Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ücretsiz izinli Taşeron Daimi işçi için e- bildirge nasıl yapılır

Ömür Hocam bildirgelerde damga vergisi kesiyor bunun için Ssk'ya yazı mı yazmam gerekiyor acaba ?
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Öneri | İstek ve Şikayetler Mesaj düzenleme

Tamam Halil Hocam. Teşekkür ederim. Elinize sağlık.
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Öneri | İstek ve Şikayetler Mesaj düzenleme

Merhabalar. Hocam Ellerinize sağlık forum çok iyi olmuş. Tüm kullanıcılar için kendi mesajlarını düzenleme yetkisi verilirse çok iyi olacak. Gereksiz mesajlar atılmamış olur. Önceden düzenleyebilirduk. Tekrardan aktif edilimesi iyi olur bence. Kolay Gelsin.
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Taşeron Daimi işçi için e- bildirge nasıl yapılır

e-bildirge verirken eksik gün nedeni seçince kişi içn bildirge girişi yapamıyorum . E bildirgen verirken Gün 13 eksik gün 17 olarak giriyorum. Eksik gün nedenini istirahat veya diğer nedenler seçip İstirahat Sürelerinde Çalışmamıştır çeltiğini tıklıyorum fakat resimdeki gibi hata alıyorum nasıl...
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Yol ücreti

Yol ücreti filili çalışılan günler için ödenir. Ay icerisinde toplam hafta içi sayısı 20 ise 20*4,25=85 TL'dir. Bu rakam brüt halidir. Vergi eklenmez vergi matrahına dahil olur.
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Çkys Maaşları Resimli Anlatım.

Evet eklenir Asgari ücret*10/100=202,95+2029,50=2232,45 2235,45*4/100=89,42 2235,45+89,42=2324,87 TL kişi için yeni brüttür.
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Sigosta kolu:0 Sigostalı Meslek Kodu: İşçi İş Kolu: Genel İş (28) Sigortaı Meslke Adı: Temizlik Görevlisi (Hastane) kurum unuz hastane değil ise sadece temizlik görevlisi seçeneğide mevcut. https://www.turkiye.gov.tr/sgk-esgkuyg-esgksifre-ise-giris-isten-ayrilis işyerleri siizn adınıza...
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi GEÇİCİ GÖREVLİ TABİP EK ÖDEME HESAPLAMA

Aslında sizin yapmış olduğunuz uygulama size söylenenden daha doğru. Olması gereken. Sabit: Dr Geçici olarak hangi hastanede bulunuyorsa ordan almalıdır. Ek Ödeme: Resen görevlendirmelerde Dr'un geçici gorevle bulunduru hastane bünyesinden alması gerekmektedir. Kurum mutemedi bu hakedişi...
  9. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Sözleşmeli Personel 1 veya 2 Gün Rapor.

Sözleşmli personel rapor aldığı gibi bu rapor vizite ekranına düşer. Sizinde raporu kişi o süre içinde eğer çalışmamış ise çalışmadı olarak onaylamanız gerekmektedir.
  10. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Daimi İşçiler için Önemli Açıklama

Evet işe giriş bildirgesini kim veriyorsa o tanımlanmalı bizde biz baktığımız için yetki verilen kullanıcı biz tanımlandık.
  11. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Promosyon Sözleşmesinde memur işçi ayrımı olmadigi için ziraatten bunlara promosyon kıst olarak ödenir.
  12. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Daimi İşçiler için Önemli Açıklama

Firma çıkış yapmadan giriş mümkün mü ki? İkinci bir husus ilgili tarih gelmeden ileriye yönük nasil giriş yapılabiliyor anlamdım.
  13. Rıdvan Ercan YILDIZ

Editörün Seçimi Sürekli işçi (taşeron) Maaş Programı

Nakillerde ve yeni başlangıçlarda kiş bes'ten caymış olsa bile yeni kurumunda bese daihil edilme zorunluluğu var. Personel isterse kesinti yapıldıktan sonraki ay tekrar cayabilir.
  14. Rıdvan Ercan YILDIZ

Editörün Seçimi Sürekli işçi (taşeron) Maaş Programı

45 yaş üstü hariç tüm işçiler sürekli işçi kadrosuna dahil olduktan sonra kesilecektir.
  15. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Yaz dönemi stajyer öğrenci maaşları

ilgili yazı ektedir. 5 Yıllık zaman aşımı dikkate alınarak Lise öğrencilerine ödenmektedir.
  16. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi geriye dönük stajyer öğrenci ödemeleri

09.12.2016 yaz staj ücretleri için geçerlidir.
  17. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi MYS de Sürekli Görev Yolluğu Hatası

Sürekli görev yolluğunda başlama ve bitiş tarihleri zorunlu alan değildir. Boş bırakup işleminize devam edebilirsiniz.
  18. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi MYS Ödenek Takibi

Harcama Yönetimi Raporlar Bütçe Tertibi. Ekranından bakabilirsiniz.
  19. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi SGK İş Yeri Sicil No

Kesenek bilgi sistemine giriş yaptıktan sonra Saymanlık kurum numarası yazan yerin karsısında bulunan 12 haneli numarayı yazınız.
  20. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

Kesin rakamı 2 nisandan önce öğrenmemiz mümkün olmayacak hocam. Güvenlik arşiv arraştırmaları devam ettiği için başvurusu kabul edilen ve sınav sonucu olumlu olan tüm personel şimdilik kesin sayıdır. Onu yazmamız gerekiyor. Sınav sonuçları bugün yarın herhalde ialn eder kurumlar artık. Zaten...
  21. Rıdvan Ercan YILDIZ

Sigortalı çalıştırmaya başlanılacak tarih kısmına ne yazdınız acaba ? 02.04.2018 mi ?
  22. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Geriye Dönük Eş Yardımı Ödenmesi.

