Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Sohbet Alanı Kurban Bayramının Maaş Dönemine Denk Gelmesi

bi kolaylık sağlanmıyor malesef ki. Bizler erkenden süreci tamamlayacağız bir şekilde.
  2. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi İkramiyesi Maaşla Birlikte Mi Verilir ?

biz ayrıca hesaplatıp veriyoruz. sözleşmede örneğin nisan ve eylül aylarında 1 aylık ikramiye ödenir diye yazar. isterseniz maaşta isterseniz maaş dışında verilebilir. Önemli olan ödeme tarihidir. Gün belirtmediyse o ay içinde ayın 1. gününden son gününe kadar ödeme yapabilirsiniz. Bizde...
  3. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi Maaş/Ücret Işlemleri Kbs Üzerinden Yapılan Personel Ödemelerine Ilişkin Ödeme Emri Belgesi 01.03.2025 Den Itibaren Hys Üzerinden Yapılacak

haklısınız sizinkinin2 katından biraz fazla birim de bizde var :D zorlanacağız. elektronik belge evrakları için birde muhasebe birimleri çıktı alıp ıslak imza attırmasa çok güzel olacak. Yarın Harcama Birimleri maaşını devretmeyi yine konuşacağım. sonucun değişmeyeceğini bilsem de :lol:
  4. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi Maaş/Ücret Işlemleri Kbs Üzerinden Yapılan Personel Ödemelerine Ilişkin Ödeme Emri Belgesi 01.03.2025 Den Itibaren Hys Üzerinden Yapılacak

süreç güzel fakat; birden çok harcama birimi maaşı yapanlar yine sorun üstüne sorun yaşayacak. liyakatsız iş bilmez bazı yöneticilerle iletişim 2 kat artmış oldu :D:cry:
  5. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi Fazla Veya Yersiz Ödenen Aylıkların Geri Alınması Hakkında Kılavuz Ve Örneklerle Kişi Borçları Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü 24.02.2025

bunu yıllardır ben maliye yanlış hesaplıyor diye yırtınıyordum ama hesaplama mantığı bu şekilde daha kolay oluyor. SGK sistemleride buna uyumlu olduğundan tam aylık prim üzerinden kıst hesaplamalar yapılıyor. kıst ödemelerin prime esas kazançları elde edilen kısımdan değil de tam maaşın peki...
  6. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi Fazla Veya Yersiz Ödenen Aylıkların Geri Alınması Hakkında Kılavuz Ve Örneklerle Kişi Borçları Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü 24.02.2025

diğer dosyalara baktım da aslında Maliyenin ki de aynı mantıktaymış. SGK ye gönderilmeden öncesi ile gönderldikten sonraki örneğimle karıştırmışım. Ama genel olarak birebir uyumlu. güzel yapmışlar. Çok geciktiler ama yaptılar. Biz forumda da Bir fikrim var konusu olarak Maliyeye yazmıştık...
  7. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 4/B Destek Personeli Lisans Tamamlama

verileceğine ilişkin bir hüküm yoksa; kamunun lehine olanı uygulamak her zaman doğru olandır. resmi bir dayanak ya da değişiklik olmadıkça zaten bir şey verilmemesi en doğru seçenek olacaktır. Kanuni bir düzenleme yoksa; yada Kurum içi makamdan bir onay vb. sizi kurtarıcı bir şey yoksa risk...
  8. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 4/B Destek Personeli Lisans Tamamlama

Cumhurbaşkanlığından Kurumunuza gelen örnek ücret sıkalasına bakınız. O sıkalada Ücret gruplarını hizmet ylına göre mi yoksa eğitim durumuna göre mi belirtmiş na baınız. Benim gördüğüm 4c/den 4b ye geçen personel harici hepsi ünvan ve hizmet yıllarına göre belirleniş. Sizde de aynı durumda ise...
  9. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 4-B Rapor Kesintisi Nasıl Ve Nereden Yapılır

