Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Yüksek Li̇sans Bi̇ti̇ren 4B Sözleşmeli̇ Personeli̇n Maaşı

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/4b-soezlesmeli-personel-yueksek-lisans-intibak.22493/#post-115603
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Yüksek Lisans İntibak

Merhabalar. 4b Sözleşmeli personellerin ücret değişimleri sadece mezun olduğu bölüme ait üstöğrenim okuduğunda değişiri. Lise-Önlisan-Lisans. Sözleşme ücretinin değişmesi için bir diğer ve son etken ise 5 yılını sözleşmeli olarak geçirmesidir. Yükseklisans sözleşme ücretni değiştirmez. (Son...
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4B Röntgen Teknisyeni Fiili Hizmet Zammı Hesaplama

Çiğdem Hanım 2022 yılını ekledim ektekini kullanabilirsiniz. Siz Dönem bilgileri sayfasından ilgili yıl ve ayı seçiyorsunuz. Daha sonra puantaj sayfasından kişiler ait çalışmadıkları günlere karşılık gelen tarihe 1 yazıyorsunuz. Ocak ayı için Radyoloji Tek. 21 güne kadar bildiriliyor rapor ve...
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4B Röntgen Teknisyeni Fiili Hizmet Zammı Hesaplama

Merhaba. 1-13 ve 30 nolu Bildiriminde bulunacaksınız. 2-60 gün üzerinden bildirilir. 3-Bununla ilgili çokça örnek ve bordro forumda mevcut birini paylaşıyorum inceleyiniz. Nasıl hesaplandığı hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz...
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Hizmet Yılı Nasıl Hesaplanır

Tabii yapılmalı. Alması Gereken ücret-Aldığı ücret-Gv-Dv=Net.
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Hizmet Yılı Nasıl Hesaplanır

Merhabalar. 04.2015'te 4924 sözleşmeli pozisyona geçip daha sonra 04.2019'da ayrılmış ise 2019'a kadar 4 yıllık bir hizmeti olur.Daha sonra kurum değiştirdiği yerdende bugüne kadar sözleşmeli olduğunu varsayarsak 6 yıl 10 Ay 13 günlük hizmeti olur. Böylece sözleşme ücreti belirlenirken 5 yıl...
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Kbs De 4B Sözleşmeli Personelin Refah Payı (% 2,5)

BEnde hesapladım muhasebeye gönderdim sözleşme ücretlerine 2,5 dahil edilmemişti. Tekrar kapatılınca muhasebeden iade etmesini istedim. Belki eklerler diue :)
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 2022 Stajyer Öğrenci̇ Ücret Hesaplaması Nasıl Olmalı ?

Şuanda Asgai ücretin netinin %30'unu almanız gerekiyor. 2022 Stajyer ödemesi: 1276,02 TL'dir.
  9. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Maaş Programı

Sabitler sayfasından hesaplama türünü katsayı fark yaptınız mı acaba ?
  10. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Maaş Programı

Katsayı sayfasından güncel katsayıları girdiniz mi ?
  11. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4D %2,5 Zam Oranı Hk.

Dediğüm gibi işçi olmalı memur zammı farklı farklı düşünceler olabilir yazı kesin 2. paragraf 01.01.2022 tarihindeki ücretine zam yapılmış ise diyor ki yapıldı %25,47 oluşan zamdan sonra 2,5 eklemelisiniz.
  12. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4D %2,5 Zam Oranı Hk.

2. Parağraf gayet açıklayıcı. 01.01.2022 tarihinde Son ücretlerine zam yapılmış ise diyor ki yapıldı. Yapılan zam sonrası ücretleri 201,66 201,66'a 2,5 Zam eklenecek ve diğer tüm sosyar yardımlara ve ücretlerede eklenecek. Yeni günlük ücretleri: 206,70 TL olmalı. Kolay gelsin.
  13. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Ücretlerinde De Agi̇ Kalkti Mi ?

Evet Agi tüm ödemelerden kaldırıldı. Yeni stajyer aylık ücreti 1276,02 TL'dir.
  14. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Kbs Diğer Tazminat Bilgi Giriş Ekranı 74 Numaralı Tazminat Nedir ?

