Arama sonuçlarınız

1. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4b Kıst Maaş SGK E-Bildirge

Kurumumuza ilk defa sözleşmeli personel geldi sgk dan sicil numarası aldik 11.12.2018 tarihinde goreve basladi kbs den 4+30 gün maaş yaptim. Simdi sgk primlerini gönderecem ilk defa yapacam. Sgk primlerini nasil yatirmam gerekiyor.
  2. sedattk

Editörün Seçimi 4B Personel 2018 2.Dönem Sözleşme Ücretleri

Oralara hiç dokunmadan tabi yaziyordu oyle hesaplayıp gönderdim sıkıntı olur mu acaba
  3. sedattk

Editörün Seçimi 4B Personel 2018 2.Dönem Sözleşme Ücretleri

4b sözleşmeli personel kbs kısmında gssp /bitiş tarihi tabi mi tabi değili mi seciyoruz acil cevap verebilir misiniz ?
  4. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli sozlesme tutarı

Kuruma yeni önlisans mezunu sözleşmeli büro personeli geldi kbs maaslarini yapacam ve sozlesmeye sözleşme tutarı ekleyecem. Ön lisans sozlesmeli büro personeli sözleşme ücreti ne kadar acaba ?
  5. sedattk

Mutemet Arşivi MYS-TKYS Entegrasyonu / Yeni Sistem ile ilgili bilgilendirme

Arkadaşlar aralık ayı geldi 150 kodundaki tiflerin çıkışını yapıyorum. Vif gönder dediğimde "2018/49 Numaralı Taşınır İşlem Fişinin Dönemi (4.) Mevcut Dönemden (4.) önce olmalıdır." uyarısı veriyor. Muhasebeye gönderemiyorum. Çıkış işlemi nasıl yapabilirim.
  6. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izin dönüşü

Kbs işe başlama yapıp kıst maas yerine 1 gun eklesem maaşını ocak ayinda ödesem olur mu ? Ya da işe başlamasını yapıp munferit bordro alip 30 gunluk mys den odeme yapsam ancak gide keseneklerin iadesini nasıl alacam.
  7. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izin dönüşü

Arkadaşlar 14.12.2018 tarihinde ücretsiz izni bitecek 5434 sayılı kanuna tabi personelimiz var. Ben 7.12.2018 tarihinde maas yapacam.ve kendisi ucretsiz izinli islem gorecek. Bu kişi goreve başladığı tarihte kurum maaslari gönderilmiş olacak. 14.12.2018 tatihinde goreve baslarsa baştan sona...
Geri
Üst Alt