4b de protokol olmasına gerek yok. olursa da iyi olur tabi. 4bli için sgk bildirim durumu işçilerden farklı 1 günde rapor kullansa 30 günde rapor kullansa ücretsiz izin ya da istifa gibi durumlar yoksa sgk sı tam 30 gün üzerinden yatıyor. sadece yatan rapor parasını iade almak kalıyor bize de...
  10. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 4-B Rapor Kesintisi Nasıl Ve Nereden Yapılır

hesaplaması bazı durumlarda yataklı tedavi normal tedavi gibi karışıklık olabiliyor. Size önerim. kişiden e-devlet üzerinden yatan rapor ücretine ait döküman isteyin o tutar kadar ya maaştan kesin ya da muhasebenizin hesabına yatırmasını sağlatın. bizim uygulamamız bu şekilde; işçi ya da 4v iş...
  11. Süleyman Kambuk

benim exellerle Maliyenin hazırladığı birebir uyumlu; tek fark; SGK da fala kesilen %9 ve %5 e ait kişi kesintileri kişiye iade etmek yerine ben borçtan düşüyordum. Burada kişiye iade edilecek tutar olarak gösterip borcu fazla yapmışlar. Örnek bende kişi borcu: 45.000 kişiye iade edilecek tutar...
  12. Süleyman Kambuk

Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebliği (Sıra No: 83) (Fazla Veya Yersiz Ödenen Aylıkların Geri Alınması) kapsamında hazırlanan Uygulama Kılavuzu ile Örnek Hesaplama Tabloları ekte yer almaktadır. Aylıklardan Geri Alınacak Tutarı Hesaplama Tablolarında yer alan örnekler kamu görevlisinin...
  13. Süleyman Kambuk

Ödeme Emri Örneği Sürekli İşçi İlave Tediye Ödeme Emri Belgesi 2025-02-21

Sürekli İşçi İlave Tediye Ödeme Emri Belgesi
  14. Süleyman Kambuk

Ödeme Emri Örnek Sürekli İşçi İlave Tediye Ödeme Emri Belgesi

Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Sürekli İşçi İlave Tediye Ödeme Emri Belgesi - Sürekli İşçi İlave Tediye Ödeme Emri Belgesi Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  15. Süleyman Kambuk

Ödeme Emri Örneği Sürekli İşçi Maaş Ödeme Emri Belgesi Örneği 2025-02-21

Sürekli İşçi Maaş Ödeme Emri Belgesi Örneği
  16. Süleyman Kambuk

Ödeme Emri Örnek Sürekli İşçi Maaş Ödeme Emri Belgesi Örneği

Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Sürekli İşçi Maaş Ödeme Emri Belgesi Örneği - Sürekli İşçi Maaş Ödeme Emri Belgesi Örneği Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  17. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs Ye Aynı Anda Bi̇rden Fazla Gi̇ri̇ş Yapılması Hk.

Farklı kullanıcılarda istediğiniz kadar yetki tanımlatabilir siniz. Tek kullanıcı fsrklı yetkilerde ise malesef kbs maaş modülünde şuan için mümkün değil.
  18. Süleyman Kambuk

Programlar Memur Maaş Hesaplama 5510-5434

sadece sarı alanlara giriş yapılması gerekmektedir. sarı alanlara ve katsayı alanlarına giriş yaparken herhangi bir şifre sormaması gerekiyor. tam olarak nerde korumalı satır olarak sıkıntı veriyor.
  19. Süleyman Kambuk

Ödeme Emri Örnek Resmi Gazete İlan Ödemeleri Ödeme Emri

Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Resmi Gazete İlan Ödemeleri Ödeme Emri - Resmi Gazete İlan Ödemeleri Ödeme Emri Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  20. Süleyman Kambuk

Ödeme Emri Örneği Resmi Gazete İlan Ödemeleri Ödeme Emri 2025-02-20

Resmi Gazete İlan Ödemeleri Ödeme Emri
  21. Süleyman Kambuk

Ödeme Emri Örneği Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Ödeme Emri 2025-02-20

22. Süleyman Kambuk

Ödeme Emri Örnek Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Ödeme Emri

Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Ödeme Emri - Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Ödeme Emri Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  23. Süleyman Kambuk

Memur Pro Memur Maaş Hesaplama 5510-5434 - Sabit Nispi Ek Ödeme Alanlara İlişkin EK Ödeme Hesabı için Ayrı Alan Oluşturuldu.

Sabit Ek Ödeme 23 Haziran 2022 tarih ve 31875 sayılı Resmi Gazete’ de, 7411 sayılı Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun uyarınca; Sağlık Bakanlığı, Adli Tıp Kurumu ve Üniversitelerin 2547 sayılı Kanunun (c) ve (f) fıkraları...
  24. Süleyman Kambuk

Süleyman Kambuk kullanıcı adlı kişi Memur Maaş Hesaplama 5510-5434 Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Sabit Nispi Ek Ödeme Alanlara İlişkin EK Ödeme Hesabı için Ayrı Alan Oluşturuldu. Güncellemenin devamını inceleyin...
  25. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Memur Personelin Vekaleten Saymanlık Görevi Verilmesi Ve Kbs Işlemleri

görevlendirme onayında 86. madde dayanağı yazılmamışsa yani tedviren görevlendirme yapılmışsa hiç bir şekilde ödeme alamaz.
  26. Süleyman Kambuk

Süleyman Kambuk kullanıcı adlı kişi Memur Maaş Hesaplama 5510-5434 Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: SGK devlet payları için asgari ücret kontrol güncellemesi yapıldı. Güncellemenin devamını inceleyin...
  27. Süleyman Kambuk

Memur Pro Memur Maaş Hesaplama 5510-5434 - SGK devlet payları için asgari ücret kontrol güncellemesi yapıldı.

