Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi KBS-MYS-TKYS sorunları

cep telefonundan deneyin oluyor.
  2. Süleyman Kambuk

sunucularda sıkıntı var bizde de giriş yapamıyoruz. şifre değişikliği 3 gün var diyor ama değiştirme yapmadık. işyem göremiyoruz.
  3. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 696 khk kapsamında kadroya alınan işçilerin yeni toplu sözleşmesine geçişleri dolayısıyla sosyal hakları

1 kasım ve öncesi sendikaya üye olanlara 17 günlük kısteylv ödeme çıkardık. Bu yazılan gibi uyguladık
  4. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 4 d li personel giyim yardımı

SöZleşmesinde varsa hem nakti yardım hem ayni yardım ödeneceği şeklinde ibare ödenir. Sözleşme hükümlerine bakmak gerekiyor. Ancak genelde sözleşmede ayni yardım verilemediği durumlarda nakti verilebilir gibi maddeler olabiliyor. Siz işçinin bulunduğu sendikal hakların olduğu toplu sözleşme...
  5. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli KBS'den BES Kesintisini İptal Etme Sorunu

Maaşta keainti görünüyorsa ve Zaten kişi besten çıktıysa maaştan kesilse bile otomatik para kişinin hesabına aktarılıyor. Bir sonraki ayda otomatik silinmiş oluyor. Bazen güncelleme yapılmamış olabiliyor. Bizdede çok oldu. Kişi çıkmış ama kbs den silinmediğinden Maaştan hesapladık kesintiyi...
  6. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli KBS'den BES Kesintisini İptal Etme Sorunu

kişi bes şirketine bildirerek besten cayma hakkını kulandığında bes sirketi maliye alt yapısından ayrılma işlemini otomatik yapmaktadır. biz mutemetler bes için sadece giriş işlemini yapmaktayız. Bes ten cayma işlemi olduğunda KBS den biz silmiyoruz.
  7. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Atanan Personeli KBS maaş sistemine kayıt etme

T.S.K da Kbs yok diye biliyorum. Diğer bilgilerdeki değişiklikler 9 kodunu seçerseniz sorun kalmaz. Bu şekilde yapınız . Aksi halde İlk işe başlayan olmadığından tarihle çakışır 1 seçerseniz.
  8. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 696 KHK işçilerin yeni toplu sözleşmeye geçiş mali ve sosyal haklar

yıl içinde 10 günlük ikramiye ödendi 10 günü oranlayarak düşmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. buradaki hesapta ödenmesi gereken orantı alınmış ödenen oranlanmadan yapılmış işçinin aleyhine yanlış bir uygulama olur 5 günlük ödersek.
  9. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 696 KHK işçilerin yeni toplu sözleşmeye geçiş mali ve sosyal haklar

şu şekilde de 8.33 çıkıyor. Toplam ikramiye günü yeni tis 60 (ödenmesi gereken) Toplam ikramiye günü eski tis 10 (ödenen) Aradaki Tis Gün Farkı 60-10 =50 (fark) 60 günde tam ikramiye ise yani %100 ise 50 günde X olarak yapılabilir. Basit düz mantık hesaplarsak. 60-100 50-X 50*100/60=8,33...
  10. Süleyman Kambuk

2 gündür KBS açılmıyor bizde elimizde 10 birim maaşı kaldı. bir şey yapamadık. Bir sürü atama yer değişikliği mevcut. Yeni kurulan harcama birimi de var aksilik gibi.
  11. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 4d maaşlarında 14 günlük kısımlarını yaparken günlük ücret

bizde geçmişte sendikanın yazısı var yarım yevmiye diye bahsetmiş. sendika faaliyet koluna göre değişebiliyor sanırım
  12. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 4d maaşlarında 14 günlük kısımlarını yaparken günlük ücret

yol yardımı olmayıp servisten yararlandırma durumu ola sözleşmelere nasıl bir uygulama yapabiliriz. acaba
  13. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Yüksek Hakem Kurulu Toplu İs Sozlesmesi Hükümleri

yararlandırmaya devam edin deim sizin mevcut bakanlığınız sanırımsağlık bakanığına verilen cevapta bu şekilde devam etmesini söylemişti. yanlış okumadıysam bu şekilde. bizde mevcut toplu sözleşme varda ne işçilerin üyeliği geldi nede konuyla ilgili işçi-işveren şube müdürlüğü birşey yaptı. bu...
  14. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 15.10.2020-31.10.2020 tarihleri Arası Sürekli İşçi Sosyal Yardımları Nasıl Yapılmalı ?

