Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu

Farklı bir durum; Kişinin Görevlendirme olurunda belirtmiş olduğunuz şekilde araç teslimi yazıyor ise; alttaki maddede belirtildiği gibi kişi beyanına dayanarak ilgili benzin fişini ve köprü geçiş fiş ücretlerini görev yolluğu bildirimine eklenip ödenebilir bence.
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Şifre Değiştirme

Say2000i sistemine bağlı bilgisayarlara müdahele edilemiyor diye biliyorum ben .
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi KBS DIŞI PERSONEL GİYİM YARDIMI PROĞRAMI

Madde 5 – Giyim ve kullanma süresi bakımından beraberliği sağlamak amacıyla; a) Kışlık kıyafete ait giyecek eşyaları Eylül-Ekim aylarında, b) Yazlık kıyafete ait giyecek eşyaları Nisan-Mayıs aylarında, c) Mevsimle ilgili olmayan giyecek eşyaları ise Nisan-Mayıs aylarında, verilir. Göreve...
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 5510 öncesi kıst maaş

Kişi borcu ile hiç uğraşmayın. Kişiyi ilkin kbs de işlem kodunu 14'e alın(Görevden ayrılan) daha sonra terfi kısmından 11. ay için kişiye 15 günlük kıst maaşını girin. Maaşınızı hesaplatın. Muhasebeleştirin. Daha sonra kişinin bakmakla yükümlü olduğu kimse var ise bu kişşi için %12 sağlık...
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi borç bildirim belgesi

İlgili linki tıklayın: http://khgm.saglik.gov.tr/Arama/mali@mevzuat Daha sonra ilgili sayfada alttaki başlığa ait linke tıklayınız. Mali Mevzuat Eğitim Sunumları linkini tıklayınız.
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

Ahmet Bey; Sürekli Görev yolluğunda 1- Kişi için bir günlük yevmiye derece kademeye göre belirlenen tutardır. 2- Taşıt Ücreti rayiç bedelinde yazılan tutardır. 3- Yer değiştirme gideri(sabit unsur): Kişşi için yevmiyenin 20 katı olarak ödenir. Diğer aile fertlerine 10 katı ödenir. Kişiye...
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Sürekli görev yolluğunda kişinin ev taşıyıp taşımadığına bakılmaksızın gündelik+taşık ücreti+sabit unsuru ödenir. Kişi çin böyle bir durum var isa sadece 1 günlük yevmiye ödeyebilirsiniz.
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Zorunlu sigorta ve Damga Vergisi

Zorunlu mesleki sigortadan damga vergisi ve başka bir kesintiye yapılmaz. Sigorta tutarının yarısı kişiye ödenmesi gerekmektedir.
  9. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Kesenek ve 4B BİLDİRGE

Ben aynı durum ile karşılaştım çözümünü kbs nin 4B için kullanmış olduğu ekonomik kodların karşılığında ki bildirge tutarları maliyede gözükmedi ömür beyin dediği gibi ben kodların yanlıs olduğunu soyledim onlarda kodların yanlıs olduğunu fark edince mal müdürü herhangi bir yazı Vs istemeden...
  10. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi SGK Kesenek K100 hatası

Katsayı Farkları ? Kıst maaş için kesenek bildirimi yapacaksanız eğer katsayı farkı olarak değilde asıl bordro gönderildikten sonra göreve başlamayı seçmelisiniz. Hata almazsınız o zaman.
  11. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi KBS-Kesenekler

Katsayı Farkları ? Kıst maaş için kesenek bildirimi yapacaksanız eğer katsayı farkı olarak değilde asıl bordro gönderildikten sonra göreve başlamayı seçmelisiniz. Hata almazsınız o zaman.
  12. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kurumsal işlemler ve veri deseni kılavuzu

Şirket kodunun seçimini yapabilmeniz için ilkin Yeni Maaş Bilgi Giriş ekranının altında yer alan Bireysel Emeklilik Başığı altında şirket seçimini tıklayın gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra kişi kartından tekrar bi deneyin kaydetmeyi.
  13. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi KBS-Kesenekler

Kbs Emsan veriler gelmiş hayırlı olsun .
  14. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Kurban bayramı fazla mesai ve ayılık çalışma saati

Demek istediğim sadece puantajın sizin göreviniz olmadığı.
  15. Rıdvan Ercan YILDIZ

Gökhan Bey; Puantaj hazırlamak ne zaman biz mutemetlerin görevi oldu ki ? Takılmısınız puantaja.
  16. Rıdvan Ercan YILDIZ

Gökhan Bey; Eylül ayı Çalışma Saati 152 Esra kişisi 1 gün Yİ kullanmıs olduğundan 152-8=144 Esra Kişisi aylık Çalışma Saati:144 Yeşil alana 144 saat yazılmalıdır. Kişi Nöbet iznine gelince ben hiç okumadım kişi ilgili ayda tuttuğu nöbet izinlerini bir sonraki ayın çalışma saatinden...
  17. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi kurum kodu değişikliği

Yolluk için soruyorsunuz sanırım; Harcama tipi Mal ve Hizmet giderlerini seçin Fonksiyonel koddan 7.04.00.22 personel yönetiminden ödeyiniz.
  18. Rıdvan Ercan YILDIZ

