Arama sonuçlarınız

1. huseyinyalova

Mutemet Arşivi Yeni Memurun Öğrenmesi Gerekenler

İlhan Arkadaşım aramıza hoş geldin. Bütün arkadaşların söylediklerinde gerçek pay var. Forumdan araştırma yap, mevzuatı takip et üstesinden gelinmeyecek iş yok. İdeallerinden vazgeçme, önüne gelene de taviz verme yeter.
  2. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli teminat mektubu nasıl teyit edilir

MYS' sorgulamalar Banka teminat mektupları oradan sorgulayın ondan sonra Mal Müdürlüğüne teyit ile birlikte verin
  3. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Atama ile gelen personelin Temmuz maaşının yapılıp yapılmadığını nasıl anlarız

Personel maaş almadım diyorsa KBS de 15 Temmuz'dan itibaren münferit maaş yapabilirsin. Eğer maaşı yapılmış ise Temmuz ayını hesapla dediğinde bu personelin maaşı hesaplandı diye uyarı çıkması lazım.
  4. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Eksik Günlerinin Kısmi İstihdam olarak Bildirilmesi

Ücretli öğretmenlerde bizde 06 kısmı istihdami kullanıyoruz. Aylık saat sayısı / 7,5 sigortalı gün sayısı üzerinden işlem yapıyoruz.
  5. huseyinyalova

Mutemet Arşivi Mutemet Arkadaşlar Biraz itina

Sadece personel nakil bildirimi olsa iyi öğretmen 2015 Eylül ayında göreve başlamış 2016 da 1 derece almış başka hiçbir terfi yok yazı yazıp adaylık kaldırılınca terfii yapılıp yapılmadığını sorduk hiç bir cevap yok bu personel Ekim 2018 'de bize geldi. Bu sadece bir tane bu durumda olan çok...
  6. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası promosyon kodu nerden alınacak

Banka ile sözleşme yaptığınızda size verilen kod şu anda bir şey yapılması gerekmiyor. Eğer bir personele maaş promosyonu ödeyecekseniz o zaman oraya promosyon kodunu yazacaksınız.
  7. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası TXT Oluşturma Makro hatası

Ofis programı ile alakalı bende de 2007 vardı hata verdi bilgisayar öğretmenini çağırdım hatayı görüp ofis 2016 yükledi herhangi bir problem çıkmadı dün ilk ödemeyi de yaptım.
  8. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin Bitiş günü Bayrama Rastlaması Halinde Kıst Maaş Günü

7 Haziran idari izin o zaman başlaması düşünülebilir. İdari izin resmi tatil değil
  9. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Promosyon hesaplaması - 2019 şubat ve sonrası girişler

Sözleşmenizde sonradan gelecek personele promosyon verilecek diye ibare var ise ilk aldığınızda aylık veya toplu peşin alınan ücreti kaç yıllık yaptıysanız ay olarak bölüp 1 ayı bulun gelen personelin aldığı ilk maaştan itibaren sözleşme süresi kadar aylık hesap edip ödeyin biz aynen dediğim...
  10. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Ohal sonrasi iade edilen personel banka promosyonu alabilir mi

Sözleşmede varsa alır. Genelde maaş almaya başladıktan sonra sözleşme sonuna kadar kaç ay kalmışsa o kadar ödenir.
  11. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli İcrası Olan Memur Emeklilik İşlemleri

Geçen yıl (2018) 2 personelim emekli oldu ikisininde icrası vardı. SGK ya bildirdik SGK dan yazı geldi kesinti yapmıyorlar. Sonra personelin kendilerine icralarını ödemeleri yönünde tebliğ ettik.(Emekliye ayrılırken İCRA Müdürlüklerine yazı yazmıştık). Yani SGK icra'ya karışmıyor.
  12. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli 3 Haziran Arife Günü Göreve başlama.

Başlatabilirsiniz 3 Haziran resmi tatil değil idari izin
  13. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcu Kesenekleri

SGK ya yatan bir sürü para var oradan mahsup etsin ne demek memur ödesin ilk defa böyle bir şey duydum.
  14. huseyinyalova

Mutemet Arşivi Mutemet Nedir? Mutemet Ne İş Yapar?

