Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli İcap Ücreti Dini Bayramlarda %20 ,Riskli Birimde %50 Artırımlı Ödenir mi?

Merhabalar SERPİLBAZ Hanım; İcap nöbetleri dini bayram günleri hariç hiçbir şekilde artırımlı ödenmez. İcapların dini bayram harici artırımlı ödenmemesi ile ilgili yazıyı paylaşıyorum inceleyiniz. Kolay Gelsin.
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi KBS Haziran 2019 maaş hesaplatma (Bilgilendirme)

Yeni Mys sisteminde maaşları ne zaman verirsek verelim dediğiniz gibi 12 sinde aktarılıyor. (Ayın 12sinden önce teslim etmek kaydı ile) Daha önce teslim ettiğimzin ertesinde hesaba aktaılırdı. Hatta bazen Banka müdürü erken teslim etmemizi isterdi :D.
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi KBS Haziran 2019 maaş hesaplatma (Bilgilendirme)

İşleminiz 2. gün muhasebeleşir tutarlar bankaya aktarılır. Bu tarih en erken 14 olur. Banka Promosyon anlaşmanız var ise eğer ve bu anlaşmada 2 veya 3 iş günü hesapta bekletme yetkileri var ise onay vermeyebilirler. Maaşlarınız yatmaz . İşi şansa bırakmayın. Şimdiden değişikliklerinizi yapın ilk...
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Bayram parası ne zaman ödenir

Aynen Hocam bayram harçlığı. 75 TL hani olmasa da olur türünden . Ha bayramdan önce ha sonra. ne fark eder ki. Ne şeker parasını karşılar ne çocukları için kıyafeti.
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

Programlar Sürekli İşçi Tediye Günü (Kıst) Hesaplama Programı

Ömür Kandemir Hocam Merhabalar Geri bildiriminiz için Teşekkür ederim. Tediyenin yılda 4 defa eşit ödenmesinden dolayı ben bu 4 dönemi; Ocak Şubat Mart 1. Tediye 91 gün Nisan Mayıs Haziran 2. Tediye 91 gün Temmuz Ağustos Eylül 3. Tediye 91 Ekim Kasım Aralık 4. Tediye dönemi 92 gün olarak ayrı...
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Açıktan atanan işçi hafta tatili

Yeni atanan sürekli işçiler TİS'ten yararlanamayacaklarından dolayı %60 ödenmez. Ödenmesi yanlış olur.
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Kaynaklara Taşındı Sürekli İşçi Tediye Günü (Kıst) Hesaplama Programı

Merhaba Arkadaşlar; Tüm Bakanlıklarda İşkur bünyesinde veya açıktan atama ile başlayan sürekli işçiler var. Bunlara ait tediye ödemeleri kıst olarak hesaplanacağından ve bu hesaplamada gün sayısında sıkıntı yaşayan arkadaşlar için Tediye gün hesaplama excel hesaplama tablosunu ekliyorum. Sadece...
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4 d ambulans şoför yolluk

4d Sürekli işçilerde Harcırah Kanununa tabidirler ve kanuna göre gündelik alırlar. Ambulans şoförü olarak görev yapan 4D personeli hasta sevk saatlari yemek saatlerine denk gelir ise eğer gündelik oranına göre alır. Bunu dışında alamaz. Gündeğili 38,75 TL'dir.
  9. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Görevlendirme ile başhekimlik yapan 4924 uzman doktor döner sermaye ödemesi nasıl yapılır?

4924 Sayılı kanununda Mali Haklar ve Ödül Başlıklı Madde 6'da ek ödeme yapılacağı belirtliliyor. Hasta bakmıyor ise veya puanı düşük ise ; Ek Ödeme Yönetmeliği Tablo EK 4A Madde 19'a göre hastane ortalamasından ödenir. İlgili madde;
  10. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli İCRA TAKİPLİ GEÇMİŞ YILLAR STAJYER ÜCRETİ.

Borç :740.99.08.03 Alacak : 369.12 Ödeme Emri Ektedir.
  11. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi geçici görevlendirme

Görevlendirildiği süre boyunca Geçici görev yolluklarını alabilirler. Detaylı bilgi ve görüş yazısı için alttaki linki inceleyiniz. 4D Sürekli İşçi Harcırah Hk. NOT: Konu açmadan evvel lütfen arama yapınız.
  12. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Yeni göreve başlayan 4b sözleşmeli öğretmen kıst maaşı ne zaman nasıl yapılır

Kbs Kişi kartında Maaş Unsurlarına tıklayınız Yeni kayıt ekleye tıklayınız Sözleşme ücretini seçip giriniz.
  13. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Geçmişe ait Maaş verilirmi?

