Arama sonuçlarınız

1. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b personel manuel rapor girişi hakkında

onay kısmı derken hocam? Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Sisteminden bahsediyorsunuz değil mi? menü olarak tarif edebilir misiniz? uğraştım ama bulamadım onay yerini
  2. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b e bildirge yuvarlama sorunu

teşekkürler.konuyu kapatabilriz.kolay gelsin
  3. kypsala22

prim 2 kuruş, matrah toplamda 4 kuruş artırınca bendeki primi yakalaması lazım ama yuvarlamadan ötürü hiç tutmuyor. Mal müdürlüğü ile görüştüm. emanetteki tutardan bir kuruş ekik yatırıcam bir kuruş mal müdürlüğünde emanette kalacak. öyle çözdük. sağolun ilginiz için. her ay böyle olacak...
  4. kypsala22

merhaba arkadaşlar. dairemizde çalışan 4/b li personellerin e bildirgeden sgk ödemelerini yapmaya çalışıyorum. fakat şu yuvarlama olayını bu ay tutturamadım. toplam ödenmesi gereken primim 14173,68 TL. Toplam PEK 41083,13 olması lazım SGK ya göre. ama bir türlü e bildirge 14173,68 olarak...
  5. kypsala22

teşekkür ederim sağolun. Herhangi bir ceza gelmesinden dolayı korkum var sadece. Kolay gelsin
  6. kypsala22

Yani is gorememezlik yatmazsa bir sorun olmaz değil mi?
  7. kypsala22

Anladım hocam. Peki bir sorun teşkil eder mi böyle olması?
  8. kypsala22

merhaba arkadaşlar. şubat ayında ataması gerçekleşen ve 15 şubat, 15 mart maaşlarını müdürlüğümüzden alan 4/b personelimiz 26 martta rapor aldı. fakat çalışılmadığına dair bildirim girişi yaparken otomatik olarak çıkmadı. bende manuel kısımdan giriş yaptım. fakat hala iş görememezlik...
  9. kypsala22

Mutemet Arşivi Esnek Çalışma ile 4D İşçi Corona virüs nedeniyle Puantaj | Yol Yemek Ücreti

bende yemek ve yol parasını fazla ödedim. nasıl geri alacağım acaba? aradaki farkı direk mal müdürlüğüne mi yatıracağım?
  10. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçilerin İdari İzinde Yemek Paralarının Ödenmesine Dair

sahtekarlık yapmıyoruz hocam burda. sadece yazının metnini paylaştım. resmi evrağı paylaşmak istemedim.
  11. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçilerin İdari İzinde Yemek Paralarının Ödenmesine Dair

merhaba arkadaşlar. tarım bakanlığında çalışmaktayım. bugün gelen bir yazı ile idari izinde olan daimi işçilere yol ve yemek verilmemesi gerektiği belirtilmiş. bende maaşları yaptığım için yol ve yemek vermiştim. şimdi nasıl geri alacağım? bankadan yol ve yemek kesip mi ödeme yaptırsam yoksa...
  12. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli idari izinde olan daimi işçiye yol ve yemek ödenmemesi hakkında görüş

merhaba arkadaşlar. tarım bakanlığında çalışmaktayım. bugün gelen bir yazı ile idari izinde olan daimi işçilere yol ve yemek verilmemesi gerektiği belirtilmiş. bende maaşları yaptığım için yol ve yemek vermiştim. şimdi nasıl geri alacağım? bankadan yol ve yemek kesip mi ödeme yaptırsam yoksa...
  13. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli görevden ihraç edilen personelin çocuk yardımı hakkında

çağrı merkezinden sorun çözüldü. teşekkürler ilgilenen arkadaşlara. herkese kolay gelsin.. konuyu kapatabiliriz..
  14. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli görevden ihraç edilen personelin çocuk yardımı hakkında

merhaba arkadaşlar. bir personelimiz 18 martta görevden ihraç edildi. bende kbs den işten ayrılma kısmından kendisi ayırdım. bu personelin maaş unsurlarında çocuk yardımı vardı yani çocuk yardımı alıyordu. personelin eşi de kamu personeli. şimdi çocuk yardımını eşi üzerinden almak istiyorlar...
  15. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Kefalet Aidatı Kesilmeden 4 Yıl Kefalet aidat kesilen 4/B Sözleşmeli

sizden kaynaklı mı yoksa başka bir mutemetten kaynaklı mı? sizden değilse hiç kurcalamayın boşverin :D
  16. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b bildirge bankadan yatırma hakkında

sgk yı aradım. üst yazı istediler. yatırılan para ocak ayına mahsup edilmiş. sağolun.konuyu kapatabiliriz.
  17. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b bildirge bankadan yatırma hakkında

merhaba arkadaşlar. becayiş ile başka ilden tayin olan 4/b li personelimize geldiği kurum şubat ayı içinde haketmiş olduğu ücretten dolayı oluşan sgk primini bizim kurumun sgk sicil numarasına 12.03.2020 tarihinde 112,33 TL olarak ziraat bankasından ödemesini yaptı.hatta dekontunu falan da...
  18. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 255.2.3.1 koduna yeni malzeme ekleme nasıl yapılıyor?

