Arama sonuçlarınız

1. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4B Sağlık Personeli Kişi Borcu askerlik dönüşü

Yasin abi Fark bordrosu oluşturdum ama çıkmıyor birşey yardım edermisin dedigin şekil yaptım
  2. erhan.can1

Abi bu işlemden sonra tdms ye yüklecez heralde yoksa maliyeye mi gönderecez
  3. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi fazla çalışma hesaplaması

7.5 saat geçen herkeze 1 bayram verecez o zaman abi teşekkur ederim
  4. erhan.can1

Abim peki bayram hesaplamasında 28 Ekim ögleden sonra bayram başlıyor ve 29 ekim gece 12 de son dogrumu bu bilgi var mı
  5. erhan.can1

Normalde bu işcilerin aylık mesai saatlerini hesaplarken 7.5 saat üzerinden mi yoksa 9 saat üzerinden mi hesaplamak lazım ? Ben mesai işcilerini 9 saat nöbete gelenleride 9 dan hesaplıyorum ama normalde nöbet usulu çalısanlara 7.5 saat üzerinden mi hesaplanması lazım
  6. erhan.can1

Bu kişi borçlarını yaptık dan sonra sgk bi yazı yazmamız lazım bu kişi ve kurum hazinesine aktarılacak sgk dökümü için dogrumu ? Birde nasıl bi yazı yazmam lazım ornek olan varmı
  7. erhan.can1

İyi Günler, 20.09.2019 Tarihinde Personelim Askerlik için ayrılış yaptı ve 25.10.2019 Tarihinde bugün başlangıç yaptı ben bu arkadaşın maaş ve sabitini peşin verdim ve kişi borcu oluşturacam ama nasıl yapacagımı bilmiyorum hiç yapmadım bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı? Sabit ve Maaş mı...
  8. erhan.can1

Editörün Seçimi Sürekli Görev Yolluğu Nasıl Verilir? Eşi Çalışan Personelin Sürekli Görev Yolluğu Bildirimi ve Diğer Konular

Bi konuda anlayamadım bu cocuk da sayı farkeder mi kaç tanesine verilir gibisinden birde bu büyükanne felan bize bildirmesi mi lazım bakmakla yükümlüyüm diye
  9. erhan.can1

Editörün Seçimi 2020 yılı Gündelik (Harcırah) Tutarları - H Cetveli

Yılbaşından sonra mı geçerli bunlar birde maaş hesaplama ekranında güncellenecek mi yolluk hesaplama
  10. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Eylül Ayında geriye dönük maaş ve kıst yaptım kesenek veremedim

KBS den yaptım ama bu iki bodroyu hesapladım kesenekte manuel girdim tutmuyor ödeme emrindeki sgk kesinti toplamı ile nasıl bi yol izlemem lazım yukarıdaki gibi gösterdim ama tutturamadım
  11. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4D İşcisi Bayram Mesaisi

Abi anlamadım kusura bakmada bendeki 4D Taşeron işcileri normalde pazar günleride nöbete felan gelenler var bunlara 1 bayram yazılacak mı
  12. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Eylül Ayında geriye dönük maaş ve kıst yaptım kesenek veremedim

Ödemere emrinde ikisi bir kesilmiş sorun olur mu peki ? Tutarın dogrulugunu nasıĺ hesaplayım manuelden mi
  13. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4D İşcisi Bayram Mesaisi

Taşerondan kadroya geçen 4D Sürekli işcilerde Pazarları bayram olarak alıyorlar mı bilgisi olan varmı
  14. erhan.can1

Nasıl yapacagımı bilmiyorum eylül ayında kıst ve maaş verdim
  15. erhan.can1

Doktormuz 4924'den istifa edip 657'e geçmişti Eylül'ün 5inde bende maaşını bu ay verdim Ödeme emrinde SGK Tutarları 2127,13 Tutuyor KBS Den bodrolarıda aşagıda ekledim yardım edebilecek varmı 2 gündür uğrasıyorum yarın son nerde yanlışım var acaba
  16. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli BES Bildirimlerinin Yapılmaması ve Bildirim Son Tarihi

