Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Aylık Prim Hizmet Belgesini MUHSGK Üzerinde Düzeltme

Ama matrahım artmıyor. Neden vergi ziyaı cezası yiyorum?
  2. Çözümlendi | Kilitli Aylık Prim Hizmet Belgesini MUHSGK Üzerinde Düzeltme

Teşekkür ederim. Evet düzeltme işlemi, süresinden sonra olacak. İlk gönderdiğim asıl bildirgede prime esas kazanç 2.574,56-TL idi. AGİ, GV Matrahı ve GV ise doğru girilmişti. Sadece düzeltilmesi gereken ve olması prime esas kazanç 2.660,38-TL. Bu durumda, ilk gönderdiğim asıl bildirgede sadece...
  3. Çözümlendi | Kilitli Aylık Prim Hizmet Belgesini MUHSGK Üzerinde Düzeltme

Merhaba, Dün MUHSGK üzerinden personelimizin primlerini gönderdik. Ancak biraz önce bir personelimizin prime esas kazancını eksik gönderdiğimizi fark ettik. Düzeltme beyannamesi verirken “Bu döneme ilişkin önceki beyannamemde / beyannamelerimde beyan ettiğim sigortalı çalışan bilgilerinin...
  4. Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Maaş Borçlandırma

Gönderdiğiniz linklerden maalesef öğrenmek istediğim hususlara ilişkin detaylı bilgiye ulaşamadım. Yine de teşekkür ederim.
  5. Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Maaş Borçlandırma

Merhaba, Personelin maaş borcu hesaplamasında genel anlamda sıkıntı yaşamaktayım. Konuyu biraz araştırdım ancak çok farklı uygulamalar olduğunu görüyorum. Farklı senaryolara göre personel borcunun nasıl hesaplanacağı, SGK ya da Emekli Sandığı prim kalemlerinin istenip istenmeyeceği, istenecekse...
Geri
Üst Alt