H.Tuğrul SÜMER Hocam öğrencilerin sigorta primleri kendi kurumları tarafından ödeniyor diye biliyorum ben. Stajı yaptığı kurum tarafından değil. Bundan dolayı ödemeden doğacak bir prim olmayacağından dolayı cezai işlem de olmayacaktır. 2016 Ağustos için ödeme yapılmaz. Stajyer Öğrenci için...
  14. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4924 personelin açığa alınması

4924 Sözleşmeli personeller özlük bakımından 657 Devlet Memurları ile aynı özlük haklarına sahip olduklarından dolayı 3/2 maaş ödemesi yapılmalıdır. Sözleşme ücretinin 3/2'sini ödeyiniz..
  15. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi Hatalı puantaj

Puantajınız 1-31 mart ama olması gereken 15 Mart-14 Nisan İlkin siz 15 Mart-14 Nisan arası puantajınızı olması gerektiği gibi hazırlayın. 14 gün yani 1 Mart-14 mart arası için de ayrı bir puantaj hazırlayın ve varsa bu tarihler arası fazla mesaisini bu aya ait maaş ile birlikte ödeyin. Başka da...
  16. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Emekli Yolluğundan İcra kesintisi yapılabilir mi? Yapılırsa işlem Nasıl Olur?

O zaman sizi bağlamaz kesmeden ödeyin veya icra dairesine yazı yazın harcırah kanunun şu maddesine istinaden harcırahından kesinti yapılamaz diye onlarda size cevap versin .
  17. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Emekli Yolluğundan İcra kesintisi yapılabilir mi? Yapılırsa işlem Nasıl Olur?

Merhabalar; Her ne kadar elinizede ki icra yazısında harcrahından kesilmesi diye bir ibare var isede ; Harcırah kanunu bunu harcırahından kesilemeyeceğini belirtiyor. Yinede kesmek isterseniz eğer kişiden bu kesintinin harcırahından yapılabilmesi için dilekçe almanız sonrasında kesinti yapmanız...
  18. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli PRİM KAYDI YOKTUR HATASI

Kesenekler ve Fiili hizmet zammı birbirinden bağımsızdır. Onun ile ilgisi yok. Fakat hala sizde neden hata verdiğini anlayamadım.
  19. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4-b'li personele yolluk ödemesi

Hayır. Sadece geçici görev yolluğu ödenir. İnceleyiniz. 4b Sürekli Görev Yolluğu
  20. Rıdvan Ercan YILDIZ

Hata almamanız gerekiyor. Bende hata yok sizin personele ait bilgiler ile. Gönder butonu aktif ve gönderilebilir. (Personel bilgilerinizi paylaşmamanızı öneririz Forum olarak.)
  21. Rıdvan Ercan YILDIZ

Durum Text dosyanızdan kaynaklanıyor olabilir. Aynı durum ile ben karsılaştım durumu text dosyası ile çözdüm geçici görev ile gelen personelim de yoktu. Text dosyanızı yukarıda paylaştığınız bilgiler dahilinde yeniden düzenledim ekte eklemiş olduğum dosyayı tek personel için deneyebilir misiniz ?
  22. Rıdvan Ercan YILDIZ

Merhabalar; FHZ yararlanıyor çekinin işaretli olup olmamasından kaynaklanmaz. F010 Hata kaydını alıyorsunuz yanılmıyorsam. Prim kaydı yoktur hatasını tüm personeller de mi veriyor yoksa bazı personellerde mi veriyor ?
  23. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli sgk ek bildirge form

Zahid hocama ek olarak; Yasal süresi içerisinde verilmeyen e bildirgeler elektronik ortamdan verilemiyordu. EK9 Form manuel doldurulup Skk il-ilçe müdürlükleri bunları işliyordu. Bundan sonra süresi içerisinde verilmeyen bildirgelerde elektronik ortamda verilebilecektir. EK) formun...
  24. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izin hk.

