Arama sonuçlarınız

1. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Fark bodrosu ödeme

Mehmet Bey Diğer Sözleşmeli Personel burda yok ama ?
  2. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Aile Yardımı ve Asgari Geçim İndirimi İadesi

Ben bu konuyu maliye ilede konuştum geri iade alınacak bi üst yazı yazınız bi tanede bodro ile maliyeye göndeririniz
  3. erhan.can1

Mehmet Bey Şuan Başhekim ile Müdürbey burda yoklar gelince geri çekeyip denerim birde 5510 öncesini Diger Sözleşmeli personel mi yapacaz ?
  4. erhan.can1

5510 öncesi personel bu bende maaşları yaptıgım bodroya göre şekillendirdim Resim Görünmüyormuş şimdi belli oluyor mu ?
  5. erhan.can1

MYS de fark bodrosu oluşturdum sisteme yükledim Harcama yetkilisi onay yaparken ''Hata_ODEME_KALEMI TURUNE_AIT_EKONOMIK_KOD_TERTIPTE_YOK''- Ödemi Kalemi türüne ait ekonomik kod tertipte bulunmadığı için işlem gerçekleştirilemez.Ödeme Emri Sıra No:1 de hata oldugunu söylüyor yardım edebilecek varmı
  6. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 657 Memur Ödeme Emri oluşturma Ek

Geriye dönük olarak Doktora ek bodra olarak kıst yaptım mys den yükleme yapacam ödeme emri oluşturmam lazım ama örnek ödeme emri yapan varmı ?
  7. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Kişi borcu geri iade

Kişi borcu oluşturdum ve kişiye ve kuruma sgk primlerinin geri iade alınması lazım dediler ve konu hakkında bilgim yok yardımcı olabilecek varmı birde örnek yazısı olan varmı ?
  8. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli geçici görev yolluğu

Bana gelen diş doktarları vardı ama bana gelenler hastanenin arabası ile geliyor ve sadece gündelik veriyorum
  9. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Hafta Sonu Rapor

Bu işcilerin hakları ve hükümleri ilgili okuyabilecegim bi pdf varmı ?
  10. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 657 ve 4B Personellerin kayıt işlemleri

657 abi kayıt yaparken göstergelerini diyorum lise, önlisans ve lisanlarda farklıymıs
  11. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 657 ve 4B Personellerin kayıt işlemleri

İyi Günler Yeni atamalar geldi ve ben bunları sisteme kayıt edecem 657 ve 4B personellerin ek göstergelerini neye göre kaydedecem elinde düzgün bi şablon olan felan varmı lise önlisans lisans göstergeleri farklı oluyor sanırsam
  12. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli İşyeri ve nace kodları için yardim

Abi peki bunu yaparken orda Sigortalı Çalıştırmaya Başlanacak Tarih Nasıl yapmam lazım? Birde sistem benim üzerime degil tc ile giriş yaparken benimki ilemi yoksa kimin üzerineyse sistem onun ki ilemi yapayım
  13. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli İşyeri ve nace kodları için yardim

Bu Sürekli işci atamalarinda benim bi sorunum var bu kisilere iş yeri sicil numarası açılmamış önceden ve Taşeron işciler ile beraber aynı iş yeri siciline kaydedilmiş ben şimdi bunları degiştirmek istedim sgk bana zamanında yapılip işyeri sicil açilması lazimdı dedi yapılirsa cezası var dedi...
  14. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4924 Tabi Labarotuvar Teknikerinin Sözleşme Ücreti (5510 Öncesi personel)

Köşe Yazılarında olanlarını hepsini çıkartıp okumak istiyorum abi de bunlardan degişen varmıdır bazıları 2017 ve 2018 olanlarda var ?
  15. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4924 Tabi Labarotuvar Teknikerinin Sözleşme Ücreti (5510 Öncesi personel)

4924 5510 Öncesi personelim var bu ay maaş yaparken eksik yattı akgün üzerinden yapıyordum akgünde sorun oldu heralde bu personelim labarotuvar teknikeri bunlarin sözlesme ücretleri ve yüzde oranı kaç 0.84 mü ?
  16. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Kesenekler Tutmuyor

