Arama sonuçlarınız

1. iconium

Çözümlendi | Kilitli Dönem ortasında işe başlayan 4/B'li bildirgesi

Dikkat ederim, kusura bakmayın, konu çözüldü. TEŞEKKÜRLER herkese.
  2. iconium

Yani 30 yazan yeri 18 olarak değiştiriyorum.
  3. iconium

Şöyle bir hata aldım. 1584536072 Prime esas kazanç 2036.94 TL çıktı, yukarıdaki hatayı aldım Hüseyin Bey.
  4. iconium

kıst bordrodaki ücret asgari ücretten az olduğu için hata almaz mıyız?
  5. iconium

Merhaba, kurumumuzdaki 4/B li personelin Şubat 2020 bildirgesini henüz vermedim. 26.02.2020 tarihinde göreve başlayan 4/B'li personeli de katarak bildirgeyi vermek istiyorum. Aşağıda bildirge ekranının görüntüsü ve kişiye ait maaş bordrosu var. Nasıl yapmam gerektiği konusunda yardımlarınız...
  6. iconium

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz GSS Primi Ödeme Zamanı ve Şekli

MYS'den aşağıdaki şekilde 718,33 TL GSS ödemesini yaptık. Kesenek sayfasından da bildirimini yaptık. Bazı sorular aklıma takıldı. 1- SGK görevlileri MYS'den yapılan bu ödemeyi görüp bizim kesenek sayfasından yaptığımız bildirime göre mi mahsup ediyor ? 2- Daha önce de kısmi ödenen bir GSS...
  7. iconium

Teşekkür ederim Hüseyin Bey, peki bu GSS'nin SGK bildiriminin son günü Şubat ayına ait olduğu için yarın demişsiniz, ödemenin son günü ne zaman yapılmalı o halde?
  8. iconium

1- Kıst GSS hesaplaması yaparken Şubat bordrosunda Sağ.Sig.Pir.(Dev) yazan kısımı 30'a bölüp 17 Şubat - 18 Mart arasındaki günlerin sayısını bulup onunla çarpıp çıkan sonucu mu ödeyeceğim? 2- MYS'den ödeme yapıldıktan sonra keseneği nerden ne şekilde yapılacak. Sonuçta EMSAN veriye...
  9. iconium

1- Personelin talebi 17'sinden itibaren olduğu ve Hakimler ve Savcılar Kurulunun da ayrılış onayını bu tarihten itibaren yaptığı için dediğiniz şekilde yapabildik. Maalesef o inisiyatif bizim elimizde değil. 2-Yapabilirdiniz demişiniz ancak yapabileMEdiğim için burada sizlere sorduğumu...
  10. iconium

Merhaba. 17 Şubat'tan itibaren ücretsiz izine ayrılacağı kesin olan 5510 Sayılı Kanuna tabi memurun 2 günlük maaşını diğer memurların maaşına ekleyerek yaptım ve 2 günlük (15 ve 16 Şubat günlerine ait) maaşını 15 Şubat'ta aldı ve ücretsiz izne ayrıldı. 1) 17 Şubat – 14 Mart dönemine ait...
  11. iconium

Çözümlendi | Kilitli KBS ve MYS Ödeme Emri Belgesi Gönderimine ait Hata

Anlaşıldı, sistemsel sorun sanırım.
  12. iconium

Çözümlendi | Kilitli KBS ve MYS Ödeme Emri Belgesi Gönderimine ait Hata

Merhaba. Kurumumuzda 15 Şubat'ta göreve başlattığımız personelin münferit maaşını yaptım, ancak son aşamada harcama yetkilisi tarafından muhasebe birimine göndere basıldığı zaman ekte bulunan görüntüdeki hatayı alıyorum. MYS'den bahsediyor, 2019 bütçesi diyor ama ben bir alaka kuramadım...
  13. iconium

Çözümlendi | Kilitli 17 'sinde ücretsiz izne ayrılacak personelin kıst maaşı

Anladığım kadarıyla 2 günlük kıst maaş yaptığım personelin kalan günleri yani 17 Şubat - 14 Mart tarihleri arasındaki günlere ilişkin GSS MYS 'den ödenecek. Mart maaşı ve devamındaki aylar için KBS'den "aylıksız izinli GSSP kesilir" koduna alacağım değil mi? bakmakla yükümlüsü çocuğu var ancak...
  14. iconium

