Arama sonuçlarınız

1. kypsala22

Mutemet Arşivi 2019 Kurban Bayramı dolayısı ile maaşlar erken Ödenirmi?

nasıl olacak şimdi ya maaşı yapanlar ne olacak
  2. kypsala22

duyuru falan yok ama daha. inşallah normal ödenir. uğraşmayız mal müdürlüğünden evrak onayını kaldırmakla.
  3. kypsala22

ben yaptım bile maaşları bugün. erken ödeme olursa bir sıkıntı olmaz inşallah. normal yaptım maaşları :D
  4. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge Kuruşluk Düzeltmesi

teşekkürler. süper bir forum burası. çok sağolun :D
  5. kypsala22

evet sgk matrahı demek istemiştim. daimi işçilerin işçi payı ya da işveren payında artı eksi yapabilirim manuel olarak düzenlediğim için. Teşekkürler. Fakat bazen de kbs den hazırladığımız 4/b maaşlarında yuvarlama oluyor. Onların sözleşme ücretlerinde oynama yapıyorum mecbur. Bu doğru mudur peki?
  6. kypsala22

daimi işçide e bildirgede sgk priminin ödeme emri ile tutması için 1 kuruşluk fark için sgk ya girerken vergi matrahında oynama yapıyorum. sıkıntı olur mu?
  7. kypsala22

Editörün Seçimi KBS'de Sözleşmeli Personel Kefalet Kesintisi

Mal müdürlüğüne üst yazı yazılıyor demişsiniz. Bize kefalet kesintisi yapılacak olanların listesi geldi. Mal Müdürlüğüne nasıl bir üst yazı yazacağız? Ya da üst yazıya gerek var mı?Direk KBS den kesinti girişleri yapsak ve görevlendirme yazısının bir örneğini maaş zamanı ödeme emirleri ile...
  8. kypsala22

Mutemet Arşivi Hangi ünvandakiler mutemet olabilir?

ziraat mühendisi olarak mutemetim hem de 4/b personelim. daha nolsun
  9. kypsala22

Mutemet Arşivi ARAZİ TAZMİNATI NEDİR ?

2018-2019 Yılları Kapsayan 4.Dönem Toplu Sözleşmede Tarım Bakanlığına verilen bir kazanım var. Kontrol ödemesi diye geçiyor. Bu ödemeyi her ay yapıyoruz. Ama bu ay engelli bir arkadaşa da yapmamız gerekti ilk defa. Bu sebeple kafam karıştı.? Kontrol hizmetlerinde ilave ödeme Madde 16- (1)...
  10. kypsala22

arkadaşlar. kontrol ödemesi bordrosu hazırlarken engelli kadrosunda olan personelden gelir vergisi kesiyor muyuz? Ve aldığı parayı KBS matrahına ekliyor muyuz?
  11. kypsala22

ve sanırsam 4/b li her sene sözleşme imzalayan mühendis personel kontrol ödemesi alabiliyor fakat arazi tazminatı ve seyyar görev alamıyor diye biliyorum.
  12. kypsala22

teşekkürler. sağolun ferhad bey.
  13. kypsala22

merhaba. arazi tazminatı ödemeleri, seyyar görev ödemeleri ve kontrol ödemeleri kbs den toplam vergi matrahına ekleniyor mu? Teşekkürler.
  14. kypsala22

DUYURU 2019 Yılı Harcırah Ücretleri

harcırah ücretlerinden hala herhangi bir değişiklik yok değil mi? 2019 yılı boyunca 2018 ile aynı olarak devam edecek sanırsam?
  15. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli rapor alan 4/b li personel hakkında

evet ben 4/b li her sene imza atan personelden bahsediyorum arkadaşlar.
  16. kypsala22

1 gün rapor alan bir sözleşmeli var ama o vizite ekranından çıkmıyor. rapor süresine göre mi değişiyor kesinti olayı?
  17. kypsala22

Merhaba arkadaşlar. 4/b statüsünde çalışan bir personelimiz Temmuz ayında 8 gün rapor aldı. Daha önce böyle bir işlem yapmadım. Ne yapmam gerekiyor? Vizite sistemi falan birşeyler diyorlar? SGK ya da KBS den herhangi bir işlemi var mı? Yardımcı olur musunuz* (YENİ MUTEMET :D )
  18. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 5510 dan önce olanların 14 günlük fark ödemelerini kesenek bilgi sisteminden nasıl ödeyeceğiz?

14 günlük farkları sgk dan ek mahiyet (sadece bir dönem) kısmından ödeme yapacağız değil mi? sürekli hata veriyor.
  19. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b e bildirge gönderme zamanı

çok açıklayıcı ve aydınlatıcı bir cevap olmuş. ilginiz için çok teşekkür ederim.iyi çalışmalar.
  20. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b e bildirge gönderme zamanı

Merhaba arkadaşlar. 4/b olarak her yıl sözleşmesi yenilenen personellerin sgk üzerinden yapılan e bildirgeleri bir ay sonradan mı yapılıyor yoksa kadrolular gibi aynı zamanda yapabilir miyiz? benden önceki mutemet bir ay sonradan yapıyormuş fakat mal müdürlüğü bana onlarda maaşı peşin aldığı...
  21. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 5510 dan önce olanların 14 günlük fark ödemelerini kesenek bilgi sisteminden nasıl ödeyeceğiz?

kadrolu memurlar için kbs emsan veri kısmından 5510 katsayı farkı dosyasını indirip kesenek bilgi sisteminde işlediğim zaman fark ödemesi ödeme emrindeki toplam sgk tutarını tutuyor fakat 5434 e tabi olanların adı çıkmıyor.sadece 5510 ondan sonrasına tabi olanların adı çıkıyor. sorun nedir...
  22. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark Banka aktarım

tamamdır teşekkürler sağolun..
  23. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark Banka aktarım

bu işlemi mal müdürlüğü mü yapacak yoksa ilçe müdürlüğü olarak biz mi yapacağız?
  24. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Kurumunuzda bu personel no ile kayıtlı kişi bulunamadı. uyarısı

merhaba. KBS duyurusunda 15 haziran maaşını alıp 17 haziran nakil olan personelin 14 günlük farkını ayrıldığı birim yapacak diyor. Fakat maaş fark tablosuna aktarma formunda kişinin personel nosunu yazınca Kurumunuzda bu personel no ile kayıtlı kişi bulunamadı. uyarısı veriyor. ne yapmam gerek...
  25. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 15 temmuz maaşını aldıktan sonra 17 temmuz da açığa alınan memur

merhaba arkadaşlar. Beni sorum kısıtlı maaş hesaplama ve 2/3 maaş hesaplama hakkında. 15 Temmuz maaşını aldıktan sonra 17 temmuzda bir personelimiz açığa alındı. Kendisine nasıl bir işlem uygulanacak maaş konusunda? 2 günlük kısıtlı maaş yapıp kalan28 günlük maaşı geri mi alacağız yoksa bir...
  26. kypsala22

Mutemet Arşivi KBS PERSONEL ÖDEMELERİNE İLİŞKİN DUYURU (SIRA NO 7)

personel maaşlarını 10 haziranda teslim etsek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. doğru mudur acaba?
Geri
Üst Alt