Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Kömürün kalite kontrolünün yapılması

Teklif mektubunda tüm masrafların yukleniciye ait olduğu belirtilmiş ise yüklenici ile görüşün. Analiz masrafını karşılaşın. Siz de analiz yaptırarak kalitesini belirleyin.
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/b Doğum raporu egitim hazırlık ödeneği

9 eylül tarihinde heyet raporlu. Daha doğum iznine ayrılmamış oluyor
  3. Çözümlendi | Kilitli 4/b Doğum raporu egitim hazırlık ödeneği

Iyi akşamlar . 2 eylül de 3 haftalık heyet raporu alan hamile bir kadrolu öğretmenimize eğitim hazırlık ödeneği hesaplamadım. Bu öğretmenimiz 23 u itibari ile doğum öncesi izne ayrıldı. Bu arkadaşın hazırlık ödeneğini tam alması gerekir dogrumudur.
  4. Editörün Seçimi MYS e-Fatura Uygulama Kılavuz

Uzun süre sitede bulunamadım. Şu an milli eğitim e fatura sistemine geçmedi değil mi. Bi de hala aktif değil.
  5. Çözümlendi | Kilitli Okul Aile Birlikleri Gelirleri Nasıl Harcanır?

Bu bütçe 4734 sayılı kanuna tabi. Yani demek istediğim alım sureci 4734 sayılı kanunda yazılı usullerle mi alınması gerekir.
  6. Çözümlendi | Kilitli Okul Aile Birlikleri Gelirleri Nasıl Harcanır?

Okul aile birliği gelirlerinin harcanmasi Arkadaşlar iyi aksamlar. Okul aile birligi hesabinda bulunan paraların harcamasini nasıl yapıyorsunuz
  7. Çözümlendi | Kilitli Yüklenici Firmanın SGK Borcunun Mahsubu

2. Seçenek çok aktif kullanılamaz çünkü o zaman aralığında adamın ödemesini yapmış oluyoruz. Malumunuz çoğu yüklenici ödemeden sonra bizim cagrimizla teminat çözmeye geliyor.
  8. Çözümlendi | Kilitli Yüklenici Firmanın SGK Borcunun Mahsubu

Tuğrul bey aslında anlatmak istediğim şu. Örneğin yüklenici 3000 tl lik kesin teminat için dilekçe verdi. Idarenin alacağı yum malzemeyi teslim etti. Fakat 4000 tl sgk borcu cıktı adamın. Ben de mal müdürlüğüne yazdım borcuna mahsup edin dedim ve ekine ilgili evrakları koydum. Mal müdürlüğü...
  9. Çözümlendi | Kilitli Yüklenici Firmanın SGK Borcunun Mahsubu

Arkadaşlar iyi aksamlar. Yüklenicinin sgk borcu var diyelim. Muhasebe bunu nasıl mahsup eder.
  10. Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası TXT Oluşturma Makro hatası

Tuğrul bey bankacı yeni tex gönderdi onda da aynı hata oldu yarın dediginiz gibi deneyeceğim.
  11. Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası TXT Oluşturma Makro hatası

Bicimlendirdikten sonra mi tuğrul bey
  12. Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası TXT Oluşturma Makro hatası

Iyi akşamlar. Ziraat bankası için fazla mesai tex gönderiyorum. Fakat tahsilat kodu hatalıdır diyor. Bankacı bile çözemedi.
  13. Editörün Seçimi MYS - Posta Pulu Alımı

Arkadaşlar dmo kredi açıp kapatan var mi. Avans yaptık fakat kredi avans kapama hiç yapmadım. Ornek uygulaması olan varmıdır.
  14. Mutemet Arşivi Ramazan Bayramı | Haziran 2019

Herkesin bayramı kutlu olsun.
  15. Çözümlendi | Kilitli 2019 Temmuz Memur Maaş Enflasyon Zam Oranı

Insallah toplamda yüzde 10 u goruruz
  16. Mutemet Arşivi Telefon ve İnternet e-Fatura Uygulaması gelişme varmı?

Sayın r.p. bizim bağlı oldugumuz mal müdürlüğüne düşmeye başladı. Kurumlarda gelişme yok.
  17. Mutemet Arşivi Telefon ve İnternet e-Fatura Uygulaması gelişme varmı?

