Arama sonuçlarınız

1. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b bes den ayrılma

biz kbs den herhangi bir çıkarma, kesintiyi silme işlemi yapmıyor muyuz yani? 4/b li personel de de dediğiniz olay oluyor mu yani? 1583135289 şu an kbsyi kontrol ettim. personelin bes kesintisi kalkmış. teşekkürler ilginiz için.
  2. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b bes den ayrılma

merhabalar.4/b sözleşmeli personelimiz halk bankası ile görüşüp besten ayrılma dilekçesi yollamış. 15 mart maaşını nasıl yapacağız?bes den nasıl çıkaracağız? Bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.
  3. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli ücretsiz izinde olan 4/b personelin sgk e bildirge ödemesi

bizimkisi tarım bakanlığı. mali yılla sınırlı 4/b li personel.
  4. kypsala22

4/b personel olduğu için sgk kesintisi oluyor hocam döner sermaye ödemesi de olsa. iş çok karışık geldi bana. ekteki gibi bordro yapıyor il müdürlüğü. sgk kesintisi kendisi direk bizim sgk sicil numaramıza yatırıyor. ama tayin olan 4/b ve ücretsiz izinde olan 4/b ne olacak hiç bilmiyorum.
  5. kypsala22

çıkış işlemlerinde sıkıntı yok hocam.onları hallettik. biz tüm bu işlemleri yaptıktan sonra personele 24 şubat 2020 de ödenecek olan bir ikramiye geldi. (2019 yılının döner sermayesine ait bir hakediş). bu ikramiyeden de sgk kesintisi yapılıyor ama personel bizden gitti yani. bu iş nasıl olacak...
  6. kypsala22

Merhaba arkadaşlar. Müdürlüğümüzde 15 ocak 2020 de ücretsiz izne ayrılan 4/b li personelimiz var. İl müdürlüğümüz ilave ödeme bordrosu yolladı ve ücretsiz izine ayrılan personel de listede var. fakat 4/b personel olduğu için sgk çıkışını yaptık. şimdi ilave ödeme yaparsak e bildirgede nasıl...
  7. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli KBS ve MYS Ödeme Emri Belgesi Gönderimine ait Hata

kbs çağrı kısmında yazdım ve düzelttiler. sağolun ilginiz için.
  8. kypsala22

bütçe yılı zaten 2020 seçili hocam. ödenek talep etmeden sgb izin verdi harcama açmaya ama 1582012712 aynı hatayı kbs den 15 inde gelen personel için de aldım şimdi. maaşını yaptım ama harcama yetkilisinde tıkandım. muhsabeye gönder yapamıyorum. :(
  9. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 15 Şubatta becayiş ile göreve başlayan 4/b personele kbs de maaş yapamıyorum

çalışan personel seçip, münferit hesaplama yaptım ve oldu hocam. çok sağolun ilginiz için. meşgul etmeyeyim forumu. konuyu kapatabiliriz. bugün de yeni bir tecrübe edindim :)
  10. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 15 Şubatta becayiş ile göreve başlayan 4/b personele kbs de maaş yapamıyorum

öyle de olmuyor hocam. hep sıfır veriyor. el ile de uğraşmak istemiyorum. anlayamadım sorunu. başka bir yöntem olabilir mi?
  11. kypsala22

merhaba arkadaşlar. mys sürekli görev yolluğunda şöyle bir hata alıyorum. muhasebeye gönder dediğim zaman göndermiyor ve ekteki hatayı veriyor. ne yapmam gerek acaba? teşekkürler.
  12. kypsala22

merhaba arkadaşlar. 15 şubatta 4/b personel göreve başladı. personelin gecikmeli maaş/ksııtlı maaş ekranından mart 2020 seçip tarih olarak 15 şubat giriyorum. sonra ana ekrandan maaş hesaplama kısmından personelin nosunu girip münferit maaş hesapla deyince sıfır çıkarıyor. Yardımcı olabilir misini?
  13. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli MYS SGK İş yeri sicil no hatası

işçi de yapıyorum ben işlemleri 26 haneli kabul etmiyor hala hata diyor. 1580988811 an itibariyle sistem düzeldi arkadaşlar.
  14. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli MYS SGK İş yeri sicil no hatası

bende de aynı sıkıntı var şu an mys de. 26 haneli her zaman ki işçi sgk kodunu kabul etmiyor.
  15. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge V2 excel xml dosyası

daimi işçi ve 4/b mali yılla sınırlı sözleşmeli çalışanlar için kanun numarasına ne yazıyorsunuz acaba? eski bildirgelere baktım bizim kurumda kanun kısmı boş bırakılmış. yeni e bildirge v2 de kanun nosu yazmamak sıkıntı yaratır mı?
  16. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Nakil gelen 4/B Sözleşmeli Personel için neler yapılır