Ziraat bankası ile ama şimdi benim 4D, 4924 bu tarz personelleri elden manuel olarak.girip dönep secip yüklemem mi lazım
  17. erhan.can1

KBS den ve Bu 4D işçilere felan yapıyorum işlem bunlar için ne yapmam lazım tam bilmiyorum
  18. erhan.can1

İyi Günler, Mutemetelige yeni başladım ama bu beslerin bizim Kurumsaldan bildirmemiz lazım mış ben bundan önceki ayları bildiremedim ve bu ayda bildirim yapacam Şimdi bazı sorularım var En Son BES Bildirimi ne zaman yapmam lazım ve Önceki Ayların Bes bildirimlerini nasıl yapcam yardımcı...
  19. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/B Nöbet ücretleri

Nasıl yapabilirim şimdi yasin bey o zaman ? Geçem ay vermedim
  20. erhan.can1

Ben bu ay nöbetler çıkmadı daha ödenmedi diye dedim bu ayın ek ödeme bildirgesini geçen ayın nöbetleri ile birlikte ek olarak ödemeyi düşündüm olmaz mı?
  21. erhan.can1

Mehmet abi ben geçen ayın 4B lilerin nöbetleri ile bu ayın nöbetlerini ek olarak yapıp bildirge verebilirmiyim ?
  22. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Kesenek ve SGK Bildigileri ilgili bazı sorunlarım var yardımcı olabilecek varmı ?

Abilerim Kesenekler hakkında bu resimde gösterdiklerimi Kesenek bilgi sisteminde hangisi sekmeye göre işaretleyecem bundan öncekileri yapıyordum ama dogrulugunu tam bilemedim sırayla hangisinin hangisinden yapacagımı tam bilmek istiyorum her ay farklı kesenek çıkıyor yardımcı olabilecek varmı...
  23. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 657 PERSONEL KIST MAAŞ ÖDEME EMRİ OLUŞTURMA

Bu şekilde bi kıst bodrosu oluşturuldu ama bunu MYS den ödeme emri yapacam yapamadım yardımcı olabilecek varmı ? 657 ödedigim ödeme emrine bakarak yapmaya çalıştım ama yapamadım
  24. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli MEMUR MAAŞI SİSTEMİNDE ASKERE GİDEN PERSONEL

Bu keseneklerin belli bi tarih arasında mı veriyoruz birde 4b bildigilerini yoksa her kıst yaptıgimizda bildirimi yapabilirmiyiz ?
  25. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Performans Hesaplama

Bu Dağıtım nasıl yapmam lazım döner sermaye hesaplaması yaptım 114.634,14 TL tutar hesapladım dağıtılması gereken tutar bu çıktı şimdi ekobsdan dağıtım yapmam için ne yapmam lazım ?
  26. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4B KBS KAYIT

Teşekkür Ederim. Yardım ettiginiz için
  27. erhan.can1

Sözleşme imzalanıp elime 4'ünde geldi bende sigorta başlangıcını 5'inde başlattım kbsde 5'inden itibaren seçecem ozaman
  28. erhan.can1

4B'lilerde bi gün sonradan sigorta başlatılacak dedi abi şimdi ben kbs yükledim bunu ama kıst yaparken sigorta başlangıcından itibaren mi yoksa burda 4ünde başladı o zamandan mı almam lazım ?
  29. erhan.can1

Personel 4'ünde başladı ben Sigortası 5'inde başlattım diye öyle yaptım ama yanlış sanırsam 4'ünden mi yapmam lazım ?
  30. erhan.can1

Evet ilk defa göreve başladı peşin alan işaretledim ekim olarak degiştireyim ama 20 günluk kıst dogru mu ?
  31. erhan.can1

Personelin başlangıcını 5'inde yaptım ve tarih olarak 5 seçtim ve eylül ayı dedim 20 gün attı doğrumu ? yardımcı olabilecek varmı
  32. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Fark bodrosu ödeme

Abi tekrar yaptım gönderdim bakalım olacak mı
  33. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Fark bodrosu ödeme

Yukarıda çekerseniz orda bi tane ilk yaptıgımda vardı onda hata almıştım ama şimdi nasıl yapacam ? tam anlayamadım orda hangisini seçecem
Geri
Üst Alt