Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 15.10.2020-31.10.2020 tarihleri Arası Sürekli İşçi Sosyal Yardımları Nasıl Yapılmalı ?

Hocam, işçileriniz için şu anda servisten mi yararlanıyor. Eski sözleşmedeki 17 günlük yol ücretini alması, 1 Kasımdan itibaren de yeni sözleşmenin hükümleri uygulanması gerekmez mi :rolleyes:
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/d surekli iscilerin yillik izinlerinin eksi gorunmesi veya sifir gorunmesi ?

Hocam bizde Çkys kullanıyoruz. Sistem memura göre uyarandığından, pazar ve resmi tatil günlerini düşmüyor. Böyle olunca işçi daha fazla izin kullanmış gözüküyor. Personel birimindeki arkadaş, il sağlıktaki arkadaşlara sorduğunda; Geçen seneden kalan izin olarak, izin ekle demişler. Belki sizin...
  3. Mutemet Arşivi 15.10.2020-31.10.2020 tarihleri Arası Sürekli İşçi Sosyal Yardımları Nasıl Yapılmalı ?

Teşekkürler Yasin Bey. :) İşçilerin maaşları çok çabuk değişiyor, Daha bir ay önce 696 sayılı KHK ile sürekli işçi kadrosuna geçiş yapanlar hariç diyorlardı, şimdi de aynı haklardan yararlanacak deniliyor:lollol:
  4. Mutemet Arşivi 15.10.2020-31.10.2020 tarihleri Arası Sürekli İşçi Sosyal Yardımları Nasıl Yapılmalı ?

Yasin hocam, ücretleri 111,45-TL mi olacak, yoksa 111,57-TL mi olacak. Sözleşmede geçen 01.07.2020-31.12.2020 işe giriş dönemi geçerli olması gerekmez mi?
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel 657 Sayılı Devlet Memurluğuna Geçiş

Merhabalar. Hastanemizde, 4/B sözleşmeli personeller olarak çalışanlar, 3 yılını doldurarak, 02/11/2020 tarihli olurla, 657 sayılı devlet memurluğuna geçti. Personellerin KBS'den çıkışını "61- Statüsü Değişen" olarak yaptım. Memur maaş kısmına "2-İşe Başlama" şeklinde giriş yaptığımda Emekli...
  6. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Teşekkürler:) Çıkış tarihinden sonra 10 gün süre var ama personeller nakil olduğundan bu süre geçerli olacak mı. Bazı hastaneler çıkış ve giriş işlemlerini yarın yapacaklarmış, o yüzden SGK'tan korktuğumdan durmadan soruyorum:lollol:
  7. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Hocam, Ekim ayı için gün sayısı 17 değil mi, hakedilen ücreti de bir aylık yazmışsınız, 17 günlük ücret yazılmayacak mıydı?
  8. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Hocam, ben denememiştim, indirip paylaştım:cry: 1604048693 Teşekkürler hocam, peki şimdi giriş yaparsak, kişinin eski iş yerinden çıkış vermediğimizden bir sorun olur mu?
  9. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Toplu işe giriş ve çıkış için, Whatsapp il grubundan bir arkadaş paylaşmış.
  10. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Merhaba. Tek tek girişte sistem izin veriyor. Ama çıkış yaparken Ücret kısmını ve alt taraftaki ÇSGB Bölge Müdürlüğü Numarası kısmı doldurulması gerekiyor mu ? Çıkış işlemlerini, maaşları hesapladıktan sonra yapsak, bir sıkıntı olur mu?
  11. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Mahkeme Kararıyla İcra Ödemesi

Teşekkürler hocam. Ödeme emrini geri çektim. Damga vergisini kesip tekrardan göndereceğim.
  12. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Mahkeme Kararıyla İcra Ödemesi

Teşekkürler hocam, konu çözülmüstür. 1) Davacının avukatıyla görüştüm, borçlu kısmında gözükmeyen kurum adı, Sistem üzerinde Sağlık Bakanlığı olarak gözüküyor, whatsaptan avukat resmini yolladı. 2) Kapak dosyasında bulunan 1560,81-TL vekalet ücretinden; %18 Kdv'yi çıkardıktan sonra, 264,54-Tl...
  13. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Mahkeme Kararıyla İcra Ödemesi

