Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

DUYURU Temmuz 2018 Maaş katsayıları BUMKO Genelgesi

Mehmet Hocam birebir olmasada yakınız. Aylık katsayı: 0,11794 T.Aylık katsayı: 1,8461 Yan Ödeme: 0,037402 Bannerimiz güncellenmeli galiba :)
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi MYS - Yolluk İşlemleri Kişi Tanımlama

İlkin forum kuralları gereği gereği ufak harf yazmanız gerekmetedir. Kimlik bilgileri mernisten geliyor gelmemesinin nedeni mernis veya mys hata kaynaklı olabilir.
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Mutemetlik Unvanı

Menderes hocam bu sabah kahvaltıdan sonra konustuk Daire Başkanı ile sağlık personeli zaten ek ödeme alabiliyor dedi düzenleme alamayan idari hizmetler sınıfı personeli için dedi.
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Mutemetlik Unvanı

Ünvan değil iyileştirme dedi ama.
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

DUYURU EKOBS-Duyuru

Eğitimde iseniz görüşelim Hocam.
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

DUYURU Ekobs eğitimi

Son Kullanıcı Eğitimi İçin Bakanlık duyurusu Yayınlandı. Detaylı bilgi aşağıdaki linkte mevcut. https://khgm.saglik.gov.tr/DB/20/15528_25-haziran--12-temmu
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Staj İle İlgili Görüş Yazısına Ne Yazmam Gerekiyor?

Mesleki eğitim alacak devlet/özel okulu lise/üniversite öğrencilerine verilecek ücretler nasıl hesaplanır? 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunun 25’inci maddesine göre aday çırak, çırak ve işletmelerde meslek eğitimi gören öğrencilere ödenecek ücret ve bu ücretlerdeki artışlar; aday çırak veya...
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Konuyu toparlayarak kendiniz görüş yazınızı yazabilirsiniz Hocam .:) Örnek olması açısından... İlgili tarih ve sayılı yazınız ; 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu Ücret, Sosyal Güvenlik ve izin başlıklı 25. maddesinde ;(yukarıda ki ilgili madde) denilmektedir. Görüldüğü üzere ilgili madde de...
  9. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Kesenek işlemleri ..acil..

Bildirge dediği için bende mesajımı sildim yanlış yazmışım diye :) Text dosyası ekte 5510 Sonrası personel için. Öncesi ise onun içinde yükleyelim. Gerekli yerleri değiştirip kullanabilirsiniz.
  10. Rıdvan Ercan YILDIZ

Hocam aslında konu farklı değil. Sizin yazınızı da ilgilendirdiğinden dolayı yazdım. 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu Ücret, Sosyal Güvenlik ve izin başlıklı 25. maddesinde ; Bu kısımdan da anlaşılacağı üzere staj yapan öğrenciler ile ilgili ödeme yapılabilmesi için gün sayısında herhangi...
  11. Rıdvan Ercan YILDIZ

09.12.2016 Öncesi yaz stajlarına ücret ödenmez. Bu tarihten sonraki tüm stajyerlere ücret ödenmesi gerekmektedir. Konu daha önceden forumda paylaşılmıştı ekleri şimdilik bulamadım bulunca ekleri de yüklerim.
  12. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçiler Bordrolarına Nereden Bakabilirler ?

Sağlık Bakanlığı ise ; https://ortakgiris.saglik.gov.tr/Default.aspx linkinden kontrol edilebilir.
  13. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi promosyonu

Promosyon ödemesi ile ilgili herhangi bir gelişme varmı ? Ödeyen kurum veya banka olarak.
  14. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Emekli kesenekler 13 ünde ödenebilir mi ?

Ben 15'inde yatırıyordum çoğu zaman bir kıkıntıda çıkmadı bu gğne kadar. 13'ünde de yatırılmasında bir sıkıntı çıkmaz. Önemli olan son bildirim tarihini geçmemek. 13!ünde de yatırılabilir bayramdan sonrada yatırılabilir.
  15. Rıdvan Ercan YILDIZ

DUYURU Maaşın Erken Ödenmesi Maliye Yazısı

Hocam avans olarak verileceğini sandım . Hayırlı olsun o zaman :).
  16. Rıdvan Ercan YILDIZ

DUYURU Maaşın Erken Ödenmesi Maliye Yazısı

Umarım yapılmaz. Tüm ödemeleri bitirdik :)
  17. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Stajyer öğrenciden rapor kesintisi yapılır mı

Devamsızlık yapan öğrencinin ücretlerinden kesinti yapılması MADDE 9 Öğrenci mesleki eğitim için işletmeye devam etmek zorundadır. İşletmede mesleki eğitimine ve teorik eğitimine özürsüz devam etmeyen veya ücretsiz izin kullanan öğrencinin bu günlerdeki ücreti kesilir.
  18. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli MYS de Bütçe Tertibi Görünmüyor

Yasin Bey'in yazmış olduğu bir önceki mesajda cevap mevcut okuyunuz lütfen.
  19. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

işçi kesintisi(%14+4) Ömür Hocam 14+1 olması gerekmiyor mu ?
  20. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi yolluk

Verillir. En basit hali ile madde 2'ye göre verilmelidir. Harcırah verilecek kimseler: Madde 4 Bu Kanunda belirtilen hallerde: 1. Bu Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan memur ve hizmetliler ile aile fertlerine ve aynı kurumlarda fahri olarak çalışanlara; 2. Memur veya hizmetli olmamakla...
  21. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli MYS-UYARI !

