Arama sonuçlarınız

1. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli taşınır barkod basma

burda barkod yazdırmak için barkod yazıcısı gerekli diyor.normal yazıcı ile yazdırmak istediğimde barkod, 4 parçaya bölünmüş şekilde çıkıyor.bu parçaları birleştirip normal yazıcı ile çıktısını alamaz mıyım?
  2. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli taşınır barkod basma

arkadaşlar taşınırda barkod basmayı nasıl yapıyoruz?youtube da bir video buldum ama eski olduğundan onunla yapamadı.yardımcı olur musunuz lütfen?
  3. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli zimmetli mühür işlemleri

arkadaşlar değişen muhtarın zimmetli mührünün taşınır işlemlerini nasıl yapıyoruz?
  4. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bilgi Sistemi Hk.

hüseyin bey ben geçen sene derece kademe artışını terfi ekranından değilde ana ekrandan yaptım yanlışlıkla ama keseneklerde hata yazısı çıkmammıştı
  5. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 4/B sözleşmeli personelin ayrılışı

mehmet bey kişi borcu hesaplarken maaşının çalışmadığı gün kadar ki iadesini istediğimizde fazla olan sgk sını da kişiden tahsil etmiş oluyor muyuz?
  6. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Yurt İçi Geçici Görev Yolluğu

arkadaşlar Geçici Görev Yolluğu 180 günden sonra ödenmiyor değil mi, mevzuattaki yerini biliyor musunuz?
  7. özkan7106

Mutemet Arşivi Nisan ayından itibaren Kurumlara SGK borcu sebebiyle İcra Gelebilir.

arkadaşlar bizim e bildirgedeki borçlar düştü. keseneklerde geçen senenin 2 ayı borç olarak duruyor.sgk ya bir ayın mahsup pikürünü gönderim,diğer ayın mahsup pikürü ekte yok ama ödeme detaylarında 2 ayın toplam borçları gözüküyor. e bildirgede mahsup pikürü lazım,onu gönder dediler ama kesenek...
  8. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Zam ve Tazminat Hesaplama

aralık ocak dönemi doğru fakat ben şubat-mart dönemini de 1413.69 tl olarak vermiştim. o yanlış oldu o zaman,eski katsayılara göre hesaplandığı için.1493.04 olması gerekiyor anladığım kadarıyla.aradaki farkı nasıl telafi edebiliriz?
  9. özkan7106

o zaman mart ayını gösteren bordro doğru mu? bir de şunu soruyum.geçen ay kbs hata vermişti,ben de mys den aralık-ocak döneminin aynısı olan bororoyu şubat-mart dönemi olarak manuel hazırlayıp götürmüştüm.bu durumda eksik mi ödemiş olduk?bunu telafi edebilmek imkanı var mı?
  10. özkan7106

bu farkın sebebi şubat mart döneminde gün sayısının daha az olması.asıl merak ettiğim de gün sayısı daha az olmasına rağmen meblağ niye daha yüksek? hesaplamayı kbs den yapmıştık.şimdi vekalet aylığı bölümüne girdiğim zaman hiçbir tablo vs. çıkmıyor.
  11. özkan7106

yalnız şöyle bir durum var aralık-ocak bordrosunu ocak 23 de 2019 un güncel rakamlarına göre hesaplamıştık mal müdürü ile,2018 in rakamlarına göre yapmamıştık yani
  12. özkan7106

arkadaşlar kaymakam beyin zam ve tazminatını hesaplarken 78,22 tl lik bir fazlalık çıkıyor.önceki bordroyu ve yeni bordro örneklerini atıyorum.benim gördüğüm özel hizmet tazminatı 10 puan artmış, ek ödeme oranı 2 puan azalmış, bu iki bordro arasındaki farkın sebebi sizce nedir,geçmiş aylarda...
  13. özkan7106

Mehmet AKDEMİR Üstadımızın Doğum Günü

Mehmet bey doğum gününüz kutlu olsun
  14. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli kaymakam lojman ödemesi

ben hiç yapmadım.daha önceleri kaymakamlar ilçe özel idarenin hesabına lojman kira bedeli olarak yatırmış.sonra 3.3 kaleminden konaklama ücreti olarak geri ödeme yapılmış.ben de bu işin doğrusu nasıl yapılmalı diye öğrenmek için soruyorum
  15. özkan7106

kaymakam bey lojman kirasını ödemiş, yolluktan para gelince ödeyeceğiz.benim sorum ödenen kira kadar parayı aynen mi ödüyoruz yoksa bir indirim vs. var mı?
  16. özkan7106

arkadaşlar kaymakam bey lojman parası olarak bir meblağ yatırmış.bu paranın geri ödemesi yatırılan para kadar mı olacak,nasıl yapacağız?yardım lütfen
  17. özkan7106