Hocam teşekkürler. Kapak dosyasında 1560,81-TL vekalet ücretinden %20 gelir vergisi kesilmesi gerek miyormu?
  14. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Mahkeme Kararıyla İcra Ödemesi

Merhaba. 2015-2017 tarihlerinde, hastanemizde ve başka bir ilçe hastanesinde staj yapan öğrenci, alacaklarını mahkeme yoluyla kazanmış ve Sağlık Bakanlığı adına icra takibi başlatılmış. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü, EBYS üzerinden bizlere üstyazıyla, icra emrini ve diğer mahkeme kararını...
  15. Çözümlendi | Kilitli Memur İşe Başlayış ve 4/c Tescil İşlemleri Hk

Hayır hocam başlatmadık. Kişiye raporunu iptal ettir, çalışabilir raporu al dedik.
  16. Çözümlendi | Kilitli Memur İşe Başlayış ve 4/c Tescil İşlemleri Hk

Teşekkürler:) Tek takıldığım nokta, kişi kuruma başlayış için evraklar getiriyor ve göreve başlayışına dair tebliğ/tebellüğ yapılıyor. Kişinin sağlık raporu bulunduğundan, bunların yapılması uygun oluyor mu.
  17. Çözümlendi | Kilitli Memur İşe Başlayış ve 4/c Tescil İşlemleri Hk

Anladım hocam, teşekkürler:) Raporlu olduğundan başlatamazsınız demişlerdi, sorun çözüldü.
  18. Çözümlendi | Kilitli Memur İşe Başlayış ve 4/c Tescil İşlemleri Hk

Merhabalar. 4/c tescil ekranından, yeni atanan memurları işe başlayış yaparken, sağlık kapsamı yönünden hata alıyorum. Forumu incelediğimde, işe başlayışta herhangi bir sorun olmayacağı, daha önce sigortalı bulunduğu yerden ayrılması gerektiği yazmakta, ben genede sormak istedim:) Başka bir...
  19. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı TİS Geçmişe Dönük E-Bildirge Verme

Hocam bende 10.08.2020 yazıyor. Hata ondan kaynaklı olmalı. Sgk düzeltmeli o zaman.
  20. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı TİS Geçmişe Dönük E-Bildirge Verme

Merhaba. Ben SGY'ya dönemlerin açılması için yazıyı gönderdim, dönemleri de açtılar, yalnız belge verme süresi geçmiştir, diye hata veriyor. İlçe Sgk'yı aradım, sistemseldir dediler.
  21. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Hocam bende kararsız kaldım, herkes farklı yapıyor. Bazı hastaneler tamamını verecekmiş. Ben de asgari ücret verip, diğer tüm haklarını vermeyi düşünüyorum, doğrumu diye sorarsanız, bilmiyorum :)
  22. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Hocam bazı hastanelere sordum, asgari ücret verip, diğer sosyal haklarını da vereceklermiş.
  23. Çözümlendi | Kilitli Eş Durumu Mazereti Nedeniyle Sürekli Görev Yolluğu

Teşekkürler Hocam :) Konu çözülmüştür, kapatabiliriz.
  24. Çözümlendi | Kilitli Eş Durumu Mazereti Nedeniyle Sürekli Görev Yolluğu

Merhabalar. Personel eş durumu mazereti sebebiyle, tayinle bizim kurumumuza atandı. Eşi de aynı memuriyet mahallinde, farklı bir resmi kurumda çalışıyor. Eşinin herhangi bir ataması olmadı 2 yıldır aynı kurumda çalışıyormuş. Personele yolluk yaparken yer değiştirme km unsurunu %5 olarak...
  25. Çözümlendi | Kilitli 5434 Terfiye Ait Kesenek Bildiriminde Hata