kısa ve öz sizdeki sözleşme. Çok açıklayıcı olmuş. 1 saat erken gelen işçi ne olacak gibi şeyler yol ücreti olayı felan yok
  15. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 15.10.2020-31.10.2020 tarihleri Arası Sürekli İşçi Sosyal Yardımları Nasıl Yapılmalı ?

düşüh düşündüğül bu şekilde benimde. ama net değilim. işçilerin yarısı servis kullanıyor. yarısı kullanamıyor. erken geliyor işe
  16. Süleyman Kambuk

Benimde aklıma takılan şöyle bir durum var. eski hakkında Yol yardımı alıyordu. Bizim toplu sözleşme de servisten yararlandırılır ibaresi var. eski sözleşme hakları ücret hariç sosyal yardımlar yeni sözleşmeden yüksek olduğunu varsayarsak ne gibi bir yol izlenir. Yol yardımı kadar tutarı...
  17. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Eşi işe başlayan memurun Aile yardımı ödemesi hk.

MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜM KURUMLARA GÖNDERİLEN YAZI 16/01/2018 tarihi itibariyle KPHYS kullanan tüm Kamu Kurumlarında çalışan memurlar Aile Yardımı ve Aile Durum Bildirimlerini E-Devlet üzerinden elektronik ortamda yapmaya başlayacaklardır. Buna göre; 1- 16/01/2018 tarihinden itibaren...
  18. Süleyman Kambuk

e-devlet platformundan bildirim verilmesine iliştin uygulama 2018 yılı itibariyle kadrolu memurlar için devam etmekte oradan yapılması gerekmektedir. 15.10.2020 tarihi itibari ile ilgilinin eşi işe başladığı şekilde bildirim verecekse 1 aylık kişi borcu çıkarılması gerekmektedir. (Bunu bir...
  19. Süleyman Kambuk

Kişinin Kamu Personeli Aile Bilgileri Bildirim Sistemi üzerinden bildirim vermesi ona göre işlemin yapılması daha doğru olacaktır. Kişiye ekstra bir ödeme söz konusu değil bildirime göre borç çıkarma durumu oluşabilir..
  20. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi MYS Gelen Fatura İptal Etme

Bilgilendirme yapmıştık kuruma ama halrn dönüş olmadı artık bakocaz bi çaresine ilginiz cevabınız için tekrar teşekkürler.
  21. Süleyman Kambuk

bu yönlendirme işini MYS sisteminden yapılacak bir yer bulamadım. faturayı yönlendir kısmında sadece kendi kurumumuza ait harcama birimlerine yönlendirme yapılabiliyor. Gelen fatura göndericiye ya da başka herhangi bir yere yönlendirme yapılamıyor.
  22. Süleyman Kambuk

Öncelikle cevap için teşekkürler. faturayı gönderen ilgili yeri aradığımda şu cevabı aldım. siz faturayı önce iptal etmelisiniz diyor. Bende ettim diyorum. (REDDEDİLDİ görünmesi sebebiyle) aradığım şey MYS sisteminde de yaptığım işlem iptal işlemi olmuyor mu.? eğer olmuyorsa bu faturayı nasıl...
  23. Süleyman Kambuk

