Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

protokol hükümleri açık ve net , ben yeni asgari ücrete zam vermeyeceğim. 2943 üzerinden ödeme yapacağım
  2. Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

yukarıdaki çerçeve protokolü incelendiğinde sağlık bakanlığı için yalnızca 2020 asgari ücret artı zam olmaksızın ödenecek , bu protokole göre eğer toplam tediye yıllık 112 günü geçmiyor ise 5 günlük ikramiye ödenecek , ama yıl içerisinde herhangi bir ayda ödenebilir.
  3. Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

resimag.com/p1/b814c0d06f5.jpeg resimag.com/p1/f31b8d86b32.jpeg resimag.com/p1/28688b0d8ae.jpeg resimag.com/p1/635f8352cf1.jpeg resimag.com/p1/b458fbbca91.jpeg bu protokole göre,enflasyon farkı ve yüzde 3lük zamma göre , asgari ücretin altında kalacağı için, yeni asgari ücret üzerinden ödeme...
  4. Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

Galiba genel bütçeden alan işciler işci bir görüş yazısı yayınlarlar, açıkcası ben yeni asgari ücret üzerinden ödeyeceğim
  5. Çözümlendi | Kilitli 2020 Yılı Asgari Ücrete Göre İşkur İşçilerine Ait Zam Oran Ve Miktarı

işkur tarafından işcilere en son yapılan sözleşme ve ücret zammı maddesine göre,ikinci altıncı ayın son günündeki( 31.12.2019) brüt çıplak ücetlerine yüzde 3 oranında zam ve enflasyon oranı yüzde 3 geçerse aşan kısmın tamamı ilave edilecektir diye madde var. son brüt ücrete yüzde 3 versek bile...
  6. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işci istifası.

üstadım 01.07.2019 tarihinde bizim kuruma başladı. yani 2,5 aylık işci..öncesinde işcide değilmiş.
  7. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işci istifası.

kurumumuzda 01.07.2019 tarihinde işe başlayan bir personel bugün itibari ile istifasını vermiştir.. sağlık müdürlüğü derhal işleme alalım dedi..iş kanuna göre ihbar süreleri 6 aydan az çalışmışsa 2 hafta maddesi var. yani bizim işci usülüne uygunsuz istifa etmiş bulunuyor dolayısı ile ihbar...
  8. Çözümlendi | Kilitli Ölüm Yardımı

buradan memur ölüm yardımı yapabilirsiniz
  9. Çözümlendi | Kilitli EKOBS Mahsuplaşma

4924 doktorların aylık maaş matrahını elle yüklemeniz gerekiyor. geri kalanı kendisi hesaplıyor zaten
  10. Çözümlendi | Kilitli 2019 2. dönem İlave tediye ödemeleri

Arkadaşlar 2019 yılının ikinci dönem birinci tediye taksidi hakkında gelişme veya bilgisi olan varmı.
  11. Çözümlendi | Kilitli Acilde çalışan personelin riskli bayram saat ücreti ne kadar.

hocam teşekkür ediyorum..biz akgün kullanıyoruz maalesef sistemsel hatalar hat safhada...ilginiz için sağolun...
  12. Çözümlendi | Kilitli Acilde çalışan personelin riskli bayram saat ücreti ne kadar.

arkadaşlar ramazan bayramında Acilde çalışan personelin riskli bayram saat ücreti ne kadardır ...veya hesaplaması nasıl yapılır.
  13. Çözümlendi | Kilitli 2019 Temmuz Memur Maaş Enflasyon Zam Oranı

enflasyon oranı yüzde 4 den aşağı olmaz bence
  14. Çözümlendi | Kilitli yeni başlayan sürekli işçi maaşı

ssk ile yaptığımız görüşmede 4b lı ekrandan 1 işyeri kolundan başlatabilirsiniz dediler.
  15. Çözümlendi | Kilitli yeni başlayan sürekli işçi maaşı

şöyle olabilirmi ....sgk dan yeni bir iş kolu açtırıp gelenleri buraya kaydetmeyi düşünüyorum....çkysdende maaş hesaplaması daha kolay olur....
  16. Çözümlendi | Kilitli yeni başlayan sürekli işçi maaşı

bende akşam öğrendim ...kurumunuza 2 yeni işkur aracılığılı ile başlayacak..biri temizlik görevlisi diğeri sıhhi tesisatçı...eğer genel bütçeden ise açıkçası hiç bir fikrim yok...genel bütçe ise maliyeden olacaktır.saymanlık devre dışı demektir..yani mys devreye girecektir...bes ve sgk...
  17. Çözümlendi | Kilitli 4/D İŞCİLER YOL DURUMU

tuğrul hocam nöbet izinlerde ve yıllık izinlerde ödenmez olarak anladım doğrumudur..
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/D İŞCİLER YOL DURUMU

Arkadaşlar işcilerde yol günü hesaplanırken ...sadece işe geldiği günlere mi yol parası ödüyoruz..yoksa nöbet izni olup ta işte olmadığı günlerde de ödeme yapıyor muyuz..yani pazar günleri resmi tatil diye verilmiyor zaten...nöbet izinlerine yol parası verecekmiyiz..
  19. Çözümlendi | Kilitli Ek Ödeme E-Bordro (EKOBS) Hizmeti | Matrah Hatası

Arkadaşım manuel yükleyeceksin...exerli var zaten...biz öyle yaptık
  20. Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası Text

bizde ziraatten alıyoruz ...bizden birşey istemediler
  21. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

biz işcilere asgari ücret + % 4 olarak hesaplamaya başlıyoruz arkadaşlar.
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

vakit iyice daraldı ...umarım uzman mutemet arakdaşlarımız yardımcı olurlar
  23. Çözümlendi | Kilitli Sabit Ek Ödeme İadesinde %9 ve %11 Kesinti Kişiden Alınır Mı

yazı varmı bilmiyorum ama bizim saymanlık geri istiyor .
  24. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

ocak ayında 5 günlük ikramiye verilecek ...onu ne zaman yapabiliriz.
  25. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

aranıza bugün katıldım sgk primleri nasıl olacak arkadaşlar.
Geri
Üst Alt