Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Vefat Eden Öğretmen Ek Ders Tahsil

Allah rahmet eylesin Hocam. Mutemet lerden Hocam mezarda da rahat yok :)
  2. Mutemet Arşivi ÖHT

Kbs de özelleştirme den geçen personelin maaş farkları ile naklen gelen personelin dışında memur maaslarina baktigim surece hataya rastlamadım. Özelleştirme den ve naklen geçenlerde de birtakım nuans farkları ndan kaynaklı hata çıkıyordu oda bi şekilde düzeltiliyordu.Ayrıca bordro da daha evvel...
  3. Mutemet Arşivi ÖHT

Ha unutmadan birde 60 puanın 14 günlük farkı eklenecek toplamda 41.43 olmasi gerek.
  4. Mutemet Arşivi ÖHT

Ha unutmadan birde 60 puanın 14 günlük farkı eklenecek toplamda 41.43 olmasi gerek.
  5. Mutemet Arşivi ÖHT

26.67 olmasi gerek.Yanlismiyim. (9500×0.088817×%7)/31×14= 26.67
  6. Mutemet Arşivi 4/B Kesenek Ek Dönem

2015/12 dönem bildirgesine ilave etmeniz gerekiyor.Dönem bordrosu verdi iseniz iptal edip ek verebilirsiniz.Ancak sgk ya para aktarımı yapılmamış olmasi gerek.Para aktarılmış ise sgk ile görüşüp düzeltme yoluna gidiniz. Birde şunu anlamış değilim bildirgelerini vermek için neden bu kadar acele...
  7. Çözümlendi | Kilitli ek ders asgarı gecım ındırımı

Gelir Vergisi asgari geçim indirimi kadar düşüldügünden bordro da gelir vergisi sıfır görünür. Aylık vergi matrahi ni 0,15 ile çarpın bulduğunuz rakam bordro daki asgari geçim indirim tutarına denk gelecektir.Kolay gelsin
  8. Çözümlendi | Kilitli ek ders asgarı gecım ındırımı

Maas matrahi ortalama 1300. Kesilecek gelir vergisi 1300*0.15= 195 TL. Kişi çalışmayan eşi ve 3 çocuğu için 209.99 TL asgari geçim indirimi alır. Ancak asgari geçim indirimi gelir vergisini asamayacagindan asgari geçim indirimi en fazla gelir vergisi kadar uygulanır. Bunun yanında ay içinde...
  9. Çözümlendi | Kilitli ek ders asgarı gecım ındırımı

Ay icinde odenen Maastan kesilen gelir vergisi asgari geçim indiriminin altında kaldığından farkı sınav ücretine yansıtmış olabilir. Asgari geçim indirimi ay içinde ödenen ücretlere uygulanan gelir vergisinden mahsup edilir. Umarım anlatabilmisimdir.Yoksa örnekle aciklayabilirim.
  10. Mutemet Arşivi SGK Borç

Bir resmi yazı ile meramınızı anlatıp,Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne gidip kurumunuz dosyasına bakan arkadaşla görüşmeniz yeterli diye biliyorum. Ben en son 2010 yılında yaptım.Borçları düzenledim. Sonra tayinen başka ile geçtim. Şu an bulunduğum yerde sıkıntı yok. Çünkü aylık prim ve hizmet...
  11. Mutemet Arşivi SGK Borç

Arkadaşlar sorun şu ki başıma geldiği için biliyorum. Muhasebe Müdürlükleri harcama birimlerinin aylık prim ve hizmet bildirgelerini beklemeden, ödeme emrinde tahakkuk ettirilen tutarları gönderiyor. Siz muhtemelen paranın gönderilmesini müteakip aylık prim ve hizmet belgesini gönderdiğiniz için...
  12. Çöp Kutusu 2016 Ek Ödeme Maliye Görüşü

Ben maaşları yaptım gönderdim onaylandı. 15 inde maaş alacaklar niye bekleteyim, niye mağdur olsunlar. Varsa bi noksanlık telafi yoluna gidilir.Arkadaşların 15 inde maaş alamadığını düşünün, kiminin taksitleri, borçları v.s v.s ödemeler. 14 günlük ek ödeme bırakılsın normal maaş düzenlensin. Çok...
  13. Çöp Kutusu 2016 Ek Ödeme Maliye Görüşü

Toplu sözleşme ile verilen ek ödemeden yapılacak kesintilere ilişkin görüş zannettim değilmiş.
  14. Çöp Kutusu 2016 Ek Ödeme Maliye Görüşü

Hocam pdf olarak eklemeniz mümkün mü. Dosyaları açmıyor.
  15. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Bunlar geçen yılın giriş ve çıkışlari.Bu yıl yapacak mi merak ediyorum dogrusu. .
  16. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Hocam gerçi çıkış yapılmayacak diye yazmistiniz anca sonradan bi gelisme oldu mu diye merak ettim.Kafam karışık çıkış yapılacak mi yapılmayacak mi bi ton soru isareti:)
  17. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

