Arama sonuçlarınız

1. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Askerlik dönüşü emsan veri

Böyle mi seçip gönderim yapayım.
  2. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4/b Fazla Mesai Kesenek Bildirimi

hayır nüfus müdürlüğü büro personeli
  3. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4/b Fazla Mesai Kesenek Bildirimi

Arkadaşlar bende iki tane 4/b memur var bunlara memurlar ile birlikte ocak ayında fazla mesai yaptım. Memurların gelir toplamı 532,50 ancak 4b lilerde 641,66 tl gelir toplamı gözüküyor. Sgk devlet katkısı 109.16 tl var bunu cıkarınca 532,50 oluyor, Şubat bildirgelerine sözleşme ücreti + 532,50...
  4. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Askerlik dönüşü emsan veri

Arkadaşlar 05.01.2019 tarihinde askere gidip 21 gün sonra 28.01.2019 göreve başlayan memura kbs den 18 günlük kıst +tam maaş yaptım. Emsan veride 5510 sy.kanun (kıst maaş ve terfi farkı) kısmında bu kişinin text dosyası çıkıyor bunun kesenek bildirimini nasıl yapabilirim?
  5. sedattk

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu Hesaplama Programı

peki 2018 doğumlu çocuk var buna otobüs bileti parası eklesem olur mu?
  6. sedattk

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu Hesaplama Programı

Arkadaşlar Sürekli Görev Yolluğu ile Geçici Görev Yolluğu ödeme emrinde kesinti olarak kdv %18 damda 0.00759 mu seçmem gerekiyor. Yoksa Kdv dahil etmeden sadeçe damga vergisi mi kesmem gerekiyor.
  7. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Fazla Mesai

Hayır herkes Sozlesmelilerde fazla mesaiden sgk kesintisi kesileceğini söyledi.
  8. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Fazla Mesai

02.01.2019 Tarihinden itibaren fazla mesai yapıyoruz. Kurumumuzda iki tane 4b li var bunları kbs de fazla mesai vermek için. Kbs Fazla Mesai bölümünde personel listesi kısmına ekliyoruz. Yine Kbs Fazla Mesai bölümünde Kurum Bilgileri kısmına Sgk sicil no ekleyip kaydediyoruz değilmi. bu şekilde...
  9. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 günlük fark Kesenek

Arkadaşlar 4b Sözleşmeli personel ocak maaşı ile 14 günlük fark bildirgelerini ekte gönderdiğim şekilde yaptım kontrol edebilir misiniz. Doğru yaptım mı diye sgk kesintilerini toplayıp ekledim. ocak ile 14 günlüğün sgk kesintilerini
  10. sedattk

Benim 14 günlük keseneklerde sıkıntım yok. Normal maas kesenekleri emsan veride boş çıkıyor.
  11. sedattk

Bu ay yaptığım memur maaşların text dosyasi boş çıkıyor. Sadece 14 gunluk farklarin kesenekleri dolu gözüküyor. Ayliksiz izinli personel var onların da boş çıkıyor.
  12. sedattk

Arkadaşlar Emsan Veri Text Dosyasında 2019 Ocak 5510 ve 5434 text indirdiğimde boş çıkıyor. Sadece 14 günlük fark 5510 sonra text dolu. hiç böye bir olay ile karşılaşan oldu mu ?
  13. sedattk

Çözümlendi | Kilitli SÖZLEŞMELİ PERSONEL 14 FARK MAAŞI E-BİLDİRGE DÖNEMİ

Bizde daha once 4b li yoktu. 11.12.2018 tarihinde başladı. Tek odeme emrinde kist ve tam maas verdim. Ondaki kist maaşın 4 günlüğün bildirgesini aralik ayinda verdim. Tam maaşın veremedim. Ocak ayinda asgari ucret belli olsun gonderirsin dediler. Maliye ise kısıt ve tam bildirge tutarlarini...
  14. sedattk

Aralik bildirgesini iptal etmeyi denedim iptal etmedi onun icin ek bildirge veremedim. Onun icin benim bu ayki tam maaş 14 günlük fark ve bu ay bittikten sonra odenecek fazla mesainin bildirgelerini nasil yapacağım konusunda bilgim yok. 4b maas ve bildirgelerini ilk defa yapiyorum. 2 tane...
  15. sedattk

Geç vermedim 4 günlük kısıt bildirgeyi aralik ayinda kasim bildirgesi olarak verdim. Aralik maasinin bildirgesini de asgari ucret belli olmadigi icin ocak ayinda verdim. Maliye kısıt ve tam bildirge toplam tutarını 25.aralikta emanete almıştı. Kisit ve tam maaş bildirgesi toplami maliyenin...
  16. sedattk

Bende 11.12.2018 tarihinde baslayan 4b sözleşmeli personelin kist ve tam maaş bildirgelerini ocağın ilk haftasi verdim. Simdi bunlarin bu ayki maaş + 14 günlük fark + ve fazla mesaileri var ( subatta odemesi yapilacak) bu üçünün bildirgeleri nasil ve hangi donemde verilir.
  17. sedattk

Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Çok teşekkür ederim Mehmet bey Allah razı olsun sizden.
  18. sedattk

Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

mehmet bey dediğiniz gibiyse Sağlık Primi Ödemeleri-Sözleşmeli Personel :251,75 Sözleşmeli Personel Ücretleri :2649,97 Sözleşmeli Personel Zam ve Tazminatlar:952,37 Sosyal Güvenlik Primi Ödemeleri Sözleşmeli Personel: 291,50 Bunların Toplamı Ücret Avanslarındakı Tutarı veriyor yani .4145,59
  19. sedattk

mehmet bey bordroyu gönderdim. Çok Teşekkür ederim.
  20. sedattk

arkadaşlar 11.12.2018 tarihinde 4b li memur başladı kasım 4 günlük kıst ve 30 günlük aralık maaşı verdim ödeme emri ektedir. Ancak Ücret avansı ile diğer kalem tutarları arasında 1105,50 tl fazlalık çıkıyor. 630 kodunda 5251,09 tl var 162 kodunda 4145,59 tl var nasıl avans kapatmasını yapacağım.
  21. sedattk

arkadaşlar 11.12.2018 tarihinde 4b li memur başladı kasım 4 günlük kıst ve 30 günlük aralık maaşı verdim ödeme emri ektedir. Ancak Ücret avansı ile diğer kalem tutarları arasında 1105,50 tl fazlalık çıkıyor. 630 kodunda 5251,09 tl var 162 kodunda 4145,59 tl var nasıl avans kapatmasını yapacağım.
  22. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4/B Hatalı E-bildirge Düzeltme

Tamam teşekkürler kolay gelsin. Çok sağolun.
  23. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4/B Hatalı E-bildirge Düzeltme

Arkadaşlar kolay gelsin. 4b li personelin sgk e bildirgelerini gönderdim. ancak 2 kuruş hatalı gönderdim. silip ek mahiyette vermek istiyorum. Silmiyor. cari dönem onaylanmış bildirgeler silinmiyor sanırım. Bu konuda nasıl bir çözüm bulabilirizi. Maliye 25.12.2018 tarihinde tutarı emanete almış...
  24. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik SGK Çıkışı (İç İşleri Bakanlığı)

E_icisleri kullaniyoruz butun yazismalar personel hitap ve terfi islemleri izin islemleri buradan yapiliyor. E icislerinden oluru 05.01.2019 dedim ayni sistemden ucretsiz izin bilgisini amire onaylatacam. Personel modülüne de askerlik bilgisini girecem sgk hitap oradan cekecek. 04.01.2019...
  25. sedattk

Ucretsiz izin girisini de mi 04.01.2019 yapmam lazim sgk hitaptan çekeceği icin diyorum. Aldigim olura ters islem yaptığım için sikinti olmaz degil mi.? Yani sisteme olura göre ucretsiz izin girisi 05.01.2019 sgk cikisi 04.01.2019 yapsam sorun olmaz değil mi
  26. sedattk

Arkadaşlar iyi günler. Sevk tarihi 05.01.2019olan bedelli asker memurumuz icin olur aldim olur da 05.01.2019 tarihi itibari ile ucretsiz izne ayrilsin yazdim. 05.01.2019 tarihinde asker oldugu icin oluru yanlış aldığımı düşünüyorum. Yoksa dogru mu yaptim. Bugun itibariyle sistemden ucretsiz...
  27. sedattk

Mutemet Arşivi Engellilik İndirimi Gelir vergisi iadesi

Çok teşekkür ederim. Sorun yaşarsam tekrar sorarım. Sağolun.
  28. sedattk

Arkadaslar mys uzerinden odemesi kişiye yapilmayacak mi acaba ? Çok teşekkür ederim.
  29. sedattk

Arkadaşlar kurum müdürümüzün %92 sağlık kurulu raporu var gelir vergisinden muaf olmasi icin gelir müdürlüğüne yazdık maliye bakanligindan 11.09.2018 tarihinden itibaren vergiden muaftır yazisi geldi bende kendisine 11.09.2018 tarihinden bu zamana kadar kesilen gelir vergisi tutarının geriye...
  30. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4b Kıst Maaş SGK E-Bildirge

Çok teşekkür ederim yarın yapacam. Allah sizden razı olsun. Takılırsam söylerim çok teşekkür ederim.
  31. sedattk

Hiç sozlesmeli personel calistirmadik ilk defa atamasını yaptik. Sgk dan isyeri sicil numarasi aldim kbs den 11.12.2018 tarihinde başlattığımız icin 4 gün kıst 30 gün tam maas verdim. Simdi bunlarin e bildirgesini nasil verecem bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.
  32. sedattk

Kasım 4 gün ek mahiyette mi verilecek yoksa normal mi verilecek
  33. sedattk

E-bildirge nasil verilecek onu nasil yapacağımı bilmiyorum. Deniyecem insallah yaparım. Teşekkür ederim.
  34. sedattk

Evet bildirge yapacam sgk prim arayüzünü bilmiyorum tutar nasil yapilir baştan sona hata ve ceza almamak için.
Geri
Üst Alt