Arama sonuçlarınız

1. erhan.can1

Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik 2020

4 Mart 2020 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 31058 SAĞLIK BAKANLIĞINA BAĞLI SAĞLIK TESİSLERİNDE GÖREVLİ PERSONELE EK ÖDEME YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
  2. erhan.can1

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Sağlık Bakanlığından: SAĞLIK BAKANLIĞINA BAĞLI SAĞLIK TESİSLERİNDE GÖREVLİ PERSONELE EK ÖDEME YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 – 4/3/2020 tarihli ve 31058 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli...
  3. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli İcra ve İflas Takipleri 30 Nisan 2020 kadar durdurulmuştur.

Maaşlarda icra Kesimleri devam edecek yani yanlış anlamadıysam.
  4. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Engellilik İndirimi

Parametre tanımlaması yapılmayacak sadece ilgili personele Engellilik Durumunu I.Derece olarak seçiniz.
  5. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Engellilik İndirimi

Engelli indiriminin uygulanması ile ilgili olarak, bakmakla yükümlü olunan kişi 222 Seri No’lu Gelir Vergisi Genel Tebliği’nde tanımlanmıştır. “Sakatlık indirimi uygulamasında bakmakla yükümlü olunan kişi tabirinden; özürlü kişinin tabi olduğu çalışma mevzuatı veya bağlı bulunduğu sosyal...
  6. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Geriye Dönük Maaş Hesaplaması

Eksik atıyor 1585241793 4924 Sözleşmeli Personel fark oluşturulduğunda; 1- Ocak ayında ödenen maaşa fark bodrosu yapılınca Kira Kesintisi çıkarılmış olarak mı fark bodrosunu oluşturur ? 2- Emekli kesenegi kesilmesi lazım mı fark bodrosunda
  7. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Geriye Dönük Maaş Hesaplaması

Hastanemizde 4924 Sözleşmeli 5510 Öncesi Laboratuvar Teknikeri personel var bu personelin 2018 yılında 4 yıllık lisans mezunu olmuş ama benden önceki arkadaş 2 yıllık mezun üzerinden hesaplama yapmış yani Sözleşme ücret oranı 0.93 yerine 0.83 den hesaplanmış Akgün HBYS fark bodrosu...
  8. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Güvenlik İşçi(taşrondan kadroya geçen)Fazla mesai

1-Bu dedigin bayram ve resmi tatillerde olur personel 12 saat çalısır ise 1 saaat dinlenme düşürülür. 11 saat - 7.5 saat =3.5 saat fazla mesai verilir o 7.5 saatlik kısım 2 yevmiye (bayram ödemesi) 1 yevmide günlük ödeme verilir ayrı olarak. 3- Personel aylık 195 saatten fazla çalışırsa fazla...
  9. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık FHZ Prim Tutarı Hesaplama

https://is-gunu-hesaplama.hesabet.com/ İş günü hesaplama ile bi kontrol ediniz ama siteler arasında fark var burası tedaylı göstermiş
  10. erhan.can1

DUYURU Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik

Sağlık Bakanlığından: SAĞLIK BAKANLIĞINA BAĞLI SAĞLIK TESİSLERİNDE GÖREVLİ PERSONELE EK ÖDEME YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 4 Mart 2020 ÇARŞAMBA Sayı : 31058 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Sağlık Bakanlığınca belirlenen hizmet sunum...
  11. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 5510 Tabi Asıl Keseneğine Aİt Bildirgenin ödeme sonrası silinmesi

Ali hocam şimdi bende bi bildirgede peşin verilmesi gerekirken sehven Çaliştıktan sonra verildi ankara aradıgımda silinmesi gerekiyor yazı yazın dediler ödeme yapılmışstı onu sildirip tekrar mı ödeme yapacaz ?
  12. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Giyim Yardımı Birim Dışında Çalışması

İdarede bunun bi yazılı belgesi olsa çalıştıgı yere göre ödeme yapılır diye heralde böyle birşey yok sanırsam
  13. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sehven Ödenen Nöbet Ücretine Nasıl Kişi Borcu Oluşturulur.

Hocam Bodroya göre ben oluşturamadım yada Excelde mi hata var yardımcı olurmusun Ödemenin hepsini alacam.. Birde şimdi bunu TDMS girişini nasıl yapmak lazım Bizim Döner Sermaye hiç başına böyle bi durum gelmedi bilmiyorlar. SGK Tutarları felan..
  14. erhan.can1

Şuan o yazıyı arıyorum da bulamadım dedim belki birisinde vardır yardımcı olabilecek
  15. erhan.can1

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/kendi-kadro-uenvani-disinda-goerev-yapan-memurun-giyecek-yardimi-nasil-olur.1163/ ben burdaki yazıya istinaden ödememiştim.
  16. erhan.can1

Hocam Fiili Görev yerine görede verilmesi gerekmez mi ? Hemşire olan kişi eczanede çalışıyor ise buna hemşire üzerinden mi giyim yardımı yapılması lazım ?
  17. erhan.can1

Hastanemizde Kalite ve Eğitim Hemşireleri var. Bunların giyim yardımları neye göre yapılır.
  18. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sehven Ödenen Nöbet Ücretine Nasıl Kişi Borcu Oluşturulur.

