Arama sonuçlarınız

1. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli İl İlçe Sürekli Yolluk Kilometre Tutarı Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Farklı Bir İlden Bulunduğumuz İle ataması yapılıp, ilden ile yolluğunu alan personelin , ardından atandığı ilden bulunduğumuz ilçeye ataması yapılmış ve il ilçe arası sürekli görev yolluğu almamıştır. Bu Personelimizin İl İlçe Yolluğunu hesaplarken KM yi hangi değerle çarparak KM farkını...
  2. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Memur Fiili Hizmet Hesaplamasında KBS sistemi geçen hafta ilişik kesilen Perosnel Hesaplama Yapmadı

Hocam İlginize çok çok teşekkür ederim hallettim sağolun konuyu kapatabilirsiniz
  3. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Memur Fiili Hizmet Hesaplamasında KBS sistemi geçen hafta ilişik kesilen Perosnel Hesaplama Yapmadı

Hocam şimdi ağustos keseneği de bildirdim . Sorun devam ediyor aynı uyarıyı alıyorum
  4. batuhanalib

Teşekkür ederim hocam sağolun Peki Hocam Gün Kısmı 7.5 mu olacak yoksa çalıştığı gün kadarını mı gireceğim Birde Hocam şimdi Yeni mesleğe başlayan arkadaşların kıst maaştan ötürü fiili hizmetini yapacak mıyım ? kesenek sisteminde çalışanın bu döneme ait prim kaydı yok diye bir uyarı aldım.
  5. batuhanalib

5510 Fiili hizmet hesaplaması yaparken Ağustos/2019 dönemi için KBS sistemi geçen hafta ilişik kestiğim personele hesaplama yapmadı . Bu doğru mu yoksa onları da eklemem gerekiyor mu
  6. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli İşe Giriş Bildirgesi

Yeni başlayan 3 Personelimizin işe giriş bildirgelerinde şöyle bi uyarı aldım . DİKKAT !!! Sigortalı Tescil 4c kapsamı ile Sağlık Sunucularından gelen kapsam bilgilerinde farklılık bulunmaktadır... Okuldan sigorta yapılıyor . Yeni İşe girişte bi sıkıntı olur mu yani sonradan düzelir mi...
  7. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Emekli olacak personel İş ve İşlemler

Teşekkür ederim hocam . konuyu kapatabilirsiniz
  8. batuhanalib

Peki Hocam Mys de ödenek ismi ne diye geçiyor
  9. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Onay Süresi Geçen e-Bildirge

Öyle olacak :D personel sayısı 1 bizde , personelin sayısına göre değişiklik gösteriyor mu
  10. batuhanalib

:D onayladım sanıyordum onaylamamışım neyse ödeyeceğiz artık
  11. batuhanalib

23 ünde verilmesi gereken bildirge bugün verilirse idari para cezası uygulanır mı
  12. batuhanalib

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim . sağolun Peki hocam kesinti olarak tayin bedelini düşüyor muyuz
  13. batuhanalib

iyi akşamlar koluy gelsin herkese . Ben ilk defa emekli olacak personelle ilgili işlem yapacağım. Mutemet olarak; 1-Emekli yolluğu nasıl yapılır 2-Sgk ile ilgili ne yapmam gerekir ? 3-Bu ikisi dışında yapılması gereken neler var ve nasıl yapılır ? Biraz uzun olacak ama şimdiden teşekkür ederim
  14. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Lojman Hakkında

Teşekkür ederim hocam sizede
  15. batuhanalib

Kiralarda sorun yok hocam o şekildeoluyor zaten ben aidat kesintisini sordum peki teşekkür ederim yönetmeliği okuyayım ben
  16. batuhanalib

Peki hocam teşekkür ederim.
  17. batuhanalib

Hocam 1. sorumda kişinin maaşından lojman aidatı kesiliyor onu soruyorum ben onu nerelerde hangi amaçla kullanabiliriz örneğin çatı onarımı yapılabilir mi
  18. batuhanalib

İlk defa bir lojmanı tahliye ettireceğim de lojmanla ilgili sorularım şunlar; 1- Lojman Aidat kesintileri nerelerde kullanılabilir 2- Lojmana giren kişi mi yoksa çıkan kişi mi boya badana yapar 3-ayın 15 inde peşin kesilen kira bugün tahliye olan personele iade edilir mi edilirse kesinti olur mu ?
  19. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Sisteminde Kullanıcı Değiştirme

sgk nın işe başlama 4c sitesindeki kullanıcıyı nasıl değişebilirim uyg.sgk.gov.tr/
  20. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli avans maaş nasıl yapılır

duyuru normal maaş gibi algıladım ben doğru mudur
  21. batuhanalib

Anladım hocam peki teşekkür ederim.
  22. batuhanalib

avans maaş yapılırken kbs de hangi işlemler yapılır ? ( erken maaş ödemesinden bahsediyorum.)
  23. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli BES Şirket Değişimi

Teşekkür ederim hocam bilgiler için
  24. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli BES Şirket Değişimi

Zorunlu Bireysel Emeklilik Şirketinin Değişimi İçin ne yapmak gerekir. Belli Sözleşme var mıdır.
  25. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Katsayı Farkı Sistem Hata Uyarısı k100

Aynı hocam geçmişe dönük terfi farkı aldı ama sadece bu personel değil 5 6 personel daha var. Manuel yapayım belki düzelir hocam
  26. batuhanalib

Şuan üstünde bulunan personelin hatalı olduğu belirtiliyor tutarlar tutuyor bi sıkıntı yok gönder dedikten sonra bu uyarıyı aldım.
  27. batuhanalib

Onu yaptım hocam düzeldi bu hata şimdide gönder dedikten sonra 803 hata kodu veriyor bir personelin hatalı olduğunu belirtip tahakkuk görüntülenemiyor
  28. batuhanalib

Katsayı farkı keseneği yapılırken şu uyarıyı alıyorum. K 100 (bağlantıda hata oluştu. daha sonra tekrar deneyiniz(-97)) Bu uyarıyı alan var mı varsa çözümü nedir ? Katsayı farkı ödeme tarihi 19/7/2019 ve dönemini temmuz seçtim bu arada.
  29. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli MYS Ödeme İşleminde Oluşan Hata

Hocam halloldu teşekkür ederim
  30. batuhanalib

Hocam Harcama talimatı geçmiş tarihli ondan olabilir mi acaba
  31. batuhanalib

Hiçbir belge eklemiyorum hocam direk ödeme emri oluşturdum sadece harcama talimatı var
  32. batuhanalib

MYS Ödemesinde Aşağıdaki sorunla karşılaşan var mı çözümü nedir ?
  33. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Florasan Alımı Ekonomik Kod

sağolun teşekkür ederim
  34. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Florasan Alımı Ekonomik Kod

Florasan alımında hangi ekonomik kod kullanılır. 3.2.9.90 uygun mudur ?
Geri
Üst Alt