Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4d işci şubata E bildirge Nasıl düzenlenecek

4b lilerin kıstında olduğu gibi.KBS de öyle yapıyor çünkü.
  2. Çözümlendi | Kilitli 4d işci şubata E bildirge Nasıl düzenlenecek

Maaşı niye 30 dan gösteriyoruz ki?ay kaç çekiyorsa maaş öyle ödenir 30,31,28.ama prim 30 olmalı o yüzden arka planda 30 üzerinden sgk matrah hesabı yapıyorum.
  3. Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Memurların Kefalet Giriş Aidatları

Bende bu konu ile ilgili yazacaktım.Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama 4b lilerde kefalet kesintisini farklı hesaplıyor.normalde 100*0.130597=13,06 olması lazım ama benim personelime 11,79 kesiyor KBS .nedendir acaba??hesabı nasıl ??
  4. Çözümlendi | Kilitli 4d işci şubata E bildirge Nasıl düzenlenecek

Hocam burdan yazayım ozaman.ben bu ay 85,28 * 28=2387,84 bürüt üzerinden maaş yaptım.ama primleri 85,28 * 30=2558,40 dan kestim.sizce doğrumu??
  5. Çözümlendi | Kilitli Daimi işçi %4.95 enflasyon farkı

Peki tuğrul hocam bir soru daha size.bu yeni açıktan atanan işçilere belirsiz iş sözleşmesi imzalatıldı.sadece asgari ücret üzerinden yevmiye veriyoruz.yol ve sosyal hak yok.bide zamanı gelince tediye veriyoruz.ikramiyede yok.hatta şubat ayı için 85,28 * 28 maaş,85,28 * 30 prim ödüyoruz dimi??
  6. Çözümlendi | Kilitli Daimi işçi %4.95 enflasyon farkı

Bu yazıya göre yeviyelerine enflasyon artışı verdim.Doğru yaptım dimi.(taşeronan geçen değil) işçiler konusunda çok tecrübem yok.Zaten bunların sözleşmeleri bitti.yenisinin yapılmasını bekliyoruz..Ama bu süre zarfında eski verdiklerimiz üzerinden ebflasyon artışı vererek devam ediyoruz.Sadece...
  7. Çözümlendi | Kilitli Daimi işçi %4.95 enflasyon farkı

Benim kafam karıştı.Biz bu eski işçilere ocak ayında %6,69 enflasyon farkı uyguladık zaten bu dediğiniz %4,95 ne anlamadım ben???
  8. Çözümlendi | Kilitli Emekli olan sürekli işçi yolluğu

dilekçe vermediler ama hakları ise öderim ozaman.
  9. Çözümlendi | Kilitli Emekli olan sürekli işçi yolluğu

Benim bu konu ile ilgili bilgim yoktu.sadece memur emeklisine ödüyordum.3 işçiyi emkli ettim ve sadece kıdem tazminatı ödedim.şimdi emekli yolluğu da mı ödemem gerekli yani???
  10. Mutemet Arşivi 4/B Nöbet Ücretleri

Ömür hocam,ben bildirgeleri peşin veriyorum.örneğin şubat ayını şubat 15 den sonra veriyorum.tabiki %1lik farkıda yapıyorum.ocak nöbetini de şubata dahil ediyorum.malesef peşin peşin fhz farkınıda yapmış oluyorum.Sıkıntım şu,nöbet ücretlerini 30 nolu bildirgeye yazdım.ama ben sadece maaştaki...
  11. Çözümlendi | Kilitli FHZ 5434 Yıllık kesenek bildirim hatası

Bende aynısını yaşadım.sgk ile gorüştüm.bana aralıkta bende olmayan personeli girmişsin dedi.onu çıkarınca verdim bildirgeyi.
  12. Çözümlendi | Kilitli TDMS Stajyer Öğrenci Ödemesi

Halil hocam aralık ayına ait öğrenci maaşları tdms den mi yoksa genel bütçeden mi yapılacak.yıl 2019 ama ait olduğu dönem aralık 2018 ya.
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/b giyecek yardımı

kafamı kurcalayan mevzu şu?biz bu kıyafetleri peşin değilde çalışıp alınmıyormu?çünkü ben ekim 2018 de ödedim.şimdi bu nezamana kadar geçerli olacak.kıyafetler bir yıllık ya ondan soruyorum.
  14. Çözümlendi | Kilitli 4/b giyecek yardımı

peki öderken normal hemşirenin aldığı malzemelerin hepsini mi öderiz.
  15. Çözümlendi | Kilitli 4/b giyecek yardımı

ömür hocam.4b li açıktan atanan personel var 24 eylül de başlamış.ben buna giyim yardımı ödemedim.dilekçe vermiş.sizce bu neye göre alır giyim yardımını?ben mi yanlış yaptım.kıyafetler 1 yıllık ya.
  16. Çözümlendi | Kilitli KBS 4/B Maaş Hesaplama Hataları

Halil bey malülüklerin dışında gss ve kısa vade sigorta primide kesmiş.
  17. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge Erken Bildirim

Peki hocam biz bunların maaşını peşin ödüyoruz.Kişinin kasım maaşını ödedik.ve bugün 5 gün rapor aldı.nasıl maşından kesecez??
  18. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge Erken Bildirim

Tuğrul hocam bende kasım ayını kasım maaşından sonra bildiriyorum.Muhasebe bekletmiyor ödüyor diye.zaten rapor kesintisi yapmıyoru.kişi aldığı ücreti maliyeye yatırıyor.vizite girişten bildirim yapıyorum.bir de bildirgede istirahatli günlerde çalışmamıştır ı işaretliyorum.Siz nasıl yapıyorsunuz??
  19. Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

