Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Sabitler sayfasında sağ alt köşede bulunan Hesaplama türünü temmuz 14 günlük fark olarak değiştirin fark hesaplamasını yapıyor. Kolay gelsin
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi taşınırcıların ek ödemesi

Ek Ödeme yapan personel için bu sayı en fazla 2 olarak belirtilmiş ama taşınırcılarda belirtilmemiş tüm taşınırcıların oluru var ise %10 verilir.
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Geriye dönük ek gösterge hesaplama

Personele ait 2016 yılınekim ayından itibaren saglık lisansiyerine ödenmemiş 950 ek gösterge oranını temmuz maaşı ile birlikte ödemem de bir sakınca olur mu acaba ?
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi KBS 14 günlük maaş farkları

14 günlük kıst maaşı mı soruyorsunuz yoksa 14 günlük maaş farklarını mı ?
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Kesenek IPC

Kesenekte maaş ödeme tarihini nasıl girmişsek yanlıslıkla 01.01.2017 olarak girilmiş. Kadir Bey SGK'ya nasıl bir yazı yazmam gerekir acaba ? Örnegi mevcut mu acaba ?
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Kesenek IPC

Aralık ayında 14 günlük katsayı farklarından dolayı SSK'dan gelen bir IPC var bunun da nedeni süresinde verilmemiş olması diyor. Keseneklerde son bildirim tarihi ayın 25'i son olmasi gerekirken ek mahiyet olarak bildirmiş olduğum bildirge de ayın 11'i son gözüküyor. Doğru muudr acaba ? Ek...
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi STAJER ÖĞRENCİ ÜCRETİ NASIL HESAPLANIR?

Satj ücretlerinden herhangi bir kesinti yapılmaz diye biliyorum ben.
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi yıl boyunca hastalık izni kullanan memura giyim yardımı ödenir mi

Sayın Hocam belirtmiş olduğunuz örneğe istinaden hemşire eğer fiilen hemşirelik görevini yapmıyor ise hemşirelik giyim yardımından faydalanamaz. Bunun ile ilgili yazıyı okumuştum arşivden bulup paylaşacağım. Kaldı ki kişi eğer kalite de çalışıyor ise sadece 2 iş önlüğü verilebilir , fakat görev...
  9. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 2017 Ramazan Bayramı İçin Nöbet Hesaplama Dosyası

Arefe günü geceden itibaren değil de Halil Bey'in de yazdığı gibi 24.06.2017 saat 13'den sonra bayrama girer Saat 13:00 dan önceki tutulan nöbet dini bayram nöbeti olarak ödenmez.
  10. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi İkametgah Değişmeden Sürekli Görev Yolluğu

Tabii ki Gökhan Bey; http://www.eshdb.saglik.gov.tr/TR,4603/haberler.html linkinde yer alan Mali Mevzuat Eğitimi 5018 Sayılı Kanun ve Harcırah Kanununda ki sunumu izleyebiirsiniz. Kolay gelsin.
  11. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 2017 Ramazan Bayramı İçin Nöbet Hesaplama Dosyası

Yaşar Bey resmi tatil günlerinde mesai ücretleri dini bayramlar gibi ödenmez diye biliyorum resmi tatiller farklı hesaplanır mı yoksa normal mi ödenir?
  12. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi İkametgah Değişmeden Sürekli Görev Yolluğu

Ödenir. Kişiye 1 günlük taşıt ücreti ile bir günlük yevmiyesinin ödenmesi gerekir.
  13. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Yaz Staj Ücreti

Ödenmemesi için neden yok Gökhan Bey . Ödeyin gitsin.
  14. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Yaz Staj Ücreti

Gökhan Bey Detaylı bilgi https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-stajer-ogrenci-ucreti-nasil-hesaplanir linkinde mevcut. Kolay gelsin.
  15. Rıdvan Ercan YILDIZ

Hayır düşülmeyecek. Detaylı bilgi için Ömür Bey'in makalesi. Satjyer Ücreti Hesaplama
  16. Rıdvan Ercan YILDIZ

3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu’nun (3308 sayılı yasa, 1986) 18 inci maddesine göre, on ve daha fazla personel çalıştıran işletmeler, çalış­tırdıkları personel sayısının yüzde beşinden az olmamak üzere mesleki ve teknik eğitim okulu ve kurumu öğrencilerine beceri eğitimi yaptırmakla...
  17. Rıdvan Ercan YILDIZ

Ömür Hocam  stajyerler ile ilgili gelen yazılarda ücret ödenecek stajyerler iiçin de üniversite öğrencilerine ücret ödenmez ibaresine rastlamadım. Bunlara da ödeme yapılması gerekir diye düşünüyorum. Ücret ve Sosyal Güvenlik Madde 25 – Aday çırak, çırak ve iĢletmelerde meslek eğitimi...
  18. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi kesenek hata kodu

Kesenek gönderimlerde hata sürekli olmaz ara ara deneyin muhakkak gidecektir. Güncelleme sırasında hata almanız normaldir. Ben dün gönderdim sıkıntı yoktu.
  19. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi e-bildirge para cezası

onlar o yönden bakmıyor IPC'leri mutemet ödüyor sanıyor :)
  20. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

