Arama sonuçlarınız

1. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4B Tayin Mehil ve Çıkış sonrası Maaş İşleri

4/b personel başka ile tayin olduğu zaman 15 günlük mehil müddeti kullanıyor mu ? birde ayrıldığı zaman ayrıldığı tarih itibari ile aldığı maaş kaç gün çalışmış ise iade mi alınıyor? alınıyorsa sigorta bildirgesi nasıl yapılıyor.
  2. sedattk

Editörün Seçimi MYS - Posta Pulu Alımı

pul alımını VİF ilişkilendir yapabilen var mı ?
  3. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Boşanma halinde çocuk yardımı

koca memur eşi özel sektör çalışanı olan karı koca boşanmış, çocuğun velayeti özel sektörde çalışan anneye verilmiş, memur olan baba agi ve çocuk yardımı alabilir mi ?
  4. sedattk

Editörün Seçimi Terfi intibak

Memur intibaki farklı bir şey kısaca kişi lise mezunu olarak memurluğa atanır sonra kişi önlisans veya lisans mezunu olur ve diplomasını kuruma dilekçe ile ibraz eder ve kurumdan o diplomasinin karşılığı derece kademe terfisi ister
  5. sedattk

Editörün Seçimi Terfi intibak

İlhan bey intibak terfi işlerinde çok iyi değilim böyle bir işlem ile karşılaşırsam yardımcı olursunuz inşallah
  6. sedattk

Çözümlendi | Kilitli İcrası Olan Memur Emeklilik İşlemleri

Emekli yolluğunu icraya nasıl keseceğimi bilmiyorum
  7. sedattk

Emekli yollugu mys den sürekli görev yollugu şeklinde olacak kişiye ödeyeceğim. Yoksa emekli yollugu parasi da mı icra olarak kesilecek.
  8. sedattk

Zahid bey kalan icra tutarlarinin toplamını ve gelen icra dosyalarini emeklilik evrakları ile birlikte sgk ya göndermek değil mi başka bir işlem yapmayacağım değil mi?
  9. sedattk

Günaydın arkadaşlar. Kurumumuzda icrası olan bir memur emekliye ayrılmak istiyor. İcrası olan memurun emeklilik işlemleri nasıl yapılıyor ? yardımcı olabilir misiniz?
  10. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Tek Kaynaktan Alım ile ilgili elinde örnek olan var mı?

Ben piyasa araştırma yapmadım sadece servise arabayı götürüp eksikliklerine bakıp proforma fatura çıkarıp ödenek talep ettim. Ödenek geldi tek kaynaktan ödeme yapmak istedim. Maliye de bana arabanın garantisi olmadığı için tek kaynaktan ödeme yapma gelen ödenek ile teklif mektubunu servise de...
  11. sedattk

Arkadaşlar bizim kurumda araç bakım onarım veya başka türlü bakım onarım işlerinde bakanlık ön fatura isteyip ön faturada yazan kdv dahil tutar kadar ödenek gönderiyor. Ben bu parayı ön fatura aldığım firmaya yapmak zorunda mıyım? Yoksa istediğim yerden doğrudan temin ile mi yapmam lazım? araç...
  12. sedattk

arkadaşlar servisten aldığım proforma fatura ile ödenek talep ettim bakanlıktan ödeneğim geldi. Şimdi tek kaynaktan ödeme yapmak istiyorum. tek kaynak doğrudan temin nasıl yapılır elinde örnek evrak olan var mı ?
  13. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Kesenek bilgi sistemi %100 artış hatası

Tamam teşekkür ederim sagolun
  14. sedattk

Sadece terfi tutarı var 57,45 TL var. hata yapmadım sadece say2000i seçince kesenekler tutuyor. bu sorun olur mu? bir de sözleşmeli bildirgelerinde ödeme emri 2240,73 bildirge gönderince 2240,72 çıkıyor bir kuruş eksik göndersem sorun olur mu?
  15. sedattk

arkadaşalar ben say2000i seçince keseneklerim ile ödem emri tutarları tutuyor seçmediğim de hata veriyor. Seçip gönderdim. Bir Sıkıntı olur mu? bir de 5510 Say Kanun (Kıst Maaş ve Terfi Farkı ) bunun keseneğini asıl mahiyette 1 dönem seçip geçmişe dönük terfi seçip ödeme tarihi 15 nisan ait...
  16. sedattk

Say2000i seçince hata vermiyor şimdi denedim yarın isyerinde tekrar deneyecm olmazsa say2000i seçip gonderirim
  17. sedattk

Zaten say2000i isaretledigimde hiç açılmıyor kesenek. İzin vermiyor. Çünkü Say2000i seçip göndermeyi düşündüm kabul etmedi
  18. sedattk

Evet yaptım bütün terfi leri arka yüzden yapıyorum Şimdi bu sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum
  19. sedattk

Arka taraftan yaptım nasıl düzeltebilirim. 20 TL fark çıkıyor düzeltmeden gönderme yapmıyor
  20. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4b personel fazla mesai e bildirge bildirimi

Ben kbs fazla çalışma ücret bordrosundaki gelir toplamından sgk devlet katkısını çıkartıyorum. Çıkan tutara sözleşme tutarını ekliyorum e bildirgeyi öyle veriyorum. Her kurumun farklı olabilir ben nüfus fazla mesaisini böyle yapıyorum.
  21. sedattk