Nagihan Hanım hangi kodu kullanıyorsunuz 74, 77 ? Benim anladığım şu 2014 yılında bu kod KBS'ye tanımlandığı zaman 77 Bölge tazminat kodu yoktu ve bu tazminat kodları fiilen çalışmaya bağlı olduğu için 74 tanımlanmıs ve çalışılmadığı dünler için tazminat eksik hesaplanacaktır anlamı taşıyor...
  15. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Maaşında 638.01 Tl İstisna Tutarı

Merhaba. İstisna uygulanmadan önceki Aylık GV Matrahınız 13485,33 ise eğer; Gelir Vergisi Matrahınız: 13485,33-4253,40= 9231,93 İstisna Sonrası GV Matrahınız 9231,93 Olmalı. 9231,93*15/100=1384,79 Gelir vergisi kesintisi olmalı. HBYS programınıza tanımlanmış parametreleriniz de eksiklik var...
  16. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Kamu Işçisi Ek Çerçeve Anlaşma Protokolü %2,5 Zam Protokolü İmzalandı

Hocam bugün imzalı olduğundan paylaştım sahte evrak gibi duruyor haklısınız :D
  17. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

Tamda aralık ücretine eklenmesi gerekmiyor mu Hocam . Ben ekleyip yüklemiştim de:rolleyes:
  18. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

BEnde hala çalışmıyor Hocam. Tarayıcıda temizledim aynı hata.
  19. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çağrı sistemi çalışmıyor telefonlarda ulaşılmıyor. Çağrıı Muhasebeden mi açtınız ?
  20. Rıdvan Ercan YILDIZ

Haklısınız Hocam ayrılış 12.01.2022 haketmiyor ama ben mi yanlış düşünüyorum.:D
  21. Rıdvan Ercan YILDIZ

Hocam Refah payını zaten hak etmiyor bu personel. 12.01.2022 ayrılışı var. Refah payı için 15 Ocak-14 Şubat dönemi çalışıyor olması gerekirdi. 14 katsayı farkını hak ediyor oda 12 günlük fakat tam hesaplıyor. :(
  22. Rıdvan Ercan YILDIZ

Hayır Hocam maalesef. Bu hesaplanmayan kişiler için kullanılan ekran. Bu arada Kbs gitti yine 01.09.2021 tarihinde açılacaktır. Zaman geri gitsin bence de :)) :)
  23. Rıdvan Ercan YILDIZ

12.01.2022 tarihinde istifa eden kişinin farklarını 14 günlük farkları sadede 12 gün hesaplayabilmek için ne yapmak gerekiyor. Ve bu personelin 2,5 zamdan da yararlanmaması gerekiyor ama hesaplama yapıyor. Kşi kartında isten ayrılma girdim. Yine aynı durum ile karşılaşan var mı acaba ? 😒
  24. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Acil Eczane Biriminde Çalışan Personellerin Nöbetlerinin Arttırımlı Ödenip Ödenmeyeceği Hk.

Eczane birimi riskli birimlere dahil olmadığından dolayı artırımlı ödenmez.
  25. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 5434 Ve 5510'A Tabi Personele Ait Geriye Dönük Terfi Işlemi

Hocam 2021 yılına ait terfiler yapılamıyor diye biliyoum ama.
  26. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Aralık Ayı 17 Günlük Maaşlarda Agi̇ Hesaplanırmı?

17 kazançlar 2021 dönemi kazancı olduğundan ve agi 31.12.2021 tarihine kadar devam etmesinden kaynaklı agili hesapladık. Agili mi agisiz mi konusu galiba il sağlık müdürlükleri muhasebe birimlerine göe değişkenlik gösteriyor.
  27. Rıdvan Ercan YILDIZ

Programlar Ay Ortasında Işten Ayrılan Asgari Ücretli Maaş Hesaplama Vergi Istisnalı

Hocam taslaktaki istisna matrahı hatalı exceli kullanan arkadas 1'er TL artırarak devam etmiş olmalı . İstisna tutarı 4253,40 TL'yi geçemez gibi :D
  28. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Öz Sağlık Ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Sürekli İşçilerinin 2022 Zamları Belli Oldu

Maalesef Keşke bilseydik . Hesaplamadık. Ayın 12sine kadar bekleyip göreceğiz. İstisna uygulanmamış ise Çkys'ye normal hesaplamayı yapıp ödemeyi yapacağım. Şöyle bir yol izlenebilir; Bordro dökümü alıp Gelir vergisi matrahından istisna kısmını düşüp hesaplama da yapılabilir bu durum personel...
  29. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Öz Sağlık Ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Sürekli İşçilerinin 2022 Zamları Belli Oldu

Çkys yazılım destekten verilen cevapta yazılımın (Çkys'nin) Gelir Vergisisi istinasına göre güncellendiğini fakat şuan taslak olmasından dolayı resmileşmesinin beklendiği söylendi.
  30. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 2022 Yılı Ocak Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İliskin Genelge (Sıran No:1)

22/01/2022 EDİT: Bu Genelge Yürürlükten kaldırılmıştır. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/2022-yili-ocak-ayina-ai-t-mali-ve-sosyal-haklara-ili-ski-n-genelge-guencel.21961/ 2022-Yili-Ocak-Ayina-Ait-Mali-ve-Sosyal-Haklara-Iliskin-Genelge 06 Ocak 2022 Kamu Görevlilerinin Geneline ve...
Geri
Üst Alt