Arama sonuçlarınız

1. mr.dnby

Mutemet Arşivi Zorunlu Bireysel Emeklilik

Ocak zammını alamayacağız, çok cuzi bir miktarda artış olacak maaşlarda. Tabi 45 yaş altı için. Mevcut bireysel emekliliği olanların durumu ne olacak onu merak ediyorum
  2. mr.dnby

Mutemet Arşivi Zorunlu Bireysel Emeklilik

BİREYSEL EMEKLİLİK TASARRUF VE YATIRIM SİSTEMİ KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN Kanun No. 6740 Kabul Tarihi: 10/8/2016 MADDE 1- 28/3/2001 tarihli ve 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanununa aşağıdaki ek madde eklenmiştir. "Çalışanların otomatik...
  3. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Çocuk Yardımı Detayı

Şöyle yapabilirsiniz: 25 yaşını doldurmamış çocukları için karşılık gelen o yılki çocuk parası tutarı doğruysa borç çıkarmayabilirsiniz. 25 yaş altındaki çocuklardan evlenen veya işe giren varsa (bunlarda zaten listelerde gelmiş olması gerekir) bunu dikkate alırsınız. Diğer dikkat edilmesi...
  4. mr.dnby

Bize maliyeden bir liste geldi, lakin çok sağlıklı değil. Memurun eşi işe girmiş, giriş tarihi 2010 ama bunlar 2014 yılında evlenmişler vb durumlar ortaya çıkıyor. Borç çıkmayacak kişileri de listeye eklemişler.
  5. mr.dnby

Mutemet Arşivi 3000 üye olduk :)

RE: 3000 üye olsuk :) Çok faydalı ve gerekli olduğunu düşündüğüm bir forum, katılım çoğaldıkça daha da güzelleşiyor. Emeği geçen herkese teşekkürler :)
  6. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Vekalet Modülü Sorunu

Katsayı değişikliklerinden sonra kısıt günleri yanlış getiriyor, bunu anladım. Gene hatalı geliyor :)
  7. mr.dnby

Mutemet Arşivi Internet kisitlamasi

Biz de bir sıkıntı yok şimdilik
  8. mr.dnby

Programlar Açığa Alınma Genel Bütçe 5510/5434 Kişi Borcu

Aynen üstad. İnşallah şu maaş sistemini de daha sade hale getirirler.
  9. mr.dnby

Mutemet Arşivi Arıza

Arkadaşlar kendinizi toplarlayın, önümüzdeki yılbaşından itibaren zorunlu bireysel emeklilik geliyor, durmak yok çalışmaya devam :)
  10. mr.dnby

Biz 15.08.2016 maaşlarından keseceğiz. Tamamen ilişik kesildiyse yapacak bir şey yok.
  11. mr.dnby

KBS'den önce say2000i yok muydu hocam, orada bildiğim kadarıyla sayı giriliyordu.
  12. mr.dnby

Mutemet Arşivi Geri Ekleme

Az önce bu dediğinizi KBS'de kendi üzerimde denedim. Kendi hesabımı "maaş hesaplanmayan" seçip kaydettim. Daha sonra işten ayrılanları seçip arattım, durum kodumu tekrar 9 seçip kaydettim bir sıkıntı olmadı. Burada bahsedilen türden bir sıkıntıyı "naklen geçme" kodu seçildiği zaman yaşadık...
  13. mr.dnby

Mutemet Arşivi Geri Ekleme

"işten ayrılanlar" seçeneğini işaretleyip tekrar arama yapınız. Personelin listede gözükmesi gerekir
  14. mr.dnby

Mutemet Arşivi Açığa alınan mutemet varmı ?

Ankara'da alınan var mı bilmiyorum ama bizim kurumda yok.
  15. mr.dnby

%11 %9 %7,5 %5 olan kişi ve kurum kesenekleri.Yani 5510 sayılı kanuna göre kesenekleri hesaplanan personeller. Geri istemek için bence acele etmemek gerekir. En azından soruşturma sonucunu beklemek sağlıklı olur.
  16. mr.dnby

Mutemet Arşivi Emekli Terfi Tarihi

KBS maaş formundaki "Emekliliğe esas terfi tarihi" ne işe yarar? Hesaplamalara dahil edilmiyor ama sistem mecbur bir tarih girilmesini istiyor. Bu tarihin bir önemi var mıdır, doğru veya yanlış bir tarih girsek bir şey değişir mi?
  17. mr.dnby

Üstadım SGK %11'lik alacağına baktım doğru hesaplamışsınız; 25 günün kısıt 1/2si, diğerlerine bakmadım bu formülün aynısı olduğunu kabul ederek. 29 gün olayını anlayamadım açıkcası Dikkatimi başka bir şey çekti. 3 Ağustosta ayrılan personele 25 gün kısıt borç çıkmaması gerekir değil mi?
  18. mr.dnby

Mutemet Arşivi Arıza

Geçenlerde o kadar çalışmışım ki bunların maaş borçlarıyla; akşam mesai bitiminde toparlanırken mouse da alıp gitmeye çalıştım bir an. O kadar bütünleştim kendisiyle :D
  19. mr.dnby

Mutemet Arşivi Hesap Kodu

Bu alacağı "140 kişilerden alacaklar" olarak kaydetmeniz daha sağlıklı olur bana kalırsa.
  20. mr.dnby