Net ödenen tutarı etkilemediği için SGK devlet payları için prime esas kazanç asgari ücret kontrolü yapılmamıştı. B güncelleme ile SGK devlet payı asgari ücretin altında kalanlarında işlemlerini KBS bordrodaki gibi yapmaktadır.
  28. Süleyman Kambuk

Programlar Maaş Ve Kişi Borcu Hesaplama Programı (Tam, Kıst, Günlük, 2/3, 1/3, Katsayı Farkı Vb)

Teknisyen lise mezunu 5 yıla kadar olan için ek ödeme oranı otomatik 90 olması gerekirken 95 geliyor. hata olmaması adına düzeltilmesinde fayda var. son toplu sözleşme ile 85 olan orana 5 puan ilave edilerek 90 olmuştu. yanlışlıkla teknikerler gibi 10 puan yazılmış olabilir.
  29. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sk. Memur Sgk Kesenek İadesi

Ya SGK ya yazı yazmak ya da bildirgeye uymak gerekir. Neden yanlış hesaplıyor sistem bende anlamış değilim. Şöyle bir exel yapın gönderilenlari ay ay exele kayıt edin. gönderilmesi gerekenleri de sistemde alarak fark bordrosu oluşturup sisteme uyun derim. yatan primler kişiden kesilen kişiye...
  30. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Ayniyat Saymanlarının Ek Göstergesi

oradaki mahkeme kararında zam ve tazminat kararnamesinden bahsetmiş; yan ödeme ve özel hizmetle ilgili ayniyat saymanlarının sırasının belirlendiğinden bahsetmiş ek göstergeyi de 3600 uygulayın demiş. Mahkeme kararı baştan aşağı yanlış. Devlet memurlarına ödenecek zam ve tazminat kararnamesi...
  31. Süleyman Kambuk

2373,09 TL yapınca benim hesabımla aynı rakamlar uyuşuyor. bi farklılık yok. sadece sizin 2024 temmuz/2025 ocak arası dönemlerde farklılık görünüyor. bu dönemlerde benim gördüğüm hem kişiden hem devletten fazla gönderim mevcut. sanki sizin ilk attığınız kesenek resminde de öyleydi diye...
  32. Süleyman Kambuk

tazminatı 2373,10 yapıp pek farktan ise 1 kuruş düşerseniz 2661,92 TL aynısını vermesi gerekir. manuel hesabım böyle veriyor. bir eksiklik olmaması için bir daha bakabilir misiniz.? 13.414,50 TL ye yuvarlamak gerekir toplam rakamı. sistem bazen arkaplanda değiştirince yanlış görebiliyor yeniden...
  33. Süleyman Kambuk

Ağustos dönemi sizin hesapta sanki gösterilmemiş gibi yanlış görmediysem. Benim tabloyla karşılaştırabilir misiniz.? Ben aylık ve tazminatı sizin kesenek sayfasına göre aldım. Fark/ pek toplam ve sgk ları kendim hesapladım. Farklı olan ay bazında karşılaştırırsak ortaya çıkar. Farklı olan ayları...
  34. Süleyman Kambuk

burada kişiden fazla kesinti yapılarak yine kişiye gönderilen bir tutar olduğundan bildirgede 0,00 TL çıkıyor düzeltince. ek bir ödeme yapılmayacağından dolayı. Ancak şöyle bir durum var. %9 ve %5 kişi paylarını incelediğimde kişiden fazla kesilen tutarlar mevcut ve sizinde dediğiniz gibi devlet...
  35. Süleyman Kambuk

Burda konu basit aslında; Ödenen maaş ödenmesi gereken maaş Gönderilen sgk tutarları Gönderilmesi gereken sgk tutarları diye bir veri hazırlayın. Baktığım kadarıyla kişinin ünvanı a göre primleri asgari ücretten gitmesi gerekiyor. Bu yüzden düz hesap asgari ücretin üstünde giden primleri ay ay...
Geri
Üst Alt