Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi ADSH Ameliyathanesinde Çalışan Tek Anestezi Uzmanının Ek Ödeme Hesaplaması

İlker Bey Merhabalar; ADMS Merkezinde görevli uzman tabiplerin Sabit ödemeleri (dahiliye,anestezi,genel cerrah vb. tabiplerin sabit ödemeleri unvanlarına baklılmaksızın aynı şekilde hesaplanır ve ödenir). Bunun için bordro örnneği hazırlamadım. Ek ödeme hesaplaması ise; Hesaplama için ek...
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Harcırah hangi kurumdan alınır ?

6245 sayılı Harcırah Kanununda Madde 57'de Harcırah hizmetin taallük ettiği kurum bütçesinden ödeneceği belirtilmiş olmasından dolayı atandığı kurum tarafından ödenmelidir.
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi KBS-Duyurular

Uğur hocam bu uyarı ekranını göremiyorsanız eğer daha öncesinden bu tanımlamayı yapmışsınız demektir. Çünkü uyarı bugüne ait yapılan bir uyarı değil. Ne zaman geldiğini hatırlamıyorum geldiği zaman VKN güncellemiştim.
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi ATT Giyim Yardımı

Madde 4 - Giyecek yardımı kurum tarafından temin edilir ve ayni olarak verilir. Bu yardım karşılığında çek, kupon veya benzeri kağıtlar verilemez ve nakdi bir ödemede bulunulamaz. Ayrıca, bu yardım için memura fatura karşılığı bir ödeme yapılamaz. Giyim eşyası standart beden ölçülerine göre...
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi kbs giyim yardımı

Her Çeşit için bir satır ekleyiniz. Örnek excel ektedir.
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Katma Değer Vergisi Beyannamesinin Hk.

Uğur Bey açıklamanız arkadaş için gayet yeterli dediğiniz şekilde düzeltme beyannamesi verilebilir. Daha detaylı bilgi için yazıda eki inceleyiniz.
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4/B li Personel Sürekli Görev (Tayin) Yolluğu Alabilir mi?

4B 'li personel Sürekli görev Yolluğu alamaz sadece geçici görev yolluğu alabilir.
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi BES Yetkili Bilgilerininin Güncellenmesi

OKS kapsamında kurumsal internet şubede yetkili personel bilgilerinin güncellenmesi istenmektedir. İlgili duyuru ektedir.
  9. Rıdvan Ercan YILDIZ

Sohbet Alanı En İyi HBYS Firma Hangisi ?

Fonet HBYS kullanıyoruz yazılım olarak iyi fakat destek ve güncelleme konusunda ise bence bu firmadan daha berbatı yok.
  10. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi STAJER ÖĞRENCİ ÜCRETİ NASIL HESAPLANIR?

30 İş günü olduğu için 30 gün ödeme yaptım. 30 gün ödemeniz doğru olacaktır.
  11. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi emekli yolluğu emekli tarihi

Oğuz Bey forumda lütfen küçük harf kullanmaya özen gösterelim. Halil bey; Emekli yokluğunda hesaplanmış olduğunuz katsayı yanlıs olmus Haziran katsayı üzerinden hesaplamanız gerekiyor. Hys den göndermiş olduğunuz tahakkuku bağlı bulunduğunuz muhasebe biriminden iade etmelerini...
  12. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi eobs

Arkadaşlar Eobs açık temmuz yüklemesini yapmayanlar şuan yapabilirler . https://tkhkvys2.saglik.gov.tr/eobs/login.xhtml
  13. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Yönetmeliğinin 4 hükmüne iptal kararı

Maddelerden inceleme heyeti için: İnceleme heyeti tümdem mi kaldırıldı yoksa yetkilerimi kısıtlandı bilgisi olan arkadaslar ? Karar Tam metni ektedir.
  14. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi %50 artırımlı nobet

Şöyle bir yazı var fakat resmi bir belgesine ulaşamadım. Kaldı ki doğru eğer ve bu cevap TKHK tarafından yazılmış ise mesai ücretleride %50 artırımlı ödenmesi gerekecektir.
  15. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi %50 artırımlı nobet

Değerlendirilmez. % 50 ARTIRIMLI NÖBET ÜCRETİ ÖDENECEK BİRİMLER 1-YOĞUNBAKIM 2-ACİL SERVİS 3-112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ 4-DİYALİZ 5-AMELİYATHANE Daha detaylı bilgi için Menderes Bey'in makalesini inceleyebilirsiniz...
  16. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi eobs

EOBS için yeni mail yolladılar. Sistemde oluşan aşırı yoğunluk nedeniyle sistemde geçici olarak kısa süreli bakım yapılmıştır. İlerleyen günlerde planlı bir bakım yapılacak olup sunucu kapasitesi genişletmesine yönelik çalışmalar yapılacaktır. Yeni bakanlık binasına taşındığımız için telefon...
  17. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi eobs

