Arama sonuçlarınız

1. Çöp Kutusu Mysv2 ödeme emri alınmıyor

mys girişi neden yapamıyoruz. adres mi değişti acaba
  2. Çözümlendi | Kilitli Kbs Ekders Damga Vergisi Ve Gelir Vergisi İstisnası Şubat Ayı Ödemesi

Merhabalar. Ocak Ayı ek dersi şubat ayında hesaplandığı için istisna uygulandı. Şubat maaşını hesapladım baya bir gelir ve damga vergisi kesilmiş. Sorum şu? Şubat ayı ek dersini şubat bitmeden Kbs den onaylarsak kesinti nasıl olur? Bu şekilde yapıldığı için mart maaşına istisna 5004 üzerimi...
  3. Çözümlendi | Kilitli Kbs Ekders Damga Vergisi Ve Gelir Vergisi İstisnası Şubat Ayı Ödemesi

Bundan sonra nasıl olması lazım tuğrul hocam. Istisna uygulaması olacağı için hesaplama her ay bitmeden mi yoksa diğer ayın başında mi yapılması lazım.
  4. Çözümlendi | Kilitli Kbs Ekders Damga Vergisi Ve Gelir Vergisi İstisnası Şubat Ayı Ödemesi

Herkese iyi akşamlar. Özetle şunu sorayım. Ek ders onaylarini ne zaman vermek lazim?
  5. Mutemet Arşivi Maaşlardaki Değişiklikler Bizi Nasıl Etkiledi

1100 ek gösterge ile 1600 ek gösterge arasında ne kadar fark olur?
  6. Çözümlendi | Kilitli Halk Eğitim Merkezlerinde Görevli Ücretli Usta Öğretici Ücretleri

Halk Eğitim Merkezlerinde görevli Ücretli Usta Öğretici Ücretleri Damga Vergisine tabi midir?
  7. Çözümlendi | Kilitli Maaş , 14 Günlük Fark Ve 2.5 Refah Payı İçi̇n Kesenek Gönderi̇mi̇ Nasıl Olmalıdır.

Bugün boyunca denedim olmadı. Yarına kaldı artık sistemsel büyük ihtimal. 1643217728 Süleyman hocam sgk duyurusu nerden aldınız. Sgk anasayfada bulamadım.
  8. Çözümlendi | Kilitli Maaş , 14 Günlük Fark Ve 2.5 Refah Payı İçi̇n Kesenek Gönderi̇mi̇ Nasıl Olmalıdır.

İyi akşamlar. Mys'den kesenek ödemesini gönderdiğimde birden fazla emanet seçemezsiniz hatası alıyorum. Bu uyarıyı alan var mi?
  9. Çözümlendi | Kilitli Maaş , 14 Günlük Fark Ve 2.5 Refah Payı İçi̇n Kesenek Gönderi̇mi̇ Nasıl Olmalıdır.

Teşekkür ederim üstatlarım. Yarın bu şekilde yapmakta bir sakınca var mi?
  10. Çözümlendi | Kilitli Maaş , 14 Günlük Fark Ve 2.5 Refah Payı İçi̇n Kesenek Gönderi̇mi̇ Nasıl Olmalıdır.

O zaman 14 günlük farklar ile 2.5 lik refah payı kesenekleri ayrı ayrı verilecek. 2.5 lik kısım normal ocak maaş içinden ayrılıp hakem kurulu kararı kismindan verilecek dogrumudur hocam.?
  11. Çözümlendi | Kilitli Maaş , 14 Günlük Fark Ve 2.5 Refah Payı İçi̇n Kesenek Gönderi̇mi̇ Nasıl Olmalıdır.

Peki hocam 2.5 lik artış 5510 a tabi ocak 2022 ile beraber çıkıyor emsan veride. Onu nasıl ayırıyoruz.
  12. Çözümlendi | Kilitli Maaş , 14 Günlük Fark Ve 2.5 Refah Payı İçi̇n Kesenek Gönderi̇mi̇ Nasıl Olmalıdır.

Tuğrul hocam. Farkların keseceğini ek mahiyette vereceğiz, peki 2.5 lik zam keseneği nasıl yapacağız. Tam kafamda oturtamadım.
  13. Çözümlendi | Kilitli Maaş , 14 Günlük Fark Ve 2.5 Refah Payı İçi̇n Kesenek Gönderi̇mi̇ Nasıl Olmalıdır.

