Arama sonuçlarınız

1. Görüş Yazıları riskli birim/alanlarda çalışan işçilere süt parası ödenmesi yönünde görüş yazısı

Sağlık müdürlüğüne yazdım Sağlık bakanlığına iletilmek üzere dedim.onlarda bakanlığa göderdi.Strateji cevap verdi.
  2. Görüş Yazıları riskli birim/alanlarda çalışan işçilere süt parası ödenmesi yönünde görüş yazısı

Bakanlığa sordum görüş yazısının cevabı geldi.
  3. Mutemet Arşivi 15.10.2020-31.10.2020 tarihleri Arası Sürekli İşçi Sosyal Yardımları Nasıl Yapılmalı ?

Yasin hocam yakacak yardımı 1 ay için 30tl.biz 17 gün için 17tl.vermemiz gerekmiypr mu?
  4. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

VERİ GİRİŞ ELEMANLARINI NASIL TANIMLADINIZ.veri giriş kontrol işletmeni mi yoksa veri giriş elemanı mı sgk ya.??
  5. Çözümlendi | Kilitli iş kur işçileri için ödenen risk tazminatı

Aynen pandemi hastanesiyiz. Kimi ödenir kimi ödenmez dedi kafam karıştı o yüzden. Bende bakanlığa görüş sordum. Bu ay ödemeyeceğim hiç birine. Gelen görüşe göre bakacağım artık.
  6. Çözümlendi | Kilitli iş kur işçileri için ödenen risk tazminatı

NEDEN YANLIŞ.özellikle temizlik diye belirtmemiş ki??
  7. Çözümlendi | Kilitli iş kur işçileri için ödenen risk tazminatı

MADDE 50.İş saglığı ve güvenliği maddesine göre iş kur işçileri için ödenen rik tazminatı için bu pandemiden dolayı sadece temizlik değil veri giriş ve güvenliğe de ödedim ben.siz nasıl yaptınız acaba??
  8. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi(işkur) Hizmet Zammı ve Yol Yardımı Netten Brüt Bulma

Ömür hocam en son çıkan uyuşmazlıklar çözümü kararına göre bizim 2 teknik eleman ilkokul mezunu ben normal hizmet zammının %13 ünü verecem.yazıda en az ortaoğretim diyor çünkü.ama muhalefet şerhi düşmüşler.yinede vermemeliyim dimi teknik hizmetler sınıfı tazminatını. ki zaten verecek gösterge...
  9. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Ömür hocam bu çıkan yazıya göre sözleşme de gecen yol ücretini mi verecez.Ben bizdeki dolmuş ücreti ne ise onu verdim ama,?
  10. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi (İşkur) Tarafından atanılan İşçilerin Son Gelen Toplu Sözleşmeye Göre Olması Günlük Ücretleri

Benin cefakar mutemet arkadaşlarım.Ben bu ağustos ayı işçilerinin maaşını hesapladım.Rakamlarım 4000-7000 arası eğişiyor.ikramiye içinde.Başhekim bile görünce işçi olası geld.Sizde de böyle dimi?Hani ben memurken 5000 bile bulmuyorda.
  11. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi (İşkur) Tarafından atanılan İşçilerin Son Gelen Toplu Sözleşmeye Göre Olması Günlük Ücretleri

tamam teşekkütler.Peki bir sorum daha var size. yarı zamanlı çalışan işçiye ikramiye tam mı verecez yoksa oranlama yaparak mı?
  12. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi (İşkur) Tarafından atanılan İşçilerin Son Gelen Toplu Sözleşmeye Göre Olması Günlük Ücretleri

Ömür hocam benim işçi 12.12.2019 da başladı ama 02.09.2020 tarihinde sendikaya üye oldu.anladığım kadarıyla bu işçi en son temmuz maaşınaki yevmiyesi 109,45 bu şekilde devam edecek.geriye dönük farkı yok zaten.peki bu ay ödeyeceğimiz ikramiyeyi oranlama yaparak mı vermeliyim?
  13. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi(İşkur Üzerinden Atanan) İkinci Yıl İkinci Altı Ay Ücret Zammı Hk . Resmi Yazısı

ömür hocam %3+1,75=4,75 mi yoksa %3+2,75=5,75 mi.kafam karıştı.çünkü türkiye sağlık işçileri sendikası yayınladığında 5,75 yazıyor.
  14. Çözümlendi | Kilitli İdari İzindeki fazla mesai

Bu Mart ayı nöbetleri nasıl hesaplandı sizlerde.Esnek çalışan bir sağlıkçının fazla mesaisi var mı sizin puantajlarda??Olması gereken nedir?kişi esnek çalışsa da fazla mesaisi olur mu??
  15. DUYURU Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik

Arkadaşlar.Bu ek ödeme yönetmetmeliği mart ayı ek ödemesinde mi uygulanmaya başlayacak yoksa nisan ek ödemesinde mi? 1 nisanda uygulanmaya başlar diyor ya...
  16. Mutemet Arşivi Unutulan Hayat sigortası KBS sistemine Nasıl girilir. KBS Sigorta girildiğinde %15 Kontrol ediyormu?

