Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi MYS-TKYS Entegrasyonu / Yeni Sistem ile ilgili bilgilendirme

Hüseyin bey taşınır daki problem devam ediyor mu acaba.hic deneme yaptınız mı.
  2. Mutemet Arşivi MYS-TKYS Entegrasyonu / Yeni Sistem ile ilgili bilgilendirme

Anladım hüseyin bey. Daha 3 gün önceki ödemede böyle bir problem yoktu.bekleyelim bakalım.
  3. Mutemet Arşivi MYS-TKYS Entegrasyonu / Yeni Sistem ile ilgili bilgilendirme

Yukarıdaki mesajımda bahsetmiştim. Vifi harcama talimatına bağlayıp ödemeyi yapmama rağmen muhasebelestirme işlemi yapılamıyor. Ödemeye ait varlık işlem fişi bulunamadı diyor.
  4. Mutemet Arşivi MYS-TKYS Entegrasyonu / Yeni Sistem ile ilgili bilgilendirme

Arkadaşlar iyi aksamalar vifle ilgili aynı sorunu yaşayan var mi acaba.
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/B Kıst Maaşı Münferit Hesaplama

Kasım ayı hesaplama için 6 gün verse dahil hesaplama yapın. Yine 24 gün olarak verecektir. Gün hesabında 6 gozuktugunune bakmayın.
  6. Çözümlendi | Kilitli Satın Alma - Avans açma ve kapama işlemi

Yasin20 beyin dediği gibi yardımcı olalım.takıldığınız yer neresi acaba
  7. Mutemet Arşivi MYS-TKYS Entegrasyonu / Yeni Sistem ile ilgili bilgilendirme

Sayın fatih çelik aynısını yapmama rağmen muhasebe birimi muhasebelestirme işlemi yaparken yine harcamaya ait varlık işlem bulunamamıştır hatası veriyor.
  8. Mutemet Arşivi MYS-TKYS Entegrasyonu / Yeni Sistem ile ilgili bilgilendirme

Iyi akşamlar.bugün 2 tane tif li ödeme yaptım. Vif i harcama talimatına bağlamama rağmen mühasebedekiler vif ödemeye bağlanmamış diye iade etti.ayni durumla karşılaşan varmı.
  9. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders Ekranında Soyisim Güncellemesi

Iyi akşamlar. Bir öğretmenimizin evlilik sonrası soyadı değişti.kbs maaş işlemlerinde isim değişikliği yapıldı fakat ek ders işlemlerinde hâlâ eski ismi çıkıyor.yardimci olursanız. Acillll
  10. Çözümlendi | Kilitli Hizmet Birleştirme

Iyi aksamlar.2012 ile 2016 arası özel sektörde çalışan bir öğretmenimiz var. 2016 yılında kadrolu öğretmen olarak atandı ilcemize.hizmet birleştirme için dilekçe verdi.daha önce bu işi yapan arkadaş varmıdır acaba
  11. Çözümlendi | Kilitli İlköğretimde yetiştirme programi ek ders

Sayın zahidreis bunu diyen arkadaş sendikacı bir arkadaş. Sendikanın son bir atağı olduda biz mi duymadık bilemedim.fakat resmi bir yazı yok degilmi.
  12. Çözümlendi | Kilitli İlköğretimde yetiştirme programi ek ders

Hafta sonu gece olarak girilecek diye ilden söyleyenler olmuş. Herhalde çok bir gerçeklik payı yok.
  13. Çözümlendi | Kilitli İlköğretimde yetiştirme programi ek ders

Iyi akşamlar.hafta sonu iyep kursu olan öğretmenlere gündüz üzerinden mi ek ders odemesi yapacağız yoksa gece mi.cesitli haberler dönüyor.
  14. Editörün Seçimi KBS - 4B Sözleşmeli Yeni Göreve Başlayan - İstifa Dönüşü - Kıst Maaş Hesaplama

Kbs daha bir hafta önce buna izin veriyordu. Fakat bu durum sadece kasım ayı için mi gecerli
  15. Editörün Seçimi KBS - 4B Sözleşmeli Yeni Göreve Başlayan - İstifa Dönüşü - Kıst Maaş Hesaplama

Bu sadece kasım ayı için mi Geçerli. Yoksa biliyorsunuz e bildirge de dönem farkı olduğu için ayrı yapılması gerekiyor.
  16. Editörün Seçimi KBS - 4B Sözleşmeli Yeni Göreve Başlayan - İstifa Dönüşü - Kıst Maaş Hesaplama