255.2.3.1.2 kısmına kaydedip mal müdürlüğüne teslim ettim ve onlar da mys üzerinden onayladılar. konu çözüldü. herkese teşekkürler. konuyu kapatabiliriz sayın yöneticiler.
  19. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli görevden uzaklaştırılmış iken görevden çıkarılma konusunda?

5434 e tabi kadrolu personeldi kendisi. sgk primini açığa alındığı zaman geri almamıştık. görevden çıkarılmada alıyoruz sanırsam. bugün yani 16.03.2020 tarihinde ilişik kesme yapacağız. 2 günlük maaş mı vereceğiz kendisine? kBS den hangi kod ile ayıracağız? 1584359141 675 sayılı kHK da böyle bir...
  20. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli görevden uzaklaştırılmış iken görevden çıkarılma konusunda?

Merhaba arkadaşlar. Bir personelimiz Fetö mevzusundan dolayı 17/07/2019 tarihinde görevden uzaklaştırılmıştı ve 2/3 maaş alıyordu. Bakanlığımızdan 13.03.2020 tarihinde Kamu Görevinden Çıkarıldığına dair yazı geldi. 15 Mart 2020 maaşını da yapmıştık. Şimdi SGK, KBS ,Maaş iadesi gibi konularda ne...
  21. kypsala22

Mutemet Arşivi Çok Şükür :) SGK'dan Kurtuldum

maliye derken maliye bakanlığından resmi yazı ile mi istediniz?
  22. kypsala22

Mutemet Arşivi Çok Şükür :) SGK'dan Kurtuldum

nasıl yaptınız hocam bu işi?
  23. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4B personel Sgk pirim

biz çözüm olarak sgk primlerini gittiği kurumun sgk sicil numarasına yatırdık ve dekontunu gittiği kuruma yolladık. en pratik yöntem bu.tabiki üst yazı ile resmiyetleştirdik.kolay gelsin
  24. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Tayin olan 4/B personelin bildirgesi

Kusura bakmayın evet karışık oldu panikledik burda :) Personel 14 şubat 2020 de bizden ayrıldı çıkış yaptık. 15 Şubat 2020 maaşını gittiği yerden aldı. biz en son ocak 2020 bildirgesini yaptık yani. bildirgeyi iptal etme gibi bir durumumuz olamayacak malesef. İl Müdürlüğü ile görüşücem eğer...
  25. kypsala22

Maalesef konu karışık hocam :) Sgk nın aktarım yapması için biz mi yazı yazacağız sgk ya peki?
  26. kypsala22

İl müdürlüğümüz bu ödemeyi hazırlayıp bize yolladi.biz sadece net parayı hesaplara gectik.il müdürlüğü sgk primlerini sicil numaramiza kendilerinin göndereceğini söylediler.bizim sadece bildirgede bildirip yapmamızın yeterli olacağını söylediler. Biz kurum olarak sgk ya yazi yazip bizim...
  27. kypsala22

Yani bizim kendi saymanligimiz personelin gittiği saymanlığa yollasın diyorsunuz? Sgk tescil numarasına yatırılan primi başka bir tescil numarasına aktarmak mümkün müdür peki?
  28. kypsala22

sgk primini mi saymanlığa aktartalim? Saymanlık dediginiz mal müdürlüğüne yani.?
  29. kypsala22

Merhaba arkadaslar. 4/B personelimiz tayin oldu ve sgk çıkışını yaptık. Fakat sgk çıkışını yaptıktan sonra kendisine geçmişe dönük döner sermaye hakedişi cikti. Şimdi parayı yatırdık ama sgk kesintisini tabiki de kendi kurumumuzun bildirgesinde bildiremiyoruz.prim ödemesini gittiği kurumun sgk...
  30. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli üst üste alınan istirahat raporu

merhaba arkadaşlar. personelimiz 10 gün rapor istirahat raporu almıştı. işbaşı tarihi 05.03.2020 idi. 05.03.2020 tarihinde yine aynı doktordan 10 günlük rapor aldı. yasalara aykırı bir durum var mıdır üst üste rapor almasında? Teşekkürler.
  31. kypsala22

malesef Tuğrul hocam benim sorun yolladığınız linkten farklı bir sorun
  32. kypsala22

Merhaba arkadaşlar. Kurumumuza başka bir kurumdan fotokopi makinası geldi ve devir alma işlemi yapacağım. Bize devredilen malzenin taşınır işlem fişindeki kodu 255.2.3.1-29. Kurumlar arası devir yapıyoruz. Ben devir alma kısmından malzeme ekle yaptığımda yeni malzeme tanımla kısmında 255.2.3.1...
  33. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b Personelin Nakil ayrılışında seçilecek kod türü

belge türü derken? SGK dan ise eğer biz 13 kodunu seçiyoruz.
  34. kypsala22

Editörün Seçimi Daimi İşçi 2020 ücret zammı

Tarım-İş Sendikasının duyurusudur arkadaşlar. 29.02.2020 tarihinden sonraki günler için ücret zammı oluşmuştur. Bilginize. 2020 BİRİNCİ DÖNEM ÜCRET ZAMMI %4,95 OLMUŞTUR 2020-03-03 Yürürlükte bulunan toplu iş sözleşmesinin ilgili maddesi, "T.C. Başbakanlık Türkiye İstatistik Kurumunun 2003=100...
Geri
Üst Alt