Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli MYS Muhasebeye gönderme hatası

Iyi akşamlar. Ödemeye kesinti ekleyip kesinti yapmamışsınız. Kesintiye dikkat edin
  2. Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır | E-Bildirge Artık Kullanılmayacak

Tuğrul bey vergi dairesinden söyle bir cevap aldım. Kurumunuzun mükellefiyet kaydı yoktur. Önce stopaj kaydı yapılacak. Sonra e beyanname şifresi ve kullanıcı adı tanımlanacak.
  3. Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır | E-Bildirge Artık Kullanılmayacak

Bugün için şifre yazısı yazdık problem olmaz herhalde. 2020 yi beklemezsek ne olur
  4. Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır | E-Bildirge Artık Kullanılmayacak

Tuğrul bey anladığım kadarı ile sözleşmeli öğretmen ve ücretli usta öğreticiler içinde geçerli budegilmi
  5. Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır | E-Bildirge Artık Kullanılmayacak

Tuğrul bey şifre dediginiz yeni mi alacağız yoksa halk eğitim ücretli usta öğreticilerin e bildirgesini yaptigimiz sgk şifreleri yeterli mi
  6. Çözümlendi | Kilitli okulumuzda 6.1 mal ve hizmet alımları MYS de görünmüyor

Evet. Buyuk ihtimal öyledir. Diğer türlü milli eğitimlerin tanımlama yetkileri yok.
  7. Çözümlendi | Kilitli okulumuzda 6.1 mal ve hizmet alımları MYS de görünmüyor

6.1 kurumun destek kodunda ise ilçe milli eğitim sizin adınıza ödeme işlemini yapar. Direk kurumun hesabına düşecek ise mal müdürlüğü gelen parayı muhasebelstirirse size tanımlı ödeme tertibine düşer. Mys de hiç bir milli eğitim müdürlüğüne tanımlama yetkisi yoktur. Her kuruma her tertip...
  8. Çözümlendi | Kilitli Yolluk Süreç hazırlama - Ünvan Bilgileri Hatası Hk.

Iyi akşamlar muş yolluk hazırlama ile e devlet entegre edildi. Elinde bu konuda ödeme anlatımı olan var mı
  9. Çözümlendi | Kilitli Mys Pul Alımı Avans Kapatma

Açtığınız avans ve kredi yıl sonu problem olur.
  10. Çözümlendi | Kilitli Mys Pul Alımı Avans Kapatma

Kredi ve avans açarken oluşturduğunuz harcama talimatına ait ödeme yaparsınız. Malı aldıktan sonra aynı harcama talimatına ait 2. Ödeme emrini kesmek zorundasınız yoksa açtığınız avans ve krediye ait mahsup getir işlemi yapamazsınız.
  11. Çözümlendi | Kilitli TKYS Devir Alma İşlemleri

Sizin tkys den muhasebeye gönderdiğiniz tif mys ye değil direk muhasebe sistemine duser
  12. Çözümlendi | Kilitli TKYS Devir Alma İşlemleri

Mys yi satin almalar ve değer artırılmasında kullanıyoruz. Devir aldığınız bir malzemeye ait tifi muhasebeye göndermeniz yeterli. Fiziksel ortamda muhasebeye belgeleri götürmeniz durumunda onlarda sistemden onaylayacaklardır.
  13. Çözümlendi | Kilitli Pul Avansı Sehven Hizmet Alımından açılması

Öncelikle yıl sonu yaklaştığı için bence avans açılması gerekiyordu. Kredinin yıl sonu islemleri bazen problem oluyor. Krediyi açmışsınız. Tasinir islem fişi kesmeden krediyi kapatacaksınız.
  14. Çözümlendi | Kilitli MYS Damga Vergisi keserken Hesaba Esas Tutara Ne Yazılır

Elektrik ödemelerinde kdv % 18 dır. Elektrik dağıtım şirketi ile bir görüşün derim
  15. Çözümlendi | Kilitli MYS Damga Vergisi keserken Hesaba Esas Tutara Ne Yazılır