Yapmanız gereken işlem: Harcama yetkilisi ödemeyi iade etsin. Siz bastan hesapla yapın tekrar gerçekleştirme görevlisi ve harcama yetkilisine sonrada muhasebeye gönderin. Hata almayacaksınız. Kolay gelsin.
  22. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Taşeron İşçilerden Sendika Aidatı Kesilecek mi ? Öz büroişin yazısı

Konu hakkında sendikalar ile görüştüm kesinti listelerini resmi yazı ile göndermez iseniz kesinti yapmayacağımı ilettim kendilerine kendileri de listeleri göndereceklerini söylediler . Doğrusu da bu zaten herhangi bir resmi dayanak olmadan nasıl kesinti yapalım ki maaştan.
  23. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Taşeron İşçilerden Sendika Aidatı Kesilecek mi ? Öz büroişin yazısı

Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok.Altın Üye Olmanız halinde Görebilirsiniz. Resme tıklayamıyoruz.
  24. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli hastanede yatan işçiye yapılacak işlemler

Öncelikle https://uyg.sgk.gov.tr/vizite/welcome.do lnkinden kişi raporuna onay vermeniz gerekmektedir. Eğer kişi 2 üzeri gün rapor almış ise eğer (5 gün olduğunu var sayalım ) 3 günü kişi maaşından düşmeniz gerekmektedir.
  25. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Surekli işçiden sendika aidati kesilir mi ?

Ben sendilarla ile görüştüm kesinti listeniz bize ulaşmayana kadar herhangi bir kesinti yapmayacağımı ilettim kendilerine kendilerinin de zaten resmi yazı ile bildireceklerini belirttiler. Yani Resmi belgeli kesinti listesi yok ise eğer personellerden sendika kesintisi yapılmaz. Yapılamaz.
  26. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Taşeron Yıllık Puantaj Hazırlama

Halil Hocam Secenek 2 en mantıklısı. Evet zor yetiştirmesi biliyorum fakat puantajın 1-31 arası yapılması biz mutemetler için sıkıntıya neden olacak. -Şöyle ki şimdiden tüm personeller mesai ve tatil günlerini soruyorlar alacakları ücretlerin gününü ip ile çekiyorlar.(Kaldı ki haklılar bugüne...
  27. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi EKOBS Eğitimi İzlenimleri

Hangi bi işimizde kolaylık oldu ki ekops da olsun. Yine de Amin :)
  28. Rıdvan Ercan YILDIZ

Tekrardan eğitim verilecek mi yoksa Çkys Sürekli İşçi Maaş Modülü gibi mi olacak ? Bulmaca çözer gibi :)
  29. Rıdvan Ercan YILDIZ

Ne zaman aktif olacağı belli mi Menderes Bey ?
  30. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli TAŞERON ÇKYS

Ebubekir Bey forumumuza hoş geldiniz. Forum kuralları gereği ufak harf yazınız lütfen. İkinci bir husus konunuzu uygun kategori uygun başlık altında açınız. Konunuz yetkililerce uygun kategoriye taşınacaktır. Sorunuz için inceleyiniz...
  31. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli DSSÖ Geriye Dönük Bildirim Hatası

İlgili kişiye tıklayın satır numarası kırmızı ise eğer kişi bilgilerindeki eksiklikten kaynaklanıyordur. Kişiye tıkladıktan sonra hangi kisimların eksik olduğu yazar zaten. (ekran görüntüsü eklemeniz çözümü kolaylaştıracaktır.)
  32. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Taşeron İşçilerin Geçici Görev Yolluğu

Harcırah verilecek kimseler: Madde 4 –(Değişik: 11/12/1981-2562/2 md.) Bu Kanunda belirtilen hallerde: 1. Bu Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan memur ve hizmetliler ile aile fertlerine ve aynı kurumlarda fahri olarak çalışanlara; 2. Memur veya hizmetli olmamakla beraber kurumlarca geçici...
  33. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli işçi puantaj cetveli

Hazırlıyorum Halil Hocam her türlü hesaplamaya cevap verecek şekilde bittiği gibi paylaşırım.
  34. Rıdvan Ercan YILDIZ

DUYURU EKOBS Antalya eğitim duyurusu

Yükleme olmadan Ekobs hesaplamayacağını biliyorum zaten biz yüklemelim bari onu diyorum :) Bekliyoruz ali Hocam haberlerinizi.
  35. Rıdvan Ercan YILDIZ

DUYURU EKOBS Antalya eğitim duyurusu

Hocam bu ekobs geçen sefer olduğu gibi olacak ise yandık. https://khgm.saglik.gov.tr/DB/20/15216_2428-nisan-2018-tari ilgili linkte yarınki eğitimde mutemetlerden istenilen formlar mevcut bir dünya form ayrı ayrı :) inş sistem de hesaplama başladığında burdaki tüm formları yüklememizi...
  36. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ücretsiz izinli Taşeron Daimi işçi için e- bildirge nasıl yapılır

Hocam bu aya ait bildirgeyi damga vergisi hali ile vermemizde bir sakınca olur mu acaba ayın 24'ü son bildirge günü çünkü ne zaman yazı yazacağım ne zamana bildirge vereceğim yetişmem mümkün değil gibi.
Geri
Üst Alt