Merhabalar. 15.02.2018 dönemi 15.02.2018-14.03.2018 dönemi arasını kapsamış olduğundan dolayı kişi ya maaşını zaten almamıştır yada iade etmiştir. Bence Şubat dönemine ait eş yardımınında kişiye ödenmelidir.
  23. Rıdvan Ercan YILDIZ

Ömür Hocam Kamu güvenliği hariç diyor fakat. Burda yapılan tescil kamu tescili olacağı için hatalı olmaz mı bu kod acaba ? 861005 nace kodunu seçtim Veri hazırlama için güvenlik temizlik ve yemekhane hizmetleri içinde aynı kodu girmeyi düşünüyordum yanlış mı oluyor acaba ?
  24. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 19-23 Mart "Ek Ödeme Bordro Sistemi" çalıştayı

Ben görüştüm hocam şimdilik sadece manisa ve izmir bölge mutemetleri gelecek dedi ankaradaki görevli. Sizin için ayrıca bilgilendirme yapılacak dedi. Her il için 1 kişinin katılımı şimdilik yokmuş.
  25. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi MYS Stajer Öğrenci resimli anlatım

Gerçekleştirme usulü: KİK’e tabi olmayan harcamalar tıklayınız.
  26. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 2018 Yılı Giyecek Yardımı Genelgesi

2018 Yılı Giyecek Yardımına İlişkin Bumko Genelgesi Yayınlanmıştır. Genelge ve diğer ekleri için linki Tıklayınız. http://www.bumko.gov.tr/TR,4717/giyecek-yardimina-iliskin-yonetmeligin-uygulanmasina-iliskin-genelge.html
  27. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi KBS'de nafaka nasıl kesilir

Nafaka işlemleri ile ufak bir sıkıntı oluşmuş malilyede. Bağlı bulunduğunuz muhasebe birimini arayın nafaka kesilecek personel ile ilgili güncelleme yapmaları gerekiyor. Güncelleme sonrası siz kbs den naafaka girişi yapabileceksiniz.
  28. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4b li personel rapor kesintisi

Maaşından herhangi bir kesinti yapılmaz. Konu için daha detaylı bilgi: https://www.maasmutemeti.com/forum/newreply.php?tid=4265&replyto=32919 Sorun var ise konu ilgili linkten devam.
  29. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi MYS ödeme emirleri incelemede sorunu

RE: mys Islak imzalı belgeleri teslim ettiniz mi muhasebeye ?
  30. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

İşlemlerin geçiş aşamalarında geçici hata alınabiliyor sistemden kaynaklı olarak. Kaydet butonuna 2 3 defa tıklayarak deneyin. Bizde karşılaşıyruz.
  31. Rıdvan Ercan YILDIZ

Düşmesi gerekiyor. Harcama Yönetimi Yolluk İşlemleri Yolluk süreci Yolluk Süreç Hazırlama Yolluk Tipi: Y.İçi Geçici Görev Yolluğu Bütçe tertip: 2. sırada bulunan 00.1.03.3 Diğer gerekli alanları doldurup harcama talimatı oluşturup onaylandıktn sonra kişiye düşüyor. İşlemlerinizi kontrol...
  32. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Doğum İzni

1) Analık izni süresi a) Memura beklenen doğum tarihinden önce sekiz ve doğum yapmasından sonra sekiz hafta olmak üzere toplam on altı hafta süreyle analık izni verilecektir. b) Çoğul gebeliklerde (ikiz, üçüz, ...) doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki haftalık bir süre daha...
  33. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi MYS Stajer Öğrenci resimli anlatım

Yaklaşık miktara bordronuzdaki brüt tutarı yazınız.
  34. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli MYS-4/C Geçici personel ödeme emri

4c Ödeme Emri Ali Hocam ödeme emrinde bir sıkıntı var mı ? Bakabilir misiniz? Yeni Oluşturduk.
  35. Rıdvan Ercan YILDIZ

Ömür Hocam Harcama Talimatını oluşturdunuz mu baştan mı anlatayım ? Harcama Talimatı oluşturmuş iseniz ilgili harcama talimatı tıklanır sağ altta yazılan ödeme emri belgesi oluştura tıklayınız. Ödeme Yöntemi Kodu ve Açıklama kısmını doldurunuz kaydet ilerleyiniz. Açılan sayfadan işlemler...
Geri
Üst Alt