Hergün mail yollarlar yükleyin diye fakat sistemleri bakımdan çıkmaz. https://tkhkvys2.saglik.gov.tr/eobs/ Sistem kısa süreliğine bakıma alınmıştır. mesajı alınıyor.
  18. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Hastane ortalamasının %80 den faydalanma

Tabibin hangi durumlarda hastane ortalasından alabileceği açıktır;
  19. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 11. Sınıf Stajer Öğrencilere Ücret Ödenmelidir

Ücret ödemeleri öğrencinin okumu olduğu sınıfa göre değil de işletmelerde çalıştırılan kişi sayısına göre ödenmektedir. 20'den fazla çalıştırılan işletmelerde %30 20'den az çalıştıran işletmelerde ise asgari ücretin %15'i oranında stajyer ücreti ödenir. Kolay gelsin.
  20. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Lisans Tamamlamada Ek Gösterge

YÖK kararı ile sosyal hizmetlerde SHS dahil olduğu için zam ve tazminatların tümünü lisansiyer olarak ödemeniz gerekir. Ek göstergeside 3000 olarak güncelliğiniz. Kolay gelsin.
  21. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ek Ödeme ve AGİ Mahsubu

İlginç bir durum direk resim linklerini paylaşalım o zaman. https://i.hizliresim.com/lWp9gr.jpg https://i.hizliresim.com/aGp062.jpg
  22. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ek Ödeme ve AGİ Mahsubu

Bende açılıyor yine de acamayanlar için yükledim.
  23. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ücretsiz izine ayrılan kesenek sgk dan isteme

Halil Bey; Personelinizden çalışmadığı gün kadar maaşın iadesini alacaksınız bununla birlikte %12 ssk pirimi hariç tüm primlerin çalışmadığı gün kadar (5510 sonraso için)yine iadesini alacaksınız. %12 Ssk primi yatırmayı unutmayınız. kişi borcunu ise...
  24. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

Personeller sayfasında bulunan verilerini kopyala son versiyondaki personeller sayfasına yapıştır. Sabitler sayfasındaki bilgilerinizi giririniz. Bu kadar. Kolay gelsin.
  25. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

Harun Hocam; 14 günlük farklarda bes kesintisi hesaplanmıyor 5510 sonrası personel için Kbs hesapladi ve bunun bildirimlerini ziraat bese yaptık sizin programda bes kesmiyor bi sıkıntı olur mu acaba  ? 2.si Bölge gelişmişlik durumunda Batman ili tüm ilçeler 7. gruba dahil olması gerekirken 6...
  26. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 14 gün fark bes

Halil Hocam; Sistemde 14 günlük fark olarakk yüklememiz mümkün olmadıından eğer ziraat bese yüklemeler yapılmış ise onları iptal edip Temmuz tam maaş ve katsayı farkından doğan matrahları birleştirip bordro yüklemesi yapmamız bence daha doğru olur.
  27. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ücretsiz izine ayrılan kesenek sgk dan isteme

Halil Bey; personelin keseneklerini yatırdınız mı ? Personel Evli mi Değil mi , Dr maaşı 4924 mü yoksa değil mi ?
  28. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

Temmuz ayı maaşında bes kesinti yapılmayan personelden bu ay 2 TL'lik bes kesintisi yapmış Kbs .İlginç bir durum
  29. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

14 Günlük maaş farklarında banka liste aktarımı bir önceki dönemlerde maalesef yoktu. Herhangi bir düzenleme yapılmamış ise Banka listesini manuel olarak göndermemiz gerekecek.
  30. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 692 İle İhraç Edilenlerin Maaş İadesi?

Harun Bey'in yazmış olduğu proğramı kullanabilirsiniz. Kapsamlıdır. Sayfa korumasını kaldirarak hesaplamanın nasıl yapıldığınıda görebilirsiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-kisi-borcu-hesaplama-programi
  31. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi STAJER ÖĞRENCİ ÜCRETİ NASIL HESAPLANIR?

Özel üni ve Devlet üniversitesi ayrımı yapılmadan tüm stajyerlere ödenecek. Kolay Gelsin.
  32. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kurumsal işlemler ve veri deseni kılavuzu

Fatih Bey; Csv dosyası bordro kısmı için kaldırıldı fakat fakartahsilat veri deseni için kaldırılmadı ve bu dosyayı oluşturulurken indirilen dosyanın Csv virgüller ayrılmıs olan olarak kayıt etmemiz ve bu dosyayı yüklememiz gerekir. Ben bu şekilde yüklemeleri yaptim hata almadım sizde deneyin...
  33. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kurumsal işlemler ve veri deseni kılavuzu

Ali Bey; Bordro yüklemesini xls olarak yapmanız gerekiyor tahsilat verisini ise csv olarak yükleyiniz.
Geri
Üst Alt