Arama sonuçlarınız

1. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bildirimde -803 Hatası

5510 Sonrası - Ödeme günü 15 Nisan - ait oldugu ay mart yapıyorum
  2. erhan.can1

Nasıl yapmak lazım peki bi öneriniz var mı
  3. erhan.can1

Terfi için Kesenek Bildirimi yapacaktım bu hata alıyorum sebebi nedir ? Hatalı T.C. diyor ama kimlik bilgisi dogru.
  4. erhan.can1

Mutemet Arşivi COVİD-19 EK ÖDEME

Ben Kendimden için degilde Riskli alanlarda görev yapan Temizlik işçileri daha çok hakediyor.
  5. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izin dönüşü kıst maaş hesabı

Memur maaş hesaplama robotu mevcut ordan kontrol edebilirsiniz.
  6. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izin dönüşü kıst maaş hesabı

28 Gün olacak parmak hesabı yapılarak Kbs den Personele gelip işlem kodunu terfi secıp Kıst maaş olarak hesaplanıp rahatca bulabilirsiniz.
  7. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Gecici Görev yolluğu

6245 sayılı Harcırah Kanununun Harcırahın sureti tediyesi başlıklı 57. Maddesinde “Harcırah hizmetin taalluk ettiği kurum bütçesinden ödenir. …….” Hükmü yer almaktadır. Buda gitti kurum öder
  8. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Ataması Yapılan Memurun Kira Ödemesi

Anladım Teşekkür Ederim Konuyu kapatabiliriz.
  9. erhan.can1

Hocam KBS üzerinden işlem ve aktarımı tam nasıl yapması lazım peki ?
  10. erhan.can1

İlçemiz Devlet Hastanesinden Aynı ilimizde bulunan diger hastaneye tayini gerçekleşti. Personel Bizim Hastanenin lojmanında kalıyor bunun için Kira kesintisini diger kurum yapabilir mi ? Yoksa elden mi yatırması lazım.
  11. erhan.can1

Ben İşçiyim Onu bile alamıyorum :)
  12. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Devlet hastanesinden üniversite hastanesine eğitim için giden tabip covid döneminde tavandan ek ödeme alırmı?

Başhekim onayı olmadan tavandan verilmez. Eger başhekim onaylarsa çalışma bilgilerinden diger çalışma bilgilerinden Covid-19 adında hangi ay görevlendirme varsa seçip %100 tavandan verebilirsiniz.
  13. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Fazla Mesai (Çalışma)

Fazla mesai olayı ile ilgili görüş yazısı halen mevcut degil. Genelge geregi gelmedigi günü fiili çalışma günü kabul ediyorsun bunda hem fikiriz de adamın aylık çama saatine 189 saat diyelim adam idari izin ile bu saati dolduruyor ekstra bi 9 saat gelipde 9 saat fazla verilmesi uygun degil...
  14. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Fazla Mesai (Çalışma)

Esnek Çalışan personele fazla mesai nasıl çıkıyor ? Esnek çalışmadan dolayı fazla mesai ödenmez.
  15. erhan.can1

'' Tabip, diş tabibi ve tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlardan, Başhekim tarafından, COVID-19 pandemisi kapsamında hizmet sunulan yerlerde görev yaptığı belirlenen süreye bakılmaksızın %100 '' üzerinden verilecegine dair ibare mevcut sistem bu yazıya istinaden düzenlendi Doktor 1 günde...
  16. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Promosyon hesaplama işlemleri

İlk önce banka ile olan anlaşmanıza baglı kaç yıllık anlaşma bu personel ayrılınca geri iade alınıyor mu bu gibi bilgilere sahipseniz yardımcı olabilirim. Bizdeki anlaşma 5 yıllık 6505 TL personel toplu maaş aldıgı zaman ödemesini yapıyoruz. Örnek Hesaplamayıda 6505÷1825(365x5 yaparak 5 yılda...
  17. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron Güvenlik 12 Saat 2 Vardiya Sistemi

