Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Geçmişe dönük terfi farkı bildirgesi

Kıst ile terfiyi ayırıp ayrı ayrı girmeniz gerekli.Yoksa hata mesajı verir. Text dosyasını aktardıktan sonra kıst verilerini silip, terfileri girin. Sonraki aşamada da terfilere ait verileri silip kıst maaş verilerini girin.
  2. Mutemet Arşivi Geçmişe dönük terfi farkı bildirgesi

Ek Mahiyette (Bir veya birden fazla dönem) seçeneğini seçip hangi dönem aralığına aitse onları gireceksiniz.Öte yandan ödeme tarihine dikkat edin. Hangi tarihte ödeme yapılacaksa o tarihi girin.
  3. Mutemet Arşivi Boşanma Durumunda Çocuk Yardımı?

Yeni kayıt ekle deyip ekleme yapabiliyorsunuz diye hatırlıyorum.Daha önce benzer bi durumla karşılaşmıştım.Epeyce oldu.Şimdi memur maaşlarına bakmıyorum şifrem de yok.Yoksa tekrar bakardım.
  4. Mutemet Arşivi Boşanma Durumunda Çocuk Yardımı?

Manuel ekleme yapabilirsiniz diye biliyorum.
  5. Mutemet Arşivi AGİ'nin icra kesimine girmesi

Devlet Memurları Kanunu Madde 203 – 1-Aile yardımı ödeneği Devlet memurlarına her ay aylıklariyle birlikte ödenir. 2-Karı ve kocanın her ikisi de memur iseler bu ödenek yalnız kocaya verilir. 3-Aile yardımı ödenekleri hiç bir vergi ve kesintiye tabi tutulmaksızın ödenir ve borç için...
  6. Mutemet Arşivi AGİ'nin icra kesimine girmesi

Aile ve çocuk yardımı memur ve sözleşmeli personele ödeniyorsa icra için haczedilemez ancak işçi ve 657/4c geçici personele ödeniyorsa haczedilir.
  7. Mutemet Arşivi Kbs Duyuruları

Sizlerden de Allah razı olsun.
  8. Çöp Kutusu Ödeme Nakitinde İmza

Evrağın sizde kalan suretine düzenleyen ( ..../..../2015 adı soyadı/unvanı ödeneği vardır harcama kalemi uygundur ) ve kontrol edenler için ( kontrol edilmiştir.ödeme yapılabilir ) kaşesi düzenleyip basabilirsiniz.
  9. Mutemet Arşivi Kbs Duyuruları

Rica ederim.Faydalı olabildiysek ne ala.
  10. Mutemet Arşivi Kbs Duyuruları

Kbs duyurularına yıllara göre aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.Link sonunda yer alan yılı değiştirerek istediğiniz yılın duyurularına erişebilirsiniz.2010,2009 ... https://portal.muhasebat.gov.tr/mgmportal/content/conn/MGM_UCM/path/Web%20icerikleri/KBS%20Duyurular%C4%B1/2015/...
  11. Mutemet Arşivi Sendika Aidatları Hk.

Sendika temsilcisi uğraşsın.:)
  12. Mutemet Arşivi Sendika Aidatları Hk.

Rica ederim.İyi çalışmalar.
  13. Mutemet Arşivi Sendika Aidatları Hk.

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü SENDİKA AİDATLARI İLE İLGİLİ 2010/16 SAYILI SAY2000İ DUYURUSU_10.05.2010 Memur sendikalarından alınan yazılardan, 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu hükümlerine göre her yılın Mayıs ayının 15 i itibariyle sendika üye...
  14. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı Soru 1 de verilen tabloyu inceleyin. Dosya ekte
  15. Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