Hocam 5510 a tabi memurlarda normal ocak maaşında çıkıyor. Nasıl olacak peki. Biz ocak normal maaş kesenekleri verdik. Farkalr ve 2.5 i nasıl vereceğiz.
  14. Mutemet Arşivi 2022 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge (Güncel-Sıra No:4)

Arkadaşlar normal kesenek bildirimi verdik. Farklar içinde kesenek bildirimi yapacağım. Önce verdiğimiz bizim için bir problem teşkil eder mi?
  15. Çözümlendi | Kilitli Memurlara Verilecek Zam Oranı 7,50 Resmi Gazetede Yayınlandı

Gün içinde genelge yayınlanır, yarında Kbs güncellenir, Pazartesi bu iş tamam.
  16. Çözümlendi | Kilitli Memurlara Verilecek Zam Oranı 7,50 Resmi Gazetede Yayınlandı

Günaydın. Bence bugün, en geç yarın genelge yayımlanır ve pazartesi muhasebe işlemleri başlar.
  17. Çözümlendi | Kilitli 2022 Yılı Ocak Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İliskin Genelge (Sıran No:1)

Genelge ne zaman yayımlanır, fikri olan var mı? 1642783923 Mecliste yasalaştı. Ne bekleniyor anlamadım.
  18. Mutemet Arşivi 2022 Yılı Kamu İhale Kanunu Eşik Değerler Ve Parasal Limitler

2022 Yılı Kamu İhale kanunu Eşik Değerler ve Parasal Limitlere ait karşılaştırmalı form.
  19. Çözümlendi | Kilitli 21/F 22/D Alımları Hakkında Ve %10 Uygulaması

Aynen öyle hocam faturalar dahil edilmez. Faturaların kaynağı kamu ihale kanununa tabi olmayan ödemedir. İhale usulü ile yemeği firmadan hazır alıyorsanız bakanlığın belirlediği ve göndereceği ödenek bellidir. 1642624408 Burdaki amaç, kamu ihale kanununda belirtilen ihale usüllerini kullanmak...
  20. Çözümlendi | Kilitli 21/F 22/D Alımları Hakkında Ve %10 Uygulaması

Hocam 4734 sayılı kamu ihale kanunu ve ilgili tebliğde bu maddeler var. Sizi gibi diger kurumların da yaşadığı önemli sorunlar; 1) Gelen ödenek sene basında belli değil nerden bileceğim. 2) Bazı kurumlara yıllık 8 ile 10 bin civarı bir ödenek geliyor ve bunlar parca parça geliyor. 3 bin lira...
  21. Çözümlendi | Kilitli 21/F 22/D Alımları Hakkında Ve %10 Uygulaması

Kuruma gelen tüm ödenekler merkezi bütçe mi?
  22. Programlar 22/D Doğrudan Temin Katı Yakıt Alımı

Ekap' a alıma ait doğrudan temin girildiği zaman sistem otomatik olarak piyasa fiyat araştırma tutanağı oluşturur. Bu da yardımcı olabilir.
  23. Çözümlendi | Kilitli 2022 Yılı Ocak Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İliskin Genelge (Sıran No:1)

Hocam cuma gününe kadar Yetişir mi? Zira şu an meclis genel kurulda görüşülüyor.
  24. Çözümlendi | Kilitli Pansiyonda Nöbet Tutan Belletici Öğretmenlere İlave Hizmet Puanı Verilmesi

Belletmenlik hizmet puanını ilçe milli eğitim özlük şubesi ekler. Görev çizelgesini üst yazı ile ilçeye gönderin onlar halleder
  25. Çözümlendi | Kilitli İşçi Kadrosunda Çalışan Personeli Yıl Sonu Sayım Kuruluna Üye Olarak Yazabilir Miyim

Yazdırılabilir. Taşınır Mal Yönetmeliği ile ilgii problem olmaz.
  26. Çözümlendi | Kilitli Personel Ödemeleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

11 ocak salıyı bekleyeyim 2.5 lik zam da eklenir diye düşünüyorum. Yetişir mi o tarihe?
  27. Çözümlendi | Kilitli 2022 Yılı Ocak Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İliskin Genelge (Sıran No:1)

Bu maaş dönemine yetişir mi peki ek zam. Kanunun çıkması, resmi gazete derken Ocak 15 ine yetişir mi?
  28. Çözümlendi | Kilitli 2022 Yılı Ocak Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İliskin Genelge (Sıran No:1)

Açıklanan katsayılar üzeriden 2.5 ek zammı uygulanacak. Yoksa açıklanan katsayılar bu şekilde mi kalacak.
Geri
Üst Alt