Ali Bey, 2 günlük kıst GSS gönderilecek, peki kalan günlerin GSS'sini nasıl göndermek gerekiyor?
  15. iconium

Dediğiniz şekilde yaptım, oldu. yalnız kafama bazı sorular takıldı. Bu kişinin eşi de hakim olarak görev yapıyor. bir tane çocuğu var ücretsiz izni bu yüzden alıyor. GSS primi için yapmam gereken birşey var mı? çocuk babanın üzerinde. kendisi için gss primi yatırılıyor mu? 5510 sayılı kanuna tabi
  16. iconium

17 Şubat'ta ücretsiz izne ayrılacak personelin 2 günlük maaşını Şubat maaşında diğerlerinin içine katmak istiyorum. Bununla ilgili KBS'de yapmam gereken nedir? Kişi borcuyla uğraşmamak adına . Yardımlarınız için teşekkürler.
  17. iconium

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi (Taşeron) Kurumlararası Geçici veya Nakil Yoluyla Görevlendirme

Emrah Bey, sanırım sürekli işçilerin nakil / tayin gibi durumları olmuyordu, bununla ilgili kanuni düzenleme yapacaklardı. şuraya bir göz atın. https://www.memurlar.net/haber/844326/taserondan-kadroya-gecenlerin-il-disi-nakil-talepleri-icin-onemli-uyari.html
  18. iconium

Çözümlendi | Kilitli HİTAP Ceza İnfaz Kurumu

Merhaba. Ceza İnfaz Kurumu için HİTAP'da Adalet Bakanlığı personeli seçimi yapamıyorum. Aşağıdaki görselde görüldüğü üzere aktif değil. Yardımlarınız için teşekkürler.
  19. iconium

Çözümlendi | Kilitli 04 Ocakta Askere giden personelin 14 günlük fark maaşı

Teşekkürler. 14 günlük maaş işlemleri menüsünden çıkarmamız gerektiğinin farkına şimdi vardım.
  20. iconium

Mehmet Bey dediğiniz şekilde yapalım fakat KBS'den hesaplama yapmamasını nasıl sağlarız, zaten ben ayrılışını yapmıştım KBS'den, ancak KBS bunlar için de hesaplama yapıyor.
  21. iconium

Merhaba. Kurumumuzda çalışan 2 Cumhuriyet Savcısı bedelli askerlik nedeniyle 04.01.2020 tarihi itibariyle görevden ayrıldı. Bugün 14 günlük fark maaşları yaparken banka listesinde isimlerinin çıktığını farkettim. KBS'den ayrılış işlemini yapmıştım. 4 günlük kıst vermesi gerekmez miydi? ayrıca...
  22. iconium

Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Maaş Farkı (5510)

Teşekkür ederim, ancak aradaki farkın büyüğü "EK Öde. (666 KHK)" kısmında çıkıyor. Eski ünvanda 1118,06 TL yeni unvanda 2.170,34 TL. bunun farkını hangi bölüme yazacağımı bulamadım.
  23. iconium

Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Maaş Farkı (5510)

Merhaba. İcra Kâtibi iken görevde yükselme sınavı ile icra müdür yardımcılığına atanan bir personel 14 Ekim'de kurumumuzda göreve başladı. Geldiği yer maaşını yaptığı için 15 Ekim maaşını eski unvanına göre aldı. Maaş farkı bordrosu yapmak için kişiden e-devletten bordro getirmesini istedim...
  24. iconium

Çözümlendi | Kilitli Kadro Derecesi Değişikliği Nedir?

Merhaba. Ekli yazı ve tablo Bakanlığımızın Taşra Atama Şube Müdürlüğünden geldi. Bazı kişilerin kadro derecelerini düşürmüşler. 1- Kadro derecesinin düşmesi ne anlam ifade ediyor? 2- Neden herkese değil de bazı kişilere geliyor? 3- Değişikliğin bu kişilere bir faydası var mı? Cevaplarınız...
  25. iconium

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük aile yardımı ödemesi (KBS İşlem Süreci)

Cevaplarınız için teşekkür ederim. 69,23 TL değil mi. Çocuk yardımı yapacağım.
  26. iconium

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük aile yardımı ödemesi (KBS İşlem Süreci)