bizim kurumdan sözleşmeli personel becayiş ile nakil gidecek. gideceği yerdeki mutemet 14 şubatta girişini yapacağız 15 şubatta işe başlayacaksın demiş.bende gidecek olan personele maaş yapmayacağım için 14 şubatta sgk dan ayıracağım. gelen personeli de 15 şubatta sgk girişi yapacağım sizin...
  17. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Nakil gelen 4/B Sözleşmeli Personel için neler yapılır

sgk girişini işe başlamadan bir gün önce yapmak gerekiyor değil mi?
  18. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b becayiş ve işten ayrılma tarihi konusunda

teşekkür ederim sağolun. 1580452247 hocam bu arada 15 ocakta bizde işe başlayacak olan 4/b personeli de 14 ocak da sgk dan giriş yapmamız gerekiyor değil mi?bir gün önceden yani.
  19. kypsala22

bu kısmı okudum ama bazı cevapları bulamadım. şimdi 15 şubat maaşını yapacak mıyız?
  20. kypsala22

merhaba arkadaşlar. bir personelimiz başka bir ile becayiş yapacak. bakanlıktan onay yazısı geldi. fakat kendisi 14 şubatta ayrılacağım diyor. daha önce hiç 4/b tayin işlemi yapmadım. maaşları ayın 9 una kadar yaptığımız için ben bu personelin 15 şubat maaşını yapacak mıyım? sgk işlemleri nasıl...
  21. kypsala22

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi 2020 Düzenleme Kılavuzu

bizim kurumda 4/b li personel ve daimi işçi var. e bildirge v2 den ocak ayında e bildirge yapmaya başlayacağız bunu biliyorum. yukarıdaki linkte bir sürü şey var. vergi ödemesi falan diyor. tam olarak nedir bu? biz e bildirgeden başka birşey yapmıyoruz da kurum olarak .
  22. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli sözleşme ücreti değişen 4/b personel

teşekkürler.sağolun. 1579696713 konuyu kapayabiliriz teşekkürler herkese..
  23. kypsala22

böyle birşey hesapladım ama. doğru mudur sizce?
  24. kypsala22

merhaba arkadaşlar. 5 seneyi doldurmuş 4/b li personelimiz var. 15 Ocak 2020 maaşını kbs nin hesapladığı zamlı oran üzerinden yaptık. Fakat 15 ocak da il müdürlüğü 5 yıl ve daha fazla çalışanların ücretinin farklı olduğu ile ilgili yazı yolladı. şimdi bu personelin sözleşme ücreti değişti. biz...
  25. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Kesenek K300 ve K305 Hatası

fark ödemelerinde aralık 2019 dönemini seçeceksiniz hocam. sorun bu.kolay gelsin
  26. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 14 gün fark banka listesi

bankaya aktarma yok hoca. eski usül gönderiliyor çalıştığınız bankaya göre değişir tabi ama normal maaş gibi kbs yollamıyor farkları
  27. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/B İşten Ayrılışını E-Bildirgede Sehven Unutulması.

E bildirgede nasil çıkış yapacağız hocam? Bende 14 ocak ta sgk dan ayırdım ama daha bildirge işlemi yapmadim. Özel bir işlemi var mi e bildirgede?
  28. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı 4/b personel

cuma cuma stres yapmaya değmez. pazartesi hepsi halledilir bence de hocam. sgk ödemeleri, 14 günlük farklar hepsi haftaya kaldı bu saatten sonra :)
  29. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Farklarda Aile Yardımı

Memurlarda 14 günlük fark da banka listesi boş geliyor? benim ile aynı durumda olan var mıdır acaba?
  30. kypsala22

14 günlük ücreti bilgi ekranından yapacağız deme?
  31. kypsala22

4/b personel kbs de bende hala aktif değil. 17 sinde yani bugün açılacak denmişti. işlem yapabilen var mı? memurların ki açık sadece.
  32. kypsala22

yanlış hesaplamış hocam. sistem kendine gelememiş olabilir çünkü bende daha açık değil. bir iki saat sonra hesaplatın bence.
  33. kypsala22

memurların 14 günlük fark banka listesini alabildiniz mi?bende boş çıkarıyor? 4/b li personel için de 14 günlük farklar daha açılmamış siz nasıl yaptınız acaba?
  34. kypsala22

Mutemet Arşivi 5 Yılını Dolduran Sözleşmeli Personellerin Sözleşme Brüt Ücretleri ve neye göre tespit edildiği

bize de yeni yazı geldi sözleşmeli brüt ücretlerle ilgili. anlamadığım nokta kbs zaten kendisi sözleşme ücretini merkezden hesaplıyor. bir tane 5 yılı geçen sözleşmeli var diğerleri 5 yılın altı. ama 5 yılın üstü olan da 5 yılın altı olanlarla aynı ücreti alıyor. acaba bunu mu güncellememiz istendi?
Geri
Üst Alt