Arama sonuçlarınız

1. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli ilden ilçeye yolluk

iyi günler kolay gelsin bizim personelimiz zonguldak ilinden bizim ilimize tayinle gelmiş ardından, ilçeye gelmiş . Zonguldak Antalya arası yolluk almış fakat ilden ilçeye yolluk almamış . İlden ilçeye yolluk yapılır mı yapılırsa hesaplaması nasıl olur
  2. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli ek gösterge yanlışlığı

Peki hocam teşekkür ederim sağolun.
  3. batuhanalib

Peki hocam bunlara kesenek yapılır mı ?
  4. batuhanalib

İyi günler kolay gelsin . Geçmişe dönük bir personelimize ek gösterge 1600 olması gerekirken 1100 olarak ödeme yapılmış . Bunun düzeltilmesi için ne yapmam gerekir . Hesaplaması nasıl olur program veya tablo var ise minnettar kalırım
  5. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük Yapılmayan E Bildirge

hocam son 2 ay gözüküyor geçmişi göremiyorum
  6. batuhanalib

Hocam şimdi 6. ayın yapılmadığı söyleniyor fakat burda borç gözükmüyor . eki göremedim
  7. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Emekli olduğu sanılan teknisyen yardımcısı

inşallah bi çözüm bulacağız :)
  8. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Emniyet Hizmetleri Sınıfı tazminat cetvelleri

İyi günler kolay gelsin . Emniyet Hizmetleri sınıfı Devlet memurlarının görev tazminatlarının oranlarını nerden öğrenebilirim
  9. batuhanalib

İyi günler herkese bizim kurumumuzda çalışan sürekli işçi kadrosundaki bayanın 6. aydaki e bildirgesi yapılmamış manuel olarak nasıl yapabilirim ? Dosya Excel vs. varsa alabilir miyim . Ayrıca Ben geçen ay mutemet oldum ve farkedip düzelttim geçen ayı fakat önceki aylarda sorun var ne yapmam...
  10. batuhanalib

Öyle yaptım hocam çok teşekkür ederim sağolun
  11. batuhanalib

:) adam bayağı mağdur şuan heryeri arıyorum çözmek için ama net bişey diyemiyor kimse
  12. batuhanalib

hocam bende yeniyim zaten şansızlığımdan kaynaklı sanırım :) çok teşekkür ederim ilginize
  13. batuhanalib

epey baktım ama denk gelmedi hocam benzeri bi durum ama emsal olması daha iyi olur
  14. batuhanalib

Hocam peki sgk maaşının yapılıp yapılmaması ile ilgili bi sonuca varbilir mi onlardan yazı alarak yapılabilir mi
  15. batuhanalib

Peki hocam çok teşekkür ederim . Acaba emsal duydunuz mu bununla ilgili
  16. batuhanalib

Hocam ben pek bilmiyorum yeniyim ama denetleme sırasında bu maaş neye göre yapıldı denirse bi dayanak kanun yönetmelik sunulması gerekmez mi
  17. batuhanalib

İyi forumlar , 1 aylık mutemetim . Bizim Personelimiz Haziran ayında Emekliye ayrıldığı sanılarak sgk dan yazıyla emekli olmuş . Bu personel Emekli olmayı hak etmediği anlaşılarak bu ay işe başladı tekrar bu personel bu süre zarfında 6 ay boyunca na emekli ikramiyesi ne tazminatı hiç bir şey...
Geri
Üst Alt