Arama sonuçlarınız

1. Sacide

Mutemet Arşivi Ekobs Rapor Girişleri

Öncelikle herkese kolay gelsin diyor ve ek ödeme yapan arkadaşların bir fikirlerini almak istiyorum, yeni yönetmelik madde 5'te "... yılda 7 günü geçmeyen kısa süreli hastalık rapor süreleri, hakem hastane tarafından onaylanan heyet rapor süreleri.... çalışılmış gün olarak kabul edilir."...
  2. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Mühendislik Bitiren Teknikerin Zam Ve Tazminatları Hk.

Endüstri Mühendisliği bitiren 12 yılık bir teknikerin zam ve tazminatları konusunda yardıma ihtiyacım var Mühendisin Özel hizmet Tazminatı : 160 Yan ödeme tazminatı : 2200 teknikerin zam ve tazminatlarını bu şekilde mi değşitirmem gerek sizce?
  3. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz Izin Dönüşü Maaş Işlemleri

personelimiz 11.08.2022 tarihinde ücretsiz izinden dönüş yapmış, 15.08.2022 maaşının içinde GSS kesintisi gitti ve Emsan keseneklerde onaylandı sgk emanetten gitti yani Defterdarlıktan durdurma şansım artık yok bu personele KBS sistemden münferit maaş hesaplayamıyorum gss uyarısı veriyor bu...
  4. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans Bitirmede Özel Hizmet Tazminat Farkı Alabilir Mi?

Sağlık Memuru-Tıbbi Sekreter bir personelimiz lisans sağlık yönetimi mezunu, sağlık yönetimi yüksek lisans da bitirdi bu personel tazminatlardan farklı olarak yararlanabilir mi? elinde yüksek lisans ile ilgili yazı olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim kolay gelsin
  5. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olan Işçiye Bildirge Verilebilir Mi?

Öncelikle herkese kolay gelsin, sorunu açıklayım işçi 05.03.2022 tarihinde emekliye ayrıldı. Ekim-Kasım 2021 tarihlerinde eksik ödenen gece çalışmaları mayıs maaşıyla ödendi ancak bildirge nasıl yapılacak geçmiş dönem açtırsak cezai işlem uygulanır mı bu konu hakkında bilgisi olan veya bu...
  6. Sacide

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

Merhaba arkadaşlar elinde bildirgeyi toplu vermek için Excel olan varsa paylaşabilir mi
  7. Sacide

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

dalga geçiyolar sanırım neye istinaden böyle bişey yazarlar enteresan her tis döneminde yaptığımız iş tebliğ aldıktan sonra bir aylık süremiz var sgk bildirge vermek için kaldıki tis imza tarihini bile baz alsak en az 8 ekime kadar vakit olması gerekiyor.
  8. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçecek Olan 4/B Personel Işlemleri

cevaplar için teşekkür ederim anladığım kadarıyla ÇKYS ye atama kararı düşecek buna istinaden ayrılış ve başlayışını yapacağım ve bu karar genelde 14ü ayrılış 15i başlayış şeklinde oluyormuş bu durumda iade almalık bir durum olmayacak peki bu maaş dönemine yetişmeme durumu olursa veya oluru 14...
  9. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçecek Olan 4/B Personel Işlemleri

Merhaba arkadaşlar, 02.07.2021 tarihinde 3 yılı dolan 4B personelin kadroya geçiş işlemleri nasıl yapılacak yol gösterebilir misiniz kişiden ücret iade alacakmıyız insan kaynakları müdürlüğe onay için yeni yazmışlar henüz gelen bir yazı yok bu durumda kişinin SGK çıkış tarihine ne girmeliyim?
  10. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Geçmiş Dönem Fhz Kesenek Hesabı

Merhaba, Geçmiş dönem fiili hizmette SGK'nın kesenek hesabını kullanan var mı aşağıya ekran görüntüsü ekliyorum kesenek ve karşılıkları toplamamız mı gerekiyordu ekranı kullanan bilen varsa destek olabilir mi?
  11. Sacide

Çözümlendi | Kilitli İdari İzinlerde Nöbet Ödemeleri Ile Ilgili Desteğe Ihtiyacım Var.