Kurumun Ödemelerle ilgili her işini yapar.(Yaptırırlar)
  15. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Yeni Prim Kodları

Harp malulleri ve vazife malulü aylığı alanlar için
  16. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Seçim Kursuna Katılan Öğretmenin Ek Dersi

Seçim sandık kurulu toplantıları genellikle saat 14.00 veya 15. te yapılıyor bu yüzden bugüne kadar hep ödedik
  17. huseyinyalova

Mehmet AKDEMİR Üstadımızın Doğum Günü

Mehmet Bey nice mutlu yıllar dileğiyle doğum günün kutlu olsun.
  18. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 6 Saat AGİ ödemesi

Teşekkür ederim .Soru benim değildi bununla ilgili benim bir problemim yok.
  19. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Mys Ödeme Emri Onaylama

Daha önce bizde de oldu aynı ödeme emri üzerinde aralıklarla 3 gün onaylama yapmak istedim yukarıda sözü edilen uyarıyı verdi. İptal edip yeniden düzenledim onayladı.
  20. huseyinyalova

Editörün Seçimi MYS e-Fatura Uygulama Kılavuz

Acaba bölge uygulaması mı var. " Öeb ile İlişkilendirilmemiş" seçip ARA dediğimizde herhangi bir şey çıkmıyor.
  21. huseyinyalova

Soru 6 gün çalışan ücretli öğretmenin alacağı asgari geçim indirimi tam mı olur yoksa bir formül var mı şeklinde idi. AGİ ni tabiki alır çünkü bunun günle ilgili yok. Kişinin aylık yararlanması gereken AGİ 'den o ayki Gelir vergisi az ise gelir vergisi kadar alır.
  22. huseyinyalova

6 gün sınıf öğretmeni olsa 36 saat yapar ücreti az olduğu için Gelir vergisi kadar asgari geçim indirimi uygulanır
  23. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Sendikalı Personel Bilgileri

İl Milli Eğitim geçen yıl sendikaların e-posta adreslerini gönderdi listeleri mutlaka gönderin diye yazısı var
  24. huseyinyalova

KAMU GÖREVLİLERİ SENDİKALARI VE TOPLU SÖZLEŞME KANUNU(1) Kanun Numarası : 4688 Kabul Tarihi : 25/6/2001 Yayımlandığı R. Gazete : Tarih : 12/7/2001 Sayı : 24460 Yayımlandığı...
  25. huseyinyalova

Başladığı günden beri gönderiyoruz.
  26. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli İcraya nafaka eklenecek mi

Borcu çabuk biter
  27. huseyinyalova

H.Tuğrul SÜMER Hocamızın Doğum Günü

Tuğrul Hocam Sağlıklı Mutlu yıllar dileğiyle doğum gününüz kutlu olsun.
  28. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Vekil Öğretmenlik Süresi SGK ya İşlenmemiş

o zaman emekli sandığına tabisiniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe verin size bilgi vereceklerdir. Ben de İlçe MEM deyim.
  29. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Vekil Öğretmenlik Süresi SGK ya İşlenmemiş

Vekil öğretmenlik yaptığınızı belirttiğiniz zaman diliminde emekli keseneği mi kesilmiş sigorta primi mi kesilmiş önce onu öğrenin e devlet şifreniz ile sigorta kesilip kesilmediğini öğrenebilirsiniz. Sigorta primi kesilmiş ise ücretli öğretmenlik yapmışsınızdır.
  30. huseyinyalova

Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

SGK her ay 30 gün tam ay olursa. Başlangıç - çıkış ay içinde olursa veya izin, rapor gibi durumlarda parmak hesabı yapılması gerekir. (TYP Genelge 2013/1)
  31. huseyinyalova

Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

Toplum Yararına Çalışma Programları Genelgesi 2013/1 Madde:14 - Örnek 32. a'ya göre yapılacak (25-2=23 gün)
  32. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik Nedeniyle Sözleşmeli Personelin SGK çıkışı ve prim bildirgeleri

Giriş çıkış yapmaya gerek yok. Ama personel askere gitti ve bir daha göreve dönmedi diyelim sonra ne olacak ? SGK Ceza
  33. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Emekli memur Halk Eğitimde Kurs açabilirmi?

Sürücü kursu ilk yardım dersi için eczacıyı görevlendirmek istedi 65 yaşını doldurduğu için İl Milli Eğitim izin vermedi
  34. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli AİLE YARDIMI

Beyan esastır eğer bir yanlışlık varsa Sayıştay bulur
  35. huseyinyalova

Örgü için şiş lazım

Poşetler paralı eski gazetelerden kese yapılabilir daha ucuz olur
  36. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Kbs Agi yararlanıyor seçeneği

Kız - Erkek çocuk 18 yaşını doldurmuş okumuyorsa AGİ yararlanmaz, okuyor ise 25 yaşına kadar yararlanır. Çocuk yardımı ise her ikisi içinde şartları tutarsa 25 yaşına kadar yararlanır.
Geri
Üst Alt