Arama sonuçlarınız

1. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 5434 YILLIK FİİLİ HİZMET GÖNDERİM HATASI

O zaman şuan yapılmaması mı gerekiyor hocam . Hesaplama yaptım şuan muhasebe birimine gönderimini yapmadım.
  2. batuhanalib

Hocam 2019 Aralık ayı kesenekleri yaptıktan sonra FHZ yaptım
  3. batuhanalib

Yani yıl sonu geldiği için şimdi yaptım hocam farklı bi tarihte mi yapılması gerekiyor ki ?
  4. batuhanalib

5434 personelin fiili hizmetinin girişini yaparken işaretlemeleri yaptıktan sonra BU DÖNEME AİT PRİM BİLDİRİMİNİZ YOK BU DURUMDA F.H.Z. YAPAMAZSINIZ UYARISI ALIYORUM sebebi nedir ?
  5. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Karşılık Ayırmada Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı

Kusura bakmayın onu yazmamışım karşılık ayırmadan bahsediyorum . 2018 sonu itibariyle karşılık ayırma hesaplaması yaptım . 2019 yılı için de şu şekilde hasaplama yapacağım o zaman ; 31.12.2019 tarihi itibarı ile kıdem tazminatı karşılığını hesaplayacağım ve çıkan sonucu 31.12.2018 tarihinde...
  6. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Karşılık Ayırmada Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı

İyi günler kolay gelsin herkese. 2013 yılında göreve başlamış işçimize geçen sene 2018 yılı sonu itibarı ile kıdem tazminatı hesaplanmış olup bu seneki kıdem tazminatının hesaplamasında 1 yıllık süreyi yani 2019 yılını mı esas alarak hesaplama yapacağım yoksa işçinin ilk işe girdiği tarihi baz...
  7. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli KİŞİ BORCU HESAPLAMASI

Peki hocam gelirlerden mi kesintilerden bi sgk ya yazı yazılacak
  8. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli KİŞİ BORCU HESAPLAMASI

İyi Günler Kolay gelsin herkese . Ben İlk defa kişi borcu hesaplayacağım . Kişi borcu ile ilgili sorularım ; 1-) benim kişi borcu hesaplayacağım personel 5434 e tabi ve yanlış derece kademe verilmesinden ötürü borç çıkartacağım . Personel 2/1 den ve 1100 ek gösterge puanından maaş almış olup...
  9. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe yönelik maaş farkı

İyi Günler Kolay gelsin herkese . Kurumumuzda görev yapan personel 2019 eylül ayında başlaması yapılmış ve 8/1 kademe 450 ek gösterge ile maaşını almış . Kişinin Derece kademesinin düzeltilmesi için dilekçede başvurmuş ve başvurusu sonucu 7/1 i 500 ek gösterge ile başlangıç maaşından itibaren...
  10. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 5434'e Tabi memur yıl içinde görevinden ayrılırsa fiili hizmet zammı ne zaman yapılır

Peki hocam kbs banka listesinde ekleniyor mu yoksa digerleri ile beraber manuel mi yapılması gerekiyor . Birde bildirimi de digerlerinden ayrı mı olacak
  11. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 5434'e Tabi memur yıl içinde görevinden ayrılırsa fiili hizmet zammı ne zaman yapılır

Peki hocam bildirimi yapılmadı ve simdi yapiliyorsa acaba nasil bi sorun teşkil eder
  12. batuhanalib

Peki hocam bununla ilgili bi kanun yönetmelik var mı ben bulamadım
  13. batuhanalib

Iyi gunler kolay gelsin . Yılım herhangi ayında emekli olan örnek veriyorum temmuzda emekli olan personelin fiili hizmeti ne zaman yapılır yıl sonunda mı takip eden ay mı
  14. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 4734 bağlı yönetmelik, tebliğ

Tamamdir hocam tesekkur ederim inceleyecegim:)
  15. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 6245 ve bağlı tebliğler

Tamamdır hocam tesekkur ederim
  16. batuhanalib

4 5 aylık mutemetim ben hocam . Devletin 1 kurusu cok kiymetli benim icin ondan isimi en dogru nasilsa oyle yapmak istiyorum
  17. batuhanalib

iyi günler kolay gelsin herkese . ben satın alma konusunda herşeyi bilmek istiyorum bununla ilgili olarak; 4734 ve 4735 sayılı kanunları okuyup anladım . bu iki kanun dışında bilmem gereken yönetmelik tebliğ vs. var mıdır ?
  18. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 6245 ve bağlı tebliğler

İyi günler kolay gelsin herkese . ben harcırah kanununu ve bağlı tebliğ yönetmelik ne varsa öğrenmek istiyorum bununla ilgili olarak ; 6245 e yardımcı tebliğler nelerdir? (39-40 ve 41 no lu tebliğler ve 6245 sayılı kanun elimde var) 6245 e yardımcı yönetmelik vs. var mıdır ?
  19. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Yardımcı Hizmetler Personeli Kalorifer Ücreti

Teşekkür ederim hocam bende epey yönetmelik kanun vs. aradım ama bulamadım bi sorayım tedim tekrardan teşekkür ederim ilginize
  20. batuhanalib

Peki hocam teşekkür ederim ilginize
  21. batuhanalib

İyi Günler Kolay Gelsin Herkese . Bizim Yardımcı Hizmetler Sınıfında Teknisyen Yardımcısı olarak görev yapan 2 personelimiz var . Bu iki personel Hizmet binamızın kaloriferlerini yakıp bakımlarını yapıyorlar , bu iki personel yoğurt parası diye bi talepleri var . Bu iki personele kalorifer...
  22. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Çocuk SGK

Teşekkür ederim hocam iyi çalışmalar
  23. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Çocuk SGK

İyi günler Kolay gelsin . Personelimizin Liseyi bitirmiş oğlu 3 yıl boşluğun ardından üniversiteyi kazanmış ve sigortasının gözükmediğini beyan ediyor bununla ilgili ne yapılabilir?
  24. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 4c İşe Giriş

Yani Ben Düzeltemem doğru mudur hocam ?
  25. batuhanalib

Yani Mezun olduğu okuldan düzeltilmesi mi gerekiyor hocam?
  26. batuhanalib

Kolay Gelsin herkese . İşe Giriş bildirgesi yaptığım personelin tescil işlemleri bölümünden şöyle bir uyarı alıyorum; Sigortalı Tescil 4c kapsamı ile Sağlık Sunucularından gelen kapsam bilgilerinde farklılık bulunmaktadır... Bunun Çözümü nedir?
Geri
Üst Alt