Nöbet Ücretinin Kişi Borcu Nasıl oluşturulur. Elinde Excel Formatı olan varmı yoksa diğer kişi borcu oluşturduklarımız gibimi olacak.
  19. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli promosyon ödeme tutarı

Hocam Bizde işe başlama günü üzerinden ödeme yapmıştık. Sonra banka kabul etmedi bizde maaş ödemesinin yapıldığı günden hesapladık.
  20. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4D Taşerondan Kadroya Geçen İşcilerin Sehven Hesaplanan Maaşların Geriye Dönük Ödemesi

Hocam Fazla mesai hesaplamasında ve Bayramlarda 12 saat çalışan personele 7.5 saate 1 bayram diger kalan saatlerinin fazla mesai olarak verilmemiş her ayda sorun yok gibi ama bazı aylarda var. Personelin dilekçeside fazla mesailer üzerinde onun için sitedeki bodrolardan mı yapayım aynı...
  21. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4D Taşerondan Kadroya Geçen İşcilerin Sehven Hesaplanan Maaşların Geriye Dönük Ödemesi

Hastanemizde 1 tane 4D işcisi var bu işci kadroya geçtiginden itibaren maaşlarının yanlış hesaplandıgına dair dilekçe verdi. Dilekçeye istinaden eskiye dönük puantaj ve maaşlarında yanlış hesaplandıgını tespit ettim bunun için nasıl bi yol izlemem lazım ÇKYS den halledilebilir mi yoksa bodro...
  22. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Performans Hesaplamada Tabip Puanlarının silinmesi

Hocam hastanemiz büyük degil dogru ama yapılan puanlar önüme geldiginde acil doktorlarını çok puanını siliyor başka bi yerden puan silip ekliyor dayanagı ne belli degil bende acilde çalıştım sekreter olarak ama adamlar herişlemi genelde yaparlar o dogrultuda o puanı hakediyor silinmeside benim...
  23. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Hastalıktan dolayı yatış ve rapordan kaç gün hastalık ödenir?

Hocam Personel yatış belgesini getirmedi ben 29 ocak ile 3 Şubat dahil yatış yapılmış belgesi gelmedi müdür söyledi bana ama ben maaşlarını bugun yapıp sisteme girecem beklemem lazım mı nasıl bi yol izlemeliyim yoksa pesonel ile teyitleşeyim mi.
  24. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Hastalıktan dolayı yatış ve rapordan kaç gün hastalık ödenir?

Bende Daimi İşçilerden bitanesi 7 gün hastaneden yatış belgesi aldı bundan da kesilmesi lazım mı acaba birşey.
  25. erhan.can1

Hocam bizdeki sorun yapılan işlem ve alınan puanlar siliniyor başhekim tarafından dolaylı olarak doktorlarda bana soruyor bende tam çözemedim silme nedenini neye dayanarak siliyor.
  26. erhan.can1

Doktorların ay içerisinde yaptıkları puanları Başhekim incelemesinde çogunu eksiltiyor bu puanlar neden silinir.Neye göre puanlar incelenir.
  27. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Terfi Girilen Personele (-) Tutar atması

Personelimize 1/4 terfisi geldi terfisini girince -20 Tutar atıyor nedeni nedir ? Aşagıda belirttim bodroyu
  28. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük AGİ MYS'den hangi kalemden ödenir.

Maliye birimi mysden ödeme kestirdi bize her maliye farklı mı işlem yapıyor acaba
  29. erhan.can1

Editörün Seçimi Sürekli İşçilerin Aralık 2019 Ayında 17 Günlük Maaşlarından %27 Kesilen Verginin, İadesine ait işlemler

Ben vergi iadesi için mal müdürlügüne evragımı gönderdim üst yazıda belirttim herşeyi kabul etmedi mys den ödeme emri kesilecek dedi :/
  30. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 696 KHK Sürekli işçileri fazla mesaileri

Hocam ben bu işci maaşları ögretilirken 9 saat çalısan mesai personellere 8.5 saat mesai yazdırıyorlardı dinlenme denilerek 12 saat vardiyasına çalısanlara ise 11 saat yazılıyordu puantaja bundan dolayı aylık mesai hesaplaması yapılırken eksik çıkıyordu özellikle 12 saat meselesinde
  31. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 696 KHK Sürekli işçileri fazla mesaileri

Tuğrul Hocam İşçi personellerin çalışma saatlerini puantaja dökerken 9 saat çalışan personelere 1 saat düşürüp 8 saat mi yazılması lazım yoksa yine 9 saat üzerinden mi dökülmesi lazım.
  32. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Başka Kurumdan Gelen Brüt TDMS Girişi

Kodu çalıştırmıyor sorun orda hata veriyor 740 lı olanı alacak kaydedilemez diyor . Bugün muhasebeden 679.09.90.99 kodu çalıştırın dediler bakanlık öyle demiş 1580745267 Konuyu Kapatabiliriz Muhasebe Birimi Yasin Beyin dedigi şekil kabul etmemişti ama sonradan onayladı.
Geri
Üst Alt