Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yukarıdaki mesajımda bahsetmiştim. Vifi harcama talimatına bağlayıp ödemeyi yapmama rağmen muhasebelestirme işlemi yapılamıyor. Ödemeye ait varlık işlem fişi bulunamadı diyor.
Sayın fatih çelik aynısını yapmama rağmen muhasebe birimi muhasebelestirme işlemi yaparken yine harcamaya ait varlık işlem bulunamamıştır hatası veriyor.
Iyi akşamlar.bugün 2 tane tif li ödeme yaptım. Vif i harcama talimatına bağlamama rağmen mühasebedekiler vif ödemeye bağlanmamış diye iade etti.ayni durumla karşılaşan varmı.
Iyi akşamlar. Bir öğretmenimizin evlilik sonrası soyadı değişti.kbs maaş işlemlerinde isim değişikliği yapıldı fakat ek ders işlemlerinde hâlâ eski ismi çıkıyor.yardimci olursanız. Acillll
Iyi aksamlar.2012 ile 2016 arası özel sektörde çalışan bir öğretmenimiz var. 2016 yılında kadrolu öğretmen olarak atandı ilcemize.hizmet birleştirme için dilekçe verdi.daha önce bu işi yapan arkadaş varmıdır acaba
Iyi akşamlar çok değerli arkadaşlarım. Kasım 19 da yeni göreve başlayan sözleşmeli öğretmenim var.
Kbs den bugün kıst yapalım dedik fakat 4 gün olarak hesaplıyor.ilk kez karşılaştım.acil yardim
Hüseyin bey bugün bizde milli eğitim olarak yeni geçiş yaptık.2 tane tasinirla ilgili ödeme yaptım.fakat sistemsel nedenlerden dolayı nerdeyse yarim günümü aldı.sistemsel olabilir.ara ara denemek lazım.ayni durumla karşılaşan arkadaşlar var.
Iyi akşamlar sayın mutemet arkadaşlar. Bilindiği gibi bu yıl iyep(ilköğretimde yetiştirme programi) sureci başladı.bu kurslar da görev alacak öğretmenlere normal ek ders ucretimi ödeyeceğiz yoksa artırımli mi ödeme yapılacak.
Arkadaşlar iyi aksamlar.kasim ayının 13 inde sözleşmeli öğretmenim göreve başladı.bugun kasım maaşını yaptım fakat 2 günlük kıst hesapladım.muhasebeye gönderemiyorum.
Sayın yasin20.presli soğuk damga eskidiği için yeni bir alım yapacağım.ilce milli eğitim için.valilik oluruna gerek yok diye biliyorum yanlış mi biliyorum acaba
Arkadaşlar iyi aksamlar.1900 lira gibi bir para soğuk damga için geldi.ilce milli eğitime alım yapacağız. Alim sureci ihale usulleri ile mi yapılacak.bilgisi olan yada daha önceden alım yapan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar iyi aksamlar.damga vergisi kesilmeyecek bir kurumdan 45 lira gibi bir damga vergisi kesmiş bugün arkadaş.bugun bana sordu.onceden hys de iadesi için muhasebe işlem fişi ile maliyeye gidip düzenliyordum.mys de nasıl oluyor.yapan varsa yardımcı olursanız sevinirim.