Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Milli emlak genel tebliği yayınlandı

Arkadaşlar bugünkü resmi gazetede 377 sıra nolu milli emlak genel tebliği yayınlandı, kira kesintisi olan personellerin maaşlarından kesilecek olan tutarlar arttı, bilginize.
  2. Mutemet Arşivi İş Yeri Hekimi Kişi Borcu

evet zaten tkhk duyurular kısmında görüş yayınladı yeni, 27/12/2016 tarihli yazı yayınladı, yazıya göre daha öncede forumda konuştuğumuz gibi 1 temmuz 2017 ye kadar bi ödeme yapılmayacak. Geri almaya gelince şahsen ben bugüne dek ödenmiş olanların geri alınması gerektiğini düşünüyorum, yani 1...
  3. Mutemet Arşivi daimi işçi gelir vergisi 17 günlük

AGİ yi kıst verin bence aralıkta çünkü ocağa bırakırsanız kişi AGİ siniin tamamından faydalanamayabilir. 17 günlük agiyi aralıkta verin, 14 günlük yeni agi yi ocakta verin
  4. Mutemet Arşivi daimi işçi gelir vergisi 17 günlük

diğer birçok kurum da araliktakini eski matrahtan (%27), ocaktakini ise vergi matrahı sıfırlanmiş olarak (%15) üzerinden yapıyor, ben de bu kanidayim, şahsen tereddütlü bi konuda ikileme düşüyorsam hep kamudan yana yorum yaparım
  5. Mutemet Arşivi daimi işçi gelir vergisi 17 günlük

biraz karışık bi konu zaten adem bey, ben de konuya çok hakim değilim
  6. Mutemet Arşivi daimi işçi gelir vergisi 17 günlük

özelgede geçen hüküm : "Bu hükümlere göre, 15-31 Aralık günlerine ait ücretler için bordro yapılarak ücret ödemesi tahakkuk ettirilip, yevmiyeli personelin kişi bazında alacaklandırılması halinde bu ücretin hesaben ödendiği kabul edilerek 2001 yılının ücreti sayılması ve 2001 yılında geçerli...
  7. Mutemet Arşivi daimi işçi gelir vergisi 17 günlük

benim yayınladığım özelgeye göre 15-31/12/2016 ücreti, aralık ayında tahakkuk ettirilip işçiler adına hesaba alındığı için 2016 yılının süregelen vergi matrahı toplamı yani yüksek olan vergi dilimi üzerinden hesaplanması gerekir. 01-14/01/2017 ücreti ise yeni yılda tahakkuk ettirildiği için yeni...
  8. Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

programı nerden indirebilirim
  9. Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

sunumun web adresi : http://www.tkhk.gov.tr/4274_maliz-mevzuat-egitim
  10. Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

evet tkhk strateji geliştirme daire başkanlığı nın yayınladığı sunuma gore riskli bayram günleri için ℅50 + ℅20 = %70 arttırılır diyor. Yani önce ℅50 riskli birimi hesaplayıp oluşan sayı üzerinden ℅20 daha zam vermek yanlış tkhk ya gore, ben de şahsen tkhk nın yorumunu tercih ederim
  11. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

yazı maliye anasayfada yayınlandığı için bütün kurumları bağlar bence. zaten maliye bumko anasayfada yayınlanmasının sebebi bütün kurumların dikkate alması içindir. hiç daha önce ordaki görüş yazılarının kurumlara posta yoluyla gönderildiğine şahit olmadım
  12. Mutemet Arşivi Ayniyat Saymanı Giyecek yardımı

giyim yardımı yönetmeliğinde ayniyat memuru diye tanımlanan kadro ile ayniyat saymanı kadroları farklı kadrolar olsa gerek, ayniyat memuru kadrosu eskiden kalmış ve sonradan kaldırılan bi kadro mu, muhtemelen öyledir, yoksa giyim yardımı yönetmeliğinde ayniyat memuru diye ayniyat saymanlarinin...
  13. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

Arkadaşlar 6331 sayılı iş güvenliği yasası kamu kurumları için 01/07/2017 ye ertelendiği için maliye bakanlığı 01/07/2017 tarihinden önce iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimlerine ücret odenemeyeceğine dair yeni yazı yayınladı. Yazı www.bumko.gov.tr adresinde kamu personeli gorusler bölümünde...
  14. Mutemet Arşivi Stajyer Öğrenci Maaşları

stajyer öğrenciler mevzuat gereği staj yaptıkları kurumla sözlşeme imzalayarak staj yapar. sözleşmesinde ücret ödenip ödenmeyeceği yazar.
  15. Mutemet Arşivi İhraç edilenlere kişi borcu çıkarılmayacak

Maaş sabitlere borç çıkarılmayacak ama 2013/8 nolu sağlık bakanlığı müsteşarlık genelgesi gereği 14 günlük mahsup edilemeyen sabit ek odeme tahsil edilmesi gerekir
  16. Mutemet Arşivi Açığa alınan iade

peki bordroyu kbs üzerinden mi yapacaz, yoksa elden mi
  17. Mutemet Arşivi ameliyathanede çalışan hemşire, doktorun giyim yardımı

en doğrusu her zamanki gibi bu konu hakkında görüş sormaktır...sonuç itibariyle bu sorunun cevabını verecek olam maliye bakanlığı veya devlet personel başkanlığıdır.
  18. Mutemet Arşivi ameliyathanede çalışan hemşire, doktorun giyim yardımı

tskr ederim üstad, bu tespitin sorunu çözdü sayılır.
  19. Mutemet Arşivi ameliyathanede çalışan hemşire, doktorun giyim yardımı

