Arama sonuçlarınız

1. mr.dnby

Mutemet Arşivi 5510 sonrası kişi borcu

Peki keseneklerin kısıtını hesaplarken, ay bölenini 30 gün mü alacağız yoksa bulunduğu aydaki gün sayısını mı?
  2. mr.dnby

Mutemet Arşivi Emekli Kesenek SGK İadesi

Kurum ve şahıs kesenekleri, çalışmadığı günler kadar geri istenir hocam. Emekli keseneği kurum ve şahıs %11 ile %9; GSS kurum ve şahıs %7,5 ile %5 5510 sonrası personel için.
  3. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS-Hata veriyor.

Olması gereken oranları KBS otomatik olarak getiriyor. Ayrıcalıklı bir durum varsa istisna kısmından giriş yapabilirsiniz. 7/3 VHKİ için özel hizmet tazminatı oranı 49'dur
  4. mr.dnby

Mutemet Arşivi cenaze masrafı

Ölüm yardımı için; kişi eğer sağlığında ödenmesini istediği kişiyi beyan ettiyse gösterdiği kişi ya da kişilere ölüm yardımı ödenir. Beyanı yoksa kanunda gösterilen kişilere ödeme yapılır. İlgili maddeye göre kişilerden TC kimlik numarası ve banka bilgilerini isteyiniz. Biz KBS'den yapmıyoruz...
  5. mr.dnby

biz ölüm yardımı için ölüm raporunu yeterli görüyoruz. Diğer defin masrafları için belge istiyoruz aileden.
  6. mr.dnby

657 sayılı kanunun ilgili maddesi: Ayrıca cenaze masrafları için: DEVLET MEMURLARININ TEDAVİ YARDIMI VE CENAZE GİDERLERİ YÖNETMELİĞİ
  7. mr.dnby

Cenaze masrafından kasıt ölüm yardımı ise, bunu kanunda gösterildiği şekilde ödemeniz gerekiyor.
  8. mr.dnby

Mutemet Arşivi 14/05/2016 T. Ölen Memurun maaşı

15.05.2016 -14.05.2016 maaşını hak etmiyor, geri isteyiniz. Ölüm ve emeklilik halinde ait olduğu aya ait maaş geri istenmiyor sadece; 15.04.2016 ile 14.05.2016 maaşını kısıtta olsa geri alamazsınız ama bir sonraki dönem maaşını hak etmediği için geri istemeniz gerekir.
  9. mr.dnby

Mutemet Arşivi Geçmişe dönük agi

gelir idaresinin bu yönde bir uygulaması veya görüşü var mıdır, bilenler parmak kaldırsın o zaman :)
  10. mr.dnby

Mutemet Arşivi Kıst Maaş Yeni Başlayan Memur

Takip eden aybaşında ödenebilir, sistem de zaten buna uyumlu çalışıyor.
  11. mr.dnby

Mutemet Arşivi vefat eden personelin emekli kesenekleri

Ölüm tarihi aybaşından önceyse, takip eden ay maaşı ödenmez. Dolayısıyla kesenekte ödenmemesi gerekir. SGK'dan keseneklerini isteyiniz
  12. mr.dnby

Mutemet Arşivi Geçmişe dönük agi

Bir kurumdan olan alacağı başka bir kurumun yapması doğru olmaz bence.
  13. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Vekalet Modülü Sorunu

bilgi girişi ben de sorunsuz çalışıyor. isterseniz muhasebata çağrı açın
  14. mr.dnby

öğleden sonra kurumsal hesaplama yapmaya başlayabildim.
  15. mr.dnby

Münferit hesaplama çalışıyor ama kurumsalda sıkıntı var. Bir sürü giriş yapacağım umarım kısa zamanda çözerler.
  16. mr.dnby

Vekalet modülünün hesaplama kısmında bir sıkıntı mı var arkadaşlar?  Her şey normal olmasına rağmen ekteki uyarıyı alıyorum
  17. mr.dnby

Mutemet Arşivi Forum 15/06/2016 Okullarla bir tatile .....

Memurlar için tatil çeki verilecekmiş diye haberler dolaşıyor. Taksitle ödenecekmiş. Zaten kredi kartına taksit yapılıyor :)
  18. mr.dnby

Mutemet Arşivi Ramazan bayramı tatili 9 gün oldu

Telaşe gerek yok bence, 15 temmuz için bayram dönüşü koca bir 4 gün var.
  19. mr.dnby

Mutemet Arşivi Hayirli ramazanlar

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar
  20. mr.dnby

Mutemet Arşivi sehven verilen çocuk yardımı geri istenir mi?

