var. Sakız, tuz, sirke... gibi fiyatları çok fazla değişmeyen ürünlerden tutun da "şans oyunları masrafı" adı altında garip kalemlerde var.
  19. mr.dnby

Biz haftaya başlarız artık :)
  20. mr.dnby

Mutemet Arşivi Eksik Olmasın

Sıcak, soğuk giden havalar, yorucu geçen günler ve beraberinde gelen hafif bir hastalık. İster istemez hastane günlerini hatırlattı bana. ''Allah ne düşürsün, ne de eksik etsin.'' Sohbet eden hasta yakınlarının dillerinde sık sık tekrarlanan, hastane için söylenecek en güzel söz belki de...
  21. mr.dnby

Enflasyon çıkmaz, çıkarılamaz, çıkarılması dahi teklif edilemez...
  22. mr.dnby

Mutemet Arşivi 2017 Asgari Ücret

Brüt asgari ücret: 1777,50 TL Net:  1404  TL En düşük AGİ'de 133,31 TL olmuş oldu. 2017 YILI ASGARİ ÜCRET-YASAL KESİNTİLERİ TABLOSU 01.01.2017 – 31.12.2017 Dönemi için geçerlidir. ASGARİ BRÜT ÜCRET 1777,50 Sigorta Primi İşçi Payı (İşçi SGK Payı %14) 248,85 İşsizlik Sigortası...
  23. mr.dnby

Mutemet Arşivi Somali ve Sudan'a Mutemet aranıyor.

Bekarlar için kaçırılmayacak fırsat, dilde istemiyor :) (başvuru formunda yabancı dil bilgileri mülakatta ölçülek yazmışlar) Yalnız ücret konusu yazmıyor siz nerden öğrendiniz hocam
  24. mr.dnby

Mutemet Arşivi 2017 Gelir Vergisi Dilimleri ve Engellilik İndirim Tutarları

2017'DE UYGULANACAK ENGELLİLİK İNDİRİM TUTARLARI - Birinci derece engelliler için 900 TL, - İkinci derece engelliler için 470 TL, - Üçüncü derece engelliler için 210 TL, 2017'DE UYGULANACAK GELİR VERGİSİ DİLİMLERİ (ÜCRETLERDE) 13.000 TL’ye kadar                                              ...
  25. mr.dnby

Mutemet Arşivi BES USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

Hazine Müsteşarlığı yeni yönetmelik hazırlamış arkadaşlar.. Bireysel Emeklilik Mevzuatı altında Yönetmeliklerin içinde; ÇALIŞANLARIN İŞVERENLERİ ARACILIĞIYLA OTOMATİK OLARAK EMEKLİLİK PLANINA DAHİL EDİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK
  26. mr.dnby

Mutemet Arşivi BES HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

Birikimin aktarımı MADDE 22/M – (1) İşyeri değişikliği durumunda, yeni işyerinde plan sunulması durumunun şirket değişikliği gerektirmesi ile bu Yönetmeliğin 22/H maddesinin üçüncü fıkrasındaki hizmet akdi sonlanması  durumlarında gerçekleştirilen aktarım işlemleri hariç şirketler arası...
  27. mr.dnby

Mutemet Arşivi BES HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

[align=justify]MADDE 1 – 9/11/2012 tarihli ve 28462 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmeliğin 3 üncü maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. “MADDE 3 – (1) Bu Yönetmelikte geçen; a) Bakan: Müsteşarlığın bağlı olduğu Bakanı, b) Bireysel emeklilik...
  28. mr.dnby

Mutemet Arşivi BESDE DEVLET KATKISI HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

[align=justify]MADDE 1 – 5/2/2016 tarihli ve 29615 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Bireysel Emeklilik Sisteminde Devlet Katkısı Hakkında Yönetmeliğin 1 inci maddesine “katılımcıların” ibaresinden sonra gelmek üzere “ya da çalışanların” ibaresi eklenmiştir. MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 2 nci...
  29. mr.dnby

Mutemet Arşivi BES CAİZMİDİR ?

İşin içinde banka varsa faiz de vardır. Benim görüşüm bu. Ayrıca birikim yapmak ne kadar caiz onu da sormak gerekir diyanete
  30. mr.dnby

Mutemet Arşivi Madem Ehliyet Yenilenecek Neden..

Hocam trafik kanunu sürücü belgesi yanında olacak diyor. Kimlik kartının içinde sürücü bilgilerinin olması yeterli değil, belgenin kendisinin olması gerekli. Eğer değiştirmezlerse böyle gider.
  31. mr.dnby

Mutemet Arşivi Gülelimmi Ağlayalımmı

Ben çıkacağım hemen :)
  32. mr.dnby

Mutemet Arşivi BES KILAVUZ

özel bütçeli kamu kurumları ne olacak acaba?
  33. mr.dnby

Hürriyette bir haber okudum. Kamu kurumları için BES nisanda başlayacak diye.
  34. mr.dnby

Hocam ücretsiz izinde GSS kurumdan gidiyor. BES için açıkça belirtilmemiş bu durum. Benim fikrime göre kişi ücretsiz izinde olduğu sürece primini kendi yatıracak. Benzer şekilde sık sorulan sorularda, işsizlik durumunda kişi primini isterse yatırır diyor. Lakin kişiler işsiz de deği :huh:
  35. mr.dnby

Arkadaşlar ücretsiz izinde ya da askerde olan personel için nasıl bir yol izleyeceğiz?
  36. mr.dnby

Hocam bundan KBS'ye kesinti modülü ekleneceğini çıkarıyorum.
  37. mr.dnby

Genelgede bunu işveren belirleyecek diyor.
  38. mr.dnby

Mutemet Arşivi Vekalet Ücreti Hesaplama (BÜMKO görüşü)

Link açılmıyor bakayım bir hangi yazıydı
  39. mr.dnby

Mutemet Arşivi Kbs Özel Hizmet Tazminatı Teknisyen

Hocam benim kastettiğim oydu mühendislik mimarlık vs için başka itirazım yok yoksa :)
Geri
Üst Alt