İşkurun amacı işsizleri proje kapsamında istihdam ettirmek. Emekli olan birinin bu proje kapsamında istihdamı uygun değil.
  16. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı Rica ederim.Ekte bi dosya var işinize yarar umarım.
  17. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı %85 kuralı hep geçerli.Konu muhatabı gelir idaresi başkanlığı. http://www.gib.gov.tr/index.php?id=74 linkten kontrol edebilirsiniz.
  18. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı MADDE 8 – 31/12/1960 tarihli ve 193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 32 nci maddesinin ikinci fıkrasında yer alan “ilk iki çocuk için %7,5” ibaresinden sonra gelmek üzere “, üçüncü çocuk için %10,” ibaresi eklenmiştir. MADDE 88 – Bu...
  19. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı Peşin maaş alanlara verilmeli çalışarak alanlara 1 ay gecikmeli ödenmeli bence.
  20. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı Asgari Geçim İndirim Oranı Maksimum %85 olabilir. Buda eşi çalışmayan 3 çocuk yada eşi çalışan 5 çocuk durumlarına denk gelir.
  21. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı Güncellenmiş. Asgarî geçim indirimi Madde 32 – (Mülga: 4/12/1985 - 3239/138 md.; Yeniden düzenleme: 28/3/2007-5615/2 md.) Ücretin gerçek usûlde vergilendirilmesinde asgarî geçim indirimi uygulanır. Asgarî geçim indirimi; ücretin elde...
  22. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı http://www.mevzuat.gov.tr/Metin1.Aspx?MevzuatKod=1.4.193&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=&Tur=1&Tertip=4&No=193 bu link ten bakabilirsiniz.Sizin baktığınız mevzuat güncel değil.İyi çalışmalar
  23. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı Daha güncellenmemiş yakında güncellenir.
  24. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı Takip eden aybaşından geçerli diyor. Bu durumda peşin maaş alanlar 15 mayıs maaşında bu duruma hak kazanacak iken çalışarak maaş alanlar bir ay gecikmeli faydalanacak.Ben böyle yorumladım.
  25. Mutemet Arşivi 3’Üncü Çocuğu Olana 5 Puan Zam Resmi Gazetede Yayınlandı

RE: 3’üncü Çocuğu Olana Zam Resmi Gazetede Yayınlandı 23 Nisan 2015 Tarihli ve 29335 Sayılı Resmî Gazete KANUNLAR 6645 İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun MADDE 8 – 31/12/1960 tarihli ve 193 sayılı Gelir...
  26. Mutemet Arşivi 375 Denge Tazminatı Eksik Gün Sorunu

Ayhan Bey 375 sayılı khkdan bahsetmiş ona , ithafen yazdım.
  27. Mutemet Arşivi 375 Denge Tazminatı Eksik Gün Sorunu

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Mithatpaşa Cad. No:7 Sıhhiye/Ankara Ayrıntılı bilgi için irtibat: M.İTİŞKEN Şb.Md. Tel: (0312) 458 71 17 Faks: (0312) 432 12 37 Elektronik Ağ: www.sgk.gov.tr e-posta isverenlerPrimDB@sgk.gov.tr 18/9/2014 KAMU KURUM...
  28. Mutemet Arşivi Emekli Kesenekleri Java Sorunu

KESENEK GÜVENLİK HATASI HAKKINDA - YÖNTEM 2 Java Güncellemesi sebebiyle "Your security settings have blocked a self-signed application from running" hatası alan kurumlar aşağıda belirtilen yöntemlerden birini uyguladıkları takdirde Kesenek uygulamalarına sorunsuz şekilde girebilirler...
  29. Çöp Kutusu 4C'li Personelin 15/12/2014-31/12/2014 Maaş Avans Ödeme İşlemleri

Çıkıç yapılmasının önemli olmadığını düşünüyorum.Çünkü çalıştırma esaslarında ödemelerin takip eden ay başında yapılacağına vurgu yapılmış. Kişinin eksik çalışması yada ay içinde işten ayrılışı olsa dahi ödemeyi 15 inde yapacaksın diyor.Benim kanaatim bu yönde takdir sizlerin.
  30. Çöp Kutusu 4C'li Personelin 15/12/2014-31/12/2014 Maaş Avans Ödeme İşlemleri

Emanete alınan 15.12-31.12 dönemi maaşlarında vergi kesintisi %15 üzerinden olmalı diye biliyorum.166 sayılı gelir vergisi tebliği ; 166 SERİ NO'LU GELİR VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ Bilindiği gibi, 20 Aralık 1990 günlü ve 20731 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 3689 sayılı Kanunla, Gelir Vergisi...
  31. Mutemet Arşivi Sözleşmesi Biten İşçinin Maaşı

Konuya ilişkin bakanlığıın görüş yazısı tüm birimlere gönderildi.Size ulaşmamış olabilir.Tuhisten görüş alınmış.
  32. Çözümlendi | Kilitli Excell'i iyi olan arkadaşlar

Arazi tazminatı 3 ayda 20 günün altında ise çıktığı gün sayısı dikkate alınır.Ekli Dosya işinize yarar umarım.Aylar itibari ile çıktığı gün sayılarını ve unvanını yazmanız yeterli
Geri
Üst Alt