Arama sonuçlarınız

1. özkan7106

Editörün Seçimi 4B Sözleşmeli Personellerin Prim Borçları Emanete Yatırılmış

soldakiler çıkıyor,sayfanın ortası boş çıkıyor.çıktım girdim yine aynısı oluyor
  2. özkan7106

chrome ile giriyorum,sol tarafta seçenekler yazmıyor
  3. özkan7106

benimkinde böyle bir sayfa çıkmadı, sayfa boş çıkıyor
  4. özkan7106

müfredat kartı yazan kısmı tıkladım sayfa boş çıkıyor
  5. özkan7106

kusura bakmayın nasıl yapıldığını bilmiyorum.tarif eder misiniz lütfen?
  6. özkan7106

https://uyg.sgk.gov.tr/IsverenSistemi yı açınca bu sefer de aşağıdaki uyarı çıktı.siz o sayfaya nasıl ulaştınız ANASAYFA UYGULAMA BAŞLATILDI !!!!
  7. özkan7106

oraya tıkladım.aşağıdaki uyarı çıkıyor.orada yazan adreste de bulamadım. MÜFREDAT KARTI YENİ BAĞLANTI ADRESİ Müfredat Kartı uygulamasına aşağıdaki bağlantı adresinden İŞVEREN ana menüsü MÜFREDAT KARTI'ndan ulaşabilirsiniz. Bağlantı için BURAYA tıklayınız. Bağlantı adresi...
  8. özkan7106

arkadaşlar müfredat kartını nerden görüntüleyeceğiz, verilen adrese baktım ama bulamadım
  9. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli şubat ayı vergi matrahı

6.ayda vergi dilimine giriyor sanırsam o zaman değil mi sözleşmeli?
  10. özkan7106

sözleşmeli personelin vergi dilimi niye bu kadar yüksek burasını da çözemedim.daha yüksek maaş alan memurunki daha düşük vergi dilimi
  11. özkan7106

işte mesele burda.şubat bordrosunda yıllık vergi matrahı 2.523,66 yazıyor.fark maaşı eklemiş.memurlarda eklanmiş sözleşmeli de eklememiş
  12. özkan7106

sözleşmelinin ocak-fark-şubat bordrolarını atıyorum.sorum şu: şubat bordrosuna niye fark maaşın vergi dilimi yansımamış
  13. özkan7106

ocak ve şubat bordrolarında iki farklı kişininki attım. üstteki ve alttaki farklı kişilerin.yüksek maaş olanı memurunki.onun şubat bordrosuna fark maaş yansımış ama sözleşmelinkine yansımamış .orasını anlamadım.en sonattığım bordroda sözleşmeli olanın fark maaşı bordrosu
  14. özkan7106

mehmet bey üstte attığım ocak ve şubat bordroları farklı iki kişinin.ocak ve şubat olarak attıklarımın üstteki olanı memurun alttaki sözleşmelinin bordosu
  15. özkan7106

mehmet bey fark maaşın bordrosunu atıyorum
  16. özkan7106

evet mehmet bey daha az alan sözleşmeli.fark maaşın vergi dilimi niye gözükmüyor sizce sözleşmlinin şubat bordrosunda?
  17. özkan7106

bu dediğiniz memurunki ve doğru.öteki sözleşmeli personelin ki, onunu vergi dilimi daha fazla ve şubat bordrosuna fark maaştaki vergi dilimi eklenmemiş üstelik vergi dilimi daha fazla.karşılaştırma yapabilin diye birlikte attım ikisini
  18. özkan7106

arkadaşlar ocak ve şubat bordrolarını atıyorum.iki kişinin vergi dilimleri arasındaki farka bakabilir misiniz lütfen? memurun vergi dilimine 14 günlük farkın vergi dilimi eklenmiş, sözleşmeli personelin kine eklenmemiş ayrıca.Daha düşük alanın vergi dilimi de daha yüksek kbs de
  19. özkan7106

arkadaşlar şubat ayı vergi matrahı toplamı 14 günlük fark+ocak ayının vergi matrahları toplamı olması gerekiyor değil mi?memurların ki ki bu şekilde toplanmış ama sözleşmeli personelin sadece ocak ayı matrahı çıkıyor bordro dökümünde.onlarda 14 günlük fark eklenmiyor mu vergi matrahına ...
  20. özkan7106

Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

P İŞKUR dan AGİ sini çalıştığı gün kadar hesapla dediler ben mi yanlış anladım
  21. özkan7106

Yani benim izinden kastım maharet izni. Dilekçe verip işim dolayısıyla gideceğim
  22. özkan7106

1 14. günlük izin haklarından kullanmak istedikleri zaman izinli gün sayısı kadar düşme oluyor diye biliyorum
  23. özkan7106

Arkadaşlar TYP de ücretli izin kullanan personelin SGK primini ve AGİ sini hesaplarken eksik gün sayısını düşüp hesaplıyoruz değil mi?
  24. özkan7106

Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

Tuğrul bey TYP bordorosu yapılırken AGİ çalışılan gün sayısı kadar değişiyor mu, yani ücretli izinler düşüyor mu? Bu konuda acil yardımınıza ihtiyacım var.İşkur değişir dedi, kimisi de AGİ aylıktır diyor
  25. özkan7106

Bir sorum daha olacaktı.AGİ eksik gün sayısı kadar azalacak değil mi, aynı nasıl ki maaş çalışılan gün kadar veriliyorsa AGİ içinde aynı şey geçerli değil mi?
  26. özkan7106

arkadaşlar agi si çalıştığı güne göre değişiyor mu. manuel mi giriyim?
  27. özkan7106

işe giriş tarihini seçmemiştim ben.giriyor muyuz
  28. özkan7106

tamam siz de 30 gün üzerinden yapmışsınız.ben de tam çalışanları 30 gün üzerinden,eksik olanları parmak hesabıyla ayın sonuna kadar hesaplayıp yaptık.eksik günü 2 seçip 28 e 2 dediğimizde yapmadı sistem 29 a 2 dedik
  29. özkan7106

hayır ücretli izin.ayı 30 kabul ediyoruz diye biliyordum
  30. özkan7106

arkadaşlar 2 gün izin kullanan personelin maaşını ve SGK primini hesaplarken 30 a bölüp gün sayısıyla çarpıyoruz değil mi?
  31. özkan7106

Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

arkadaşlar 2018 yılı için bitir yapmadık.sistemin entegre olmasını bekleyelim mi yoksa kesin mizan tutuyorsa yıl sonu bitir yapabilir miyiz?
  32. özkan7106

Mutemet Arşivi İşkur İşçisinin Gelir Vergisi Hesaplaması

bu tutar bir kişinin gelir vergisi mi yoksa 18 kişi için sunu 18 ile çarpıp ona göre mi gelir vergisi ödeyeceğiz maaşlar yatınca?
  33. özkan7106

Hüseyin bey hesaplayamadım da örnekle açıklarmısınız; Örneğin brüt tutar 2.2029.5 tl SGK Prim(kiş %14)=284.13 , İşsizlik(Kişi %1)=20.29 olan 5 kişinin Gelir vergisini 479,47 tl olarak yapmışım.şimdi bulamadım nasıl yaptığımı.rica etsem bir bakabilirmisiniz?
  34. özkan7106

arkadaşlar işkur bordrosunu manuel hesaplarken gelir vergisi hangi kalemlerden yola çıkılarak bulunuyordu?
  35. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 2019 ocak 14 günlük fark dan bes kesintisi hakkında

4B li personelde 3 tl bes kesintisi çıkıyor.biz herhangibir işlem yapıyor muyuz yoksa otomatik yansıyor mu bankaya?
Geri
Üst Alt