Beyanname doldurduysa özlük dosyasındadır. Biz geriye dönük borç çıkarıyoruz ama zaman aşımı var mı yok mu 15 yıl uzun bir süre
  21. mr.dnby

Mutemet Arşivi SGK Duyuru

Değişen hepsi mi yoksa belli kısımlar mı. Bu ne yav :D
  22. mr.dnby

Mutemet Arşivi Güzel İnsanlar

Hayırlı cumalar.
  23. mr.dnby

Mutemet Arşivi Sendika Üyeliği

Kişi çalıştığı sektöre değil fiilen yaptığı işle ilgili bir sendikaya üye olabilmeli. Bir firma ya da kurum madencilik sektörü üzerine faaliyette bulunmasına rağmen, belki de hiç madencilikle ilgili bir işlem yapmayan büro personeline sadece madencilik sendikasına üye olabilirsin demek akla...
  24. mr.dnby

Mutemet Arşivi Canlı bomba bizi teğet geçti.

Geçmiş olsun, Allah korusun cümlemizi
  25. mr.dnby

Mutemet Arşivi İmza takliti ile zimmetine geçirdi

Yuh diyorum başka da bir şey demiyorum, zehir zıkkım olsun.
  26. mr.dnby

Mutemet Arşivi hatalı aile yardımı ödeneği verilmesinde sorumluluk

yani, olması gereken zaten bu. Hafiyelik mi yapacağız bir de eşi çalışıyor mu, sigortası var mı diye...
  27. mr.dnby

Mutemet Arşivi YOLLUK HAKKINDA

Teşekkür ederim üstadım. Bu forumdan anladığım kadarıyla mutemetlerin yaptıkları işler maaş dışında farklılıklar gösterebiliyor. Bizim kurumda harcırahları biz yapmıyoruz. Kendim için sormuştum ama öğrendiğim de iyi oldu ileri de ne olur ne olmaz :)
  28. mr.dnby

Mutemet Arşivi YOLLUK HAKKINDA

hususi aracıyla gidenlerin yol ücreti nasıl olacak peki?
  29. mr.dnby

Mutemet Arşivi Doğum İznine Ayrılan Personel

Ücretli doğum izninde olduğu için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Eğer personel izni bitince ücretsiz izin talep ederse o zaman yanlış hatırlamıyorsam 18 kodu seçiliyor.
  30. mr.dnby

Mutemet Arşivi Geçmiş Yıllar Katsayı Tablosu

Elime böyle bir tablo geçti forumda var mıydı bulamadım ben, varsa silebilirsiniz. İhtiyacı olan arkadaşlar faydalanabilir. 1975'ten 2008'e kadar olan katsayı ve kesinti kalemleri var.
  31. mr.dnby

Mutemet Arşivi eşi çalışan memur

İlgili kanun bildirim süresi hakkında açıklama yapmamış ancak takip eden aydaki maaşa yansıyacak şekilde beyanname vermesi memurun yararınadır.
  32. mr.dnby

DUYURU Üyelerimize Duyuru

ben de kendimde sıkıntı var sanıyordum, şükür girebildim foruma :)
  33. mr.dnby

Mutemet Arşivi Ünvan Değişikliği İşe Başlama

Biz kısıt uygulamıyoruz, takip eden ay başından itibaren mali haklarını veriyoruz. Bununla ilgili bir madde vardı bulursam yazarım buraya
  34. mr.dnby

Mutemet Arşivi Şortları hazırlayın :)

Dönem dönem gündeme çıkıyor bu. Hükumetten açıklama gelmediği sürece inanmam :)
  35. mr.dnby

Mutemet Arşivi Mutemetler Siz Hangi....???

4. yıldaki adamla aynı durumdayım tesadüf mü? Kafamda saç kalmadı :D
  36. mr.dnby

Mutemet Arşivi Ölen memurun cenaze masrafı hakkında

Bu ödemeleri sosyal yardım olarak düşünüp herhangi bir kesintiye tabi tutmayacağız o zaman, öyle mi? (Damga vergisi gelir vergisi gibi)
  37. mr.dnby

Mutemet Arşivi Ölen memurun cenaze masrafı hakkında

Ölen memur için yasada ölüm yardımı düzenlenmişken, cenaze masrafları ile ilgili bir madde ya da yönetmelik bulamadım. Bazı yerlerde zorunlu masrafların ödenebileceği yazıyor. Bunlardan bir kesinti yapılıyor mu, bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
  38. mr.dnby

Mutemet Arşivi Taşeron maaşları nasıl olacak

Şu anda aldıkları maaştan kastedilen ne acaba? Büyük ihtimal en son aldıkları maaş olacak, tabi bu maaşların bir kısmı kadroya geçmeden şişirilecek.
  39. mr.dnby

Mutemet Arşivi Taşeron işçilere kadro müjdesi!

Bizim kurumda işçi memur tahakkuku ayrı birim. Acaba bunların maaşlarını hangimize verecekler :D
Geri
Üst Alt