Merhaba mutemet arkadaşlar, nöbet usulü çalışan bir personelimiz idari izin olan 11.05.2021 tarihinde 24 saat nöbet tutmuş bu personelimizin şöyle bir itirazı var ben eksik mesai alıyorum bu yüzden idari izinli olan 10.05.2021 tarihi ve 12.05.2021 tarihine gündüz mesailerini göstereyim ve...
  12. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Kurum Değiştiren Personelin Maaş Ödemesi Nasıl Yapılır ?

Öncelikle herkese kolay gelsin, bir sorum olacak hastanemizden bir eczacı SGK kurumuna tayini çıktı yani sağlık bakanlığından çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına kurum değişiklik talebi onaylanmış bu personel 1 temmuz tarihinde ayrılış yapacak, maaşında veya sabit ödemesinde geri iade alma...
  13. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Sisteminden Prim İade için tarih sorunu

verdiğiniz bilgiler ile bir personelime giriş yapıp hesaplattım sonuç verdi tarihlerle ilgili bir sorun olduğu düşünmüyorum
  14. Sacide

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Dayanışma Aidatı Görüş Yazısı

Merhaba herkese kolaylıklar diliyorum, Bu görüşe göre sendika üyeliğinden ayrılıp dayanışma aidatı ödemek için dilekçe veren işçi yeni imzalanacak olan toplu iş sözleşmesinden geriye dönük faydalanabilecek olarak yorumluyorum sizin düşünceleriniz nedir?
  15. Sacide

Mutemet Arşivi Maaş Bordro Girişi ve Personel Bordrosu Ekranında Sıkıntı mı var?

yazınızı görünce kontrol ettim bir sorun yok sistemsel bir sorundur. Görmek istediğiniz bordrolar geçmiş yıllara aitse yıl seçmemişsinizdir belki
  16. Sacide

Mutemet Arşivi Sağlık çalışanına Nisan Ayı İtibari İle 4 Ay Ek Ödeme Hk.

tavanı o kadar manuel hesaplayın göreceksiniz, tavanını geçemez
  17. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Yıllık Fiili Hizmet Hatalı Koddan Gönderme

evet eski bildirgeniz ile tutar eşitse fark çıkmaz, 0,00 olunca onaylayabilirsiniz sorun çıkmayacaktır
  18. Sacide

bende bildirim yaptığım gün ile aynı tarihi girdim, 0,01 fark varsa onaylamayın 0,00 olması gerekiyor muhtemelen girmiş olduğunuz personelin tutarında bir sorun vardır terfi farklarından olabiliyor şöyle anlatayım 2019 yılını düzelttiğinizi varsayıyorum personelin 2019 fhz bildirgesinde...
  19. Sacide

ben bu bahsettiğim işlemleri ankara sgk yı arayıp danıştım onların yönlendirmesi ile yaptım
  20. Sacide

Gün sayılarında değişiklik yapmayacaksanız cezalık bir durum söz konusu değil, ama düzeltmeleri kişi olarak tek tek yapılması gerekiyor. kesenek bilgi sisteminden-FHZ ek mahiyete(bir veya birden fazla dönem) seçilecek personel bilgileri doldurulup sebep kısmına fhz gün sayısında veya fhz pirim...
  21. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Mayıs ayı mesai saati kaç olmalı?

Günaydın Mutemet arkadaşlar, Nöbet ödemesi hesaplarken mayıs ayındaki mesai saati kaç olmalı ? idari izinler mesai saatine çalışılmış olarak eklenmeli mi çıkarılmalı mı ? iyi çalışmalar dilerim.
  22. Sacide

Çözümlendi | Kilitli 4/d işçilerde Disiplin nedeniyle kesilecek İdari Para cezaları Brüt ücrettenmi net ücrettenmi