Bazen yöneticilere durumu anlatmatmak gercekten zor olabiliyor. Harun Bey'in programı hatasız tüm hesaplamaları yapan mükemmel bir program. Kaldı ki program da herhangi bir hata yok ki güncelleme yapsın. Ekte kendim yapmıs oldugum ve kullandığım dosyayı indirip formülleri inceleyiniz.
  21. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

Aslında eksik veya fazla hesaplama yapmıyor Harun Bey'in yapmıs olduğu hesaplama doğru sizinde doğru. Nasıl oluyor derseniz; Harun bey hesaplama yapınca ; Maaş katsayısı*Gösterge Puanı Çıkan sonuç*%50 artırımlı yuvarlama olmadığından 12,96783 cıkar bunu da 10 saat üzerinden değerlendirince...
  22. Rıdvan Ercan YILDIZ

Sayın Ömür Hocam istemiş olduğunuz ekleri mail olarak ilettim bunun ile birlikte geçmişe yönelik staj ücretlerinin ödenmesi ile ilgili yazıları ilettim. Ebys'den de iletebilirim .
  23. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Kıst Maaş Yeni Başlayan Memur

Kbs de kişi kaydını yaptıktan sonra o kişi ile ilgili maaş zaten hesaplanacaktır. 20 sinde başlayan bir personele 25 günlük kıst da ödeme yapmanız gerekecek. Kıst ödemesini de maaş bilgi giriş ekranından terfi kısmını tıklayınız daha sonra yeni kayıt ekleyini KIST MAAŞı seciniz ilgili ay kısmına...
  24. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4B SÖZLEŞMELİ PERSONEL UYGULAMA KILAVUZU

En kısa zaman da bizde de aktif olması ümidi ile :)
  25. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4B SÖZLEŞMELİ PERSONEL UYGULAMA KILAVUZU

Yeni maaş döneminde aktif edilir umarım. Şuanda Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz bulunmamaktadır! ve yapım aşamasındadır uyarısı alıyorum daha.
  26. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi SG Giriş Çıkış

657 personelinde güncellemelerde veya başlangıç tarihinden sonra işe giriş işlemlerinde herhangi bir cezai işlem uygulanmıyor . Personelinizin başlangıcını güncelleyebilirsiniz.
  27. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Geriye dönük Bölge Tazminatı Ödemesi

Sadece damga vergisi kesilir. Ekteki dosya işinizi görebilir.
  28. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi ücretsiz izin dönüşü maaş

Kbs'den maaş hesaplama ekranının olduğu kısımda Hesaplama türü: Kurumsal maaş yerine münferit maaşı tıklayın açılan kısma kişinin kartında bulunan personel numarasını yazın ismi kendisi gelecektir daha sonra kişi maaşını tek olarak hesaplayabilir bordrosunu alabilirsiniz. Son olarak muhasebeye...
  29. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 5510 ücretsiz izin maaş iadesi

Maaş iadesi için Harun Bey'in yapmış olduğu programı kullanabilirsiniz. Güncel mevzuata göre uyarlı hatasız. Link: https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-kisi-borcu-hesaplama-programi
  30. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 657'den 4924'e Geçiş

02.05.2017 tarinde 657'den ayrılıp 4924'e geçen tabip için nisan maaşı peşin olarak ödedim. Bu personel için 12 günlük 4924 kıst maaş ödemesi yapacagım ve 18 günlük maaş iadesi alacagım. (kesenek haric) Bu kısma kadar herhangi bir sorun yokfakat 12 günlük 4924 kıst ödemesini yaparken kullanmıs...
  31. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Döner sermaye dağıtım

Toplam Hastane Gelirinden kesintisi sonrası net dağıtılacak tutar zaten hemen hemen %39,23 gibi bir tutara denk geliyor.   Karar defteri için kullanmış olduğum hesaplama tablosu ektedir.  
  32. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi KBS maaşları hesaplattınızmı ?

Bes'ten cayan ve caymayan tüm personellerden tekrar kesinti yapılmış olarak (Kbs kesti) teslim etttik. :)
  33. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Geçici Görev Yolluğu

Harcırah ödenek geldikten sonra Hys üzerinden yapılır.
  34. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi bes çıkışın kbs ye yansıması

Kenan Bey Bes'ten cayan personellerin Bes sözleşmesin yapıldığı banka tarafından isim listelerinin maliye bildirim yapılmasından sonra hesaplamada cayan personeller ile ilgili bir kesinti yapmayacaktır sistem. Bunun içinde ayın 7 veya 8 ini beklemekte yarar var diyorum.
  35. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi bes çıkışın kbs ye yansıması

İlker Bey düşmeden kastınız ücretlerin kişilere yansıması ise Kbs dışındaki personellerin kişilere yansıması bende bugün oldu. Döner sermayeli personellerim bugün aktarıldı sözleşmeli personeller daha aktarılmadı.Siz işlemlerini eksiksiz yapmış iseniz muhakkak kişilere yansıyacaktır.
  36. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüş BES

Engin Bey; Personelini yeni giriş olarak başlatın. Veri deseninizi yükleyin Kbs personeli ise başka da birsey yapmanıza gerek kalmıyor.
Geri
Üst Alt