Ana sayfadan yaptığınız düzeltmeyi, eski haline getirmeniz gerekiyor. Terfi girişinden yaptığınız yeni girişlerde aynı kalmalı.
  26. Çözümlendi | Kilitli 5434 Terfiye Ait Kesenek Bildiriminde Hata

Kbs'nin ön yüzünden terfilerini düzelttiyseniz, hesaplama yapmıyor malesef. İlk zamanda aynı sorunu ben de yaşamıştım. Terfi girişinden, terfileri girdikten sonra, ön tarafta herhangi bir düzeltme yapmamanız gerekiyor.
  27. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı TİS Geçmişe Dönük E-Bildirge Verme

Biz maaşları ancak hesaplayabildik:) Geriye dönük ödemeleri ne zamana kadar hesaplamamız gerekiyor? Sgk, geriye dönük bildirge ekranını, ne zamana kadar açık tutacak? 23 Eylül tarihine kadar verilecek bildirgeler, 15 Eylül tarihine kadar, geriye dönük ödeme yapanları kapsamıyor mu?
  28. Mutemet Arşivi 696 khk işçi yuzdelik dilimler

Geriye dönük ödemelerde, sgk primlerini toplu halde bir döneme mi bildirilecek, yoksa geriye dönük, her dönem için bildirge verilecek mi?
  29. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Merhaba, Bende tıbbi sekreterim. İlk zamanda, ek ödeme dağıtılağı duyulduğunda işçiler, bizede bir miktar tutar, verilir umudundaydı. Küçük hastaler kovid döneminde çok az çalışırken, büyük hastaneler yoğun bir şekilde çalışmaktaydı. Yani çalışsanda, çalışmasanda aynı miktarı alıyorsun. 3 aylık...
  30. Çözümlendi | Kilitli Memurların kıdem yılı, Çkys deki hizmet süreleri kısmındakiyle aynı mı olması gerekiyor.

Anladım hocam, memuriyete esas hizmet süresi, kıdem yılını verecek. Teşekkürler. 1599166162 Tuğrul hocam, 5510 sonrası personeller hizmet birleştirmesi yaparsa, kıdem süresine eklenir mi? 1599166696 Bildiğim kadarıyla, Sağlık Bakanlığına bağlı tüm kurumlar, personelleriyle ilgili bütün...
  31. Çözümlendi | Kilitli Memurların kıdem yılı, Çkys deki hizmet süreleri kısmındakiyle aynı mı olması gerekiyor.

Merhabalar. Memurların kıdem yılı, Çkys deki hizmet süreleri kısmındakiyle aynı mı olması gerekiyor. Yoksa farklılık olabiliyor mu? Örneğin, memurun ilk açıktan ataması 2011 yılında ama Çkys de hizmet süresini 14 yıl gösteriyor. Bu kişilerin kıdem aylığı hesabında hangi yılı baz alması gerekir.
  32. Çözümlendi | Kilitli Yüksek Lisans Bitiren Eczacı

Hocam, uzman hemşire veya ebenin ek göstergeleri, 4 yıllık hemşire veya ebelerle aynımı oluyor.
  33. Çözümlendi | Kilitli KBS Terfi Sorunu

Teşekkürler Eren Bey. 1599040154 Hocam, sonradan kafama takıldı; Geçen ay ve bundan önceki aylarda personelin Emekli kesenekleri 1/1'i den gitti. Şimdi 1/4'ü olarak gönderilince SGK hata verecek. Gönderdiğiniz excel terfi hesaplamadaki %100 artışları, KBS manuel bordro girişine gireceğimden...
  34. Çözümlendi | Kilitli KBS Terfi Sorunu

Merhabalar. Personelin derece kademesi daha önceki yıllarda Kbs terfi girişinden 1/4 ü olarak girilmiş. Yalnız Kbs'nin ana ekranında 1/1 olarak kalmış. Böyle olunca aylık tutarı hatalı hesaplanmış. Ana ekranda düzeltim ama daha önceki aylarda, emekli kesenekleri de 1/1'i olarak gittiğinden...
Geri
Üst Alt