Merhabalar sorularınıza sırasıyla cevap vereyim 1-netten kesilir 2-işçinin bordrosunda kesinti olarak girilir 3- mys de kesinti türü diğer kesinti alt türü kurumlara ait diğer emanetler seçilip bu parayı emanete aldırırsın daha sonra ilgili mal müdürlüğüne emanetteki bu tutarın Maliye Bakanlığı...
  23. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Ek Ödeme

Teşekkür ederim tam vereceğim, konuyu kapatabiliriz hocam
  24. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Ek Ödeme

Merhaba, öncelikle yoğun mesai yapacağımız bu günlerde herkese kolaylıklar dilerim. Bir örnek vererek danışmak istiyorum 01.01.2021-19.04.2021 tarihleri arası ücretsiz izinde olan sürekli işçiye mayıs ayında ödenecek olan ek ödeme kıstelyevm mi yapılmalı ? tam mı verilmeli? emin olamadım...
  25. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Sisteminde Yer Alan "GSS" Sekmesi Hakkında

Mehmet hocam, 5510 sonrası için yalnızca bir yıl gss kesintisi yapılmalı diye biliyordum ekteki sgk duyurusuna istinaden, örnekle; 2 yıl ücretsiz izine ayrılan bir personele 1 yıl için gss kesilip bildirge verilecek , 1 yıl için gss kesinti yapılmayacak ve bildirge verilmeyecek yanlışım varsa...
  26. Sacide

Mutemet Arşivi İki yıllık yüksek öğrenim bitiren teknisyenin HAKUK ve yan ödeme oranı ?

tamam bu durumda benim düşündüğüm gibi madde 6-a ya göre 1125 olması gerekiyor , tekniker kadrosunda birinin yan ödemesi 1625
  27. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Hasta nakil biriminde görevli personele geçici görev yolluğu ?

İyi Mesailer , Hasta nakil ambulansında görevli personelimiz il dışına hasta götürmüş harcırah istiyor, bununla ilk karşılaşıyorum ödenir mi ? kanıtlayıcı belge ne talep edilmeli yapan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir misiniz ?
  28. Sacide

Mutemet Arşivi İki yıllık yüksek öğrenim bitiren teknisyenin HAKUK ve yan ödeme oranı ?

peki yan ödeme hakkında ne düşünüyorsunuz ? insan kaynakları biriminden çkys sorgulaması yaptırdım ünvanı teknisyen görünüyor 1616668807 evet bizim bakanlığımız ek ödeme ve sabit ödemeleriyle sizden farklılık gösterebilir personelimiz kendi alanında teknik yüksek öğrenim bitirdi HAKUK oranı ve...
  29. Sacide

Günaydın sevgili mutemet arkadaşlar, bir konu hakkındaki görüşlerinizi ve bilgilerinizi öğrenmek istiyorum. Teknik lise mezunu olarak 2018 yılında göreve başlayan bir teknisyenim var, bu personel iki yıllık yüksek öğrenim bitirdi yan ödeme ve HAKUK oranı hakkında aklıma takılanlar oldu. Bu...
  30. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

İlk indirdiğimde bende de boş verdi ikinciye indirdim doluydu sorun çıkmadı
  31. Sacide

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Günaydın sevgili mutemet arkadaşlar, ocak ve şubat için halen gelişme yok acaba ödeme yapan var mı? beklemeye devam mı ?
  32. Sacide

Çözümlendi | Kilitli 4/b Sözleşmeli Personelin ücretsiz izne ayrılması

kesilmiyor, ilgili personele kbs bilgi girişi kısmından ücretsiz izine ayrılma seçip hesaplama yaptığınızda personeli bordrodan çıkarıyor.
  33. Sacide

Çözümlendi | Kilitli 4/b Sözleşmeli Personelin ücretsiz izne ayrılması

Öncelikle personeline kişi borcu oluşturup iade işlemlerini yapmalısın, bildirge kısmına gelincede gün kısmına ilgili personelin çalıştığı gün sayısını, eksik gün kısmınada aynı şekilde eksik gün sayısını yazıp eksik gün nedeni kısmına ücretsiz izin kodunu seçmelisin örnek; 18.03.2021...
Geri
Üst Alt