Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 7,5 Saat Gün Hesaplaması

brüt ek ders ücretini 1 günlük brüt asgari ücret tutarına bölerek buluruz
  2. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

anladım hocam çok teşekkürler:) brüt ekders ücretini günlük brüt asgari ücrete böleceğiz
  3. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

çok güzel cevap tebrik ederim. hemen öğrendim:))) !!!!!
  4. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

arkadaşlar kasım ayı içinde günde 6 saatten 22 gün çalışan bir geçici usta öğreticinin sigorta primi kaç gün olur
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Maaş Hesaplama

arkadaşlar. bizim bir sözleşmeli erkek öğretmenimiz var, evli. çocuğu yok. eşi de halk eğitimde kurs veriyor ders ücreti karşılığında. bu kişinin aile yardımı ile birlikte asgari geçim indirimi de kesilir mi
  6. Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Maaşları MYS'de nasıl yapılır

halk eğitimde çalışan geçici usta öğreticilerin ek dersini mys den nasıl yapıyoruz. lütfen yardım edin. bu işler bana verilmek üzere. bir an önce öğrenmek için elimden geldiğince soruyorum bilenlere. :(((
  7. Çözümlendi | Kilitli MYS de Geçici Usta Öğretici Maaşı

arkadaşlar , geçici usta öğreticilerin maaşlarını yapmak için bir format varsa gönderir misiniz
  8. Çözümlendi | Kilitli MYS de Geçici Usta Öğretici Maaşı

Çok teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun
  9. Çözümlendi | Kilitli MYS de Geçici Usta Öğretici Maaşı

ödeme emri belgesi yok mu hocam. önemli yerleri karalayıp fotoğrafını çekip atar mısınız geçici usta öğretici ödeme emri belgesinden bahsediyorum
  10. Çözümlendi | Kilitli MYS de Geçici Usta Öğretici Maaşı

Geçici Usta Öğretici Maaşları MYS'den Nasıl Yapılır? Lütfen yardımm Moderatör tarafından düzenlendi
  11. Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Maaşı

YENİ BAŞLIK İÇİN ETİKET İSTİYOR HOCAM. ETİKET NEDİR??
  12. Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Maaşı

anladım, sağolun hocam:)) bu geçici usta öğreticilerin maaşlarını nasıl hesaplıyoruz. mys den ödeme emrini nasıl yapıyoruz.
  13. Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Maaşı

hocam bunu bilmem çok iyi oldu. teşekkür ederim. iyi çalışmalar diliyorum:)
  14. Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Maaşı

bütün usta öğreticilerin asgari geçim indirimi aynı değil yani öyle mi hocam.evli, bekar, çocuklu olup olmamaya göre değişir yani öyle mi??
  15. Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Maaşı

mehmet hocam , sizi de yoruyorum ama şunu da bilmek istedim. asgari geçim indirimi usta öğreticilerin hepsinde aynı mı
  16. Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Maaşı

arkadaşlar, brüt ücreti 1585.11 olan bir usta öğreticinin gelir vergisi ne kadardır. yüzde 15 lik vergi diliminde. gelir vergisi brüt ücret üzerinden mi hesaplanır
  17. Çözümlendi | Kilitli SGK 4/1a statüsündeki personellerin giriş çıkış işlemleri ile e vizite işlemleri nasıl yapılır?

sayın mehmet AKDEMİR, BENİ AYDINLATTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM, EKSİK OLMAYIN:)
  18. Çözümlendi | Kilitli SGK 4/1a statüsündeki personellerin giriş çıkış işlemleri ile e vizite işlemleri nasıl yapılır?

herkese günaydın arkadaşlar.Benim bu sigorta giriş çıkış işleri ve ebildirgeyi öğrenebilmem için bana tavsiyeleriniz neler????
  19. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

e bildirge uygulama süreci nasıl sayın moderatörüm:)
  20. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

tamam mehmet bey, teşekkür ederim. bir de şunu öğrenebilir miyim. e bildirge nedir ve e bildirge ile ne yapmak gerek??
  21. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

yani 12.10.2018 tarihinde dersi var ama bu eğiticinin
  22. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

ÇIKIŞ TARİHİ 12 EYLÜL İSE 12 EYLÜLÜ DE ÇALIŞMIŞ SAYMIYOR MUYUZ.12 EYLÜL DE SAYILIYOR DİYE BİLİYORUM
  23. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

arkadaşlar sigorta çıkışlarındaki eksik gün sayısı nasıl hesaplanır lütfen yardımmm
  24. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.hepinize iyi çalışmalar diliyorum:)
  25. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

sayın moderatörüm, bu işlem usta öğreticilerle aynı mı
  26. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

TEŞEKKÜR EDERİM.USTA ÖĞRETİCİLER 4/A LI MI OLUYOR YANİ
  27. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

4/a ne demek sayın Halil mutemedim. hocam bu konuda bana lütfen yardımcı olun...
  28. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

Hocam sigorta giriş ve çıkış aşamaları neler. Bunu soruyorum
  29. Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

Arkadaşlar herkese günaydın. Ben halk eğitimi merkezi nde müdür yardımcısı yım. Bizim kurumda kurs açan usta öğreticilerin sigorta giriş çıkışlarını nasıl yaparım.
  30. Çözümlendi | Kilitli Ekders nasıl yapılır, acil yardım

Teşekkürler hocam. Biz ziraat ile çalışıyoruz
  31. Çözümlendi | Kilitli Ekders nasıl yapılır, acil yardım

Hocam tüm bilgiler için çok teşekkür ederim. Bir de şunu sormak istiyorum. Halk eğitimdeki meslek dersi öğretmenlerine kaç saat ek ders yazacağız
  32. Çözümlendi | Kilitli Ekders nasıl yapılır, acil yardım

Mehmet hocam size de çok teşekkür ederim. Sağolun
Geri
Üst Alt