Bi sakıncası yok iş kanunda belirtildigi gibi haftalık işcinin çalışma saati 45 saattir hafta içinde vardiyalı gelen personele çalışma günlerine eşit olarak dağıtılabilir. Hafta içinde bölünebilir 12 - 12 saat gelip 24 saat veya 48 dinlendirilebilir
  18. erhan.can1

DUYURU COVİD-19 Pandemisi nedeniyle Sağlık Tesislerinde Ek Ödeme Yapılmasına İlişkin Usül ve Esaslar

13 Nisan 2020 Son tarih diyor daha ekobs sistemi hesaplamaya açmamışlar :)
  19. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük ek ödemenin kişilerden geri alınması

Faiz hesaplaması yapılır. Çizelgeye gerek yok Personele hangi aylar fazla ödeme yaptıysa o ayların bodrosunu al bi tane üst yazı yaz altında bi şablon oluştur bu ayda bu kadar tutar ödendi diye sonra personele teblig edip maliye gönderiniz. Faiz hesaplamasını siz yapmayınız maliye yapacak.
  20. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Memurların kesenek bildirimi SGK işlemleri hk.

Bende ilk başladıgımda çok sıkıntılı görünüyordu zamanla ögreniliyor burda herkez birbirine yardım eder isterseniz 15inden sonra yardım ederim size.
  21. erhan.can1

Mutemet Arşivi Esnek Çalışma ile 4D İşçi Corona virüs nedeniyle Puantaj | Yol Yemek Ücreti

Bahar Hanım normalde ödenmez ama resmi gazete covid-19 nedeniyle esnek çalısmalar ve idari izinlere fiili çalışmış kabul ediliyor bundan dolayı verilecek deniliyor. Bence açıkca ifade edilmiştir resmi gazete
  22. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli İşçi 24 saat calisma

11 saatten fazla ara dinlenme süreleri 1.5 saat dir
  23. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Gelir Vergisi İadesi

Saymanlıgın işi bu genel bütçeden olsa anlarım ama döner sermaye üzerinden maaş ödemesi yapılıyor sen kesilen, kesilmesi gereken diye bi excel formatı hazırla çıkan tutarı MİF kes 335.01 (Borç) - Fark tutar yaz 360.01.01 (Alacak) - Fark tutar yaz Birçok yerde bu işlem yapılıyor.
  24. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Daimi Sürekli İşci Fazla Çalışma ve Genel Tatil Ücreti

Evet ama konuya halen bi çözüm bulamadın nasıl hesaplayacagımı
  25. erhan.can1

Normalde öyle bi uygulama yapılıyor diger personellerde ama bahsettigim kişi 60 yaşında onun nöbet listesi bana geliyor puantaj ben hazırlıyorum. Bundan dolayı ögrenmek istedim..
  26. erhan.can1

'' İkincisi 32 Saatlik fazla mesainin kaç saati 20:00 - 06:00 arası geçmiş ise o kısım ayrıca %75 gece olarak zamlı ödenecek. '' Hocam kusura bakmayın kafam karıştı bunu nasıl hesaplayacam aylık 32 saat fazla mesaisini ayrı olarak dan
  27. erhan.can1

Tanımlamam Zaten Mevcut Aklıma takılan nokta sadece Personel 24 Saat üzerinden nöbet tutuyor bu şoför 32 saat fazla mesaisi var diyelim Hesaplamayı nasıl ayarlıyorsunuz.
  28. erhan.can1

Ekde sundugum sürekli işci sözlesmesi geregince a) Fazla çalısmanın gece ücreti için %75 gündüz için %60 zamlı olarak ödenir ibaresinde bu ayrımı nasıl yapacaz ödemesini yaparken kafam karıştı
  29. erhan.can1

Mutemet Arşivi Esnek Çalışma ile 4D İşçi Corona virüs nedeniyle Puantaj | Yol Yemek Ücreti

Hocam olması gereken verilmemesi gerekendir ama Genelgede belirtilen '' Bu Genelge kapsamında esnek çalışma yöntemlerinden faydalanan çalışanlar ile idari izinli sayılanlar bu süre istihdamlarına esas görevlerini fiilen yerine getirmiş sayılırlar. '' Belirtildiginden verilmesi gerekir. Ben...
Geri
Üst Alt