Merhaba 5510 öncesi keseneklerini gönderirken %100 atışlarda hata veriyor hatayı düzelt yapınca ödeme emrindeki %100 artıştan 20 TL fazla yapıyor bu nedenle kesenek ile ödeme emri arasında 100 TL fark çıkıyor nasıl düzeltebilirim.
  22. sedattk

Mutemet Arşivi 16/04/2019 Kesenek K100 Hatası

Merhaba 5510 öncesi keseneklerini gönderirken %100 atışlarda hata veriyor hatayı düzelt yapınca ödeme emrindeki %100 artıştan 20 TL fazla yapıyor bu nedenle kesenek ile ödeme emri arasında 100 TL fark çıkıyor nasıl düzeltebilirim
  23. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4b personel fazla mesai e bildirge bildirimi

Fazla mesai bordrosunda gelir tutarı ile sgk kesinti tutarını çıkar çıkan rakamı ile sözleşme tutarina ekleyip bildirgesini ver bildirge verdiğin rakam ile ödeme emri sgk tutarları birbirini tutuyorsa onayla
  24. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 68/B Torba Kadro Terfi İlerlemesi

Doğru ancak bu kişi aynı ay içinde hem torba kadro 68b aldı hemde 8 yıla bir kademe aldı. 68b de ödemeye esas ilerliyor emekliliğe esas ilerlemiyor. 8 yıla bir kademede her ikisi ilerlediği için aynı ay içinde 68b ve 8 yıla bir kademe verildiğinden 68b ile ilerleyene dokunmadım 8 yıla bir kademe...
  25. sedattk

Şubat ayında hem 68b torba kadro aldı ayrıca 8 yıla bir kademe aldı ondan öyle
  26. sedattk

İki terfi arasındaki fark 5510 öncesi ve sonrası olması diye düşünüyorum
  27. sedattk

Sorunu anladım 2008 öncesi personel de 68b günlük seçince cetvelden bilgilerini getirince bilgiler 68b günlük sırasında oluyor mevcut bilgiler kısmında eski bilgileri 2008 sonrası memura ise 68b günlük sırasına değil mevcut bilgiler kısmına atıyor bilgilerini sanırım
  28. sedattk

Bazı personelin cetvelden bilgilerini girince 68b günlük sırasında ekgosterge 1100 çıkıyor kimisinin ise 68b günlük kısmına atmıyor mevcut bilgiler kısmına cetveldeki değişikliği atıyor neden acaba
  29. sedattk

Arkadaşlar bizde 18.02.2019 tarihi itibari ile 7. Dereceli kadrodaki personele 68b torba kadro verilerek 4. Dereceli kadro yapıldı. Ben buna 68b günlük seçip gün kısmına 25 gün diyip cetvellerden uygun yerleri seçip kaydediyorum. 4 dereceli kadroyu ön yüzden mi değiştirmeliyim yoksa dokunmayayim...
  30. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Terfi Özlük

Bende öyle düşünüyorum ama aklıma takılan soru şu 2009 da 9 dereceli kadroda 2012 de ise 4 dereceli kadroda herseyi 9/2 si bu kişinin. Ve 4. Kadrodaki hakları alamıyor ama 2018 yılı itibari ile 68b şartlarını taşıdığı için ve hala 4. Kadroyu işgal ediyor bu nedenle muktesebini verebilecegimi...
  31. sedattk

Ayrıca ilk dört dereceden biri verilen kişiye verilmiş olan kadro derecesine göre olur alıp görev aylığı ve kazanılmış hak aylığını da almış olduğu ilk dört dereceden birine mi getirmeliyiz
  32. sedattk

Sorum kbs ile ilgili değil onun için öyle söyledim. Biz de 2009 yılında memur olan biri var bu kişiye 2013 9 dereceli kadrodan 4 dereceli kadro çevrilmiş. Bunun görev aylığı kazanılmış hak aylığı emekli kesenegine esas aylığı ise 2019 yılı itibari ile 6/3. 4 dereceli kadroda olduğu görev...
  33. sedattk

Personel özlük işleri kademe terfi işlerini bilen biri varsa bir soru sormak istiyorum.
  34. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4/b Fazla Mesai Kesenek Bildirimi

Nasıl yani anlamadım
  35. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Askerlik dönüşü emsan veri

Manuel duzenlediginden dolayı çakışıyor olabilir
  36. sedattk

Bizimki başka ilden naklen tayin geldi başlaması ile askere gitme aynı anda oldu onun için ona ocak ayında maaş yapmadım. Gss gönderdim ancak böyle bir uyarı vermedi. 5 ocak 14 ocak arasi kişi borcu çıkardım. Ve Aralık ayı gss geri istedim. Ve keseneklerini de gönderdim bir sıkıntı çıkmadı.
  37. sedattk

teşekkür ederim kolay gelsin.
  38. sedattk

görüntü kötü ek bildirge sebebi geçmişe dönük olarak ödenen maaşa ait bildirim.Geçmişe dönük olarak kıst veya tam maaşın sigortalıya ödendiği tarih 15 şubat 2019 seçtim ait olduğu dönem ocak 2019 seçtim. doğru mu acaba
  39. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4/b Fazla Mesai Kesenek Bildirimi

tamam Ömür bey çok teşekkür ederim.
Geri
Üst Alt