Kolay gelsin herkese telefon ve internet faturaları ile ilgili bir gelişme var mı acaba
  18. Çözümlendi | Kilitli Geri Gönderilen Bireysel Emeklilik Kesintileri

Kurum vergi kimlik numarası ile daha önceden bir işlem daha yapılmış. Gönderilen data şablonunda ise kişi t.c no istiyor. Hata nerde olabilir.
  19. Çözümlendi | Kilitli Geri Gönderilen Bireysel Emeklilik Kesintileri

Aldığım hatası. Yüklemeye çalıştığınız vkn ile sözleşmede bulunan vkn uyuşmuyor.
  20. Çözümlendi | Kilitli Geri Gönderilen Bireysel Emeklilik Kesintileri

Gökhan bey vakıf emeklilik şablonunda bir kaç bilgi yi bulamadım. Katlı payı tutarı, dönemi vb Gibi
  21. Çözümlendi | Kilitli Geri Gönderilen Bireysel Emeklilik Kesintileri

Cok teşekkür ederim gökan bey. Bir şey olursa yinesorarım.
  22. Çözümlendi | Kilitli Geri Gönderilen Bireysel Emeklilik Kesintileri

Gökhan bey. Kişileri buldum. Dediginiz gibi imiş. Dataları yükleyeceğim. Bir de üst yazı yazacağım. Üst yazı da içerik nasıl olmasi lazım.
  23. Çözümlendi | Kilitli Geri Gönderilen Bireysel Emeklilik Kesintileri

Gökhan bey resimli anlatım varsa çok işimize yaramış olur.
  24. Çözümlendi | Kilitli Geri Gönderilen Bireysel Emeklilik Kesintileri

Gökhan bey 2 kişi belli. Münferit mi , açıktan atamami olduğunu öğrenip tekrar bilgi vereyim. Tesekkurler
  25. Çözümlendi | Kilitli Geri Gönderilen Bireysel Emeklilik Kesintileri

Iyi akşamlar. Bir arkadaşım benden yardım istedi. Adliye yazı işleri müdürü. 2 kişiye ait bes geri donmuş. Ben hiç yapmadım. Acil yardımınızı bekliyorum.
  26. Çözümlendi | Kilitli Kesenek bilgi sistemi şifremi unuttum, nasıl bulabilirim?

Iyi akşamlar sgk kesenek şifremi unuttum. Giriş yapamadım. Nasıl yenilerim
  27. Çözümlendi | Kilitli MYS E-Fatura Ekleme sorunu

Mys e fatura meb de faaliyette değil şuan. Aktif olan varmi
  28. Mutemet Arşivi Kıst Maaşta Aile Yardımı Ödenir Mi?

Mahkeme kararı şahsın elinde var. Bir günde yansirmi. Maaş dönemine yetistirsem. KBS direk entegrasyon sağlıyor biliyorum
  29. Mutemet Arşivi Kıst Maaşta Aile Yardımı Ödenir Mi?

Iyi akşamlar. Bir personelimiz var 2 çocuğu olan. Yalniz küçük cocugu annenin üzerinde ve çocuk yardımı alıyor. Büyük çocuk 1 ay öncesine kadar baba üzerinde iken mahkeme kararı ile anne üzerine alınmış. Maaş bilgi değişikliğinde 2 diye degisiyorum fakat mernisten guncelleyince 1 oluyor tekrar...
  30. Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 günlük fark Kesenek

Herkese kolay gelsin. Bu ay ilçemizde görev yapan 60 kadar öğretmenin derece ve terfi işlemi yapıldı. Kbs değişiklik kısmından işlemi yaptık fakat ana sayfada terfi butonunu değilde çalışan personel olarak seçtiğimiz için kesenek bildiriminde: gelen 0, gelmesi gereken 18,78 yazıyor. Tüm terfisi...
  31. Çözümlendi | Kilitli MYS e-Fatura Hakkında

Bununla ilgili herhangi bir tanımla gerekiyor mu
  32. Editörün Seçimi E-fatura Mys Entegrasyonu kullanma kılavuzu

Iyi akşamlar bildiğiniz gibi 1 mart itibari ile e fatura sistemine geçtik fakat yeni telefon ve internet faturası gelmesine rağmen şu an e fatura aktif degil.
Geri
Üst Alt