Ben denedim de yazdım buraya.Kişinin aylık matrahı 2268,47tl. %15 i 340.27.kişini ödediği 500tl.kbs ye 500tl. girdim vergi matrahı 1768,47TL. oldu.ben ne girirsem vergi matrahından o rkam düşüyor.sizde nasıl olmuş anlamadım ben??
  17. DUYURU Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik

Bu konuda benim de rahatsız olduğum bir durum daha var.Ben maaş mutemediyim.Neden bu %20 sadece ek ödeme yapan mutemetlere veriliyor?.Benim riskim daha çok.prim diye bir belam var.bütün angarya işler bizde.sistemse bu ekops çıktı.onlarında iş yükü azaldı!Neden bu ayrım var??yanlış mı düşünüyorum.
  18. Çözümlendi | Kilitli Personelin yatırmış olduğu Hayat sigortası KBS sisteminden nereden girilir?

hocanm kbs kontrol etmiyor.ben 300 girsem 300 düşüyor,500 girsem 500 düşüyor.oyüzden ben %15 kadarını giriyorum.
  19. Çözümlendi | Kilitli Personelin yatırmış olduğu Hayat sigortası KBS sisteminden nereden girilir?

Ben o ayki vergi matrahına bakıyorum.örneğin kişinin vergi matrahı 2020,50 diyelim %15 i 303,07TL.KİŞİ aylık 500 ödüyor ama ben 303,07 giriyorum kbs ye.
  20. Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli peronel ücreti

2008-2011 YILLARI ARSINDAKİ sözleşme ücretleri.geriye dönük maaş yapacaz da.mahkeme kararı var.
  21. Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli peronel ücreti

2008-2011 arası 4b li personellerin bürüt ücretleri lazım.nerden bulabilirim acaba?çok aradım ama bu 4b lilerin bürüt ücretleri nasıl hesaplanıyor bulamadım.4924 leri yapıyorum ama bu 4b lerin bürüt ücret hesabını bulamadım.Mesala 4 yıllık lisans hemlşire 4174,75tl.bunu nasıl buluyoruz??
  22. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar1003a sicil numarasında hata

Biz zaten mart dönminde başlayacaz.ve sadece taşerondan geçenleri girecez burdan.4b liler genel bütçe zaten dimi??
  23. Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Kesenek Bildirimi

kaçında istifa etti?15 inden sonra ise tam gidecek kesenek eksik gün olmaz.
  24. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar1003a sicil numarasında hata

vergilerin muhtasarının verildiği kullancı adı ve şifreleri ile girecez dimi.yeni kullanıcı ve şifre almadım.yoksa almam mı gerekiyor?? 1582270975 Buldum teşekkürler rıdvan bey..
  25. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar1003a sicil numarasında hata

girişe tıkladım bu sayfa açıldı rıdvan bey.??
  26. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar1003a sicil numarasında hata

Ben bu mükellef sayfasını bulamadım??nasıl ve nerden giriliyor acaba??
  27. Çözümlendi | Kilitli E- bildirge ve öeb deki tutarların birbirini tutmaması

KIST MAAŞLARDA BORDRO 31 GÜNDEN hesaplar ama arka planda 30 üzerinden prim keser.siz evrakları döktüğüüz yerden sgk prim kesnti listesini çıkarın ordaki matrah tutarlarını girin bildirgeye.o zaman tutar.
  28. Çözümlendi | Kilitli Askerlik Borçlanmasının Kişinin Maaşından Kesilmesi

5434 TABİ Personelim askerlik borçlanmasına başvurdu.SGK hesaplayıp 3199.71TL 3 AY lık borçlanma çıkardı..KİŞİ maaşından kesilsin diyor.bununla ilgili işlem yapan var mı?nasıl bir yol izlemeliym.
  29. Çözümlendi | Kilitli MYS SGK İş yeri sicil no hatası

Bende de işçileri girdiğimde oldu.herkesde oldu ise sistemseldir.
  30. Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi 2020 Düzenleme Kılavuzu

AYNEN. SGK ya gittim vergi dairesine sor diyor,,vergi dairesine gittim sgk ya sor diyor.Oyüzden genel bütçe yi açtırmadım daha.Ama aklıma şöyle bişey geldi.Evet biz 4b ye nöbet ödüyoruz ve prim kesiyoruz.ama gelir vergisi yokki damga vergisi var.sanki muhtasarla işi yokmuş gibi geliyor bana.
  31. Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi 2020 Düzenleme Kılavuzu

Ömür hocam kaç gündür bununla uğraşıyorum.Kafamı karıştıran şu;genel bütçeden maaş alan 4b sözleşmeli personellerimiz var.bunlara nöbet ödeniyor ve prim kesiliyor.sizde de böyledir.biz bunun bildirgesini maaşla birlikte veriyoruz.Bunları v2 den yapmaya devam edecğiz dimi?muhtasar şeklinde...
  32. Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

ÖMÜR hocam 2019 yılı kamu toplu iş sözleşmeleri çerçeve anlaşma protokolünün II.Ücret zammı c. maddesinde enflasyon farkından bahsediyor ama.
  33. Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

Benim kafam çok karıştı. bende genel bütçe işçilerinin yevmiyesi 88,69.şimdi ben bunu önce asgari ücrete çekip sonra mı %3+2,5 zammı verecem? 1578293548 enflasyonu neden vermiyoruz ki?anlamadım ben.
  34. Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Personel Kadroya Geçtiğinde KBS Çıkış Kodunun Ne yapılması gerekiyor?

4B Lİ personelim memur olarak başka ile atanmış.Ben kişi borcu açmalımıyım yoksa nakil gibi değerlendirip gittiği yerden takip eden aydan mı başlar maaşı?
Geri
Üst Alt