Arama sonuçlarınız

1. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli MYS-4/C Geçici personel ödeme emri

arkadaşlar 4/c bes kesintisi nasıl yaptınız acaba o nasıl kesilecek
  2. serap taşar

Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

merhaba, yolluk işlemlerini mal hizmet yapıp kurs eğitim giderlerinden ödeyebiliyor muyuz denedim ama ödeme kalemi çıkmıyor bir tane çıkıyor o da tlf ödemeleri diye, çıkması gerekmiyor mu ya da biz mi ekleyeceğiz nasıl olacak acaba
  3. serap taşar

Mutemet Arşivi MYS açılıyormu ?

:) hys arıyorum
  4. serap taşar

çözdüm damga vergisi oranını nokta yerine virgül yapıyormuşum ondan hata veriyormuş
  5. serap taşar

harcama detayları girdikten sonra kaydet dediğimde hata veriyor ilerleyemiyor genel bir sorun mu acaba
  6. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli mys eğitimleri

ağ güvenliğine takılıyor indiremiyorum başka yerden gönderseniz olur mu acaba
  7. serap taşar

Mutemet Arşivi Kimlik Muhasebat

onu da yaptım yine olmadı sürekli iki tane görünüyor.
  8. serap taşar

rota tanımlama da yeni rota tanımlaması yaptım gerçekleştirme görevlisi ve harcama yetkilisi diye ekledim kaydettim ama kontrol ettiğimde önceki harcama yetkilisi de o rota adı altında görünüyor nasıl düzeltebiliriz.?
  9. serap taşar

bir tane harcama yetkilisi var ana yetkili o, sadece sodes işlemlerini yapmak için ayrıca bir gerçekleştirme görevlisi ve harcama yetkilisi tanımlayabiliyor muyuz acaba.
  10. serap taşar

Mutemet Arşivi KBS Geriye Dönük Terfi İlerlemesi

5510 öncesi direkt hesaplanıp normal keseneğe aktarılıyor 5510 sonrası ek olarak hesaplanıyor
  11. serap taşar

Mutemet Arşivi özel kalem fazla mesai

Bakanlıklar özel kalem müdürlüklerinde çalışan personele (makam şoförleri dahil) ayda 90 saati geçmemek üzere makam onayına istinaden saat başına yapılacak ödeme 2,08 Türk Lirasıdır. deniliyor buna Valilik özel kalem de dahil mi? ve kbs de hala 1,93 tutar üzerinden hesaplanıyor yeni...
  12. serap taşar

Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü Sgk

evet ücretsiz izinli kbs de öyle karışmadım ona daha ama sgk da bilgi güncellesem dediğiniz gibi ceza gelmeyeceğinden emin misiniz. ya da öyle kalsa herhangi bir işlem yapmasam bir şey olur mu
  13. serap taşar

Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü Sgk

diğer mutemet arkadaş doğum izninden sonra ücretsiz izne ayrılan personele sgk da herhangi bir işlem yapmamış yani kbs de ücretsiz izinli ama sgk da normal çalışıyor görünüyor bir sıkıntı olur mu bu durumda ne yapmamız gerekiyor. :(
  14. serap taşar

Mutemet Arşivi 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 28/B maddesi

baktım biraz ama sadece askeri personel, hakim savcı gb. personeller faydalanır diye anladım. o zaman bütün personele veriliyor
  15. serap taşar

Mutemet Arşivi 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 28/B maddesi

375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 28/B maddesinden hangi personeller faydalanır?
  16. serap taşar

Mutemet Arşivi 4c ek ödeme yasal faiz hesaplama

merhaba arkadaşlar bizim iki tane 4c personeline kurum tarafından ek ödeme ödenmesine itiraz davası açtı mahkeme kurumu haklı buldu. şimdi iki personelden yasal faiziyle birlikte ek ödeme geri istenilecek kişilerden. yasal faizi nasıl hesaplayacağız. bide kararda şu tarihten itibaren diye bir...
  17. serap taşar

Mutemet Arşivi Bireysel Emeklilik

Arkadaşlar nakil gelen personel geldiği yerden caymış. besten yeni geldiği için biz yine bes e dahil ediyormuyuz
  18. serap taşar

Mutemet Arşivi Ücretsiz izine ayrılan kesenek sgk dan isteme

yaptığınız işlemleri anlatabilir misiniz halil bey ne yapmamız gerekiyor
  19. serap taşar