Nasıl yapcam abi o zaman ? Kesenekleri elden de yapsam tutmuyor inceledim yardımcı olurmusunuz valla işin içinden çıkamıyorum
  17. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işci ikramiye Tam Ödenmesi Hakkında

Programı yapamadım dedikleri şekil deniyorum bugun ikramiye yapmam lazım
  18. erhan.can1

4924 yeni geçtiler abi birde 4924 den 657 geçenler vardı Benim anlamadıgım abi niye böyle oldu tutarı degiştirsem sgk tutarım uymuyor
  19. erhan.can1

Benim elimde bi format var ama bunun şifresini kıramıyorum o kadar denedim
  20. erhan.can1

Abi bunlar çalışıp aldıkları için böyle yapıyoruz bu doktorlar bu kadar gün maaş yapıldıgından dolayı keseneklerini bu şekilde kesiyoruz
  21. erhan.can1

Excel formatınız varmı bende yok bide alt evrak olarak nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz ?
  22. erhan.can1

Hakedilen toplamlar dogru olmasına ragmen yanlış çıkıyor ne yapmam lazım ? Yardımcı olabilecek varmı
  23. erhan.can1

Bu ay sürekli işcilere tam ikramiye verilecegi söyleniyor bu sürekli işci dediklerim eskinin kamu işcileri veren kurumlar varmı özellikle saglık bakanligı adında çalısanlar
  24. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli E-Vizite işlemleri yardım

Abi 4 tane var bunlardan bunun gibi 2017 ve 2018 yılı bitiş tarihlerinde o şekilde onaylıyorum o zman rapor bitiş tarihinde ne yazıyorsa ceza yiyecez heralde bunlardan
  25. erhan.can1

Rapor bitiş tarihini bugun için mi yapacam yoksa burdakine göremi abi
  26. erhan.can1

Bunlara nasıl bi onaylama nasıl işlem yapmam yardımcı olurmusunuz ?
  27. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 657 Maaş Hizmet puan neye göre yapılıyor

Farkı nasıl oluşturacam tekrar mı hesap yapacam nasil olacak birde abi bu 657 ek göstergelerini neye gorece yazacam
  28. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli SGK KESENEK SİSTEMİ

Hesaba gelmedi bekleyim mi yoksa direk vereyim mi ? Paraları yatırdıktan sonra Ek olarak hazırlarım olmaz mı Abi geçen ay ağustosu verdim bu ayda Eylül vermem gerek miyor mu ?
  29. erhan.can1

Abi bu 4B'lilerin Ben nöbetleri ile beraber verecem bildirigesini ama bu nöbet paralarını henüz yatırmadık sorun olurmu yoksa sonradan mı yatırayım
  30. erhan.can1

4924 ve Döner sermayeden alınan maaşlarda Eylül ayının bildirimini verecegiz degil mi ?
  31. erhan.can1

4 - 1 olmuş kbsden degiştim bunun farkı oluyor mu nasıl yapacaz O Alanları nasıl dolduracam şimdi
  32. erhan.can1

Sağlık Ocagına görevlendirmesi vardı geri geldi ben sadece maaş hesaplama yaptım bu işarette belirttigim yer nasıl olması lazım yardımcı olabilecek varmı ? Maaşın eksik yattıgını söylüyor
  33. erhan.can1

Editörün Seçimi Kesenek prim iadesi için bilgilendirme

Önemli degil yardımcı olursanız sevinirim pazartesi
  34. erhan.can1

Editörün Seçimi Kesenek prim iadesi için bilgilendirme

Kişi borcunda bende bi üst yazı ile sgk verecem ama nasıl bi yazı yazdınız daha önce yazmadım sgkya örnek varmı elinizde
  35. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Hakedişlerde Yasal faiz hesaplama

Abi bi personele tayin bedeli girilmiş bu arkadaş ekim 2018 den beri 274 tl almiş bende yeni başlamıştım bu işe yeni farkettim digerlerinde yoktu bunda vardı sonra maliye ile konuştum maliye bana gecikme faizi felan hesaplanıp getirilecek dedi birde askerden dönenler içinde aynı tam maaş...
  36. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Hakedişlerde Yasal faiz hesaplama

Geriye dönük alacaklıyim ve bunda maliye yasal faiz uygulanacagını söylüyor nasıl yapacagız
Geri
Üst Alt