Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli E bildirge onaylanmasının son gunu

Arkadaşlar E bildirge ayın 23 de son günü ama haftasonu gelince 24 ne onay verebilir miyiz.resmi dayanağı var midir
  2. Mutemet Arşivi Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesi Son Duyuru (Genel Bütçeli İdareler Muaf)

yukaııdaki ekranı göremiyorum kullanıcıyım niye acaba hocam 1580457267 vergiler için şifre var arkadaşlar muhsgk için yeni sifre lazım mı
  3. Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

Peki enflasyon farkı çerçeve protokolünde geçiyor neden vermiyoruz .yüzde 3 de çerçeve protokole göre veriyoruz
  4. Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

Yüzde 4 zammı bu yıl neye göre yapıyoruz .geçen sene yazı yayınlandı .bu yıl bir şey yok ömür bey yazı falan
  5. Çözümlendi | Kilitli SGK Tarafından Ödenmeyen 1/3 İşçi rapor ücreti

Yani iki gününü veriyoruz. 1577388368 Amatis de ödenmeyen kısmi ödenir diyor ya ona takildim hocam.yukarıdaki örnekde 'nden bizim ödediğimiz ücreti sgk bin yevmiyesi ile aynı aldık. Bizim ödediğimiz sgk nin kinden farklı
  6. Çözümlendi | Kilitli SGK Tarafından Ödenmeyen 1/3 İşçi rapor ücreti

Arkadaşlar 696 khk ile kadroya geçen işçilerin iş göremezlik ücretinin 3/ 1sgk tarafından ödenmediğinden bu ödemeyi nasıl yapmak doğru sizce. İşçinin yevmiyesinin direkt 1/3 nü vermek mi.yoksa sgk tarafından 2/3 ödendikten sonra. sgk tarafından belirlenen günlük ücretin 1/3 mü verilmeli
  7. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron İşçi Taşıt Yardımı ve Taşıt Netten Brüt Hesaplama

örnekte %14 sgk hesaplanırken neden %20 ile oranlanıyor.gelir vergisi 15 iken 18 ile oranlamış mantığını kavrayamadım
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron İşçi Taşıt Yardımı ve Taşıt Netten Brüt Hesaplama

bazı personeller 15 bazıları 20 vergi diliminde oluyor bazı aylar sıkıntı oluyor bir rutin yok yani çkys den maaş ödüyoruz
  9. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron İşçi Taşıt Yardımı ve Taşıt Netten Brüt Hesaplama

Yani o dönemde taşıt yardımı günlük 3 tl aldılar varsayarsak şuan da 5 yıl sonrada herhangi bir değişiklik olmadığı sürece 3 tl ödenmeye devam mi edikir Mevcut uygulamanın ne olduğundan emim değilim.şirketten devraldıgımızda o yılki ulaşım ücreti ödeniyordu net ücret 180 diyelim.brütü kaç...
  10. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron İşçi Taşıt Yardımı ve Taşıt Netten Brüt Hesaplama

Arkadaşlar 4d ye yol yardımını nasıl ödüyorsunuz .günlük tutarı neye göre belirliyorsunuz
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron İşçi Analık İzninde Çocuk,Yakacak Yardımı ve AGİ

Katılıyorum ama sıkıntıda tam orda doğuyor.yanı baya uğraştım bu sorunla çünkü rapor izin vs çok .sgk ücretleriyle sorun yaşıyorum .çözüm bulamadım
  12. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron İşçi Analık İzninde Çocuk,Yakacak Yardımı ve AGİ

Ewet kıstelyum diye bir belirtme söz konusu değil tis e göre.ama 1 güne fazladan 30 tl verince sgk matrahı yüksek olur. İş göremezlik yüksek yatiyor raporlarda
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron İşçi Analık İzninde Çocuk,Yakacak Yardımı ve AGİ

1 günlük maaşda yakacak vs tam vermenin yasal dayanağı nedir hocam bilgim yok da
  14. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron İşçi Analık İzninde Çocuk,Yakacak Yardımı ve AGİ

1 günlük maaş yapınca 30 tl yakacak 1 çocuk ve 1 günlük yevmiye veriyoruz.bu durumda bildirge verince 1 gün çalışma gösteriyoruz.pek tutar da yüksek gidiyor yakacağı 30 tl verdiğimizden.sgk tarafından yatan rapor paraları fazla oluyor.bunun bir çözümü yok mu acaba
  15. Çözümlendi | Kilitli Ölen işçinin kıdem tazninatı Kime Ödenir ve Yapılacak İşlemler Nelerdir?

Veraset ilamını aldim.cocukların yaşı reşit değil.banka yoluyla pay oranı nasıl olacak.ibraname nedir. Ewet taşeron 375 kül ile kadroya geçen personel vefat eden Ölüm tazminatı tis de geçen ölüm yardımı ile aynı şey mi 15 ekim 14 kasım arası maaş yapıldı şu an .5 kasımda vefat etti .5 kasım...
  16. Çözümlendi | Kilitli Ölen işçinin kıdem tazninatı Kime Ödenir ve Yapılacak İşlemler Nelerdir?

Arkadaşlar vefat eden bir işçinin kıdem tazninatı ve kullanmadığı izinlerin parasını yasal mirasçısı olarak eşi ve çocuklar bulunmakta.kıdem tazminatını ve kullanmadığı izinleri ödeyebilir miyim.ayrıca kime nasıl ödeyeceğim eş ve çocuklar var
  17. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi ÇKYS Asgari ücret altına düşmesi

Güzel bir konuya deginmişsiniz merak ediyordum bi durumu
  18. Çözümlendi | Kilitli Temmuz 2019 Girişli Açıktan atanan işçiye %4 zam verilecekmi?

Arkadaşlar yukarıdaki yazıya göre açıktan atanan işçiye 02 .01.2019 01.07.2019 tarihleri arasında Atanana yüzde 4 zam var.01.07.2019 tarihinden sonra atananlara nasıl bir işlem yaptiniz .zamsiz mi yapacağız maaşlarını bu ay
  19. Çözümlendi | Kilitli Eşi Devlet Memuru olup, Çocukları üzerinde olan İşçiye Öğrenim Yardımı verilirmi?

Aynı sorun için il sağlık müdürlüğünden görüş istedim verileceğine dair görüş geldi hocam
  20. Çözümlendi | Kilitli 4d maaş excel programı

Arkadaşlar 4d maaşı için excel şablonu olan varsa yardımcı olabilir mi
  21. Kaynaklara Taşındı Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Ve İhbar Tazminatı Hesaplama Iı

Süper teşekkür ederim işimi çok kolaylaştırdı şablonunuz.emeğinize sağlık
  22. Kaynaklara Taşındı Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Ve İhbar Tazminatı Hesaplama Iı

Çok güzel ömür bey faydalı bir çalışma .takıldığım bir nokta var bu şablonda .tediye kısmi.şimdi personel 10 yıl çalışmış varsayarsak .2018 nisandan bu yana tediye almaktalar.şirket dönemindeyken tediye yoktu.ama giydirilmiş ücrete dahil ediyoruz .sonra 10 yılla çarpıyoruz .tediye almadığı...
  23. Çözümlendi | Kilitli 4d sürekli işçi ihbar tazminatı

Arkadaşlar elinde ihbar tazminatı excel şablonu olan varsa paylaşabilir mi.birde ihbar tazminatı alma şartları nedir.nasıl alınır nasıl hesaplanır .bilgisi olan yardımcı olabilir mi .Teşekkür ederim şimdiden
Geri
Üst Alt