MYS sisteminde Fatura ile ilgili şuana kadar hiç bir işlem yapmadığımdan sorma gereği duydum. Bir fatura gelmiş Yanlışlıkla Bizim Harcama Biriminin vergi kimlik numarası yazılmış. MYS Harcama İşlemleri E-Fatura İşlemleri Menüsünden Fatura Durum Değiştir seçeneğinden fatura durumunu hatalı fatura...
  24. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Atatürk Resimlerinin Taşınır Kaydından Düşülmesi

Böyle giderse Levent KIRCA'nın skeçindeki gibi evinize götüreceksiniz. :D:rolleyes:
  25. Süleyman Kambuk

Programlar Stajyer Öğrenci Ücret Hesaplama Programı

uzun dönem stajlarda stajın başlangıcı ve bitişi arasındaki haftasonları ve resmi tatiller aylık oalrak ödeme yapıldığı için dahil edilir. fiili çalışmaya dayalı gün hesabı 40iş günü 30 iş günü gibi stajlarda ise stajın başlangıcı ile bitişi arasındaki haftaiçine denk gelip çalışılmayan günler...
  26. Süleyman Kambuk

Programlar Stajyer Öğrenci Ücret Hesaplama Programı

evet fiili çalışma olduğundan çalışıp alıyorlar.
  27. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi KBS-MYS aklımızla mı oynuyor ?

genel sorun bizdede aynı.
  28. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi KBS-MYS aklımızla mı oynuyor ?

Aynen katılıyorum. Ayrıca bizim şöyle bir sorunumuz var. Döner Sermayenin ödediği ek ödemeleri bu ay biz maaş ta ödeyeceğiz. Bihn kişi tek tek oranlarını belirleyip. Sisteme işlenip ödeme yapılması gerekiyor. :eek: telefonlar susmuyor.
  29. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Maaş Ödendikten sonra geriye dönük gelen rapor.

ilgili personel memur mu.. işçi mi.? statüsünü yazarsanız vevaplar net şekilde gelecektir. ayrıntı vermedikçe doğru cevaba ulaşamayız. memur sa bir sonraki maaşta kesilir. not düşülür sıkıntı olmaz.
  30. Süleyman Kambuk

Görüş Yazıları Sürekli İşçilerin Bayram Mesaileri Hesaplanması Hk.

kendi mantığıma göre yaptım aslında ama her yerde aynı karar var sanırım.
  31. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli fark maaş kesenek bildirimi

doğrudur. siz ödemeyi gerçekleştirdikten sonra 10 gün bildirim süresi 15 gün ödeme süresi var. SGK sıkça sorulanlar kısmından alınmıştır. Ek mahiyette aylık prim ve hizmet belgesinin düzenlenme süresi nedir? Cevap : Ek mahiyette aylık prim ve hizmet belgesinin düzenlenmesine esas ödemenin...
  32. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli fark maaş kesenek bildirimi

ödeme yapıldıktan sonra 10 günlük süre içinde bildirimi yapılmalıdır.
  33. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 2019 yılında meslek kodu görünen işçilerin 2020 yılında e devlette meslek kodları görünmüyor

sgk dan yazı ile düzelttirilebilir. görünmesi gereklidir. Ödeme ile ilgili bir sıkıntı oluşmasa da bir işçi mahkemeye gitse unvanı olmaması gibi durumda ne sebeple yazmadığı sorulabilir. Cezai durum var mı yok mu kesin emin değilim.
  34. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Başka Kurum Kira(lojman) Kesintisi

fatih beyin dediği gibi başka kuruma ait kira kesintisi ise başka kurumun gelir elde etme durumu var ise diğer kira olarak kesilmesi gerekmektedir.
  35. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kadro Karşılığı Sözleşmeli Rapor Alınmıyor.

düzeldi mi hatanız. yoksa devam ediyor mu.? bizde sıkıntı yokta.
  36. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kadro Karşılığı Sözleşmeli Rapor Alınmıyor.

Kadro karşılığında ödeme emri belgesinde asgari geçim indirimi hiç karşılaşmadım. Normal maaşa ait bordroyu veriyordur. Ödeme emrinde varmı ilgili rakam.
Geri
Üst Alt