Valla hepimizin gözü aydın açıldı hesapladık muhabe birimine gönderdik :) Böylece sıkıntılı bir dönemi daha bitirmiş olduk. Forumda kimseden ses çıkmıyor herkes 4b lileri mi hesaplatıyor sistem kapanmadan. :) Hayırlı olsun tüm arkadaşlara.
  19. Rıdvan Ercan YILDIZ

Biz hala bu sayfayı görüntüleme yetkimiz yok kısmı 'dayız maalesef.
  20. Rıdvan Ercan YILDIZ

Kbs 21. duyuruya ek duyuru yayınlanmıs . inş. olur artık.
  21. Rıdvan Ercan YILDIZ

Valla yazılanların tümünü yapmama rağmen bi tık bile yok yetki tanımlamasıda yapıldı mal müdürlüğünden 4b Personellerini geçtim 657 personellerinde bile maaş hesaplama ekranında da artık Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz bulunmamaktadır! yazıyor. Bekliyoruz yeni çağrı açtık cevabı yazarım yarına.
  22. Rıdvan Ercan YILDIZ

Bende ki durum ile karşılaşan varmı acaba ?
  23. Rıdvan Ercan YILDIZ

Bende de aynı durum maliyeden kod güncellemesi yaptıktan sonra 657 personelin aktarımında sıkıntı yok kişiler yeni kodda görüntülenebililyor eski kodda kişiler görüntülenmiyor fakat 4b li personel için tam tersi kişiler eski ikodda gözüküyor yeni kodda ise görüntüleme yetkiniz yok diyor.
  24. Rıdvan Ercan YILDIZ

Bunu daha önce bende yaşamıştım. Kbs ile ilgili bir problem değil tarayıcı ayarlarınızı sıfırlayınız veya başka tarayıcıyı deneyin.
  25. Rıdvan Ercan YILDIZ

Yazı 3. sayfada. Ömür Bey paylaşmış. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-kurum-kodu-degisikligi?page=3
  26. Rıdvan Ercan YILDIZ

İldekiler için dediğiniz doğru fakat ilçeler yapmaya devam edecek.
  27. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Giyim Yardımlarında Taşınır İşlem Fişi

RE: İşçi Toplu Sözleşme Giyim Yardımlarında Taşınır Kayıt İşlemi Doğrudan teminlerle yapılan alımlarda alınan malzeme eğer direk olarak tüketiliyor ise TİF girişine ihtiyaç duyulmamaktaydı diye hatırlıyorum.
  28. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi KBS 4/B MAAŞ HESAPLAMA

İşin ilginç tarafı da bu zaten. Agi mernisten getir ve yararlanıyor seçili olduğu halde hesaplamıyor .
  29. Rıdvan Ercan YILDIZ

Toplu sözleşme prim toplamlarında hata var o zaman ben bordroyu kesip yolladığınızı sanmıştım. 4B maaşlarınıda bu ay kendi sistemimizden yapmak daha iyi olacak gibi .
  30. Rıdvan Ercan YILDIZ

Ali hocam sizin bordroda sıkıntı yok fakat benim bordroda dediğim gibi agiyi hesaplamıyor. bordroda 2 personeli kesip yollamıs ondan olacak hocam 4 personelin toplamıdır .
  31. Rıdvan Ercan YILDIZ

Hesapladığınız bordro örneğini paylaşabilir misiniz ?
  32. Rıdvan Ercan YILDIZ

Hocam örnek hesaplama yaptım toplamlarında hata olmamakla birlikte şöyle bir hata fark etttim. Kişi maaş hesaplamasında hesaplanan gelir vergisinden AGİ mahsup edilmeden hesaplama yapılıyor ve buna müdahale edemiyoruz. (Aile bilgi girişi ekrarnından AGİ den faydalanır seçeneği seçili olduğu...
  33. Rıdvan Ercan YILDIZ

Bende de durum aynı. Fakat hesaplamada bir problem yaşamıyorum.
  34. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Nöbet Ücretinin %50 Artırımlı Ödenmesi

Peki Hocam %50 artırımlı ödenir mi ödenmez mi ?
  35. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Nöbet Ücretinin %50 Artırımlı Ödenmesi

Mlli eğitimden kurumumuz için görevlendirilen personel için nöbet üretleri artırımlı ödenir mi ? Ödenirse Katsayısı ne olmalıdır ?
  36. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi ADSH Ameliyathanesinde Çalışan Tek Anestezi Uzmanının Ek Ödeme Hesaplaması

İlker Bey kişi tek hekim ise ; resimde ki maddeye göre hesaplama yapmanız gerekmektedir. İlgili hesaplamayı dosyadan yeniden güncelledim. Hastane ortalamasını %100 olarak aldim Dosyayı inceleyiniz.
  37. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi ADSH Ameliyathanesinde Çalışan Tek Anestezi Uzmanının Ek Ödeme Hesaplaması

Tıbbi işlemler puanı bulunmayan tıbbi ve idari ünitelerde çalışan tabip, diş tabibi, uzman tabip ve uzman diş tabibi ve temel tıp bilimleri uzmanları (anatomi, fizyoloji ve benzeri.) Ünvan Katsayısı 0,80 olarak değerlendirilir.
Geri
Üst Alt