Arama sonuçlarınız

1. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Yeni Göreve Başlayan Kıst Maaş Verilirmi?

Hesaplamayı nasıl yapacaz şimdi 2018 yılı sözleşme ücretlerine 2019 yılının ocak ve temmuz ayı zamlarıyla hesaplayıp yapacam güncel halini yanlış yapmak istemiyorum
  2. serap taşar

Elektrik Elektronik Mühendisi 4.438,00 Tekniker 3.348,00 Teknisyen 2.784,00 Büro Görevlisi 2.650,00 Bunların İçinde önlisans ve lisans var
  3. serap taşar

Elektrik Elektronik Mühendisi Tekniker Teknisyen Büro Görevlisi Unvanlarında personel alımı yapıldı bu unvanları kbs ye kayıt yapacam
  4. serap taşar

sgk girişlerini yaptık kbs ye girişleri yapacaz oraya sözleşme ücretini de yazmamız gerekiyor sözleşmelerinde 2018 ücretleri yazıyor biz kbs ye sözleşme ücretlerini neye göre girecez
  5. serap taşar

Merhaba arkadaşlar Bizde yeni açıktan atanan 13 adet, 4b sözleşmeli personel alımı yapıldı 19 ağustos itibariyle başlayışını yapacaz bu durumda kıst maaş alacaklar mı acaba bide sözleşme ücreti 2018 ücreti yazılıyor sözleşme ücretini aynı geçirecek miyiz yoksa 2019 zamlarına göre mi yapacaz 2019...
  6. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Maaşta Hesaplanmayan Memur

şimdi oldu gösterdi şimdi bunu sistemden yaparsam sıkıntı olur mu kesenek yetişir mi
  7. serap taşar

Manuel mi yapacaz :( hiç yapmasak daha bide kesenek olacak bunun o da sıkıntı
  8. serap taşar

kıst maaş yapmadık normal maaş çünkü geldiği yerde normal maaşı alıp geldi başlaması gereken günde sağlık raporu almıştı iki hafta gelmedi 08.07.2019 tarihinde başladı maaş yapıldı ama 14 günlük fark hesaplamıyor münferit de yaptım olmadı bordro sıfır gösteriyor hep
  9. serap taşar

8.07.2019 tarihinde gelen personel oldu maaş yaptık ama 14 günlük hesaplamamış sistem onu nasıl yapabiliriz
  10. serap taşar

Editörün Seçimi E-Devletten Gelen Askerlik Borçlanmasının Ödendiğinin Tespit Edilmemesi ile ilgili (SMS) Mesaj ve yapılacaklar

iki taksitli olanları kabul ediyor ama 20 ay yapanlar olmuyor ay ay giriyorum olmuyor onu nasıl yapmam gerekiyor
  11. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli işkur xml dosyası nasıl oluşturuluyor

merhaba arkadaşlar kolay gelsin işkur xml dosyası nasıl oluşturuluyor sürekli hata veriyor bilgiler mi eksik dosya da sıkıntı mı var bilemedim olmadı bir türlü siz nasıl yapıyorsunuz acaba
  12. serap taşar

Editörün Seçimi E-Devletten Gelen Askerlik Borçlanmasının Ödendiğinin Tespit Edilmemesi ile ilgili (SMS) Mesaj ve yapılacaklar

merhaba arkadaşlar bu askerlik borçlanma konusunda en son ne yaptınız acaba bizde de var bir kaç kişi nasıl yapacam
  13. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Eşi Hasta Olan Memura Yardım Yapılır mı

Kolay gelsin arkadaşlar bir memur arkadaşın eşi kanser tedavi görüyor ameliyat vb. giderleri oluyor acaba herhangi bir yardım falan alır mı yol masrafı hastane masrafları gibi
  14. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Uydu Mobil Hatlarında Damga Vergisi Kesilir mi

Arkadaşlar Uydu Mobil Hatlarında Damga Vergisi Kesiliyor muydu ?
  15. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Bakım Onarım Onay Süresi

