Arama sonuçlarınız

1. özkan7106

Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

25 yaşını dolduran bekar kız çocuklarının durumu okuyup okumamasına göre değişmiyor mu?
  2. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark maaşları hk.

4b fark maaş hala açılmamış
  3. özkan7106

Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

arkadaşlar eşi sigortasız 1 çocuklu çalışanların AGİ sini hesaplarken evli eşi çalışmayan 1 çocukluya göre mi yapacağız?
  4. özkan7106

DUYURU Maaş avans kapatma işlemleri

bunların hepsi aralık ayının belgeleri olacak değil mi?
  5. özkan7106

maliyeye götürürken ekte ne götürmeliyiz?
  6. özkan7106

memur maaşlarında ücretlerde vergi indirimi yazıyor.onu hesaba katmıyoruz değil mi avans kapatırken?
  7. özkan7106

2 personelimiz var biri bekar ama diğeri eşi çalışan çocuklu.o zaman eşinde mi oluyor acaba?maaş avansı tuttu çünkü öeb ile aynı. bir de şunu soracaktım:sözleşmeli personel için harcama alt türü sözleşmeli personel ücreti mi olacak?
  8. özkan7106

mehmet bey slaytta sosyal haklar diye bir kalem var,bendeki öeb de o yok.o zaman onu boş geçiyorum değil mi?sağlık primi ödemelerinde de bütçe tertibinde artık kullanılmıyor uyarısı çıkıyor.ne yapmalıyım?
  9. özkan7106

avans kapatmayı yapabilir miyiz şimdi?
  10. özkan7106

Editörün Seçimi 4B Sözleşmeli Personellerin Prim Borçları Emanete Yatırılmış

mehmet bey borç toplamı 12.682,02 ediyor,müfredat kartının toplamı 12.431,4 ediyor.birbirini tutmuyor.ayların birbirinin tutmamasından kaynaklanmış olabilir mi?bu durumda ne yapmalıyım?
  11. özkan7106

mehmet bey aylar da birbirini tutmuyor. borçlarda 03-11 aylar arasında,müfredat kartı 04-12. aylar arasında.bu neden böyle?
  12. özkan7106

arkadaşlar sizin dediğiniz gibi borçlara ve müfredat kartına baktım. baktım.06 döneminde fark maaşından dolayı 1750,96lira hesapladığım borç tutarı müfredat kartında 06 dönemi 1683.02+30.07 de ise 67.94=1750,96 lira parçalanmış halde gösteriyor.bunun sebebi ne olabilir? 2.sorum.yukarıda toplam...
  13. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli 4/B sözleşmeli personelin ayrılışı

arkadaşlar 4b li bir personelimiz isitfa etmişti.ben maaş ,sgk,çıkış, kişi borcu işlemlerini yaparken istifa tarihini baz almıştım.bugun tesadüfen kişinin istifa onay yazısı elime ulaştı,onay tarihi de benim çıkış verdiğim tarihten 10 gün sonrası. herhangibir problem olur mu ?
  14. özkan7106

2008 öncesinin kesenekleri olmayacak diye biliyorum
  15. özkan7106

yarından itibaren yapabilirmiyiz fark maaşları?
  16. özkan7106

2008 öncesi keseneklerini her ay yapıldığı gibi hesaplıyoruz değil mi?
  17. özkan7106

mehmet bey keseneklerde de aynı e-bildirgede oldğu gibi 15 aralık-15 ocak+ 14 günlük farkı mı yapıyoruz yoksa sadecekbs de ayın 15 inde yazan emsan veriyi mi yüklüyoruz?
  18. özkan7106

kbs de fark maaş hesaplamakla alakalı bir görsel var mı, linkini atarmısınız
Geri
Üst Alt