Bu aralık ayında ödenecek tediye de;kişi ücretsiz izindeydi kasım ayında döndü.bunun tediye hesabı nasıl olur acaba??
  20. Çözümlendi | Kilitli Çocuk yardımı

Bir sorum olacak size.Erkek memur eşi çalışmıyor 1 çocuk var.eşinden boşanmış ve eşine nafaka ödüyor.Bu erkek memura çocuğu için AGİ ve çocuk yardımı verilirmi?ben verilir diye biliyorum sizce?
  21. Çözümlendi | Kilitli 5434'e Tabi Memurların Fiili Hizmet Zamları

Ömür bey bi sorum olacak size.kişi 5434 tabi.ağustos eylül ve ekim de bizdeydi.ekimde tayinle gitti.bunun yıllık fiili hizmeti nasıl olacak.ben yapacakmıyım.yoksa gitti kurummu yapacak hepsini.teşekkürler
  22. Çözümlendi | Kilitli 4 D Sürekli işçi askerlik işlemleri

SGK girdiğin tarihi çalışmış algılıyor.o yüzden 23 kasım diye çıkış vereceksin.aynı durum bendede var.ben bu şekilde yaptım.
  23. Çözümlendi | Kilitli icra kesintisi

Tuğrul bey kafamı kurcalayan icra ile ilgili bir konu var.sizin düşüncenizi merak ediyorum.Kişinin icra dosyaları var.tayinle bize geldi.Geldiğinde maaşı ve sabiti ilk dosyaya ama ek ödemeyi sıradaki dosyaya kesilmiş.Geldiği yerdeki mutemede sorduğumda ilk sıradaki dosyada ek ödeme yazmadığı...
  24. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

Halil bey ben SGK yı aradım öyle bir yazı yazmıyorsunuz dedi.biz zaten genelge yayınladık onu okuyun diyor.siz zaten yazdıysanız hepimizi kapsar diye düşünüyorum.
  25. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

Nazan hanım biyologlar listede yok diye vermiyoruz.doğru dimi.
  26. Çözümlendi | Kilitli FHZ Gün sayısı bulma

kafama takılan neden 16 İLE 5.5?? ÇARPILIYOR.5 olması gerekmez mi.
  27. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

Halil bey örnek olsun diye puantajı bizimlede paylaşırsanız.sevinirim.fikir vermiş olursunuz.teşekkürler.
  28. Editörün Seçimi 4B Fhz hesaplama , Ödeme Emri ve Bildirge

Öncelikle tesekkürler.bir sorum daha olacak.Agustos ayını 19 gün fhz dedim.bildirgeyi verirken gün 19 eksik gün 12 dedim.onayladım.sonra 13nolu bildirgeye gelince gün 12 eksik gün 19 yazdım.kabul etti ama onaylarken hatas verdi.31 gün prim toplamı diye hata veriyor.düzeltin diyor.nerde hata...
  29. Editörün Seçimi 4B Fhz hesaplama , Ödeme Emri ve Bildirge

MENDERES BEY bildirgeyi verriken resimdeki gibi hatra veriyor.ne yapmam lazım
  30. Çözümlendi | Kilitli Asistan Tabip Maaşı

Ömür hocam,ben bunu atlamısım.uzmanlık eğitiminr giden tabibe pratisyen tabip maaşı yapıyorum ben.düzEltmek için yapacağım işlem;tabip maaşı vermeye devam,ama fark tazminatı kısmında dediğiniz gibi tıpta uzmanlık farkı alanına 1 yazacam.yeterlimi yada doğru anlamışmıyım??
  31. Editörün Seçimi Fiili Hizmet Zammından Faydalanacak Sağlık Meslek Mensubu Sayılan Ünvanlar Listesi

Biyolog yok?? Ama laboratuarda calıloyor??laboratuvar teknisyenleri ??
  32. Çözümlendi | Kilitli Sağlık personeli 4B sözleşmeli fiili hizmet zammı KBS den yapılabilir mi

Ömür hocam yaptığımış işten şüphem vardı ama bu duyurudan sonra emin oldum sanki.teşekkür ederim size
  33. Çözümlendi | Kilitli Sağlık personeli 4B sözleşmeli fiili hizmet zammı KBS den yapılabilir mi

ÖMÜR BEY kafamı kurcalayan bi durum var;biz adamın maaş pirimini niye böldük.maaşı normal 30 günlük primi 13 den bildirim yapıp.fhz fark boprdrosu yapıp asıldan 30 nolu bildirge vermeliydik.fazladan 8 gün ödemeliydik.yada 10.
  34. Çözümlendi | Kilitli Saglik personellerine gelen Yıpranma payı

ÖMÜR hocam,kızmassan bişey daha soracam.her ne kadar duyuruda 1,44 desede biz iş günü hesabına göre 1,33 den yapacaz temmuz ayını doğrumu??? ağustos ayı içinde 18,5 iş günü var yani 18,5*5/30=3,08 fhz günü olacak öylemi, eğer kişinin izin yada raporu yoksa
  35. Çözümlendi | Kilitli Saglik personellerine gelen Yıpranma payı

peki soru şu; hafta sonlarını dahil mi edeceğiz yaparken.yani iş günü değilde tüm ay mı??izin rapor almaları halnde çalıştığı günden düşecekmiyiz??
  36. Çözümlendi | Kilitli Saglik personellerine gelen Yıpranma payı

Peki soru şu:biz fhz gün sayısını 1,33 den mi yapacaz yoksa 1,44 den mi ???
  37. Çözümlendi | Kilitli Saglik personellerine gelen Yıpranma payı

SGK duyurusunda 1,44 demesinin anlamı ne??
  38. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

Ben bugün evden yaptım.verdiğimi iptal ettim yeniden verdim.sıkıntı olmadı.
Geri
Üst Alt