Arama sonuçlarınız

1. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli E bildirge ne zaman yapılır ?

iyi günler kolay gelsin . 15.03.2018-15.04.2018 dönemine ait maaşını 15.04.2018 tarihinde alan işçi için e bildirge ne zaman yapılır ? dönemi 2018/03 müdür yoksa 2018/04 mü ?
  2. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Sgk Kesintisi

Hocam çok teşekkür ederim sağolun
  3. batuhanalib

Hocam emsan veri düşüyor mu bunda yoksa manuel mi giriyoruz
  4. batuhanalib

emniyet hizmetleri hocam . Peki bunun keseneği nasıl yapılıyor hocam
  5. batuhanalib

Hocam çok teşekkür ederim
  6. batuhanalib

Hocam hiçbirşeyde değişiklik yok sadece 3/1 ve ek gösterge 1600 olması gerekirken 1100 den ödenmiş 5510
  7. batuhanalib

Kişi 5510 ve ek göstergesi normalde 1600 olması gerekirken 1100 den almış maaşını , ek ödeme oluyor galiba eksik almış yani maaşını
  8. batuhanalib

İyi Günler kolay gelsin . Bizim bir personelimiz Ağustos 2018 de 3/1 olmuş fakat o zamandan şubat ayına kadar 4/1 inden maaş alıp ek göstergesi 1100 olarak almış . Şimdi Ben bu personele Ek ödeme bordrosu düzenledim , bu ek ödeme bordrasunda sgk kesintisi yapılır mı yapılırsa nasıl yapılır ve...
  9. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli idari para cezası iptali

Teşekkür ederim hocam sağolun :)
  10. batuhanalib

Tamamdır hocam teşekkür ederim :)
  11. batuhanalib

peki hocam yargılama giderlerinin 3.4 kaleminden ödeneceğini öğrendim peki iptali hangi kalemden ödeyeceğim ?
  12. batuhanalib

Personelimize geçen sene 1 günlük yevmiye kesintisi cezası verilmiş ve idare mahkemesi tarafından bu cezanın iptali ve ücretin ödenmesi için bi yazı geldi . Bu tutar nasıl ödenir ? ödeme emri oluşturulur mu ? üst yazı mı yazılması gerekir ? ayrıca yargılama giderleri davalı idareden alınarak...
  13. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli maaş inceleme

İyi akşamlar kolay gelsin herkese sürekli işçi maaşı yaptım da bi inceleyebilir misiniz acaba asgari geçim indirimi 249,44 .
  14. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli sağlık rapor kesintisi

Tamamdır hocam teşekkür ederim. :)
  15. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi gelir vergisi hesaplama

bakalım artık hocam elimden geleni yapıyorum şimdilik sağolun :)
  16. batuhanalib

öyle hocam siteden çok şey öğrendim sağolun sizde çok yardımcı oldunuz ayrıca teşekkür ediyorum
  17. batuhanalib

benim isteğimle olan birşey değil de hayırlısı olsun hocam teşekkür ederim :D
  18. batuhanalib

Hocam ben mutemetim de birşey bilmiyorum 2 ay oldu mutemet olalı bizde işler farklı ilerliyor kimse olmayınca sen ol dediler olduk :D
  19. batuhanalib

Hocam mesela benden 56 liralık bi gelir vergisi kesilmiş ama bu hesaplamaya göre işçiden 378 lira vergi kesilmiş oyacak benim maaşım onun 2.5 katı yaklaşık . aylık gelir vergisi matrahı 2520.90 * 0.15 =378
  20. batuhanalib

tamamdır teşekkür ederim hocam
  21. batuhanalib

herkese den sonra virgül koymalıydım kusuru bakmayın :) devlet memuru evet
  22. batuhanalib

iyi günler kolay gelsin herkese sağlık rapor kesintisi 7. günden sonraki günler için yapılıyor doğru mudur ?
  23. batuhanalib

İyi günler kolay gelsin herkese , sürekli işçi gelir vergisi hesaplaması nasıl yapılır formülü nedir acaba şimdiden teşekkürler :)
  24. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Aylıktan kesme

Herkese iyi haftasonları diliyorum . bizim bir personelimize 2 gün aylıktan kesme cezası verilmiş bunu nasıl keseceğim kbs de hangi kısımda var ?
  25. batuhanalib

!~DİKKAT~! KBS BES sistemine dahil edilecek personel listesi

vakıf emeklilik için kbs otomatik eklemiş 2 personelimizi . yeni giriş mi yapacağız buna
  26. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli kadro derece yanlışlığı

araştırıyorum hocam teşekkür ederim
  27. batuhanalib

Çok teşekkür ederim hocam haklisiniz öyle yapayım iyisimi
  28. batuhanalib

Hocam peki kesenek yapılıyor mu bunlara
  29. batuhanalib

iyi günler kolay gelsin . Bizim personelimiz 8. ay da terfi almış 3-1 olmuş fakat maaşını 6 aydır 4-1 den almakta bu personel ile ilgili ne yapmam gerekir ? bu maaşa nasıl yansır veya fark yapmam gerekir mi ? nasıl yapmalıyım
  30. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli kıst maaş hesaplaması

KBS den terfi kısmında 2. Ayı seçerek yaptim hocam zaten suan maaş ödemiyorum 15 ini geçtiği icin
  31. batuhanalib

Programlar Lojman Kira Hesaplama Ve Takip Çizelgesi

Hocam burada yakıt bedeli neden 1,70 ? 1.94 üzerinden hesaplanmıyor mu ?
  32. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli kıst maaş hesaplaması

iyi günler kolay gelsin herkese . Yeni başlayan memura kıst maaşı yapmam gerekiyor memur ayın 16 sında başladı 16 sından 14 ü dahil 30 gün yapıyor . Bu hesaplamada ayın 31 i dahil mi ? ben dahil ettim hesaba , hesabım doğru mudur ?
  33. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli YENİ BAŞLAYAN PERSONEL BES KESİNTİSİ

yani katkı payı tutarı normalde kesilmesi gereken ocak ayı tutarı mahsup tutarı da kıstla beraber olan doğru mu
  34. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli YENİ BAŞLAYAN PERSONEL BES KESİNTİSİ

İyi günler kolay gelsin . Bizde yeni başlayan 6 adet personel bulunmaktadır. Bu personellerin 4 üne kıst maaş yaptım ve BES kesintisi %3 olduğundan kıst maaşla beraber fazla kesinti olmuş oldu . VAKIF EMEKLİLİK tahsilat işlemi yapılırken katkı payı tutarı ile mahsup tutar kısmını nasıl doldurmam...
  35. batuhanalib

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum
  36. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli ilden ilçeye yolluk

Teşekkür ediyorum hocam
  37. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli ilden ilçeye yolluk

Peki hocam bu fark hesaplanırken Günlük yevmiye*20 + otobüs + değişken unsur şeklinde mi hesaplama yapacağım hocam
  38. batuhanalib

Hocam bizim ilimizde %30 luk bi indirim söz konusu şimdi hesaplama şu şekilde mi olacak : 4,85*110=533.5 bunun %30 u 160,05 bundan düşünce 373,45 bu ana kira ve yakıt bedeli olarak da 1,94*110=213,4 çıkıyor bu ikisini toplayınca 586,85 çıkıyor doğru mudur ?
Geri
Üst Alt