arkadaşlar kolay gelsin.şöyle bi sorum olacak. ameliyathanede çalışan bi hemşire giyecek yardımı yönetmeliği I sayılı cetvel 9. sırada sayılanları alıyor. peki bu hemşire aynı zamanda II sayılı cetvelde ameliyathanede çalışan sağlık personellerine verilen ameliyathane kıyafetini de alacak mı...
  20. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

maliye bakanlığı bumko yazısı : bumko.gov.tr > mevzuat > kamu personeli mevzuatı >örnek görüşler > çeşitli görüşler kısmında baştan ilk yazı tkhk yazısı : tkhk.gov.tr > birimlerimiz > destek ve idari hizmetler kurum başkan yardımcılığı > hasta, çalışan hakları ve güvenliği daire başkanlığı >...
  21. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

bizde sözleşme yapmadan direk kısmi zamanlı görevlendirme yaptılar iş güvenliği uzmanlarına...ben elimdeki görüş yazılarını paylaşayım... maliye bakanlığının yazısı : http://www.bumko.gov.tr/Eklenti/9195,isyeri-hekim-uzman.pdf?0 tkhk yazısı ...
  22. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

kamu kurumlarında asli görevleri yanında görevlendirme ile birlikte iş güvenliği uzmanı veya işyeri hekimliği yapanlar için bu hüküm...sözleşme vs imzalamıyorlar...
  23. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

http://www.tkhk.gov.tr/Dosyalar/2092d79638644b95ac67883b7cdf4879.pdf
  24. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

tkhk nin bir yazisinda 6331 sayili is guvenligi kanunu uyarinca odenecek olan is guvenligi uzmani isyeri hekimi ucret odemesinin kamu kurumlarinda ancak kanunun kamu kurumlarinda uygulamanin mecburi oldugu 01/01/2016 tarihinden sonra tahakkuk ettirilebilecegi, bu ucretin kamu kurumlarinda...
  25. Mutemet Arşivi Açığa alınanların SGK kesenekleri ödeme

Açığa alınan ücretsiz izin seçeneğini seçin
  26. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

http://www.bumko.gov.tr/TR,1063/cesitli-gorusler.html bu linke tıkla..en başta görüş yazısı..
  27. Mutemet Arşivi 2016 birinci dilim ilave tediye ödeme zamanı belli oldu

Arkadaşlar işçilerin 2016 temmuz ve aralık ilave tediye odemeleri hala belli olmadı...dimi
  28. Mutemet Arşivi Kişi Borcu Tebliğ Edilemiyor

kişinin bundan sonra tahakkuk edecek olan maaşından kesebilirsin icra gibi...
  29. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

bumko normal olağan mesai saatleri içerisinde (tam zamanlı iş güvenliği uzmanı veya işyeri hekimi 08:00 - 17:00) çalışan is güvenliği uzmanları veya işyeri hekimlerine ucret dönmeyeceğini dair gorus yayınlamış...bu gorus yazısı yukarda sorduğum sorunun cevabını açık ve net veriyor...yazıya bumko...
  30. Programlar Açığa Alınma Genel Bütçe 5510/5434 Kişi Borcu

5434 e tabi memur ücretsiz izin veya istifa halinde kıdem yılı 5 ile 10 arasında ise emekli keseneği devlet katkısı (%20) kişiden tahsil edilecek tmm.... siz yukarda parantez içinde (%16) yazdınız...sebebi ne anlayamadım
  31. Programlar Açığa Alınma Genel Bütçe 5510/5434 Kişi Borcu

Kbs de işlem kodu olarak açığa alınan (gssp kesilir) yaptık...5510 sonrası ücretsiz izinli personele tam gss primi kesti
  32. Programlar Açığa Alınma Genel Bütçe 5510/5434 Kişi Borcu

Bizde 5510 sonrası açığa alınan memurun gss primi tam hesapladı kbs
  33. Mutemet Arşivi Ünvan değişikliği emekli ek gösterge

Biz mutemetler genelde hep böyle karışık zor problemlerle karşılaşip uğraşırız... sizin sorunuz da buna bir örnek.... bir mutemetlerin ortak durumu bu...ben böyle karışık zor bi durumda görüş sormak taraftarıyim....sonuçta maliye bakanlığında bir sürü uzman var....bu sorulara ancak onlar cvp...
  34. Mutemet Arşivi GÖREVİNE SON VERİLENLER HAKKINDA YAPILACAK İŞLEMLERE İLİŞKİN DUYURU

bumko yazısının aslını da paylaşabilir misiniz ferhad bey
  35. Mutemet Arşivi Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Ödemeleri

selweb: Poliçedeki net prim üzerinden hesaplama yapıp (bsmv hariç) Poliçenin yarısını ödeyeceksin. selweb bey bsmv hariç demenizin dayanağını biliyor musunuz...zahmet olmazsa yazar mısınızburada
  36. Mutemet Arşivi Tutuklu ve açığa alınanların sabit ek ödemesi?

Evet sabit ek odemesi de maaştaki gibi 2/3 ödenir. çünkü sabit ek ödemenin mevzuatı incelendiğinde bu ödenemin odenmesinde aylıklara ilişkin hükümler uygulanır deniyor....aylıklar 2/3 ödendiği için sabit de 2/3 ödenir....
  37. Mutemet Arşivi Açığa alma

evet 15.07.2016 da aldığı maaşından 15.07.2016 - 20.07.2016 arasını tam 21.07.2016 - 14.08.2016 arasını ise 2/3 oranında hesaplanması gerektiğinden kişi borcu çıkaracaksın
  38. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

yani bu tekniker 08:00 - 17:00 arası teknikerlik değil de iş güvenliği uzmanı olarak masa başında sahada vs çalışıyor. bu kişiye de 80 saat üst sınırdan ücret mi ödenecek...DPB bu konuda görüşü var ama çözemedim...
Geri
Üst Alt