çok teşekkür ederim kurum Adıyaman Valilik 1 sene unvan değişikliğinden dolayı başka ile gittim bu işlerle pek uğraşmadım haliyle unuttum biraz :) mecbur geri geldim alt unvan olarak
  16. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Bakım Onarım Onay Süresi

merhaba arkadaşlar kurumun bir yıllık jeneratör bakım onarım sözleşmesi var ilk altı aylık bakım onarımı için onay alınıp yapıldı 2017 ikinci altı aylık 2018 e denk geliyor fatura da o zaman kesildi 2018 diye onun için ayrı bir onay alınmadı aynı onayla iki fatura ödense olur mu
  17. serap taşar

Editörün Seçimi MYS MEB Doğalgaz ödemesi

doğalgaz da mı aynısı olur acaba
  18. serap taşar

Editörün Seçimi MYS MEB Doğalgaz ödemesi

doğal gaz ve su kurumları vergiden muaf olduğu için damga vergisi kesilmez deniliyor bizim kurum kesiyor ama vergiden muaf olduğu için kdv hariç değil toplam fatura üzerinden kesiyor şimdi ben nasıl yapacam bu durumda siz nasıl yapıyorsunuz
  19. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Alt Unvana Geçmede hangi haklardan faydalanılır

biraz kafam karıştı ama anladım sanırım :evil:
  20. serap taşar

657 36/A maddesinde var teknik kadrolar için derece ve kademelerine bir derece, diye
  21. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli MYS "Askıda" Uyarısı

bizde de aynı sorun var genel dediler
  22. serap taşar

Merhaba arkadaşlar unvan değişikliği sınavı ile programcı unvanını aldım şimdi alt unvana bilgisayar işletmeni olarak geri döndüm burda programcıyken aldığım haklardan yararlanıyor muyum.Derece kademe, özel hizmet tazminatı gb. kalemler de nasıl olacak acaba.
  23. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli avukat ücreti

merhaba arkadaşlar 4b sözleşmeli avukat ücreti ne kadar acaba nasıl hesaplanıyor. daha önce memur olup sınavla tekrardan söleşmeli olarak atanmış biri.
  24. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli taşaron emeklilik hesaplama

21.01.2015-10.01.2018 tarihleri arasında çalışıp sonra sağlık durumundan dolayı istifa eden işçi tazminatı ne kadar olur nasıl hesaplanır daha önce yapmadım hiç.
  25. serap taşar

Editörün Seçimi Bunu Biliyormuydunuz? (Garanti Sigorta Fonu )

herhangi bir sigorta güvencesi bulunmayan diyor herkes yararlanamıyor mu?
  26. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Amir Bir Günlük Yıllık İzin Vermeyebilir Mi?

merhaba arkadaşlar amir bir günlük yıllık izin vermeyebilir mi? izin istedim bir günlük müdür 1 günlük izinlere karşıyım alacaksan iki gün beş gün al bu seferlik verecem bi daha bir günlük için gelme dedi :) böyle bir yetkisi yok diye biliyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim (bu konu buraya...
  27. serap taşar

Editörün Seçimi Geçmişe Dönük Terfi Ödemesi ve SGK Bildirimleri

günaydın arkadaşlar GİH sınıfından unvan değişikliği sınavıyla TH sınıfına geçtim 18 mayıs ta yeni yerimde başladım haziran maaşı aldım ama daha far almadım. fark kıst maaaş mı olur yoksa tazminat farkı olarak mı alınır kesenek kesilir mi ?
  28. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Sözleşme ücreti eksik girilen 4/C'den 4/B Geçen Personel

e bildirge zamanı geçmedi daha yarın yatacak maaş e bildirge ye yetişir büyük ihtimal yine ek mi yapmam gerekecek yoksa normal bildirgede yapabilir miyim
  29. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Sözleşme ücreti eksik girilen 4/C'den 4/B Geçen Personel

merhaba arkadaşlar 4c den 4b ye geçen bir personelin kbs ye sözleşme ücreti eksik girilmiş ne yapmam gerekiyor gözden kaçmış bir kişi onu nasıl düzelmem gerekiyor ya da nasıl bir yol izlemem gerek e bildirge de nasıl yansır yardımcı olur musunuz?
  30. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli görev gideri avansı kapama

evet ama olmuyor değişik bişey yaptım tutarlar birbirini tutsun diye ama ne kadar doğru olur bilmiyorum olmuyor çünkü
Geri
Üst Alt