Merhaba Forumda arattım ancak geçmişe dönük aile yardımının ödenip ödenmeyeceği konusu tartışılmış, ancak nasıl yapılacağı konusunda herhangi bir konu başlığı bulamadım. 7 Eylül'de doğum yapan bir memurun 15 Eylül maaşı hesaplandığı için çocuk yardımı verememiştik. Bu ay maaşıyla birlikte...
  27. iconium

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sayılı Kanuna Tabi Personelin Kesenek İadesi

Merhaba. Bir personelimiz bedelli askerlik hizmetini tamamladı. Burada bir üstadımızın yaptığı excel kişi borcu cetveliyle hesaplama yaptım. Kişi evli, 1 çocuklu ve eşi çalışmıyor 1- Kişinin bakmakla yükümlüsü bulunduğu çalışmayan eşi ve 1 çocuğu olduğu için GSS primlerinin iadesini istemedim...
  28. iconium

Çözümlendi | Kilitli Kadrolu Personel Çocuk Yardımı

Merhaba değerli arkadaşlar. Kurumumuzda kadrolu olarak çalışan kadın memur 07.09.2019 tarihinde doğum yaptı. Eşi serbest avukat. KBS Aile Bilgileri Girişi ekranından çocuğun kaydını MERNİS'ten getirdim. Ekte gönderdiğim şekilde işledim, ancak Ekim Maaşını hesaplattığımda bordroda çocuk yardımı...
  29. iconium

Çözümlendi | Kilitli Stajer Öğrenci Ay İçinde Staja Başlama

548,71/12 =42,73*9= 411,25 TL hesaplama işlemi doğru mudur?
  30. iconium

Çözümlendi | Kilitli Stajer Öğrenci Ay İçinde Staja Başlama

İyi Çalışmalar, Öğrenciler 11.09.2019 tarihinde birimimizde çarşamba, perşembe ve cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün olarak staja başladılar. Bu kişilerin ücretini hesaplarken 19 günlük olarak mı hesaplanır, konu hakkında yardımlarınızı bekliyoruz.
  31. iconium

Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik Nedeniyle Aylıksız İzin (5510 S.K. ve Bakmakla Yükümlüsü Bulunan)

Ben o seçeneği "18- Aylıksız izinde GSSP Kesilir" işaretlesem Eylül maaşında KBS otomatik GSS mi tahakkuk edecekti?
  32. iconium

Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik Nedeniyle Aylıksız İzin (5510 S.K. ve Bakmakla Yükümlüsü Bulunan)

1 günlük GSS priminin bildirimi nasıl yapılıyor ve ne şekilde ödeniyor? Hesaplama mı yapıyoruz? KBS'den mi yapılıyor? Yapılmaz ise SGK tarafından farkedilip IPC mi yazılıyor?
  33. iconium

Merhaba değerli arkadaşlar. Konuyla ilgili daha önce başlık açılmış, benim örneğin biraz farklı; ancak kilitlendiği için oraya yazamadım. Bedelli askerlik yapacak personele ilişkin bilgiler. * Sevk tarihi 24.08.2019, * Ağustos maaşını almış, * 5510 Sayılı Kanuna tabi, * Bakmakla...
  34. iconium

Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge Ekranı Kullanıcı Değiştirme

Çok teşekkür ederim Kesenek bilgi sistemindeki kullanıcı değişikliği içinde aynı yere mi yazıyoruz?
  35. iconium

Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge Ekranı Kullanıcı Değiştirme

Merhaba Değerli Arkadaşlar. Sözleşmeli personel için https://ebildirge.sgk.gov.tr/WPEB/amp/loginldap adresini yazarak kullandığımız ekrandaki kullanıcıyı değiştirmek istiyoruz. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımları için şimdiden teşekkür ederim.
  36. iconium

Çözümlendi | Kilitli Terfi yapılmasına rağmen bordroya yansımıyor.

KBS izin verdi, ayın 15'inden sonra da ana ekrandan kontrol edeceğim, bakalım umarım düzelir.
  37. iconium

Çözümlendi | Kilitli Terfi yapılmasına rağmen bordroya yansımıyor.

Şu an tekrar aynı terfiyi girmem gerekiyor mu? Sistem izin verir mi?
Geri
Üst Alt