Arama sonuçlarınız

1. erhan.can1

Programlar Gecikme Faizi Hesaplama Programı

Tugrul Bey personelin ödemesi gereken tutar var diyelim personel bunu ödemezse bizlik bi sorun olur mu nasıl bi önlem almalıyız ben teblig - tebellüg hazırlayıp imzalatıyorum ama dekontu genelde istiyorum getirirseler dosyalıyorum
  2. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Aynı Kurumda Çalışan Sürekli işçi Olan Eşlerin AGİ Durumu

Merhaba. aynı kurumda sürekli işçi kadrosunda çalışan 1 çocuklu eşlerin ÇKYS programına tanımlarken program işleyişi anne ve baba için nasıl olmalıdır.
  3. erhan.can1

Mutemet Arşivi 2020 Yılına Ait İşçi İlave Tediye - Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete

Veriliyor. Sadece 13 günlükler veriliyor 4D Taşeron işçileri 5 günlük ikramiyeleri bu işkur işçilerinde dahil degildir (Sözleşme geregi)
  4. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Başka Kurumdan Gelen Brüt TDMS Girişi

Başka kurumdan Kasım 2019 döneminde brüt aktarımı yapıldı aşagıda belirtilen şekilde sistem kabul etmiyor Bu yıl içinde nasıl giriş yaptınız ? Ödeme Emri kestim olmadı , MİF kestim olmadı En son Personel giderlerinden düzeltme fişi kestim olmadı nasıl girişini yapmam lazım...
  5. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Ckys daimi isci

Yasin Bey aynı sorun bendede var şimdi bu sosyal hakları felan 4D işçileri gibi degil bunu çkys tanımlaması nasıl ?
  6. erhan.can1

Mutemet Arşivi 2020 Yılına Ait İşçi İlave Tediye - Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete

Emrah Bey Şimdi Personel Doğum izninde Ücretli izinde personelin izini 31 Ocak 2020 de bitiyor. Bu Personel normalde 5 Günlük ve 13 Günlük Tediye nasıl verilmesi lazım. Bi Diger sorumda Personel 31 ocakdan sonra İşkur üzerinden yarı ödeme başvuracak bu ödeme alacagı zamanda maaş ve tediye...
  7. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Ckys daimi isci

Bu konuda bende magdurum akgün yazılımından yapanlar var çkysden yapan yok heralde
  8. erhan.can1

Dogum izni bu ayın 31 inde biten bi personele yine tam mı verilecek nasıl oluyor
  9. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Çalışma Saatleri

Normal Mesai hesaplaması yapacaksın sadece 20.00-06.00 saatleri arasında personel ne kadar gece çalıştıysa ek ödeme yapacaksın.
  10. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel 2019 Aralık Bildirgesi

14 Günlük farkları yapmadım daha yarın verecem pazartesi günüde sgk kesenek ve bildirgelerini pazartesi verecektim sadece merak etmiştim acaba bi sorun olur mu diye ama olmuyor teşekkür ederim.
  11. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Ek 4 c)2 ortalama %80

Gün olarak degerlendirmede mesela 3.ayın sonu olan 25.12.2019 undan sonrası 6 günü diyelim %80 ortalamadan mı yoksa neye göre hesaplıyor.
  12. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel 2019 Aralık Bildirgesi

14 Günlük farkların bildirgesi maaş ile mi yoksa ek olarak mı vermemiz lazım anlamadım ama :)
  13. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli SGK E-Bildirgeler Yeni Sistemden Ne Zaman yapılacak?

https://ebildirge.sgk.gov.tr/WPEB/amp/loginldap Buradan Yapıyorum.
  14. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Kamu İşcileri Maaş Hesaplaması

Ali bey dediginiz bu işcilerde birçok sosyal hak be yardımlar var ödemelerinde parametrelerin resmini atma şansınız varmı ben bi türlü olusturamadım daha dogrusu beceremedim.
  15. erhan.can1

Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Mehmet Abi Kıst Maaşdan hangilerini çıkıyorsun bende 2 tane Kıst Maaş var Aralık ayında Degeri nasıl tutturacam Kurcaladım ama birşey yapamadım :)
  16. erhan.can1

ÇKYS tanımlaranızı nasıl yaptınız yardımcı olma şansınız varmı ?
  17. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel E-Bildirge Soruları