H.Tuğrul SÜMER Hocamızın Doğum Günü

doğum gününüz kutlu olsun tuğrul bey
  18. özkan7106

Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

tuğrul bey şubat ayında izin almışsa 30 gün üzerinden hesap yapmıyor muyuz,çünkü tam gelene maaşı 30 gün üzerinden veriyoruz
  19. özkan7106

tabi şunu belirtmeyi unutmuşum.bu grup ocakta başladı işe
  20. özkan7106

tuğrul hocam sgk ve maaşta ayın kaç çektiğine bakılmaksızın 30 gün üzerinden işlem yapılır deniyor.bu doğru mu? ya da örneğimizden benim anladığım tam maaş alan 30 gün üzerinden,eksiği olan 28 gün üzerinden mi hesaplanıyor?
  21. özkan7106

ok. tuğrul bey kusura bakmayın bir sorum daha olacak ocakta işe başlayan kişi şubatta örneğin 4 gün mazeret izni kullandıysa maaşı ve sgk sı 30-4=26 gün üzerinden mi hesağlanacak?şimdiden teşekkürler
  22. özkan7106

tuğrul bey bu dediğiniz sgk için mi maaş için mi geçerli? örnek verecek olursak 4 şubatta işe başlayan bugünkü asgari ücret üzerinden 4 günlük mazeret izni kullanan TYP personelinin SGK sı ve maaşı kaç gün üzerinden yapılacak?şimdiden teşekkürler
  23. özkan7106

pardon şunu belirmeyi unutmuşum.program 4 şubatta başladı.sgk 28 de, maaşı kaç gün?30-4-2-=24 mü olacak?
  24. özkan7106

mesela şubat ayında 2 gün izin kullanan birinin sgk sı ve maaşı kaç gün üzerinde olacak?
  25. özkan7106

yani sgk her durumda 30 gün üzerinden, maaş parmak hesabı yaparak değil mi
  26. özkan7106

e bildirgeyi yaparken mazaret iznini 30 gün üzerinden, maaşı işe başladığı tarihten itibaren parmak usulü mü hesaplıyoruz yani? örneğin şubat maaşını yaparken 4 şubatta programı başlayanlar için sgk 30, mesela 2 gün mazeret izni kullanan kişinin maaşını 23 gün üzerinden mi yapacağız?yardım lütfen
  27. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli VİF tüketim çıkış

bütün malzemeleri tek tek mi gereceğim,2018 i bitir yapmıştım ben.şimdi yapabilir miyim yoksa bitiri iptal mi etmem gerekiyor?hem ambarlararası devir başka bir şey.ben aynı ambardaki malzemeleri devredeceğim sonraki yıla?
  28. özkan7106

oradaki slaytlara baktım maalesef sorumun cevabı orada yok.sorum şu: 2018 i 2019 a nasıl devir yapacağım?şimdiden teşekkürler
  29. özkan7106

2018 i 2019 a devir yapmam gerekiyormuş çıkış yapabilmek için ama nerden devir yapılacağını bulamadım
  30. özkan7106

arkadaşlar 2018 yılına ait 150 grubunu çıkış yapmak istediğimde aşağıdaki hatayı veriyor çıkış yapabilmek için .ne yapmalıyım?
  31. özkan7106

2019/1 taşınır işlemk fişinin TİF dönemi (1.) mevcut dönemden önce (1.) önce olmalıdır. şeklinde uyarı çıktı
  32. özkan7106

2018 yılından kalma 150 grubu için vif oluştur dediğimde aşağıdaki uyarı çıktı.ne yapmam lazım?
  33. özkan7106

arkadaşlar kömür alacağız.geçen seneden kalan tüketim malzemelerinin çıkışı yapmalımıyım şimdi?
  34. özkan7106

Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

arkadaşlar eşi emekli maaşı alan işkur personelinin durumunu evli eşi çalışan mı seçiyoruz evli eşi çalışmayan mı?
  35. özkan7106

DUYURU Forum Güncellenmesi | 19 Şubat 2019

elinize sağlık.sitemiz her konuda çok faydalı oluyor
  36. özkan7106

Editörün Seçimi 4B Sözleşmeli Personellerin Prim Borçları Emanete Yatırılmış

arkadaşlar iyi günler.ben e bildirgedeki dönem borçlarını., emanetteki tahsilatları ayrıca mys duyurusunda çıkan borçlar ile müfredat kartını atıyorum.kısacası tüm borçları nasıl sildireceğim, ne yapacağım yardım ederseniz çok sevinirim.
Geri
Üst Alt