4/c li personelin ek ödeme davalarında bu denli farklı kararlar var iken, bazı arkadaşlar alıp bazıları alamazken dediğinize katılmamak elde değil. Rüzgar ne tarafa eserse.
  18. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Ama şuda var.İşe giriş bildirgesi verilirken ; 2821 sayılı kanuna göre görev kodu alanına 657/4c Geçici Personel i zaten işaretliyoruz. E bunun yanında 4/c li personelin neye göre çalıştırıldığı da ortada.Yarın bir gün olabilecek hukuki davalarda 4/c li personel olduğu ve çalışma şartlarının...
  19. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Ya sgk nın duyurusuna istinaden ben de çıkış ve giriş yapılması gerektiği kanaatine vardım. Ancak forumdaki bazı arkadaşlar bu duyurunun 4/c statüsüne yeni alınacak personeli kapsadığını bu yüzden giriş ve çıkış işlemlerinin yapılmaması gerektiği yönünde görüş beyan ettiler. Oysaki duyurunun 2-3...
  20. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Sgkdan alınan görüş yazısı web sayfasında yayınlanan duyuru mu ? Değilse eklemeniz mümkün mü.
  21. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Şu yazıyı eklemeniz mümkün mü ? Yılan hikayesine döndü bu iş. Her bakanlık ayrı telden çalıyor. Filler tepişir çimenler ezilir. Şu 4/c uygulamasına bir an evvel son verseler çok güzel olacak.
  22. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Bende kesinti yaptım. Gönül ister ki hiç kesinti yapılmasın. Anca bu işler bizim istememizle olmuyor. Teraziyi dengede tutmayı beceremeyen yetkililer utansın.
  23. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Bumkodaki uzmanla görüştüm 1 haftaya kadar görüş yayınlanabilir dedi
  24. Mutemet Arşivi Milli Emlak Genel Tebliği

7 Ocak 2016 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29586 TEBLİĞ Maliye Bakanlığından: MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 369) Amaç ve kapsam MADDE 1 – (1) Bu Tebliğin amacı, 9/11/1983 tarihli ve 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve 16/7/1984 tarihli ve 84/8345 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı...
  25. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Dediğim gibi geçen yılki duyuruda da var.ilgili kısım 657 sayılı Kanunun 4/C bendi kapsamında sigortalı çalıştıran kamu idarelerinin işe giriş ve işten ayrılış bildirgelerini belirlenen sürede Kuruma vermeleri halinde işe giriş ve işten ayrılış bildirgesinin geç verilmesi nedeniyle idari para...
  26. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Bende mobilden bağlanıyorum.Sanki ise giriş bildirgesinde istisna kısmında 4447 sayılı işsizlik sigortasına tabi olmayan personel mi ( evet ) işten ayrılış bildirgesinde de 4447 sayılı işsizlik sigortasına tabi olmayan sözleşmeli personel mi ( Hayır ) işaretlenmeli . Birinde personel birinde...
  27. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Mevzuyu çaktim sanırım. 4447 sayılı yasada issizlik sigortasina tabi olmayan personeller kisminda sözleşmeli ler ayrı ayrı sayılmış ve akabinde 657/4c geçici personel ibaresi eklenmiş. 4c liler sözleşmeli personel olmadigindan 4447 sayılı Yasa uyarınca işsizlik sigortasına tabi olmayan...
  28. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Bu duyuruda geçen yıla aitSOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü KAMU İŞVERENLERİNE DUYURU 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/C maddesi gereğince bir yıldan az süreli geçici personel çalıştırılmakta olup bu kapsamda çalışan personelin sözleşmeleri her yıl Ocak...
  29. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

(Değişik üçüncü fıkra: 17/4/2008-5754/90 md.) 5510 sayılı Kanunun; 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) ve (c) bentleri, ikinci fıkrası kapsamında olanlardan bir hizmet akdine dayalı olarak çalışmayanlar ve üçüncü fıkrası, 5 inci, 6 ncı ve geçici 13 üncü maddeleri kapsamında olanlar ile...
  30. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Dpb Sgk nin duyurusunu copy paste yapamamış anlaşılan. Sgk duyurusunda işsizlik primi odenmemektedir yazılı dpb nin duyurusunda ödenmektedir yazılı.Ayrıca yanlış değilsem istisnada 4447 sayılı işsizlik sigortasına tabi olmayan çalışan mi kısmının evet diye işaretlenmesi gerek.Hayır...
  31. Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Ben halen ek ödemeden her türlü kesintinin yapılması gerektiği kanaatindeyim. Giriş çıkış işlemleri ile ilgili duyuru kaldırılmıştı bakanlığı aradım istediğinizi yapın diyorlar. Trajıkomik bi olay. Ek ödeme noktasında ise düşüncem bakanlık görüşü ile aynı doğrultuda. Mahkeme kararı 375 sayılı...
  32. Çöp Kutusu 4/C'linin ek ödemesi için önemli görüş

Mali konularda görüş verme Strateji Geliştirme Başkanlığının görevi Personel Genel Müdürlüğü bu görüşü nasıl verir anlamıyorum.
  33. Çöp Kutusu 4C'li Personelin 31/12/2015 Tarihinde Görevine Son Verilip Verilmeyeceği

:) Aynı senaryo geçen yılda yaşanmıştı.Tarih tekerrürden ibarettir.:)
  34. Çöp Kutusu 4C'li Personelin 31/12/2015 Tarihinde Görevine Son Verilip Verilmeyeceği

Resmi yazı değil arkadaşlar duyuru bizim Bakanlıkla kafa bulmayı. :)
  35. Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli Personel Maaşı

2614+ ((400×Performans Puani)/5 ) formülü ile bulunacak tutara yasal artışlar ilave edilecek.
  36. Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli Personel Maaşı

Olurlar sabah fakslanmis.tekrar görüşün isterseniz. Yazı silik okuyamadim o yüzden ekleyemiyorum.
  37. Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli Personel Maaşı

Bakanliktan Olur alınmış olmasi lazim.il mudurlugunuzle irtibata geçin. İşyerinde yokum yoksa yardimci olurdum.
Geri
Üst Alt