Mutemet Arşivi ihraç edilenlerin sgk çıkışı

mesajı gönderdim ama girişini yapmıştım kişinin
  20. serap taşar

Mutemet Arşivi ihraç edilenlerin sgk çıkışı

657 e tabi bir tane personel ihraç edildi, kbs den çıkışı yapıldı sgk çıkışı yapılamadı çünkü girişi yapılırken sgk üzerinden giriş işlemleri yapılmamış. o yüzden şimdi çıkışı yapılamıyor sgk genel müdürlüğünün aradım önce girişi yapıp tekrar çıkış yapmanız gerekiyor dediler. ama kbs den khk...
  21. serap taşar

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

bizde de kesilmemiş bazılarında da kesilmiş 1 yazılıyor kesilmiş mi oluyor bilemedim
  22. serap taşar

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün fark

banka aktarımı kendimiz mi yapacaz görünmüyor bilgiler
  23. serap taşar

Çöp Kutusu 375 sayılı kanun 28/b maddesine göre tazminat verilir miil

375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 28/B maddesi gereğince personel kanunlarına tabi personelden OHAL Bölgesi ve mücavir iller ile Başbakan Onayı ile belirlenecek diğer illerde görevli olanlara her yıl bütçe kanunlarında gösterilen miktarı geçmemek üzere maktu ek tazminat ödenmektedir...
  24. serap taşar

Mutemet Arşivi KBS-Yöksis Rapor

ben isimleri çıkmayanları belirledim kişilere tebliğ ettim okula tlf açarak haloldu hepsi sadece aöf mezunları büroya gidildi. hepsini o şekil tamamladım.
  25. serap taşar

Mutemet Arşivi Örnek Ödeme Emri Belgesi

ödeme emrinde harcama etkilisinin imzası olan yere mi mühür olur gerçekleştirme görevlisinin olduğu yere mi mühür vurulur.
  26. serap taşar

Çöp Kutusu 4C'li Personel Kıdem Tazminatı Hesaplama

:) zaten diğer arkadaş daha önceki ödemelerde kesinti yapmış mahkeme kararı var geri iade yapacak emin olamadım o yüzden
  27. serap taşar

Gelir Vergisi Kanunu’nun 25’inci maddesinde gelir vergisinden müstesna olan tazminatlar ve yardımların arasında iş sonu tazminatının yer almaması ve anılan Kanunda bu tazminatın gelir vergisine tabi olmadığı yönünde bir hükmün bulunmaması nedeniyle aynı...
  28. serap taşar

4/c lilerin kıdem tazminatında çalışmadığı günler de hesaplanır mı ?
  29. serap taşar

Mutemet Arşivi KBS maaşları hesaplattınızmı ?

4/c personelini de mi öyle yapacaz onları manuel yaptığımız için yapmasak sıkıntı olur mu yani bu ay cayma hakkını kullananlardan kesmesek olur mu
  30. serap taşar

aynen öyle olacak o yüzden daha imzalatmadım
  31. serap taşar

nisandakiler parası yattı ve kbs de görünmüyor ama mayıs da başvuranlar parası yattı ama kbs de var hala silinmemiş onları ne yapacaz
  32. serap taşar

bizim vakıf emeklilik sürekli mail geliyor onlardan cayanlar hakkında kbs de nisan da başvuranlar kesinti yapılmıyor ama diğerlerinin isimleri duruyor daha kesinti yapılıyor
  33. serap taşar

ne yapacaz peki az kaldı maaşları teslim etmemize yarına kadar bekleyelim mi yine acaba
  34. serap taşar

sadece nisan ayında başvuranlar kesinti yapılmamış diğerleri bir değişiklik olacak mı net bişey yok sanırım
  35. serap taşar

Mutemet Arşivi bes çıkışın kbs ye yansıması

vakif emeklilik sisteminde cayanların isimleri var başvuru alındıktan sonra mail geliyor 10 gün içinde ücret iadesi olacak diye mail gelenlerin içinde bazılarının ödendi bazıları duruyor daha kbs de bunlar otomatik olduğu için müdahale edemiyoruz ama 4/c personeline nasıl işlem yapılacak...
  36. serap taşar

Mutemet Arşivi Giyecek Yardımı

4/c li personellere, bilgisayar mühendisine, teknisyen ve teknikerlere bitane unvanı şöfor ama şuan o görevi fiilen yapmayan personele ve müdürlere vermedim vhki bilgisayar işletmeni hizmetli programcı lara yaptım doğru mu yaptım acaba
  37. serap taşar

Mutemet Arşivi Giyecek Yardımı

unvanı şoför önceden fiilen şoförlük yapıyordu ama şimdi büro da çalışıyor şoförlük yapmıyor yine de verlir mi giyim yardımı?
Geri
Üst Alt