Iyi akşamlar çok değerli arkadaşlarım. Kasım 19 da yeni göreve başlayan sözleşmeli öğretmenim var. Kbs den bugün kıst yapalım dedik fakat 4 gün olarak hesaplıyor.ilk kez karşılaştım.acil yardim
  17. Editörün Seçimi TKYS - MYS Entegrasyonu

Hüseyin bey bugün bizde milli eğitim olarak yeni geçiş yaptık.2 tane tasinirla ilgili ödeme yaptım.fakat sistemsel nedenlerden dolayı nerdeyse yarim günümü aldı.sistemsel olabilir.ara ara denemek lazım.ayni durumla karşılaşan arkadaşlar var.
  18. Çözümlendi | Kilitli İlköğretimde yetiştirme programi ek ders

Iyi akşamlar sayın mutemet arkadaşlar. Bilindiği gibi bu yıl iyep(ilköğretimde yetiştirme programi) sureci başladı.bu kurslar da görev alacak öğretmenlere normal ek ders ucretimi ödeyeceğiz yoksa artırımli mi ödeme yapılacak.
  19. Çözümlendi | Kilitli Zorunlu Bireysel Emeklilik Kesintisi

Teşekkürler herkese pazartesi bakayim
  20. Çözümlendi | Kilitli Zorunlu Bireysel Emeklilik Kesintisi

Beş şirketi dediginiz besin kesildiği banka oluyor degilmi. Yanlız 2 kişi donmuş muhasebe kim olduğunu bilmiyor malesef
  21. Çözümlendi | Kilitli Zorunlu Bireysel Emeklilik Kesintisi

Iyi akşamlar.mal müdürlüğünden aradılar dün.2 kişinin bireysel emekliliği geri dönmüş dediler.bu durumla karşılaşan varmi
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/B Kıst Maaş Muhasebe Birimine Gönderme Hatası

Arkadaşlar iyi aksamlar.kasim ayının 13 inde sözleşmeli öğretmenim göreve başladı.bugun kasım maaşını yaptım fakat 2 günlük kıst hesapladım.muhasebeye gönderemiyorum.
  23. Çözümlendi | Kilitli Soğuk Damga / Mühür Alımı

Matbaa genel müdürlüğünden sipariş yazısı örneği varmıdır acaba.
  24. Çözümlendi | Kilitli Soğuk Damga / Mühür Alımı

Sayın yasin20.presli soğuk damga eskidiği için yeni bir alım yapacağım.ilce milli eğitim için.valilik oluruna gerek yok diye biliyorum yanlış mi biliyorum acaba
  25. Çözümlendi | Kilitli Soğuk Damga / Mühür Alımı

Iyi aksamlar.darphane ve damga genel müdürlüğüne talep yazısı yazacağım.ornegi olan paylaşırsa çok memnun olurum.
  26. Çözümlendi | Kilitli Soğuk Damga / Mühür Alımı

Teşekkürler r.p. Hocam.biz bunun ödemesini de avans yoluyla yapacağız degilmi.cunku para hesapta
  27. Çözümlendi | Kilitli Soğuk Damga / Mühür Alımı

Yok soğuk damga hocam.nasil alacağız.yontemi ve sureci nasıl olacak
  28. Çözümlendi | Kilitli Soğuk Damga / Mühür Alımı

Arkadaşlar iyi aksamlar.1900 lira gibi bir para soğuk damga için geldi.ilce milli eğitime alım yapacağız. Alim sureci ihale usulleri ile mi yapılacak.bilgisi olan yada daha önceden alım yapan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  29. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Aylıksız İzin

Kbs den zaten aylıksız izinle gerekli işlemler yapılıyor fakat görev kaydı dediginiz mebbis üzerinden mi
  30. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Aylıksız İzin

Iyi aksamlar arkadaşlar. Sozlesmeli bir öğretmenimiz aylıksız izne ayrıldı.mebbiste aylıksız izin işlemi yok.sizler nerden isliyorsunuz
  31. Çözümlendi | Kilitli tüm mal alımlarında damga vergisi kesiliyor mu?

Bu belgeleri daha önce de gönderiyorduk. Mys den farklı bir işleme gerek yok değil mi
  32. Çözümlendi | Kilitli tüm mal alımlarında damga vergisi kesiliyor mu?

Mehmet bey mys ye geçtikten sonra bu şekilde oldu degilmi
  33. Çözümlendi | Kilitli tüm mal alımlarında damga vergisi kesiliyor mu?

Arkadaşlar iyi aksamlar.damga vergisi kesilmeyecek bir kurumdan 45 lira gibi bir damga vergisi kesmiş bugün arkadaş.bugun bana sordu.onceden hys de iadesi için muhasebe işlem fişi ile maliyeye gidip düzenliyordum.mys de nasıl oluyor.yapan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Geri
Üst Alt