4B memurların nöbet ücretlerini ben 4 aydır bildirmedim bu ay maaş ile beraber bildirsem bi sorun olur mu ?
  18. erhan.can1

Bu konuyu daha öncede açmıstım ama tekrar açmak istedim Hastanemizde çalışan kamu işcileri var (Taşerondan kadroya geçenler degil) elinde maaş hesaplama formatı olan varmıdır veya hangi sistem üzerinden yapıyorsunuz
  19. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli DSSÖ ve 375 Sabit Ödeme İşlemlerinin Olmaması

Abi gittim yanına adamın 2 defa cagrı açtıgımı bundan dolayı elden yapılmasını gerektigini söyledi yok kabul etmiyor. Adama anlatıyorum durumu anlamıyor
  20. erhan.can1

Aklıma gelmedi degil de adama bi türlü anlatamıyorum ekobsun çıkartmadıgı bodro kabul etmiyor komedi gibi geldi
  21. erhan.can1

Editörün Seçimi Sürekli İşçilerin Aralık 2019 Ayında 17 Günlük Maaşlarından %27 Kesilen Verginin, İadesine ait işlemler

Ben aralık ayında yaptıgım 17 Günlük ödemede 0 vergiyle hesaplama yapmamıştım ondan sonra 14 günlükte 0 vergi ile yaptım.Daha sonra 5 günlük tediye yaptım 5 günlük aklıma takılan ise 14 günlükte yaptıgım aylık matrah 5 günlüge eklenerek yapıldı 17 günlükten 0 matrah çıkarıp eklenerek gelmesi...
  22. erhan.can1

Kurumumuzda Görev yapmakta olan doktorumuz Hastanemizden ayrılarak TSM geçiş yaptı bundan dolayı ben ilgili ay olan 15.11.2019 - 14.12.2019 tarihlerinde yatırmış oldugum DSSÖ ve 375 Ödemelerini aldım Sonra doktor 10.12.2019 Tarihinde geri geldi kuruma tekrar başlangıcını yaptı. Bu Durumda...
  23. erhan.can1

Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

Alt Evrak olarak ne koymamız lazım sadece Ödeme Emrimi?
  24. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel E-Bildirge Soruları

Raporu kendinde hesaplayabilirsin personelden yatan parayı sorabilir yada dekontunu alabilir kesebilirsin.Kbsden personelin bilgilerine girip ordan saglık raporu kutusundan rapor altı tarihini yaz ve ücretini yaz maaşından kesinti yapar.
  25. erhan.can1

Mutemet Arşivi Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesi Son Duyuru (Genel Bütçeli İdareler Muaf)

Ben Tam anlayamadım ama Sağlık Bakanlığından Döner Sermaye üzerinden maaş alan 4D İşçileri Beyannemeden mi verecez Sağ
  26. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli 2020 Yılı Asgari Ücrete Göre İşkur İşçilerine Ait Zam Oran Ve Miktarı

Yarın TİS için son oturum olacak bakalım daha nasıl bi süreç bekliyor
  27. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) kazananlar Sabit Ödeme

Yok abi konuyu konuşmuştuk alacaksınız demiştiniz doktordan alırken bana bölge farkı ödenmesi gerekmiyor gibisinden demişti onun için bi sormak istedim bu konu altında
  28. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) kazananlar Sabit Ödeme

Bölge tazminatlarını aldıklarımızdan bölge farkı ödemesi lazım mı yoksa hiç mi ödenmeyecek
  29. erhan.can1

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Devlet Lojmanları Kira Bedelleri Genel Tebliğ ve Lojman Kira Hesaplama

3,0415 Neye göre belirleniyor hiç hesaplama yapmadım normalde.
  30. erhan.can1

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Devlet Lojmanları Kira Bedelleri Genel Tebliğ ve Lojman Kira Hesaplama

1-14 Ocak döneminde personelden farkı almamız lazım mı?
  31. erhan.can1

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi (696) 01-14 Ocak Maaş Dönemi

14 Günlükde Agi Hesaplaması yapılmayacak Not Olarak düşeyim burda ÇKYS'de Bodro Hesaplama ekranında Agi hesaplanması yapın.
Geri
Üst Alt