Arama sonuçlarınız

1. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Tıpta Uzmanlık Eğitimi(Tus) Sürekli Görev Yolluğu

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu (Mülga) Strateji Geliştirme Balkanlığı İlgili görüş yazısı ektedir. yol göstermesi açısından , fayda verebilir.
  2. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Taşerondan Geçen İşçi Saat 20:00 Dan Itibaren Çalışmasına Gece Zammı Ödenirmi?

Ben öyle anlamadım."Gece çalışması TİS gereğince ödenir.7,5 saatin üzerise fazla çalışma olarak ödenir." Diye anladım.
  3. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Taşerondan Geçen İşçi Saat 20:00 Dan Itibaren Çalışmasına Gece Zammı Ödenirmi?

Gece dönemi zammı TİS ile verildiği için ödenir kanaatindeyim.İlgili yazı gereğince gece çalışması 7,5 saaatten fazla ise , işçiye fazla olan süre kadar " fazla çalışma ücreti " ödenmesi ile ilgilidir.
  4. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4B Sürekli Görev Yolluğu

2020-2021 yıllarına kapsayan Toplu Sözleşme(Kamu Görevlileri Hakem Kurulu Kararı) https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/09/20190901-7.pdf Madde 47 inceleyiniz.
  5. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 696 Khk'lı Sürekli İşçilerin Kıdem Tazminatı Hesaplaması

ilgili görüş yazısı gereğince; sürekli işçi( 696 khk kadroya geçen işçi ve genel bütçe işçi) 30 gün üzerinden yapılacak.
  6. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 696 Khk'lı Sürekli İşçilerin Kıdem Tazminatı Hesaplaması

SAĞLIK BAKANLIĞI STAREJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 16.06.2021 tarih ve 725 sayılı yazısı; " Bu itibarla, yukarıda yer verilen hususlar değerlendirildiğinde, 31.12.2012 tarihinden önceki toplu iş sözleşmelerinden yararlanan işçilere kıdem tazminatı kanunda belirtilen günden farklı...
  7. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

e-bildirge 0,15 krş az ise önemli değil , yazı yazarak defterdarlık/mal müdürlüğüne 0,15 krş gelir kaydettirin.
  8. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 375 Khk Sabitte Geriye Dönük Terfi Farkı

sabitdışı ek ödemesini kontrol edeceksin , sabitdışı ek ödeme almadığı( 375 khk farkın altında aldığı) dönemler için fark yapacaksın.
  9. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

Ağustos ayına ekleyip yapılacak çünkü SGK yazıya istinaden geçmişe dönük olarak 01-07 dönemlerini aktif ediyor.
  10. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Defterdarlık/Mal müdürlüğüne yazı yazarak döner sermaye bütçesinden ödenecek tutar bildirilecek , muhasebe birimleride ilgili yazıya göre prim tutarını düzeltecek , düzelttiği zaman MYS de düzeltilmiş tutar görülecek.
  11. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

https://www.gib.gov.tr/muhtasar-ve-prim-hizmet-beyannamesi-uygulamasinda-dikkat-edilmesi-gereken-hususlar-hakkinda-duyuru 14. Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesine İlişkin Diğer Hususlar 3- Toplu İş Sözleşmesine (TİS) ilişkin belgeler e-Bildirge v.1’den verilmeye devam edilecektir...
  12. Ömür Kandemir

32 manuel yazılıyor , bende fazla çalışma olmadığı için yapmadım ama siz kendinize göre uyarlayiniz.Ckys den ay ay olarak da yapabilirsiniz.
  13. Ömür Kandemir

Yeni kod tanimj yapmadan nasıl yapacaksınız , yaptığını işlemi yazın yapmak isteyenlere yol göstermiş olursunuz !!!
  14. Ömür Kandemir

Geçmişe dönük TİS farkları e-bildirge V1 ekranindan yapılır.Muhtasar beyanname ile değil !!!
  15. Ömür Kandemir

Gelir tanımlama ekranından tis fark ücretleri diye tanımlama yapıyorum.gv,dv,sgk kesilsin işaretliyorum.Kişi kartına yüklüyorum.
  16. Ömür Kandemir