Mutemet Arşivi Açığa alınma kişi borcu

Kısıt maaş hesabı yapılırken ayın kaç çektiği önemli. Temmuz 31 gün alınır. Ancak kesenekleri daima 30 gün üzerinden hesaplayacağız
  21. mr.dnby

Mutemet Arşivi Görevde Yükselme Sınavlarında Diploma

Üst öğrenim devam niteliğinde değilse bir sıkıntı olmaması gerekir. DPB'nin bu yönde görüşleri var. İşletme tarımın devamı niteliğinde bir öğrenim değil.
  22. mr.dnby

Tanışma Ankara Merhaba

hoşgeldiniz, kolay gelsin, kafa patlatmaya hazırlayın kendiniz :)
  23. mr.dnby

Mutemet Arşivi GÖREVİNE SON VERİLENLER HAKKINDA YAPILACAK İŞLEMLERE İLİŞKİN DUYURU

Normalde maaşı personelden kesenekler ödendiyse SGK'dan istiyoruz. SGK'da bu tutarları iade ediyordu. primleri kişilerden isteyeceksek yeni bildirim düzenlemeye ne gerek var :)
  24. mr.dnby

Mutemet Arşivi GÖREVİNE SON VERİLENLER HAKKINDA YAPILACAK İŞLEMLERE İLİŞKİN DUYURU

Foruma kısıt maaş hesabı için excel formatında hesap tablosu yüklemişti arkadaşlar sanırım. 5510 sonrası personelin ödenen kesenekleri, açığa alındığı tarihten sonrasına denk gelen 1/2 kesenekleri SGK'dan geri istenecek.
  25. mr.dnby

5434 ve 5510 için farklı açıklama yapmışlar. 5434 için takip eden aybaşından itibaren 1/2 kesenek ödenir diyor. 5510 içinse açıktaki süreler için kesenekleri hesapla bildir diyor. Benim anladığım da bu.
  26. mr.dnby

Mutemet Arşivi Açığa alma

5434'e tabi olan personelin keseneklerini isteyecek misiniz?
  27. mr.dnby

Biz de bu şekilde yapıyoruz, kısıta denk gelen maaşın 1/2si tutarını geri isteyeceğiz.
  28. mr.dnby

Açığa almada GSS primleri tam mı 3/2 mi hesaplanır? KBS 3/2 hesaplıyor ama bir yerde sanki tam hesaplanır diye okumuştum.
  29. mr.dnby

Mutemet Arşivi yıllık izinler durduruldu

Ben duymadım da o söylem çok mantıksız, tamamen kaldırsınlar o zaman izinleri.
  30. mr.dnby

Mutemet Arşivi yıllık izinler durduruldu

Zor günler geçiriyoruz, Allah yardımcımız olsun...
  31. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

Bununla ilgili duyuru yaparlar, bence sistem tam olarak açılmamış
  32. mr.dnby

Mutemet Arşivi Bümko Görüşleri

Tarım önlisans bölümünü bitiren ekonomistlere teknikerlik yan ödemelerinin verilmesiyle ilgili. Bununla ilgili sizin strateji geliştirme dairesi başkanlığının görüşü var elimde. BÜMKOnun görüşüne de orda atıf da bulunulmuş. Bu yazıyı size yollayabilirim mailden isterseniz
  33. mr.dnby

16.04.2014 ve 3354 sayılı yazı. Şimdiden teşekkür ederim üstadım
  34. mr.dnby

Merhaba arkadaşlar. Elimde tarih ve sayısı olan bir yazı var ama içeriğine ulaşmam gerek. Aynı konuyla ilgili bir sorunum var. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında çalışan arkadaşlar var mı?
  35. mr.dnby

Mutemet Arşivi Temmuz 2016 Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi

sağ üstteki cetveli güncellesek :)
  36. mr.dnby

Mutemet Arşivi Para harcamaya doyduk.

İşim yakın olsa tereddüt etmeden alırım. Şu an Allah'ta servisler var ulaşıma para vermiyoruz. Lakin araç masrafları çok fazla; özellikle geçen sene 250 tlye yaptırdığım sigortaya bu yıl 650 tl vermek epey oturdu içime :D
  37. mr.dnby

Mutemet Arşivi Ramazan Bayramı.

Herkese hayırlı kandiller, hayırlı bayramlar.
  38. mr.dnby

Mutemet Arşivi Ek Bildirge Gönderme

Tatiller süreye ekleniyor mu ya da son bildirim tarihi tatil gününe denk geliyorsa ondan sonraki ilk iş günü mü son gün sayılıyor.
  39. mr.dnby

Mutemet Arşivi Ek Bildirge Gönderme

Asıl bildirge gönderildikten sonra nakil gelerek işe başlayan memur personele maaş ödendikten kaç gün sonra ek bildirge gönderme süresi vardır. Malum önümüz tatil yarın personele ödeme yapılsa, bayram dönüşü bildirge gönderebilir miyiz?
  40. mr.dnby

Mutemet Arşivi Emekli Kesenek SGK İadesi

Doğru demişsiniz unutmuşum o kısmı %12'yi hesaplayıp yatırmaları gerekir. Bunun kısıtı oluyor mu bilmiyorum ama. Diğerlerini ise geri çekecekler
Geri
Üst Alt