Hüseyin ÇEVİK Hocam kesenek tahakkuk ile görüştüm. Ben bu personel için bildirimde bulunmayacagım sadece %12 hesaplayıp bildirimini yapacağım diye diğer kesene iadesini sizden istemem gerekir mi diye sordum bilmiyorum dedi başka telefona yönlendirdiler ve o telefon ile de görüşemedim. Asıl...
  25. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli taşerondan kadroya geçen sürekli işçi kıdem tazminatı hesaplama

Bu konuyu Tuğrul Hoca detaylı işlemişti. İnceleyiniz. A'dan Z'ye İşçi Kıdam Tazminatı Hesaplama
  26. Rıdvan Ercan YILDIZ

Tam maaş iade almayı düşünüyorum ve ssk'lar için iade talep edeceğim. Fakat son bildirim tarihim yarın %12 gss bildirimi yapabilir miyim? Bu personel için zaten kesenek bildiriminde bulundum.
  27. Rıdvan Ercan YILDIZ

Merhaba Hayırlı Cumalar. Ayın 14ünd ücretsiz izne ayrılan 5510 SK. personelim var ve ben bu personele ayrılışı özlükten geç bildirildiğinden dolayı tam maaş ödemesi yaptim ve kseneklerini tam bildirdim. Bu personel için Gss bildirimi hariç tüm ödemeleri geri iade almam yeterli midir ? Yoksa...
  28. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Emekli olan sürekli işçi yolluğu

Tuğrul Hocam Ömür hocam ile yanında kek de isteriz valla. :)
  29. Rıdvan Ercan YILDIZ

Bende bu şekilde okumuştum Hocam. Teşekkür ediyorum. Peki bunlar malum döner sermaye bütçesi sürekli görev yolluğunu döner sermayeden mi ödenmesi gerekiyor ? Genel bütçeden ödememiz mümkün mü?
  30. Rıdvan Ercan YILDIZ

Merhabalar. Emekli olan 2 sürekli işçim var İl Sağlık müdürlüğünün oluruna istinaden bunların emeklilik işlemini yaptım ve SSK ayrılış bildirgelerinide düzenledim. Netten araştırdım ödenir diye fakat emin olamadım. Bu işçilere Memurlarda olduğu gibi emekli yolluğu ödenmesi gerekir mi gerekmez mi ?
  31. Rıdvan Ercan YILDIZ

Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

22 sözleşmeli personelim var sadece 1'i radyoloji onun içinde ayrı bordro ödeme emri ve diğer ekleri. Mehmet hocam bunu radyolojiyede uyarlasanız süper olacak. 13-30 ve 33 nolu belge tadından yenmez. :)
  32. Rıdvan Ercan YILDIZ

33 nolu belge icin hesaplama farklımıdır yoksa sizin bordronuzdaki 30 nolu belge türündeki tutarı radyoloji personeli için 33 nolu belge olarak bildirmem doğru mu olur ?
  33. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mehmet AKDEMİR Hocam programda puantaj kısmında röntgen personeli yok ünvan listesinde eklenebilir mi acaba ? Röntgen Teknikerleri için 33 nolu belge verilmesi gerekmiyor mu ?
  34. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Ek Ödemede Sağlık Tesisi Puan Ortalaması

y) (Değişik:RG-30/9/2016-29843)(4) Mesai içi sağlık tesisi puan ortalaması: Sağlık tesislerinde her bir tabip için ayrı ayrı hesaplanan, mesai içi genel tıbbi işlemler puanları ile özellikli tıbbi işlemler puanı toplamının, bu işlemler için puan öngörülen tabiplerin mesai içi aktif çalışılan gün...
  35. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Evde Sağlık Ek Ödeme

Hekimden kastınız Diş hekimi ise eğer; Diş hekimleri için evde bakım hizmetinden dolayı hastane ortalamasından ek ödeme alabilmek için Ek ödeme yönetmeliğinde herhangi bir ibare geçmemektedir. Fakat; 4. Dönem toplu iş sözleşmesinde Diş hekimlerine hiç bir şekilde hastane ortalamasının altında...
  36. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 2018 aralık öncesi sabit ek ödeme kesenekleri

Dr Sabitleri için 31.12.2018 tarihine kadar %9-%11 kesilmesi gerekmekmektedir. 2018/12 dönemini de tam ay odeyecek iseniz sadece 17 günlük kısmında kesmeniz gerekmektedir. SGK Primlerinin 17 günlük olarak ödenmesi
  37. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Aylıktan kesme

Linki İnceleyiniz. Aylıktan kesme cezası uygulaması
  38. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4924 brüt maaş hesabı sonrası net maaş hesabı

Merhabalar. Dün eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın. 4924 Hesaplama Programı ektedir. Bordrolarınızı aldıktan sonra inceleyiniz lütfen. Kolay Gelsin.
  39. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4924 brüt maaş hesabı sonrası net maaş hesabı

Maaş Hesaplama Robotunda maalesef 4924 maas hesaplama programı yok. Forumda ki 4924 maas hesaplama programı da taşıma esnasında silinmiş. Arşivimde olması gerekiyor yarına paylaşırım.
Geri
Üst Alt