Hesaba esas tutar demek toplam faturadan kdv tutarının düşülmüş hali. Siz kesintiyi hesaba esas tutar üzerinden keseceksiniz.
  16. Çözümlendi | Kilitli Taşınır Mal Alımında Harcama ve Varlık İşlem Fişinin İlişkilendirilmesi

Mal müdürlüğünden ödemeyi geri çekin. Vif ile harcama talimatını birbirinden ayırın. Vifi tkys ye iade edin. Tekrar sureci baştan başlatın. Bu sefer düzelecektir. Çok yaşadık. Tamamen sistemsel.
  17. Çözümlendi | Kilitli Ozel öğretim ogrencileri icin tasima ihalesi

Iyi aksamlar. Ozel öğretim öğrencileri için taşıma ihale şartnamesi olan var mıdır. Yada bu yıl bu ihaleyi yapan. Çok acil
  18. Çözümlendi | Kilitli Mys kesin teminat mektubu teyid islemi

Iyi akşamlar. Mys de kesin teminat mektubu teyid i alabilen var mi. Bugün alamadım. Daha önce alabiliyor dum.
  19. Çözümlendi | Kilitli MYS'de mal alımı için nasıl avans açılacak

Mys üzerinden avans açmayın, kredi acın muhasebe müdürlükleri kredi istiyor. Bu konuda yardımcı olabilirim. Daha önce çok yaptım.
  20. Çözümlendi | Kilitli Posta pulu icin mebbis odenek talebi nasil yapilir?

Öncelikle teşekkür ederim. Bugün genel müdürlükten aradılar. Talebinizi onayladim diye. Sadece talep miktarını girmek yeterli imiş.
  21. Çözümlendi | Kilitli Posta pulu için Tasinir islem fişi kesmem gerekir mi?

Postane için yaklaşık 1700 tl kredi açacağım. Tasinir islem fişi kesmem gerekir mi yani haberleşme giderimi alsam yok sa mal ve hizmet alimi olarak mi.
  22. Çözümlendi | Kilitli Posta pulu icin mebbis odenek talebi nasil yapilir?

Kolay gelsin. Halk eğitimi müdürlüğü için posta pulu gerekti. Mebbis ödenek talebini neye gore yapıyoruz. Demek istediğim. Ödenek modülüne hangi tür evraklar yüklenecek.
  23. Çözümlendi | Kilitli MYS Ödeme Emri Oluşturma Sorunu

Mys de vif i harcama talimatı ile iliskilendirebilen varmı
  24. Çözümlendi | Kilitli 3.2 Gelen Ödeneği Ne İçin Geldiğini Nasıl görebilirim?

Mys de ne için geldiğini maliye de göremiyor. 3.2 ye gelen para ile temizlik malzemesi alabilir miyim.
  25. Çözümlendi | Kilitli 3.2 Gelen Ödeneği Ne İçin Geldiğini Nasıl görebilirim?

.5.0.00.1.03.2 kodunda paramız gelmiş. Ne için geldiğini nasıl öğrenirim. Ne için geldiğinin detayını göremedim.
  26. Çözümlendi | Kilitli Kömürün kalite kontrolünün yapılması

Aldığınız kömür iyi ise birşey olmaz hocam
  27. Çözümlendi | Kilitli Demirbas malzemenin kayıtlardan çikarilmasi.

Aynen öyle. Bugün detaylı bilgi alacağım. Sizinle paylaşayım.
  28. Çözümlendi | Kilitli Demirbas malzemenin kayıtlardan çikarilmasi.

Iyi akşamlar. Yaklaşık 50.000 tl lik hurda demirbaş malzemenin kayıtlardan çıkarılması için tkys de çıkış yaptım fakat muhasebe birimi 630 lar çalışmış felan dedi. Bu malzemelerin amortismanı da var. Bir türlü maliye çözemedi. Neden olabilir.
  29. Çözümlendi | Kilitli Kömürün kalite kontrolünün yapılması

Getirdiği kömüre aitse ve güncel ise olabilir. Aslında doğrudan teminlerde en büyük problem bu. Detaylı özellik belirtilmemesi. Doğrudan teminlerde de sartname hazırlansa daha sağlıklı olur.
Geri
Üst Alt