Kaynaklara Taşındı Öz Sağlık Ve Sosyal İşçileri Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme (2021-2022) Fark Hesaplama Bordrosu

TİS fark bordrosu ektedir isteyen kendine uyarlayarak kullanabilir.,
  17. Ömür Kandemir

Programlar Tıbbi Kötü Uygulamaya İlişkin Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Hesaplama

kesilen net vergi üzerinden kişiye yarısı ödenir ve damga vergisi kesintisi yapılmaz.
  18. Ömür Kandemir

İşçi sendikalarının yarısını bile alamayan memur sendikalarınında Allah cc belasını versin !!!
  19. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 15.09.2021 Tarihinde Emekli Olacak Tabip Dışı Pers.sabit Ek Ödemesi

Yönetmelik için emsali personel esas alındığı için takip edilip yapılması gerekiyor. Ben o şekilde yapıyorum.
  20. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 15.09.2021 Tarihinde Emekli Olacak Tabip Dışı Pers.sabit Ek Ödemesi

Maaşlara ilişkin hüküm uygulandığı için sabit ek ödeme de iade alınmaz. Tabip personelde şöyle bir durum var 2013-8 sayılı genelge gereğince 14 günlük sabit ek ödemenin iade alınması gerekiyor. İlgili genelge ektedir.
  21. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Üniversitede Okuyan Öğrencilerin Ödemelerinde Staj Seferberliği Kapsamında Genel Bütçeden Ödenek Isteme Yoluyla Maaş Işlemleri Nasıl Yapılmalı ?

54.167.480.16802.14.67.01.01.04 ilgili kalemden İl Sağlık Müdürlüğü Bütçe sorumlusu ile irtibata geçerek talepte bulunun. Stajer öğrenci ücret ödemesini ödenek beklemeksizin yani ödenek üstü yapabilirsiniz. Harcama Türü PERSONEL GİDERİ Harcama Alt Türü Geçici Süreli Çalışan Ücreti
  22. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Covidli Hasta Tasıyan Şöför, Memur Ve Hizmetlilere % 50 Artırımlı Olarak Riskli Birimden Nöbet Parası Ödenebilir Mi

SAĞLIK BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAZISI " 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun Ek 33 üncü maddesinde ve 01.09.2019 tarihli ve 30875 sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan 28.08.2019 tarihli ve 2019/1 karar numaralı Kamu Görevlileri Hakem Kurulu Kararı’nın “Sağlık ve...
  23. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Mahsuplaşma Sonrası İşçilere Ait Eksik Gün Bildirimi

SGK ile mahsuplaşma protokolü 2019 yapmıştım Haziran ayına kadar aldığı kadar rapor bildirdim ama bu aydan itibaren bende eksik gün bildirimi yapmayacağım 30 yapıp geçeceğim. SGK müdürlüğündeki mutemet bile 30 yapıp geçiyor , önceden eksik bildirimi yapıyordu şimdi yapmıyor. Bu konu gerçekten...
  24. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Yeni̇lenen Zi̇raat Emekli̇li̇k Bes Si̇stemi̇ Sorunları

Faizli ve faizsiz olarak sözleşmeler olduğu için sağ üst köşeden faizsiz olanı seçin gelir.
  25. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Çkys Hayat Sigortası İşleme Ve Giriş Ekranı Varmı?

KBS deki gibi bir yer yok maalesef. Gelir tanımlama yerinden tanımlama yap ve iade edilecek tutarı hesapla oraya yaz , kişi kartına gir.
  26. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Harcama Yetkilisi Maaşı Muhasebe Birimine Gönderemiyor

Çağrı açmıştım sabah sorun ile ilgili , sorun çözüldü.Sikinti yok.
  27. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 5510 Fhz Hesaplama 22 Gün 3,61 Mi, Yoksa 30 Gün 3,61 Mi ?

İl sağlıktaki aklı evvel açsın mevzuat okusun bir zahmet.Sizin yaptığınız doğru.30 güne 3,61degil , 5 gün fhz verilir mevzuat gereğince.haftalik çalışma süresi 40 saat dir.1yilda 52 hafta var.52*40=2080 saat. 2080/8=260 gün eder.260x60/360=43,33 gün eder.aylik da ise 43,33/12=3,61 eder.Yani en...
Geri
Üst Alt